Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gaming συνήθειες
Collapse
X
-
Αν παίξω ένα παιχνίδι στο PC, ιδιαίτερα αν είναι παλιό, συνήθως φροντίζω να έχω όλα τα patches/expansions που μπορεί να έχουν βγει και μετά ψάχνω για κάμποσες ώρες τι mods υπάρχουν, διαλέγω μερικά (αν θεωρώ ότι αξίζουν) κι έπειτα το αρχίζω.
-
Θα με πετύχεις στην έρημο του Final Fantasy XII ή του Shadows of the COlossus.Originally posted by deus_d0pe View PostNαι ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι
Kαι χέστο το Pro, ελπίζω να σε πετύχω σε καμιά έρημο του Journey 
Το Pro δεν το γουστάρω, γιατί δεν ασχολούμαι μ' αυτό. Παίζω μόνο ποιοτικά παιχνίδια και το ξέρεις πολύ καλά!
Leave a comment:
-
Nαι ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι
Kαι χέστο το Pro, ελπίζω να σε πετύχω σε καμιά έρημο του Journey
Leave a comment:
-
Originally posted by deus_d0pe View Post- Αντίθετα βρίσκω εξαιρετικά ταιριαστή την κάνναβη με το gaming. Πλέον όποτε μου βρίσκετε μόνο σε παιχνίδια που δεν απαιτούν πολλά αντανακλαστικά μιας και αυτά είναι ανύπαρκτα μετά τη χρήση της.
Κι εσύ, βρούτε?
Αυτό σίγουρα είναι η ομολογία του αιώνα! Μπαφιάρης και ο deus_dope. :xp: Αυτό πρέπει να μπει στις ειδήσεις του G-O!
Leave a comment:
-
- Καφές και τσιγάρα. Ελληνικός/Νες στα κρύα, Φρεπεδούμπα στις ζέστες. Καπνός με rizzla γαλάζια που αργούν να καούν ώστε να μη στρίβω συνέχεια.
- Διάλειμα για τουαλέτα, φαγητό,τσιγάρα όταν τελειώσουν, άδειασμα σε τασάκι όταν γεμίσει.
- Κινητά στο αθόρυβο.
- Συνήθως παίζω με headset για να μην μου σπάνε οι άλλοι τα νεύρα με "χαμήλωσε τη μουσικήηηηη"
- τον ήχο μου τον θέλω τίγκα όταν παίζω, πάντα παίζω με ήχο απ'το παιχνίδι. Ελάχιστες εξαιρέσεις όταν η μουσική ή κάποιος συγκεκριμένος ήχος του παιχνιδιού είναι ανυπόφορος, βάζω Porcupine Tree.
- Εξαίρεση στα mmos βάζω κι ακούω αθλητικά όταν είμαι afk στο voice chat σε grinding sessions. H μουσική σε τέτοιες φάσεις με κοιμίζει, χρειάζομαι κουβέντα.
- Πλέον παίζω σε καρέκλα μιας και το Ps3 είναι συνδεμένο στο μόνιτορ του PC. Τα πόδια τα βολεύω όπως να ναι, συνήθως τα θέλω ελεύθερα κάτω απ'το γραφείο και όχι επάνω γιατί την έχω πατήσει με απότομες κινήσεις, ας τη πληρώσει ο τοίχος όχι το ποτήρι.
- Υπάρχει διαθέσιμο πάντα ένα τετράδιο για οτιδήποτε σημειώσεις θέλω να κρατήσω. Έχω γεμίσει άπειρα τετράδια με σημειώσεις.
- Πριν από κάθε new game επεξεργάζομαι κι εγώ πάντα τα Options ή ότι άλλο menu υπάρχει.
- Στο unboxing κάνω ότι κι ο Somari.
- Στο unboxing τραβάω κι εγώ γερές μυτιές πλαστικούρας.
