Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγώ ήμουν πάντα hater των pokemon games

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Prepei na ginei kai ena topic sxetiko me to ti eidous Hater eiste

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ημουν Nintendo fanboy στις μερες του SNES με DKC και Yoshis island μετα εγινα Sony Fanboy με το PSX και το FFVII/MGS μετα Ξανα λιγο Nintendo με το N64 μετα παλι Sony με το PS2 μετα Xbox360 fanboy και τελος τωρα παω προς PC μερια..

Α και Sega με το Dreamcast και Crazy taxi/Shenmue ημουν αλλα για πολυ λιγο..

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Proswpika milwntas panta to ICO einai teleiws stravo apo mono tou, den to exw parei egw strava
    Originally posted by hideo
    Τωρα για παιχνιδια,κολλημα με το panzer dragoon saga,μετα με το SOTC και ISSPRO/PES και πλεον με το LBP.Δεν δεχομαι κουβεντα για αυτα ,οποτε ειμαι fanboy του κερατα:ming:.
    Ειναι σχεδον και το ico μεσα στα παραπανω.Οποτε παρ'το πισω σε παρακαλω.:yuno:

:p

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Proswpika milwntas panta to ICO einai teleiws stravo apo mono tou, den to exw parei egw strava

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Μικρός ήμουν φίλος (και πάντα με ακολουθεί αυτή η συμπάθεια) της sega αλλά ποτέ fanboy. Αργότερα όταν πήγαινα δημοτικό και γυμνάσιο γνώρισα την αγαπημένη μου κονσόλα το original playstation

Αλλά αυτό δεν με έκανε τυφλό υποστηρικτή της sony και αυτό φαίνεται με το ότι δεν ακολούθησα στο ps2 γιατί επέλεξα (εκτός του dreamcast) το xbox, όπου κι έφτασα πιο κοντά από ποτέ στο fanboyιλικι (δυνατότερο σύστημα + MGS 2 και Shenmue 2 ήταν no-brainer για εμένα ). To ps2 το πήρα πολύ αργότερα (2006) λόγο ότι το xbox μπορεί να ήταν καλή (και αδικημένη) κονσόλα, δεν είχε όμως μεγάλη υποστήριξη και γιατί ζήλεψα τα games του ps2 .

Στην τωρινή γενιά είχα σκοπό να πάρω xbox360 αλλά καθώς ήμουν απασχολημένος με το ps2 ως late adopter, βγήκε το MGS4 και έτσι απλά πήρα το bundle του ps3 με το MGS4 και δεν το μετάνιωσα ποτέ .

Fanboy θα μπορούσα να πω ότι είμαι του ICO και SOTC που έχω καταλάβει από συζητήσεις στο forum ότι τα υποστηρίζω πάντα και πιστεύω ότι όλοι οι haters για κάποιον λόγο τα έχουν πάρει στραβά :xp:. Και όχι των MGS και Shenmue που είναι τα αγαπημένα μου games αλλά δεν τα υποστηρίζω τυφλά, απλά είναι μαματα games και σε όποιον δεν αρέσουν το δέχομαι ως θέμα γούστου ;) .
    Όλα τα υπόλοιπα games που γουστάρω θεωρώ πως περί ορέξεως.....

Ακόμα να πω ότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα cinematic platformers-adventures (Flashback, Another World, Heart of the Alien, Weird Dreams, Blackthorne, Heart of Darkness, Oddworld) που ίσως να έχει σχέση με το γιατί γουστάρω και το ICO τόσο πολύ

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nintendo fanboy μέχρι που μπήκα στο gamepro forum και πήρα το φάρμακό μου.Βέβαια και το περιοδικό gamepro είχε καταλυτικό παράγοντα σε αυτό.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ήμουν nintedo fanboy τώρα είμαι freethinker απλά η nintendo είναι η καλύτερη εταιρεία του κόσμου. :troll:

Και snk fan επίσης.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Αν με τον ορο fanboy εννοουμε τυφλη υποστηριξη,χωρις να μας ενδιαφερει ο ανταγωνισμος,τοτε ημουν μονο sega fanboy.
    Απο το 1998 και μετα ομως δοκιμασα το καλυτερο και απο το 2002(δειλα δειλα,καθως δεν ηθελα να το παραδεχτω)και μετα εγινα και επισημα fan.Α ρε sonara για σενα μιλαω!!:troll:

Τωρα για παιχνιδια,κολλημα με το panzer dragoon saga,μετα με το SOTC και ISSPRO/PES και πλεον με το LBP.Δεν δεχομαι κουβεντα για αυτα ,οποτε ειμαι fanboy του κερατα:ming:.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δε θα πω κάτι άγνωστο αν δηλώσω για πολλοστή φορά ότι είμαι Legacy of Kain fanboy. Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες από όλη τη βιομηχανία είναι εκεί, συν το απίστευτο σενάριο και η διάχυτη καλταδούρα του να προσκυνάς ευλαβικά μια σειρά με αναγνωρισμένα τεχνικά προβλήματα.

Αντίθετα με ένα διαδεδομένο αστικό μύθο ΔΕΝ είμαι PC fanboy, απλά το PC καλύπτει τις ανάγκες μου σε τόσο μεγάλο βαθμό που δε νιώθω την ανάγκη να δώσω δεκάρα για κονσόλα.

EDIT - Πλάκα πλάκα στους απ'έξω πρέπει να φαινόμαστε τελέιως σα hipster forum με τον ελιτισμό μας ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ημουν nintendo fanboy, τωρα ειμαι απλα sony hater :troll:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied

Den yparxoun alla paixnidia gia mena.
    Genikotera eimai kai Square - Enix Fanboy.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ξεκινησα σαν Nintendo fanboy αλλα γρηγορα εγινα Microsoft fanboy οπου πιστευω ενα κομματι του εαυτου μου ειναι ακομα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ευτυχώςμου κάναν δώρο ένα 360 και απο κει και πέρα σοβαρεύτηκα. Μπορώ να πω ότι πλέον περνάω περισσότερες ώρες στο 360 παρά στο PS3.

Έτσι είναι αγαπητέ, μεγαλώνει και μαθαίνει ο άνθρωπος.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Πολύ ενδιαφέρων τοπικ!

Εγώ με την σειρά μου ;hμουν ο κλασσικός Σονάκιας, δεν υπήρχε άλλη εταιρία για μένα, το Xbox ήταν μια πατάτα και μισή χωρίς τίτλους. Ακόμα και το design του έκραζα. Το PS3 είχε καλύτερα γραφικά σε όλους τους multiplatform τίτλους.

Ευτυχώςμου κάναν δώρο ένα 360 και απο κει και πέρα σοβαρεύτηκα. Μπορώ να πω ότι πλέον περνάω περισσότερες ώρες στο 360 παρά στο PS3.

Επίσης ποιο παλιά ήμουν και Nintendo funboy. Μου φέραν ένα original Xbox και εγώ δεν το ήθελα γιατί ήθελα ένα gamecube με Luigi's Mansion. (τελικά πήρα και τα 2 )

Τουλάχιστον τώρα μπορώ να λέω ότι είμαι κι εγώ ένα freethinking άτομο

Υ.Γ. Όπως καταλάβατε ήμουν Xbox hater

Leave a comment:

Working...
X