Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, γενικά παίζω όποτε βρω χρόνο κι όπως κάτσει.
Συνήθως πριν αποφασίσω πιο παιχνίδι θα ξεκινήσω δοκιμάζω 6-7 βέβαια. Τα options κι εγώ τα τσεκάρω πάντα, και πάντα ξεκινάω το παιχνίδι στη μεγαλύτερη δυνατή δυσκολία (όπου έχει νόημα βέβαια, αν είχα ξεκινήσει να παίζω Guitar Hero από το expert...).
Καφέ δεν πίνω γενικά, αλλά αυτό που είπε ο Evans για την μπύρα δεν το είχα σκεφτεί και μου φάνηκε τρομερή ιδέα, θα το δοκιμάσω σίγουρα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gaming συνήθειες
Collapse
X
-
W nai o Evans mou to thymise, pleon den paizw kanena game xwris na exw katevasei ta panta apo odhgous strathgikhs prwta + na vrw otidhpote sxetiko forum yparxei.
Leave a comment:
-
πόσο αλήθεια-Σηκώνομαι για κατούρημα μόνο όταν δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο ή όταν δω ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κανά δύσκολο set piece ή cut scene.
- Πάντα πάω στα options πριν ξεκινήσω ένα νέο τίτλο.
Leave a comment:
-
- Πριν απο καθε session πλενω τα χερια μου
. Ειναι μια συνηθεια που δημιουργησα μετα την αγορα του psp (το οποιο και προσπαθω να διατηρω πεντακαθαρο) και πλεον την εχω κρατησει και στα χειριστηρια.
- Παντοτε πινω καφε (φραπε συνηθως).
-Παιζω σε καρεκλα και σε χαμηλο φωτισμο.
- Στα cut-scenes συνηθως καπνιζω
.
-Ποτε δεν κοιταω τα options ενος καινουργιου παιχνιδιου
.
- Για καποιο λογο οταν παιζω δεν θελω καμια αλλη οθονη μεσα στο δωματιο να ειναι ανοιχτη (πχ τηλεοραση ή laptop).
Leave a comment:
-
- Σηκώνομαι για κατούρημα μόνο όταν δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο ή όταν δω ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κανά δύσκολο set piece ή cut scene.
- Σε completion φάση, έχω ένα .txt με όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνω και 2-3 FAQs μόνιμα ανοιχτά. Πλέον έχω το iPad από δίπλα μου, οπότε η ζωή γίνεται ευκολότερη και ομορφότερη.
- Χαμηλός φωτισμός, η ένταση σε ένα ανεκτό επίπεδο.
- Φροντίζω να έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, ανάλογα πάντα με το play session που θέλω να κάνω. Δε μου αρέσει να "στριμώχνω" το gaming, δεν μπορώ να το απολαύσω.
- Καφές και νερό δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά μου αρέσει σαν ιδέα και σκέφτομαι να την εφρμόσω.
- Αν υπάρχει η επιλογή του κρεβατιού, την προτιμώ. Αλλιώς καρέκλα και πόδια τεντωμένα πάνω σε οτιδήποτε.
- Αγόρασα μπαλάκι για το στρες (από αυτά που τα ζουπάς). Βοηθάει.
- Όταν εμφανιστεί κάποιος την ώρα που παίζω, πατάω πάντα pause και του μιλάω απότομα.
- Δεν παίζω (σχεδόν) ποτέ μπροστά σε άλλους.
- Gaming + beer = awesomeness.
- Όταν παίζω ένα νέο game, μου αρέσει να έχω το κουτί του κοντά μου. Βίτσιο μάλλον.
- Πριν ξεκινήσω το παιχνίδι, φροντίζω ό,τι μπορεί να χρειαστώ (κινητό, νερό, μπύρα, ουίσκι, οδηγός στρατηγικής, whatever) να είναι σε πολύ κοντινή απόσταση, ώστε με το τέντωμα του χεριού να το πιάνω. Ο,τι με αναγκάζει να κινηθώ ολόκληρος και να ξεβολευτώ απλά με εκνευρίζει.
- Πάντα πάω στα options πριν ξεκινήσω ένα νέο τίτλο.
Leave a comment:
-
Το κάνεις σωστά!
Ξέχασα το πιο σημαντικό:
-Night-time is gaming-time!
Leave a comment:
-
Παίζω πάντα σε καρέκλα και πάντα με κλειστά όλα τα φώτα και τις κουρτίνες.
Leave a comment:
-
Μία συνήθεια που απέκτησα τελευταία είναι να κοιτάω συχνά-πυκνά τριγύρω μου μη φανεί κανένας αξιωματικός. :p
Leave a comment:
-
Titus χρειάζεσαι ένα τέτοιο

Tanno κλείνεις τον ήχο όταν παίζεις Silent Hill; Φιμώνεις τον Akira Yamaoka ρε βλάσφημε;
BigBOSS πρέπει να κάνεις ένα σχεδιάγραμμα για το ποιός καφές πάει πότε!
Συμπληρώνω:
- Το φως δεν έχει καμία θέση στο χώρο που παίζω. Στο gaming mode γίνομαι vampire!
Leave a comment:
-
Εγώ παλι έχω πάντα ένα ποτήρι με νερό δίπλα μου, που το σκουντάω με τον αγκώνα μου, χύνεται, βρέχει βιβλία και χαρτιά, σιχτιρίζω και τρέχω να σώσω ό,τι μπορώ.
Leave a comment:
-
Όταν έπαιζα LoL, είχα πάντα ανοιχτά youtube, google, facebook και άκουγα μουσική.
Όταν παίζω CounterStrike δεν κάνω απλά τίποτα άλλο, πέρα απο το περιστασιακό alt-tab και browsing καθώς δεν με αφήνει το Game να προλάβω.
Τέλος, όταν παίζω Civilization βάζω playlist με κλασική (συνήθως) μουσική και ακούω.
Φαγητά, νερά, αναψυκτικά κτλ. δεν έχουν θέση στο γραφείο.
Leave a comment:
-
- καφες και νερο ειναι το σιγουρο
- Παντα μουσικη(Metal) ακομα και online CoD να παιζω
- Οταν παιζω single player ταυτοχρονα εχω και 20 tabs ανοιχτα στον chrome και παταω pause συνεχεια(Damn ADHD..
)
Leave a comment:
Leave a comment: