Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil poll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Ha, ha true true... Ειδικά εκείνη η ζακετούλα τυλιγμένη γύρω από τη μέση μαζί με το καρέ μαλλί. xD "Πήγα για ψώνια με τις φίλες μου και ξέσπασε η αποκάλυψη"
    Δεν τα προγραμματίζεις αυτά τα πράγματα. Έρχονται από μόνα τους.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έτσι ρε Andy.Επανέφερες την ισορροπία.Έλα να δούμε ποιος θα κάνει την σωστή κίνηση να πάει μπροστά ο Λέωντας.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Ε ναι! Είναι ρεαλιστικό πάντως. Ακόμα και σε τέτοιες καταστάσεις τα zombies είναι trivial matters αλλά το σωστό μαλλί το 50% της εμφάνισης. Γι' αυτό αγαπάμε και Jill! ;)

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Because nothing makes more sense than facing a zombie apocalypse with as much flesh exposed as possible...
    Ha, ha true true... Ειδικά εκείνη η ζακετούλα τυλιγμένη γύρω από τη μέση μαζί με το καρέ μαλλί. xD "Πήγα για ψώνια με τις φίλες μου και ξέσπασε η αποκάλυψη"

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post
    Από την άλλη μεταξύ Claire και Jill προτιμώ τη δεύτερη. Δεν ξέρω αυτή η εμφάνιση στο Resi 3 με έκανε να την ερωτευτώ.
    Because nothing makes more sense than facing a zombie apocalypse with as much flesh exposed as possible...

Η ψήφος μου πάει στον ROTY (Rookie Of The Year) Leon. Πιο badass θα ήταν αν τον έλεγαν Roosevelt πάντως...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Chris Redfield. Jill Valentine. Δεν υπάρχει θέμα λέμε...

Ο Leon μπορεί να ταρακουνήσει μιση βουνοπλαγιά με BEAR hands? Ο Chris το έκανε!

Η Claire έχει για partner και προστάτη τον συμπαθητικό χαζό-αρκούδο Barry Burton? Η Jill τον έχει!
    Originally posted by wesker View Post
    wesker
    Gentlemen... I think we have a winner!

Leave a comment:

• wesker
    replied
    wesker

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    χρησταρας ρε. ποιος αλλος μπουκετωνει εναν βραχο? επισης κανει την πιο επικη εισοδο στην ιστορια των games
    απο γκομενες η jill κατα προτιμηση η version της ταινιας

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Η ψήφος πάει Leon γιατί είναι μέγιστος πόζερος και οι ατάκες στο codec έιχαν γέλιο, ενώ ο Krisi στο 5 ήταν man-meat. Επίσης μοναδικό versus:

like a ........

BOSS

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Oloi ektos apo Leon

Apo gynaikes tha dialega mono Jill, alla h Claire exei to eksasfairo kai thn gamath stolh opote den mporw na mhn thn psifhsw :/
    This!
    Αλλά ψηφίζω Jill. :3

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    O Leon με αυτό το μαλλί και τη φωνή είναι όντως ψιλοφλώρος και ο Chris όντως μου αρέσει και μένα σαν χαρακτήρας bad ass περισσότερο. Βέβαια ο rookie δεν τα πήγε και άσχημα στο 2 και στο 4 καθάρισε ορδές εχθρών.

Από την άλλη μεταξύ Claire και Jill προτιμώ τη δεύτερη. Δεν ξέρω αυτή η εμφάνιση στο Resi 3 με έκανε να την ερωτευτώ. Οπότε ψηφίζουμε Jill και αγωνιούμε να κυκλοφορήσει επιτέλους το Revelations και να μας τινάξει τα μυαλά!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ΝΟΘΕΙΑ!!!
    Με την ψήφο του Maxim έγινε 9-9,ο Deus Dope λέει ότι ψήφισε Leon και το αποτέλεσμα είναι 10-9 υπέρ του Chris.
    ΝΟΘΕΙΑ!!!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Tην Claire πρώτη και καλύτερη για τα Resident Evil 2 και Veronica, τον Leon δεύτερο για τα Resi 2 και 4, την Jill τρίτη για το Nemesis και τον Chris τέταρτο γιατί δε βρίσκω καλύτερο λόγο.

Leave a comment:

• Maxim
    replied
    Den mporousa na katsw me stavrwmena ta xeria kai na vlepw thn adikia pou ginetai ston Ninja!!!

Epishs psifizw Claire gia to eksasfairo!!!!

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Chris και Jill απλά...

Leave a comment:

Working...
X