Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γνωμες για παιχνίδια του 360

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    ΧΑ ΧΑ!εγώ το πήρα και μάλιστα 2 φορές...
    η μία είναι για ένα φίλο...
    Carpe diem

    Comment


    • #17
      Τελικα το πηρα και εγω και καποια στιγμη θα το αρχισω οποτε θα γραψω και εντυπωσεις.

      Comment


      • #18
        Bρίσκομαι στις 10 ώρες παιχνιδιού και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Σίγουρα όχι το super JRPG, όπως αυτά που είδαμε σε PS2 εποχές, αλλά όχι και κάτι άσχημο. Τα reviews το αδικούν αρκετά, τουλάχιστον από αυτό που έχω δει ως τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκραξαν τόσο πολύ το BD, ενώ θεοποίησαν το DQ VIII, και τα δύο classic είναι, με διαφορετική προσέγγιση και πολύ υψηλή ποιότητα (τουλάχιστον ως τώρα).

        Το σύστημα έχει κάποιες ωραίες προσθήκες, απλές μεν, ευχάριστες δε. Το σύστημα ανάπτυξης πολύ καλό, αν και το βρίσκω σχετικά περιορισμένο. Αν κάποιος έχει παίξει το FF V ή το Χ-2 και δει το BD θα καταλάβει γιατί το λέω. Στο hard έχει ωραία πρόκληση. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά κρατάω και μία επιφύλαξη, ποτέ δεν ξέρεις. Οι κλασσικές πινελιές του Nobuo και του Sakaguchi είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ και στα άτομα που έχουν ασχοληθεί με παλιότερα παιχνίδια αυτών θα κάνουν πολύ καλή εντύπωση. Η μουσική καλή και κάποια κομμάτια είναι φοβερά. Επίσης, υπάρχει μία μουσικούλα που θυμίζει πάρα πολύ τη μουσική που κάνει όταν απελευθερώνεται η Jenova στη Shinra. Την κάνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο σε ένα εγκαταλελειμένο νοσοκομείο, όταν κάποιος από εσάς το φτάσει εκεί πέρα ας την προσέξει ;) . BTW, στην περιοχή αυτή έχει φοβερή μουσική, πέραν αυτού του track, και πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

        Γενικά αξίζει πολύ η αγορά. Σίγουρα πολύ καλύτερο της εναλλακτικής J-πρότασης (Eternal Sonata). Για μένα είναι θέμα αισθητική OR gameplay και overall feeling. Το Sonata πατώνει, αυτό όχι (περισσότερα στο review XD ).

        Comment


        • #19
          soz για το dp, αλλά το κάνω γιατί μπορώ

          Το BD τα σπάει άσχημα που να με πάρει ο #$@#$@#. 17 ώρες και συνεχίζω. Πάντα στις εξαταστικές με πωρώνει ένα παιχνίδι.

          W/e, η αισθητική του όντως θυμίζει πολύ τα Panzer Dragoon. Αρχικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι κοινό είχαν (πέραν του ότι σχεδίασε ο ίδιος άνθρωπος τον κόσμο), αλλά τώρα παρατηρώ τα ίδια ερειπωμένα τοπία. Κορυφή . Και η μουσική τα σπάει. Αγοράστε το .

          Comment


          • #20
            Καλο ακουγεται.. Θα το τσεκαρω λογικα κι εγω, αλλα μετα την εξεταστικη.. Σε αυτη την περιοδο προτιμω πιο συντομες εμπειριες.

            Για την ωρα παιζω Κameo και COD4 το οποιο και δανειστηκα απο φιλο μου ο οποιος σε 4-5 μερες την κανει για εξωτερικο. Ελπιζω να προλαβω να το τελειωσω ως τοτε.

            Το Kameo το περιμενα πολυ μετριο και τελικα δεν επεσα και τοσο εξω, ομως ειναι λιγο καλυτερο απ οσο περιμενα.
            Αντικειμενικα δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο.
            Πολυ συμπαθητικα γραφικα, μετριος ελεγχος και αν, βαρετα/κουραστικα sidequests και μερικες αγγαρειες στο main quest e.g. shadow troll hunting.

