Άμα θέλετε μπορείτε να συγχωνεύσετε τις δύο RPG κατηγορίες. Τι λέτε;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγαπημένο genre
Collapse
X
-
αντιθετως εγω θα ελεγα να δημιουργηθει και μια τριτη κατηγορια rpg τα mmorpgs, δεν μπορω να ψηφισω ενα ειδος wrpgs/jrpgs/mmorpgs/fightings ερχονται ισοπαλια για τα γουστα μου
loot hack and slash dungeon crawlers rpgs , ναι ολο αυτο το μακρυναρι δεν εχουνε επισης δικια τους κατηγορια εκτος και αν μπουνε στα wrpgs
Comment
-
Πρώτα wrpg, μετά strategy και πιο μετά action/adventure & FPS. Δεν παίζω καθόλου fightings και ελάχιστα racings, platforms.
To ορθότερο βέβαια θα ήταν να κάνω διαχωρισμό, σε pc παιζω wrpg, mmorpgs (δηλαδή GW, GW2) strategy (σχεδόν μόνο Total War) και shooter (σχεδόν μόνο battlefield) και σε κονσόλα κυρίως action/adventures, actions και φυσικά MGS:troll:
Comment
-
Έβαλα action επειδή είναι λίγο αόριστο και πιάνει πολλά games :troll:
Πολύ αγαπημένη κατηγορία που ανήκει λογικά στα action είναι τα Προχωράς και Βαράς (beat 'em ups)! Αν αυτά συνοδεύονται από puzzle και platform καλοδεχούμενα (εκτός αν έχω όρεξη μόνο για pure ξυλίκι)! Τώρα τελευταία έχω βάλει στο νου το Trine 2 το οποίο έχει και από τα 3 αυτά στοιχεία! Yea!
Δεν μπορώ με τίποτα ένα action game να έχει αγγαρείες του στυλ μαζεύω όλα τα αντικείμενα, έτσι γιατί μπορώ. Όπως για παράδειγμα οι καφέδες στο Alan Wake ή τα cogs στο Gears. Δε βρίσκω κανένα νόημα να οργώνω τις περιοχές για πάρτη τους. Θέλω δράασηηηηηηηη!
Δυστυχώς πολλά games ακόμα περιλαμβάνουν τέτοιου στυλ κόλπα για να αυξήσουν τη διάρκειά τους. Εντάξει μπαίνω στον πειρασμό να ψάχνω περίεργα σημεία αλλά δεν δίνω πολύ βάση.The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment