Announcement

Collapse
No announcement yet.

Handheld Gaming

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kala den einai mono afto, o Big Boss leei pws den dinei 250 evrw gia to mhxanhma alla den mas leei posa plhrwse gia thn konsola +thn 32ara TV.
    Sthn telikh an den yparxei logos na agoraseis ena fohto tote den yparxei logos na agoraseis kai 32ara TV gia thn konsola sou, egw volevomai kai me mikroteres...
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

BigBoss θέλω φωτογραφία σου με τηλεόραση κρεμασμένη μπροστά σου και backpack με PS3 και γεννήτρια. Εγώ εν τω μεταξύ θα προσπαθήσω να κρεμάσω την τηλεόρασή μου στο ταβάνι, θα βάλω το PS3 πάνω στην κοιλιά μου και το subwoofer πάνω στο κρεβάτι μου. Αν σε καμιά ώρα δεν έχω δώσει σημάδια ζωής πάρτε την αστυνομία να έρθει να με ψάξει. Θα έχω πάθει ηλεκτροπληξία ή θα μου έχει πέσει η τηλεόραση στο κεφάλι.

κρίνοντας απο το γεγονός ότι το psv υποστηρίζει μόλις 540p, μόλις δύο φορές μεγαλύτερη ανάλυση απο το psp
      Δεν είσαι και πολύ καλός στα μαθηματικά ε;
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Μα αν κατάλαβες δεν υποστηρίζω πως τα φορητά δεν πρέπει να υπάρχουν ή η ύπαρξη του ενός αναιρεί την ύπαρξη του άλλου. Και τα δύο χρειάζονται γιατί φτιάχνονται για συγκεκριμένους λόγους. Εγω προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιoν σοβαρό pc gamer που να έχει ως gaming σύστημα ένα laptop ούτε κάποιον που για τον xψ λόγο χρειάζεται και ένα λάπτοπ και δεν το έχει ή δεν σχεδιάζει να το αποκτήσει. Και για τα δύο υπάρχει λογος ύπαρξης, διαφορετικά απο τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα λάπτοπς θα σταματούσαν να υπάρχουν τα desktops pc ή απο τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα θα έπρεπε να σταματήσουν να υπάρχουν τα σταθερά τηλέφωνα. Η όλη συζήτηση μου θυμίζει το περί επικράτησης της οθόνης αφής ενώ το ποντίκι για μένα είναι ίσως η μεγαλύτερη εφεύρεση στον χώρο των υπολογιστών (μαζί με το GUI) και όχι μόνο.

straier εντάξει σε καταλαβαίνω όποιος αγοράζει κάτι προσπαθεί να υποστηρίξει την αγορά του, αλλιώς ποιος ο λόγος να την κάνει;

altair διαβάζεις τι γράφω;
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

E tote mhn psaxneis na dikaiologiseis to giati pernei kapoios forhta mhxanhmata, oute to giati thelei na paizei gamata games se afta.
          Ta forhta den einai pleon mhxanes pou vgazoun 5 pixel, an einai na kykloforisei yperparagwgh se forhto tha kykloforisei den yparxei giati kai pws.
          "

Greek Gaming Videos

Comment

ΒigΒoss δεν ειπε κανεις οτι απο αυριο θα εχουμε μονο φορητα.Καποια στιγμη θα φτασει η τεχονολογια στα ορια της και θα την βρισκεις σε κουτι σαν το ps3 fat.Μετα απο καποια χρονια,θα την βρεις και στο μεγεθος του psvita.Ειναι αρκετα μακρια κατι τετοιο βεβαια.
            Ειναι μεγαλη συζητηση ομως γιατι δεν ξερουμε καν τι κατευθυνση θα παρει η βιομηχανια.Δεν μπορουμε απο τωρα για το μελλον με τα δεδομενα(κονσολες και φορητα) του σημερα.

Originally posted by BigBOSS View Post
            Τώρα ξαναπηγαίνοντας στο software, τα λέτε και οι ίδιοι, hideo λες πως το Uncharted του psv είναι ένα ακόμη uncharted και ο evans λέει πως έχει πιο μάπα γραφικά απο το πρώτο (να υποθέσω uncharted) και μέτριο (!!) frame rate. Δηλαδή τώρα, κάποιος που τερμάτησε προσφατα το Uncharted 3 στο ps3 και ένιωσε πως η σειρά αρχιζει να κουράζει μετά έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να πάρει psv και ειδε πως το νέο uncharted είναι μια απο τα ίδια έως ψιλοαπογοήτευση.... αυτό που έγραψα και πριν γιατι να δώσω 250 ευρώ για να παιξω ένα μια απο τα ίδια Uncharted και όχι ένα νέο franchise του psv;; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απο τη στιγμή που διαθέτω ps3 να μην παίξω ένα διπλό FIFA 12 στην 32αρα TV μου και να το παιξω στην 5 ιντσών οθόνη του psv. Δηλαδή εντάξει εάν δεν έχεις πορώθεί απο το μαρκετινγκ και θαμπωθεί απο το υποτιθέμενο τουμπάνο των 540p psv δεν λέει με την καμιά να το αποκτήσεις απο τώρα. Απο την άλλη αν το αποκτήσεις γιατί έτσι απλα θες και αυτό σεβαστό ειναι.
            Στο ξαναλεω.
            Δεν σου αρεσουν τα φορητα..Εσυ το πας σε συγκριση με το ps3,αλλα δεν καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να γινει συγκριση.

ΥΓ.Ναι ειναι ενα ακομα uncharted,δλδ ενας ακομα ποιοτικος τιτλος.Δεν πηγε απο το 10 στο 0 μολις βγηκε στο vita.Εξακολουθει να ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι.

straier εντάξει σε καταλαβαίνω όποιος αγοράζει κάτι προσπαθεί να υποστηρίξει την αγορά του, αλλιώς ποιος ο λόγος να την κάνει;
            Aυτο καταλαβες απο το ποστ του straier?

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
              Ta forhta den einai pleon mhxanes pou vgazoun 5 pixel, an einai na kykloforisei yperparagwgh se forhto tha kykloforisei den yparxei giati kai pws.
              αν το MGS: PW φτιαχνόταν εξαρχής για PS3 ή ακόμη και PS2 θα ήταν καλύτερα; εγώ έχω διαβάσει πολλούς να λένε πως κάποια games απλά δεν χωράνε σε μια φορητή κονσόλα. Kάνε σύγκριση της γενικότερης παραγωγής του ΜGS3 στο ps2 και αυτής του MGS PW στο psp, κάνε σύγκριση της παραγωγής του God of War 2 με αυτήν του God of War στο psp.

Comment

Egw sthn paralia den mporw na paiksw oute MGS oute GoW.
                Ola afta pou les akougontai san skhnes zhleias epeidh kapoia games vgainoune gia konsoles pou esy den exeis kai anagastika prepei na agoraseis etsi?
                "

Greek Gaming Videos

Comment

Kai symplhrwnw kati pou ksexasa na grapsw poio panw:

αν το MGS: PW φτιαχνόταν εξαρχής για PS3 ή ακόμη και PS2 θα ήταν καλύτερα; εγώ έχω διαβάσει πολλούς να λένε πως κάποια games απλά δεν χωράνε σε μια φορητή κονσόλα. Kάνε σύγκριση της γενικότερης παραγωγής του ΜGS3 στο ps2 και αυτής του MGS PW στο psp, κάνε σύγκριση της παραγωγής του God of War 2 με αυτήν του God of War στο psp.
                  An to Zelda ftiaxnotan eksarxhs gia PS3 kai oxi gia WII den tha htan kalytera?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Egw sthn paralia den mporw na paiksw oute MGS oute GoW.
                    ωραια να στο πω και αλλιώς, θες στην παραλια να παιζεις MGS, GOW ή κάτι πολύ πιο απλό;; πας στην παραλία για να παιξεις κατι που απαιτεί μεγάλη αφοσίωση απο οτι αν ήταν πιο απλό και με λιγότερο μπλα μπλα κτλ; Με την λογική μου ένα Rayman πχ (άσχετα αν υπάρχει και στο ps3) είναι πολύ πιο κατάλληλο απο ένα Metal Gear ή Final Fantasy.

οσον αφορά αυτό που λες δεν υπάρχει τίποτα σε φορητή κονσόλα που να θέλω να παιξω διοτι ή ήδη υπάρχουν αυτά τα games σε home consoles ή απλά δεν με ενδιαφέρουν. Διαφορετικά αν ήθελα τόσο πολύ να παιξω κάτι θα έπαιρνα psp όπως πήρα νέο pc. Eπισης παιζω games, μπαίνω ιντερνετ μόνο στο σπίτι, στην παραλία θα πάω για να κολυμπίσω και οχι για να παιζω Peace Walker ή Gran Turismo.

