Originally posted by Ground_zero
View Post
Όι mods αλλάξαν τον τίτλο και ουσιαστικά αφορά όλες τις κονσόλες. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι γιατί κάποιος να αγοράσει και ps3 και 360.
Βέβαια το θέμα περί φορητών είναι πιο ενδιαφέρον γιατί αγοράζοντας ένα φορητό συμβιβάζεσαι με τα όποια αρνητικά του (μικρή οθόνη, επαναφόρτιση, watered down games) χωρίς να έχω πειστεί απόλυτα αν όντως χρησιμοποιείς τα θετικά του (φορητότητα).
Εγώ προσωπικά όσα άτομα της ηλικίας μου ξέρω που έχουν φορητά δεν ξέρω κανένα να παίζει εκτός σπιτιού. Και εδώ είναι όλο το ζουμί του thread: Αφού κάθεσαι που κάθεσαι σπίτι γιατί το αγοράζεις; (Δεν είναι σπόντα για όσους το έχουν αγοράσει).
Τώρα γιατί τα φορητά πουλάνε τόσο έχω 2 θεωρίες:
1) Η μία έχει να κάνει με τις μικρότερες ηλικίες που
-δύσκολα θα έχουν δικιά τους τηλεόραση ώστε να την απασχολούν όσο θέλουν με gaming
-και γιατί λόγω χρόνου (ίσως και έλλειψη κολλήματος) παίζουνε όπου θέλουνε.
2) Γιατί σε άλλες χώρες πολύ άνετα θα μπορείς να συναντήσεις κάποιον να χρησιμοποιεί φορητό σαν...φορητό. Δλδ. εκτός σπιτιού.
Εγώ παίρνω κάθε μέρα τον ηλεκτρικό και ποτέ-ποτέ-ποτέ δεν έχω δει κάποιον να παίζει με ds ή psp. Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δει ποτέ κάποιον να παίζει κάπου έξω στην Αθήνα. Μια φορά είδα ένα μικρό να παίζει ds στα starbucks.
Leave a comment: