Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    SEGA fanboy με διαφορα. Ειχα ολες τις κονσολες της μεχρι το saturn και παντα ετρεφα πολυ μεγαλο θαυμασμο για τον sonic σαν ηρωα. Θυμαμαι οταν ειχε βγει το 4ο (και τελευταιο) sega power (το ελληνικο περιοδικο για οσους θυμουνται) και ειχα διαβασει το editorial (με την εικονα ενος κατανα μεσα στον κρονο) ειχα σχεδον δακρυσει (χωρις πλακα ).

Απο κει και περα αρχισα να αγοραζω τις κονσολες της sony αλλα δεν μπορω να πω οτι μπηκα ποτε στην λογικη του συναισθηματικου δεσιματος ή της τυφλης υποστηριξης... Μαλλον επειδη ηταν πρωτη σαν εταιρια και τα μηχανηματα της ειχαν σχεδον τα παντα σε οτι αφορα την βιβλιοθηκη, δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να υποστηριξω την επιλογη μου (καπως ετσι το βλεπω τωρα τουλαχιστον αναλυοντας το παρελθον μου ).

Στο σημερα θα ελεγα οτι η αγαπημενη μου κονσολα ειναι το X360 αλλα κατω απο ενα τελειως διαφορετικο πρισμα (εχω παιξει παρα πολλους τιτλους εκει και ηταν και η πρωτη κονσολα που αγορασα με χρηματα που ειχα δουλεψει).

Τελος για καποιο περιεργο λογο παντα μου εβγαινε μια μικρη αδιαφορια για την nintendo σαν εταιρια (κατι που εχει διατηρηθει σε ενα βαθμο μεχρι και σημερα )

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ρε σεις δεν θέλω να το παίξω ο αρχιελιτιστής εδω πέρα μέσα αλλά ποτέ δεν πωρώθηκα με κάποια εταιρία. Είμαι σαν τον Tanno λοιπόν! (δεν καλό αυτό ε; )

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Οταν μια εταιρια κοστολογει υπερβολικα μια κονσολα και μετα βγαζει παιχνιδια τα οποια ειχαν την ιδια και πολλες φορες ακριβοτερη τιμη, ε, ειναι αντιπαθητικη...

Οσο για κολαση, been there, done that...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw pantws eimai yper ths SNK, ta kalytera arcade eixe.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    Οταν το GameBoy μεσουρανουσε, εγω αγορασα Game Gear. Οταν το SNES εβγαζε Donkey Kong, εγω ελιωνα στο Mega Drive. Οταν εδωσα το Mega Drive μου πηρα PlayStation και οχι Saturn, γιατι ηξερα οτι εκανα το σωστο. Ειμαι SEGA μεχρι το κοκκαλο και απο εκει και περα τα μυαλα μου ειναι ανοικτα, οπως και τα ματια μου. Εαν μια εταιρια δεν πηγα ποτε στην ζωη μου με τιποτα, μα με τιποτα, αυτη για καποιο λογο ηταν η SNK. Μονο Metal Slug. Τιποτε αλλο απο αυτην. Α, και Super Sidekicks III. Kαι Baseball Stars II. Τιποτε αλλο. Τιποτε. Αυτα.
    Παίζει και να είσαι το μόνο άτομο παγκοσμίως που αντιπαθεί την SNK.
    Don't worry, απλώς θα πας στην κόλαση. :ming:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Οταν το GameBoy μεσουρανουσε, εγω αγορασα Game Gear. Οταν το SNES εβγαζε Donkey Kong, εγω ελιωνα στο Mega Drive. Οταν εδωσα το Mega Drive μου πηρα PlayStation και οχι Saturn, γιατι ηξερα οτι εκανα το σωστο. Ειμαι SEGA μεχρι το κοκκαλο και απο εκει και περα τα μυαλα μου ειναι ανοικτα, οπως και τα ματια μου. Εαν μια εταιρια δεν πηγα ποτε στην ζωη μου με τιποτα, μα με τιποτα, αυτη για καποιο λογο ηταν η SNK. Μονο Metal Slug. Τιποτε αλλο απο αυτην. Α, και Super Sidekicks III. Kαι Baseball Stars II. Τιποτε αλλο. Τιποτε. Αυτα.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Η fanboy εποχή μας ήταν απ'το 89 μέχρι το 95 και κάλυψε NES και SNES. Φυσικά περιελάμβανε τρελό Sega bashing. Θυμάμαι με bro να λέμε πως τα Nintendo φτιάχνονται Γερμανία και τα SEGA Ιταλία, γι'αυτό η Nintendo είναι πολύ καλύτερη με επιχείρηματα τύπου τι να πουν οι μακαρονάδες μπροστά στη wermacht κλπ. Για μένα η φούσκα έσκασε όταν πήραμε 3DO(lol wtf). Αργότερα όμως πήραμε Saturn και ο bro ξανάπεσε στη λούπα με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ. Μετά βέβαια πήραμε PS μεταχειρισμένο από Κέντρο Υπολογιστών, γνωστή σφηκοφωλιά της Θεσ/νικης, το οποίο αν και δούλευε μέρα παρά μέρα μόνο, λόγω κεφαλής, κατάφερε να κατευνάσει τα πάθη. Γενικώς μετά από την πίκρα που έφαγα με το 3DO το έκοψα το fanboying άθλημα, πλέον είμαι μόνο hater όποιου πούστη με υπερχρεώνει για μαλακίες (coughnintendocough)

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Μήπως αυτό που λέει μέσα στην παρένθεση του sony funboy είναι λάθος και είναι το ανάποδο?
    :troll:

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Μήπως αυτό που λέει μέσα στην παρένθεση του sony funboy είναι λάθος και είναι το ανάποδο?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ξεχάσατε την επιλογή "Nintendo Fanboy Hater",,,,,
    Fixed :troll:

Kai kalh prwtoxronia!

Leave a comment:

• ShrinkShady
    replied
    Ξεχάσατε την επιλογή "Nintendo Hater",,,,,:troll:

Kαλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Sony fanboy σε εποχές ps1 και λίγο πριν βγει το ps2.Από κει κι έπειτα free thinker.
    Είμαι fanboy σε διάφορους τίτλους όμως,βλέπε Castlevania,Assassin's Creed,Uncharted,Okami,Ico,Shadow of the Colossus,Heavy Rain,Fahrenheit και ακολουθούν με μικρή διαφορά τα Resident Evil,Metal Gear Solid,Final Fantasy.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Wraios freethinker 丹野

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Εγώ ήμουν πάντα hater των pokemon games
    +1...

Κι εγώ ήμουν, και ακόμη είμαι!

Πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή με τα κωλοkemons!

Επίσης είμαι Microsoft Hater. Δεν μ' αρέσει η πολιτική τους.

Originally posted by Enpsty View Post
    Εγώ Diablo hater. Και έχω τερματίσει και τα 2.
    Πέρνα έξω...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εγώ Diablo hater. Και έχω τερματίσει και τα 2.

Leave a comment:

Working...
X