Announcement

Collapse
No announcement yet.

Handheld Gaming

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ground_zero View Post
    Afou gia aftonohta pragmata milame.
    Κάποιες φορές το τι είναι αυτονόητο είναι υποκειμενικό. Αυτά που ζητάω από μία φορητή κονσόλα είναι αυτονόητα. Αυτονόητα για μένα. Αυτά που ζητάς από μία φορηρή κονσόλα είναι αυτονόητα. Αυτονόητα για σένα.

Και δεν πιστεύω ότι ζητάω τίποτα παράλογο. Πλέον έχουμε κονσόλες με οθόνες αφής, 3D εφέ, μοχλούς, 3G και της παναγιάς τα μάτια και η διάρκεια της μπαταρίας έχει μείνει σε προπολεμικά επίπεδα. Αυτό λέω.
    Για μένα η μπαταρία ενός φορητού δεν είναι από τα βασικά, είναι ΤΟ βασικό, το πρώτο και σημαντικότερο. Γιατί δεν θεωρώ την φορητότητα ως ατού σε σχέση με μία home console, αλλά ως μοναδικό λόγιο αγοράς.
    Για αυτό έγραψα ότι για κάποιους ένα φορητό ίδιας φιλοσοφίας με μία home console δεν έχει λόγω αγοράς, παρά μόνο αν έχει πραγματική φορητότητα-αυτονομία.
    Το να πάρω μία φορητή κονσόλα για να παίζω στο σπίτι και άντε και σε κανά ταξίδι 2 φορές τον χρόνο δεν μου λέει κάτι.

Τεσπά σταματάω εδώ. Να ξέρεις πάντως ότι ούτε να την πω σε κανένα θέλω ούτε τίποτα, απλώς μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου.

Comment

Sygnwmh re file alla mphkes mesa kai to prwto pou eipes einai:
      Κονσόλες με διάρκεια μπαταρίας 4-5 ώρες δεν είναι φορητές.
      Ούτε το vita, ούτε το 3ds, ούτε το ds, ούτε το lynx, ούτε το Game Gear.
      Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα των φορητών κονσολών. 5 ώρες στο χέρι, 15 ώρες τη πρίζα.
      Ti perimenes gia apantish?
      Egw eimai o apolytos kai afth h dhlwsh dhladh den einai apolyth?

15 wres fortish den thelei to PSP, mono 1-2 wres kai eisai etoimos...
      Mia forhth konsola mporeis na thn pareis kai na paikseis pantou, oxi mono sta taksidia 2 fores ton xrono kai sto spiti.

Epipleon to eipa polles fores alla tha to ksanapw allh mia fora, oi forhtes konsoles exoun dika tous exclusive paixnidia kai ara logo agoras peran ths forhtothtas.
      Polla apo afta ta paixnidia kanoun xrhsh texnologias pou den yparxei se home consoles opws othonh afhs ktl ktl.

Mhn kathgoreite tous allous gia pragmata pou kanete kai eseis oi idioi.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Sygnwmh re file alla mphkes mesa kai to prwto pou eipes einai:
        Ti perimenes gia apantish?
        Egw eimai o apolytos kai afth h dhlwsh dhladh den einai apolyth?

15 wres fortish den thelei to PSP, mono 1-2 wres kai eisai etoimos...
        Mia forhth konsola mporeis na thn pareis kai na paikseis pantou, oxi mono sta taksidia 2 fores ton xrono kai sto spiti.

Epipleon to eipa polles fores alla tha to ksanapw allh mia fora, oi forhtes konsoles exoun dika tous exclusive paixnidia kai ara logo agoras peran ths forhtothtas.
        Polla apo afta ta paixnidia kanoun xrhsh texnologias pou den yparxei se home consoles opws othonh afhs ktl ktl.

Mhn kathgoreite tous allous gia pragmata pou kanete kai eseis oi idioi.
        1. Αυτή είναι η άποψη μου. Πως λέγοντας την άποψη μου με κάνει απόλυτο δηλαδή;
        2. 'Oταν εννοώ 15 ώρες στην πρίζα εννοώ 15 ώρες gaming με μετασχηματιστή, όχι 15 ώρες φόρτιση.
        3. Εγώ δεν είπα ότι ότι λέω είναι αυτονόητο και ότι λες είναι άκυρο. Αυτό σε κάνει απόλυτο.

Entaksei paradexomai oti ama den exeis asxolithei me forhta mporei na mhn einai aftonohta gia sena, alla den xreiazetai na tsadizesai ama den ksereis.
        Τι ακριβώς δεν ξέρω ρε φίλε; Συγκεκριμένα μίλα. Εσύ τι ξέρεις δηλαδή; Τι σε κάνει ειδικό στα φορητά και εμένα άσχετο; Επειδή έχεις psp; Γιατί κι εγώ είχα ds.

