Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil poll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Resident Evil poll

Δεν είμαι και ο πιό κατάλληλος να ανοίξω ένα τέτοιο poll, αλλά διαβάζοντας τις συζητήσεις περί Resident Evil νομίζω πως ταιριάζει με τα κέφια σας

Επιλογή ανάμεσα στους κ.κ. Chris Redfield και Leon Kennedy λοιπόν, για το ποιός είναι ο πιο μούρη, ο πιο badass, ο πιο killer, ο αγαπημένος σας, αυτός που θέλετε να σας συντροφέψει ενάντια στα ζόμπια, να πάτε για μπύρες, να παντρευτεί την αδερφή σας (ή να παντρευτείτε την αδερφή του) και γενικά ποιός σας αρέσει περισσότερο.

Δεύτερη επιλογή ανάμεσα στις κυρίες Jill Valentine και Claire Redfiled, για το ποιά είναι η καλύτερη, ωραιότερη, πιο αποτελεσματική, έχει το καλύτερο μαλλί, φτιάχνει πιο νόστιμο παστίτσιο κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Αν υπάρχει κάποια γκάφα ή αστοχία στις επιλογές πείτε το και θα το διορθώσωμεν. Έχω δώσει δυνατότητα πολλαπλών ψήφων αλλά δε μπορούσα (δε θυμόμουν) να βάλω όριο το 2, οπότε είστε ελεύθεροι να ψηφίσετε ό,τι θέλετε αρκεί να μη γίνουν σαν τις εκλογές στη Ρωσία.
    0
    Leon Kennedy
    0%
    0
    Chris Redfield
    0%
    0
    Jill Valentine
    0%
    0
    Claire Redfield
    0%
    0
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Leon.

Αν σκεφτούμε πως ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά μια χαρά την έβγαλε.

Από γυναίκες Rebecca.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Leon!

Ο Chris κάποτε ήταν ωραίος, αλλά ξέπεσε για πάντα μετά το θρυλικό πλεόν σκηνικό

Ναι το ξαναβάζω! problem?

Comment

Μόνο Claire Redfield.

Τόσο απλά.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Chris/Jill

Leon ειναι rookie, noobas, φλωρος και τα υπολοιπα. Αν και στο 4 προσπαθησε να γινει badass οι αναμνησεις απο το 2 δεν ξεχνιουνται.. Απο γυναικες Jill εννοειτε.. ;)

Με αυτα και με αυτα ξαναριχνω playthrough στο 4 σε PC..

Comment

Oloi ektos apo Leon

Apo gynaikes tha dialega mono Jill, alla h Claire exei to eksasfairo kai thn gamath stolh opote den mporw na mhn thn psifhsw :/
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Leon και Claire . Ο Leon ήταν πιτσιρικάς και rookie στο 2 αλλά που είναι το κακό, εσείς περνιέστε για κομαντα δηλαδή Μια χαρά τα κατάφερε ο noobas .

Ο Chris μου την σπάει που έγινε roid freek στο 5. Ο Leon είναι πιο ανθρώπινος τόσο σαν παρουσία όσο και σαν χαρακτήρας, κι ας έχει φρατζάτα. Στις γυναίκες προτιμώ την Urban Claire, η Jill στο 5 έγινε κάτι σαν την Alice των ταινιών που είναι μεγάλο μείον για μένα.

Comment

Claire και Chris (γιατι θελω να παντρευτω την αδερφη του). Αληθεια ο Leon εχει καμια ωραια αδερφη ή δεν εχει κανενα λογο υπαρξης; (καλα πλακα κανω μια χαρα character ειναι, γενικα τα RE απο θεμα casting μια χαρα τα πανε)

Do a barrel roll!

Comment

Όλοι είναι uber, όμως νομίζω πως γέρνω προς Jill & Chris κρίνοντας από τα πρώτα 4. Και η Claire μου άρεσε πάρα πολύ, όμως η Jill τα έβαζε με τον Νέμεσις, επομένως νικάει στον πόντο Δεν ήξερα πως παίζει και η Jill στο 5, νόμιζα πως είναι μόνο ο Χρήστος.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                    C

Γιατί το έκανες αυτό;
                    Γιατί;

Comment

Leon γιατί ως γνωστόν κατάφερε και τα έβαλε με ότι μπορείτε να φανταστείτε στην πρώτη μέρα της δουλειάς.Και στο τέλος του δεύτερου σεναρίου έριξε και το femme fatale γκομενάκι την Ada.
                      Από γυναίκες Claire αν και μαλακία που δεν έβαλα και την Jill λόγω Nemesis.
                      O Chris ποτέ δε μου άρεσε.Άσε που έχει φλώρικο όνομα.Γιατί άλλο είναι να σου θυμίζει Χριστίνα και άλλο Λέων.
                      Carpe diem

Comment

Θα τον pwnaroun ασχημα τον Leon στο Operation Raccoon city οπως βλεπω..

Ramparter..

Comment

Chris και Jill απλά...
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Den mporousa na katsw me stavrwmena ta xeria kai na vlepw thn adikia pou ginetai ston Ninja!!!

Epishs psifizw Claire gia to eksasfairo!!!!
                            Power to Maximum... Sugar to zero !!!
                            sigpic

Comment

Tην Claire πρώτη και καλύτερη για τα Resident Evil 2 και Veronica, τον Leon δεύτερο για τα Resi 2 και 4, την Jill τρίτη για το Nemesis και τον Chris τέταρτο γιατί δε βρίσκω καλύτερο λόγο.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X