ΧΑ ΧΑ!εγώ το πήρα και μάλιστα 2 φορές...
η μία είναι για ένα φίλο...
η μία είναι για ένα φίλο...
(περισσότερα στο review XD ).
. Και η μουσική τα σπάει. Αγοράστε το
.
.
. eternal sonata=παιχνίδι του 6. Μία αισθητική και μία ιδέα δεν μπορεί να σώσει τη μετριότατη υλοποίηση και το ανεξήγητα άθλιο φινάλε του.
. Προσωπικά θεωρώ το Sonata μία πολύ κακή υλοποίηση μίας πολύ ωραίας ιδέας. Αν και είχε ωραία αισθητική και καλό σενάριο, η σκηνοθεσία, το σύστημα μάχης και το στήσιμο του έπασχαν τρομερά. Μηδαμινο customisation, πολύ μικρή γκάμα από skills, πολύ γραμμική πορεία, πολύ εύκολο και χωρίς στρατηγική battle system... Και εντάξει, αυτά τα προσπερνάω αν αξίζει το σενάριο. Αλλά αυτήν τη σκηνοθεσία δεν την αντέχω
. Όχι ότι το BD είναι κανένα τέρας, με πρωτοποριακό σενάριο και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά από το Sonata το βρήκα πολύ καλύτερο. Τουλάχιστον αυτό το λίγο που κάνει το κάνει με αξιοπρέπεια, όχι με κουραστικές σκηνές. Ξαναλέω, το Sonata το θεωρώ κορυφαία ιδέα και το σενάριο του ήταν αρκετά καλό, αλλά μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερο. Βλέποντας και το Baten Kaitos (και τώρα το origins) αναρωτιέμαι πώς τα ίδια άτομα έβγαλαν αυτό το παιχνίδι. Από τη μία δεν άφησαν ούτε μία λεπτομέρεια να περάσει και από την άλλη το κούρασαν και το τελείωσαν βεβιασμένα. Ειδικά στο τέλος μου ερχόταν να κλάψω από τη βαρεμάρα
. Πρώτη φορά θέλω να κάνω skip τον τερματισμό XD .
.
.
Comment