Kόψε το bragging Πολύξερε Πολυξέρου.

Comment

1: O Tropos pou to les einai apolytos, den eida pouthena na les "kata thn apopsh mou".
          2: Ama paizeis 5 wres xwris priza kai 15 wres me priza, ypothetw oti trws 10-20 lepta kai koimasai 3 wres kai 40 lepta?
          3: Mpainei kapoios kai leei: "Mpataria 5 wrwn den kanei to mhxanhma forhto"
          Den einai aftonohto na apantisei o allos oti o prwtos ekane lathos?
          Den einai profanes kai aftonohto afto?
          An evgaines kai eleges kati tetoio den tha sou elega tipote:
          - Egw paizw 20 wres thn hmera kai gia mena 5 wres forhothta isoutai me katholou forhtothta giati den mou ftanei me tipote gia na termatisw to Final fantasy me mia fortish.

Τι ακριβώς δεν ξέρω ρε φίλε; Συγκεκριμένα μίλα. Εσύ τι ξέρεις δηλαδή; Τι σε κάνει ειδικό στα φορητά και εμένα άσχετο; Επειδή έχεις psp; Γιατί κι εγώ είχα ds.
          Kserw oti ta fiorhta mhxanhmata legontai forhta epeidh einai forhta.

EDIT: Den exw mono PSP, exw oles tis ekdoseis tou Gameboy, Gameboy advance, DS kai PSP
          "

Greek Gaming Videos

Comment

Αφού αυτά που γράφω τα γράφω εγώ είναι αυτομάτως άποψη μου. Αυτονόητο όπως θα έλεγες κι εσύ.

1
            - Egw paizw 20 wres thn hmera kai gia mena 5 wres forhothta isoutai me katholou forhtothta giati den mou ftanei me tipote gia na termatisw to Final fantasy me mia fortish.

Μόνο που αυτά που γράφω 2 σελίδες τώρα δεν έχουν σχέση με αυτό που λες. Κοινώς δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα λέω και όσα έχεις γράψει είναι άκυρα.

Comment

Αφού αυτά που γράφω τα γράφω εγώ είναι αυτομάτως άποψη μου. Αυτονόητο όπως θα έλεγες κι εσύ.
              Ara perne afta pou grafw ws apopsh mou kai mhn mou les oti ginomai apolytos.

Μόνο που αυτά που γράφω 2 σελίδες τώρα δεν έχουν σχέση με αυτό που λες. Κοινώς δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα λέω και όσα έχεις γράψει είναι άκυρα.
              Egw mono apantisa se oti egrapses, an enwouses alla as egrafes afta pou enwouses.
              "

Greek Gaming Videos

Comment

παιδιά λέγοντας home gaming vs handled πάνω στην βιασύνη μου προφανώς και δεν εννούσα πως υπάρχει κοντρα μεταξύ των δύο ούτε βέβαια θεωρώ πως το ένα θα εξαλείψει το άλλο, συγκεκριμένα το handled gaming θα εξαφανήσει το home όπως υποστηρίζει ο GZ. Hideo αν προσεξες έγραψα αυτό

Originally posted by BigBOSS View Post
                Μα αν κατάλαβες δεν υποστηρίζω πως τα φορητά δεν πρέπει να υπάρχουν ή η ύπαρξη του ενός αναιρεί την ύπαρξη του άλλου. Και τα δύο χρειάζονται γιατί φτιάχνονται για συγκεκριμένους λόγους. Εγω προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιoν σοβαρό pc gamer που να έχει ως gaming σύστημα ένα laptop ούτε κάποιον που για τον xψ λόγο χρειάζεται και ένα λάπτοπ και δεν το έχει ή δεν σχεδιάζει να το αποκτήσει. Και για τα δύο υπάρχει λογος ύπαρξης
                ε τι άλλο να γράψω δηλαδή;

ούτε ο enpsty ή sub zero ειπαν πως δεν υπάρχει λογος ύπαρξης φορητών, δηλαδή αν ειναι δυνατόν ας ριχνεται και καμιά ματιά στα γραφόμενα των άλλων και μην παρεξηγειται το παραμικρό. Εγώ απλώς υποστηρίζω πως ακόμη δεν βλέπω τον λογο για να πάρω ή να πάρει κάποιος psv, πως το handled δεν προκειται να αφανίσει το home gaming και τρίτον συμφώνησα με τον enpsty σχετικά με την μικρή αυτονομία των πέντε ώρων λειτουργίας μακριά απο την πρίζα και των τριπλάσιων ωρών με την βοήθεια της πριζας.

Originally posted by Enpsty View Post
                Το να πάρω μία φορητή κονσόλα για να παίζω στο σπίτι
                βάζω στοιχημα πως απο την συντριπτική πλειοψηφεία αυτό γίνεται έχοντας συνδεδεμένο το psp ή psv με ενα καλώδιο στην πριζα, για να μη χρειάζεται φορτισμα καθε λιγο.

1: O Tropos pou to les einai apolytos, den eida pouthena na les "kata thn apopsh mou".
                συγκινητική διαπίστωση, GZ εννοείται πως εδώ οτι γράφετε πρώτα εκφράζει αυτόν που το γράφει, τι πάει να πει "δεν έγραψα κατά την αποψή μου;"

Επίσης GZ δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια αλλά αυτή βρίσκεται κάπου στη μέση όπως πάντα.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Και γω είμαι υπέρ της κονσολάρας. Εννοείται παιχνίδια όπως ο raymanos, uncharted, wipeout τα βάζεις στις κονσόλες και τα χαίρεσαι στο μέγιστο. Όμως υπάρχουν games που βγαίνουν μόνο για portables και χρησιμοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (οθόνη αφής, γυροσκόπιο, stereoscopy χωρίς πολλά έξοδα κ.ά.). Εκεί μπορεί να δεις κάτι πιο ξεχωριστό από αυτό που βλέπεις στις κονσόλες, όχι βέβαια σε θέμα γραφικών, γιατί "οι μεγάλοι" είναι πάντα πιο μπροστά.

Εγώ π.χ. έχω dsάκι, να βάλω να παίξω εκεί π.χ. ninja gaiden δεν έχει και τόσο νόημα, βάζω το 1 στην xboxάρα και γίνεται πανικός. ΟΚ, βασικά το έχω παίξει στο ds αλλά η εμπειρία προφανώς ήταν χλυαρή. Στο dsάκι προσπαθώ να παίζω games που μπορεί να σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό ή είναι αποκλειστικά και βλέπω ότι μ' αρέσουν, ή και τα 2, όπως το ghost trick.
                  The illusion of free will is an illusion.

Comment

Re Big Boss malliase to stoma mas na leei pws to PSP den fortizei gia 15 wres alla entaksei ti na pw.... BAOK!

βάζω στοιχημα πως απο την συντριπτική πλειοψηφεία αυτό γίνεται έχοντας συνδεδεμένο το psp ή psv με ενα καλώδιο στην πριζα, για να μη χρειάζεται φορτισμα καθε λιγο.
                    Pws tha apodeikseis an exeis dikio, h oxi?
                    To pws tha epaizes esy den allazei oute to oti h konsola paramenei forhth, oute to pws paizei o kathenas me afthn.

συγκινητική διαπίστωση, GZ εννοείται πως εδώ οτι γράφετε πρώτα εκφράζει αυτόν που το γράφει, τι πάει να πει "δεν έγραψα κατά την αποψή μου;"
                    An afto "ennoeitai" tote mhn ksanadiavasw tipote sxolia tou typou "o GZ thelei na mas thn pei" h "einai apolytos".

Επίσης GZ δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια αλλά αυτή βρίσκεται κάπου στη μέση όπως πάντα.
                    H alhtheia einai oti panta tha yparxoun logoi na pareis mia forhth konsola.
                    Eite kapoioi tous dexontai eite oxi.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Ryu διαφωνώ.Το Dragon Sword μου άρεσε πιο πολύ από το κανονικό NG.
                      Carpe diem

Comment

Εδώ συμφωνώ με BigBOSS απόλυτα.Οι τιμές των apple προιόντων είναι εξωφρενικά μεγάλες και η τιμή του vita δεν δικαιολογεί την early adopting αγορά του.Τα games είναι φτωχά ως επί το πλείστον και κάποιος που έχει ps3 δεν βρίσκω το λόγο να δώσει άλλα 300e για να πάρει τα ίδια games.Κοινώς ή περιμένεις να πέσει η τιμή ή το παίρνεις όταν βγουν αποκλειστικά games για την κονσόλα.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by paixtis View Post
                          Εδώ συμφωνώ με BigBOSS απόλυτα.Οι τιμές των apple προιόντων είναι εξωφρενικά μεγάλες και η τιμή του vita δεν δικαιολογεί την early adopting αγορά του.Τα games είναι φτωχά ως επί το πλείστον και κάποιος που έχει ps3 δεν βρίσκω το λόγο να δώσει άλλα 300e για να πάρει τα ίδια games.Κοινώς ή περιμένεις να πέσει η τιμή ή το παίρνεις όταν βγουν αποκλειστικά games για την κονσόλα.
                          Uncharted Golden Abyss,Escape Plan,Shinobido 2,Army Corps of Hell...
                          Carpe diem

Comment

Ο παιχτης νομιζει οτι τα launch line ups των vita και 3ds ειναι ισαξια, τι ψαχνεις;

Comment

Ακριβώς...
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Σοβαρά;Και νόμιζα ότι δεν είσαι fanboy πια.Κρίμα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X