Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid Series Βοήθεια & Απορείες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Metal Gear Solid Series Βοήθεια & Απορείες

Παιδιά τα ξεκίνησα με χρονολογική σειρά στο PS VITA με Metal Gear 3 Snake Eater και οι εντυπώσεις που έχω είναι οι καλύτερες. Υπέροχο παιχνίδι! Όμως έχω μερικές απορίες. Επειδή δεν είμαι και εντελώς φίλος του stealth. Είναι δυνατόν από άποψης επάρκειας πυρομαχικών να παίξεις το παιχνίδι με κανονικά όπλα και λίγο stealth? Γιατί βλέπω κάτι walkthrough και παίζουν όλοι με headshot και stealth χωρίς κανονικές σφαίρες. Είναι εφικτό ή πρόκειται να μείνω από σφαίρες αργότερα!? Παίζω σε hard δυσκολία. Τι ισχύει για τα άλλα παιχνίδια της σειράς?

Ναι μπορείς να το κάνεις, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει νόημα να πας για φουλ guns blazing αν δεν το έχεις ξαναπαίξει, καλό είναι να δεις και το stealth κομμάτι που σου προσφέρει ο τίτλος. Δεν σου λέω να εκβιάσεις ένα απόλυτα stealth playthrough αλλά αν χρησιμοποιείς μηδαμινό stealth πιο το νόημα να παίξεις ένα τέτοιο game και όχι άλλο ένα shooter από τα πάμπολλα που κυκλοφορούν.

Γενικά τα MGS που σου δίνουν πιο απλόχερα την δυνατότητα να παίξεις με Ραμπο λογική είναι τα MGS3, MGS4 και το Peace Walker. Στα υπόλοιπα (1,2) και λόγο κάμερας δεν βολεύει.

Comment

Ο καλύτερος λόγος για να σχοληθείς με τη σειρά του Κοτζίμα σίγουρα δεν είναι ο τρόπος παιξίματος.Οκ,καλός τίτλος δε λέω,και ειδικά το 3 με όλους τους νέους μηχανισμούς που εισήγαγε,παίζει να είναι και το αγαπημένο μου,αλλά με τέτοιο σενάριο και τόσο απίστευτο φινάλε πραγματικά,τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.
      Δε θα μείνεις από πυρομαχικά ποτέ,με όποιο στυλ και αν παίξεις.ΙΜΟ δοκίμασε την αθόρυβη προσέγγιση για αρχή και αν δεν πιάσει ξεκίνα γάζωμα.Εγώ κάθε σημείο του τίτλου έτσι το έπαιζα.
      Carpe diem

Comment

ναι σωστα! στα mgs η ουσια ειναι να περνας απαρατηρητος και να μην σκοτωσεις εχθρο. Αυτη ειναι η τακτικη του που πρεπει να εχει ο snake με βαση σεναριου. Τα υπολυπα τα εχει για λογω ρεαλισμου ,γι αυτο και ο Kojima δεν σε βγαζει ποτε απο την αρχη με σφαιρες. Ακομα και αυτο περνα υποσυνειδητα στον παικτη και μεσα απο τα cut scenes οτι δεν ειναι καλο να σκοτωνεις οπως για παραδειγμα εκει που η eva παει να ριξει στον ocelot καθως ετρεχε και ο Snake κατεβαζοντας το χερι της αποτομα της λεει : Don't ..He's still young....

Comment

10 λεπτα στην αρχη επαιζα stealth και μετα All my guns blazin' Παντα ετσι επαιζα τα MGS και δεν ειχα προβλημα..

Comment

Working...
          X