Comment

Kai symplhrwnw kati pou ksexasa na grapsw poio panw:

An to Zelda ftiaxnotan eksarxhs gia PS3 kai oxi gia WII den tha htan kalytera?
                      Ναι.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

ωραια να στο πω και αλλιώς, θες στην παραλια να παιζεις MGS, GOW ή κάτι πολύ πιο απλό;; πας στην παραλία για να παιξεις κατι που απαιτεί μεγάλη αφοσίωση απο οτι αν ήταν πιο απλό και με λιγότερο μπλα μπλα κτλ; Με την λογική μου ένα Rayman πχ (άσχετα αν υπάρχει και στο ps3) είναι πολύ πιο κατάλληλο απο ένα Metal Gear ή Final Fantasy.

οσον αφορά αυτό που λες δεν υπάρχει τίποτα σε φορητή κονσόλα που να θέλω να παιξω διοτι ή ήδη υπάρχουν αυτά τα games σε home consoles ή απλά δεν με ενδιαφέρουν.
                        Sthn paralia thelw na paiksw MGS kai GoW kai Final Fantasy, afto einai pou den mporeis na katalaveis, DEN THELW na paiksw fidaki.

Oxi kai de se endiaferoun, to Metal Gear sto PSP mia xara to epsaxnes gia na to paikseis.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Αυτό που λέει ο BB είναι γιατί κάποιος που έχει πχ ένα PS3 να πάρει και ένα PSVita.
                          Δεν την λέω βέβαια σε όσους το αγοράσανε απλώς φαντάζομαι αυτή είναι η απορία του και συμφωνώ με αυτή.

Εγώ πχ έχω PS3, τι θα μου προσφέρει το Vita; Φορητότητα;

Προσωπικά μόνο μία κονσόλα θεωρώ πραγματικά φορητή στην πράξη, το Gameboy.
                          Όλες οι άλλες μόνο φορητές δεν είναι.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                            Αυτό που λέει ο BB είναι γιατί κάποιος που έχει πχ ένα PS3 να πάρει και ένα PSVita.
                            Δεν την λέω βέβαια σε όσους το αγοράσανε απλώς φαντάζομαι αυτή είναι η απορία του και συμφωνώ με αυτή.
                            ακριβώς αυτό απ'οτι κατάλαβε και ο Solid Snake και ο GZ πιστεύω.

ήμουν σαφής θέλω να πιστεύω

Επίσης πολλές φορές εδώ μέσα λέμε "τι να τις κάνουμε τις νέες επιτράπεζιες κονσόλες, εδώ έχουμε τόσα games ακόμη να παιξουμε σε ps3/xbox 360" ε αυτό δεν ισχύει και για το psvita απο την στιγμή μάλιστα που δεν έχει να προσφέρει κάποιο game που δεν υπάρχει στο ps3;;
                            όσο για το psvita δεν καταλαβαίνω γιατι να δώσει κάποιος 250 ευρώ για να πάρει μια φορητή κονσόλα με ελάχιστα games το gameplay των οποίων υπάρχει ήδη στο ps3, uncharted, wipeout, rayman, fifa;;να σερφάρεις στο ιντερνετ;;(!!) συγγνωμη αλλά έλεος. H sony φαίνεται πως κάνει πάνω κάτω τα ίδια που εκανε και με το psp.
                            Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λογο να αγοράσω μια φορητή κονσόλα η οποία ουσιαστικά αυτή την περίοδο έχει ελάχιστα games τα οποία ήδη υπάρχουν στην επιτράπεζια κονσόλα, uncharted στο ps3 άντε uncharted και στο psv, wipeout στο ps3 wipeout και στο psv, killzone στο ps3 killzone και στο psv και ου το καθεξής, ε συγγνώμη εγώ μια φορητή κονσόλα που έχει τιμή 250 ευρώ δεν θα την πάρω για να παιζω games των οποίων το gameplay υπάρχει ήδη στο ps3,
                            δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απο τη στιγμή που διαθέτω ps3 να μην παίξω ένα διπλό FIFA 12 στην 32αρα TV μου και να το παιξω στην 5 ιντσών οθόνη του psv.

Comment

Εγώ πχ έχω PS3, τι θα μου προσφέρει το Vita; Φορητότητα;
                              Nai + apokleistika games.

Προσωπικά μόνο μία κονσόλα θεωρώ πραγματικά φορητή στην πράξη, το Gameboy.
                              Όλες οι άλλες μόνο φορητές δεν είναι.
                              Oxi
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

Κονσόλες με διάρκεια μπαταρίας 4-5 ώρες δεν είναι φορητές.

Ούτε το vita, ούτε το 3ds, ούτε το ds, ούτε το lynx, ούτε το Game Gear.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα των φορητών κονσολών. 5 ώρες στο χέρι, 15 ώρες τη πρίζα.

Comment

Working...
                                X