            Παρολαυτα παιζεται ευχαριστα.. δηλαδη οσο παιζω δεν παραπονιεμαι αλλα οταν σκεφτομαι τα μειονεκτηματα του τιτλου οπως και να χει βρισκω αρκετα ψεγαδια.

            Ειμαι καπου στα 3/4... αν βρω χρονο σε 2-3 μερες θα το εχω τελειωσει.
            Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανει αποσβεση των χρηματων του - 2.80ε λολ.

            ------------------------

            Παμε στο COD4.

            Πραγματικα θα ηθελα να με βλεπει καποιος οσο παιζω για να διαπιστωσει ποσο ασχετος ειμαι με το ειδος.
            Νιωθω τελειως εξω απ τα νερα και δε λεω με τιποτα να συνηθισω το control scheme. Οχι πως στα αλλα shooters που επαιξα ημουν καλυτερος, αλλα απλα ηταν ευκολοτερα (πχ Βιοσοκ, Γκιαρς).

            Τεχνικα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο και απο αποψης δρασης ειναι αρκετα χορταστικο...
            Σε βαζει για τα καλα μεσα στην "αμερικανια" του ολου θεματος...

            Πριν λιγο κυνηγουσα κατι Αραβες.. χμμ.. sounds familiar.

            Παντως τα quotes καθε φορα που πεθαινεις εχουν πλακα και πιστεψτε με εχω δει παρα πολλα .

            Comment


            • #21
              Αν ήσουν από τα μέρη μου (Θεσσαλονίκη) θα στο δάνειζα για να έκανες αργότερα edit αυτό το post . eternal sonata=παιχνίδι του 6. Μία αισθητική και μία ιδέα δεν μπορεί να σώσει τη μετριότατη υλοποίηση και το ανεξήγητα άθλιο φινάλε του.
              [/b]
              ειμαι απο Θεσσαλονικη και το εχω κιολας το παιχνιδι
              κοιτα, συμφωνω οτι δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα απο το Blue Dragon ειναι πολυ πολυ πολυ καλυτερο. ;)

              οσο για το Blue Dragon και την απορεια σου γιατι το εθαψαν οι reviewers, ειναι απλο.
              οι εχθροι ειναι πολυ λιγοι. το animation των χαρακτηρων ειναι πολυ κατω του μετριου. τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα σε καποιες περιοχες αλλα κ τραγικα αδεια, μουντα κ θολα σε αλλες. κυριως ομως, η ιστορια ειναι πιο απλη και απο ιστορια JRPG της εποχης του NES, βαρετη κ διχως το παραμικρο plot twist.

              ειδες ποσο διαφορετικα τα βλεπει ο καθενας μας?!?

              λοιπον, παω να ξεπλυνω τα χερια μου με λιγο Rogue Galaxy.

              Comment


              • #22
                Επιτέλος κάποιος με τον οποίο μπορώ να μιλήσω για αυτά τα παιχνίδια . Προσωπικά θεωρώ το Sonata μία πολύ κακή υλοποίηση μίας πολύ ωραίας ιδέας. Αν και είχε ωραία αισθητική και καλό σενάριο, η σκηνοθεσία, το σύστημα μάχης και το στήσιμο του έπασχαν τρομερά. Μηδαμινο customisation, πολύ μικρή γκάμα από skills, πολύ γραμμική πορεία, πολύ εύκολο και χωρίς στρατηγική battle system... Και εντάξει, αυτά τα προσπερνάω αν αξίζει το σενάριο. Αλλά αυτήν τη σκηνοθεσία δεν την αντέχω . Όχι ότι το BD είναι κανένα τέρας, με πρωτοποριακό σενάριο και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά από το Sonata το βρήκα πολύ καλύτερο. Τουλάχιστον αυτό το λίγο που κάνει το κάνει με αξιοπρέπεια, όχι με κουραστικές σκηνές. Ξαναλέω, το Sonata το θεωρώ κορυφαία ιδέα και το σενάριο του ήταν αρκετά καλό, αλλά μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερο. Βλέποντας και το Baten Kaitos (και τώρα το origins) αναρωτιέμαι πώς τα ίδια άτομα έβγαλαν αυτό το παιχνίδι. Από τη μία δεν άφησαν ούτε μία λεπτομέρεια να περάσει και από την άλλη το κούρασαν και το τελείωσαν βεβιασμένα. Ειδικά στο τέλος μου ερχόταν να κλάψω από τη βαρεμάρα . Πρώτη φορά θέλω να κάνω skip τον τερματισμό XD .

                Τώρα όσον αφορά το BD, η αισθητική του εμένα μου αρέσει, δεν ξέρω μου θυμίζει πολύ τα περιβάλλοντα του Panzer Dragoon Saga και αυτό μου αρέσει. Επίσης το κλασσικό σενάριο δε με ξενερώνει, λόγω του πολύ ωραίου συστήματος. Σιγουρα χειρότερο από του FFV, αλλά είναι εξιοπρεπέστατο.

                Για μένα ουσιαστικά το θέμα πάει ως εξής:

                Blue Dragon -> κλασσικό, αλλά ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς του
                Eternal Sonata -> έξυπνες ιδέες, χάλια υλοποίηση

                Τώρα για τους εχθρούς δε θα τους έλεγα και λίγους. Το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις μάχες με πολλές ομάδες εχθρών εμένα μου άρεσε πολύ. Και επίσης εγώ τους βρίσκω αρκετούς τους εχθρούς, ούτε κουράζει ούτε σε κάνει να ψάχνεις ασταμάτητα για εχθρό και να μη βρίσκεις.

                Για το σενάριο δεν μπορώ να πω, μόλις επέστρεψα στο Talta Village. Λογικά θα είναι όπως τα λες, αλλά εντάξει, στο παιχνίδι αυτό ισχύει gameplay >> scenario .

                Γράψε και καμιά εντυπωση για το rogue .

                Comment


                • #23
                  Ριχτε μια ματια στο video review του devil may cry 4 απο το gametrailers

                  http://www.gametrailers.com/player/30212.html

                  Comment


                  • #24
                    ehi pexi kanis apo esas to lost odyssey?ego to eho pexi alla ime apogoitevmenos prota apo ola ta grafika tou ine epohis xbox min po ps2 polli tholoura ke to pezo se hd 720p .deuteron o vasikos haraktiras ine gia klamata ta facial animation ine min po genika se tehniko tomea isteri polla apo alla games.tha to telioso kapote alla perimena polla apo to lost odyssey mporo na po pos to blue dragon ine kalitero i akoma to enchanted arms ine kalitero.

                    Comment


                    • #25
                      Σε άλλα posts έχω γράψει αρκετά πράγματα για το παιχνίδι.

                      Τα facial expressions είναι τρομέρα, ίσως το μόνο άξιο αναφοράς στοιχείο του τεχνικού τομέα του παιχνιδιού. Γραφικά επιπέδου ps2 δεν είναι στα σίγουρα, ούτε ΧΒΟΧ. Θωλούρα υπάρχει στο περιβάλλον εξερεύνησης και όχι μέσα στις μάχες ή στα cut scenes. Η έκφραση του Kaim είναι έτσι επειδή έχει στην πλάτη του 1000 χρόνια, λογικότατο το βρίσκω να είναι μουντός. Παίξε και άλλο και θα δεις πώς αλλάζουν τα πράγματα.

                      Από εκεί και πέρα, όπως είπα και σε άλλα posts/topics, το παιχνίδι κάνει κάποια πράγματα υπερβολικά καλά, όπως είναι η ισορροπία μεταξύ μαχών, levelling, dungeon design, encounter rate, κάτι που είχε σχεδόν τελειοποιηθεί και στο Shadow Hearts 3. Επίσης, λίγες μάχες, μεγάλες και με πολύ στρατηγική συνθέτουν το gameplay στοιχείο, ενώ το customisation δίνει έμφαση σε skills και σε rings και σε τίποτε άλλο.

                      Ακολουθεί πολύ διαφορετική δομή και ροή από το Blue Dragon, για αυτό και πιστεύω ότι δεν πρέπει να το συγκρίνουμε. Είναι σαφής η βαρύτητα που δίνει στο σενάριο και ο ρυθμός του είναι πολί πιο αργός.

                      Τέλος πάντων, ως τώρα και εμένα δε με τρελαίνει, ακριβώς γιατί και εγώ περίμενα κάτι το διαφορετικό. Περίμενα ένα κλασσικότατο, συμβατικό, JRPG και βρήκα ένα που φαινομενικά είναι βασισμένο σε στερεότυπα, στην ουσία όμως έχει κάποια στοιχεία που μόνο αυτοί που έχουν λιώσει με το είδος θα μπορέσουν να τα προσέξουν και να τους δώσουν σημασία. Προσωπικά, επειδή ξέρω και τη δουλειά των ατόμων που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία του, βλέπω πόσο πολύ εξέλιξαν αυτό που προσπάθησαν να κάνουν στο Shadow Hearts 2 και 3 και πιστεύω ότι τα κατάφεραν.

                      Comment


                      • #26
                        file evans isos ehis dikeo ke mou aresi parakato molis teliosa to disc 1 entaxi isos na min ine ps2 ta grafika alla den ine kala giati iparhi auti i tholooura idika sta enviroments den mporo na katalavo.episis giati 4 disc afou teliosa to proto mesa es 8 ores telika me to hd format den meni horos pantos to mono kalo pou ehi mehri tora ine i istoria tou.makari na kanoun remake to ff7 to xero onira kano.

                        Comment


                        • #27
                          Μόλις τελείωσα και το δεύτερο DVD (το πρώτο στις 15 ώρες, το δεύτερο στις 30) και μπορώ να πω ότι εξελίσσεται ωραία. Οι αρχικοί φόβοι μου δεν επαληθεύτηκαν, αν και περιμένω ακόμα πολλά. Η βασική μου ένσταση είναι στο gameplay. Παίζω σχετικά λίγο, περισσότερες ώρες αφιερώνω στις περιπλανήσεις παρά σε καθαρό gameplay. Επίσης τεράστιος αριθμός skills αλλά ελάχιστα χρήσιμα. Οι στρατηγικές είναι περιορισμένες και ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία (χτύπημα στο αντίθετο elemental ή χρήση επιθέσεων που χτυπούν το είδος του εχθρού). Γενικά το βρίσκω λίγο (έως πολύ) ρηχό. Ευτυχώς που είναι διασκεδαστικό και που το setting είναι τόσο τέλειο. Οι σκηνές, επίσης, πολύ δυνατές.

                          Comment


                          • #28
                            Ριχτε και μια ματια εδω

                            http://www.gamelife.gr/cPages/review...st-Odyssey.htm

                            Αντε να δουμε ποτε θα το παρω

                            Comment


                            • #29
                              Πολύ καλό το review και με βρίσκει σύμφωνο σε πάρα πολλά σημεία. Διαφωνώ, εν μέρει, με τα σχόλια που κάνω για το σχεδιασμό του παιχνιδιού, αλλά αυτό πιστεύω είναι και υποκειμενικό. Εμμένω στην άποψη μου ότι έχει εκπληκτική ισορροπία. Αντιθέτως βρίσκω κάποια μειονεκτήματα, αλλά w/e, έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου και ίσως αργότερα να γίνεται καλύτερη χρήση της πληθώρας των skills (τις τελευταίες ώρες μάλιστα δεν έδωσα σημασία στην ανάπτυξη, αλλά τα αποτελέσματα ήταν όλο και καλύτερα).

                              Comment


                              • #30
                                to lost via domus leei tpt?skeftomai na to agorasw.

                                Comment

                                Working...
                                X