- Στο unboxing πλέον πολύ σπάνια θα διαβάσω το manual ειδικά αν αυτό είναι της πλάκας με 1-2 σελίδες ή ασπρόμαυρο. Για κάποιο λόγο το σνομπάρω αν είναι ασπρόμαυρο.
- Αποφεύγω να παίζω υπό την επήρεια αλκόολ όταν είναι άλλοι σπίτι μιας και συνήθως εκφράζομαι δυνατότερα του συνηθισμένου με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. Καλά πλέον το ΄χω κόψει αλλά εκεί καλοκαιράκι μεριά μια κρύα μπύρα είναι must τις βραδυνές ώρες.
- Αντίθετα βρίσκω εξαιρετικά ταιριαστή την κάνναβη με το gaming. Πλέον όποτε μου βρίσκετε μόνο σε παιχνίδια που δεν απαιτούν πολλά αντανακλαστικά μιας και αυτά είναι ανύπαρκτα μετά τη χρήση της.
- Τα χέρια με το gamepad δεν μένουν ποτέ σε μια σταθερή θέση. Αγαπημένη στάση με το ασύρματο pad είναι το αριστερό χέρι πίσω απ'το κεφάλι και το δεξί διπλωμένο, πλάτη και κεφάλι ακουμπισμένα πίσω, και βουλιαζω στην καρέκλα aka κάθομαι με μισό κώλο μισή μέση. Μετά από κάμποση ώρα σηκώνομαι αγκωμαχόντας επειδή πίαστηκα.
- Επίσης, κακό συνήθειο, πλακώνω κάποιο πόδι κάτω απ'το άλλο στην καρέκλα με αποτέλεσμα όταν χρειάζεται να φύγω asap για τουαλέτα αυτό να έχει μουδιάσει και να κάνω το καγκουρό.
- Αν έχω προσυλωθεί πολύ στο παιχνίδι συνήθως απαντάω απότομα σε κάποιον που θα χτυπήσει και θα μπει στο δωμάτιο. Αν απλά μπουκάρει, του βάζω τις φωνές.
- Σε competitive επίπεδο έχω τρομερές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Κάποιες φορές είμαι απόλυτα χαλαρός χάνω-κερδίζω, κάποιες άλλες γίνομαι πολύ μουνόπανο.
- Στο τοίχο πάνω απ'το μόνιτορ έχω φωτογραφίες απ'το νησί με θάλασσα. Όποτε θέλω αλλαγή σκηνικού ή να χαλαρώσω τυχόν ένταση, με φέρνουν πάντα στα ίσια μου.
- Επάνω στο γραφείο, εκτός της οθόνης και των ηχείων, υπάρχει μόνο το τασάκι και το τετράδιο. Οτιδήποτε άλλο, ειδικά ποτήρια, τα βάζω δίπλα στη βιβλιοθήκη.
Leave a comment:
-
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙAkomh kai sto dromo otan synantaw mhxanhmata opws afta me ton gantzo pou travane kouklakia, kathomai kai kanw shoryukens
Leave a comment:
-
Στο PSV δεν κλικάρουν.Δεν ξέρω γιατί,αυτό το κλικ κλικ είναι οργασμικό σχεδόν
Leave a comment:
-
Opote pernw sta xeria mou kainourio xeiristhrio (Pad h stick), arxizw ta ateleiwta Shoryukens mexri na malakwsei arketa.
Akomh kai sto dromo otan synantaw mhxanhmata opws afta me ton gantzo pou travane kouklakia, kathomai kai kanw shoryukens...
Leave a comment:
-
[QUOTE=Altair;119200έχω την μανία να κλικάρω τους αναλογικούς μοχλούς (L3,R3 κλπ) χωρίς λόγο [/QUOTE]
Χαχαχαχαχαχαχα,το κάνω και εγώ άπειρες φορές
Δεν ξέρω γιατί,αυτό το κλικ κλικ είναι οργασμικό σχεδόν
Leave a comment:
Leave a comment: