Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γνωμες για παιχνίδια του 360

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Προσωπικη άποψη δεν έχω φίλε Ghost καθώς δεν έχω παίξει το παίχνίδι!
    Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ
    http://www.metacritic.com/games/platforms/...t%20via%20domus
    Ολα τα reviews συγκεντρωμένα ;)
    Πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

    edit: PUBLISHER: Ubisoft
    DEVELOPER: Ubisoft Montreal
    Μόλις απέκτησα γνώμη για το παιχνίδι!! :icon_twisted: :icon_twisted:
    Sucks, like ubisoft.

    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

    Comment


    • #32
      DEVELOPER: Ubisoft Montreal. εχουμε ελπιδες!

      Comment


      • #33
        Προσωπικη άποψη δεν έχω φίλε Ghost καθώς δεν έχω παίξει το παίχνίδι!
        Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ
        http://www.metacritic.com/games/platforms/...t%20via%20domus
        Ολα τα reviews συγκεντρωμένα ;)
        Πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

        edit: PUBLISHER: Ubisoft
        DEVELOPER: Ubisoft Montreal
        Μόλις απέκτησα γνώμη για το παιχνίδι!! :icon_twisted: :icon_twisted:
        Sucks, like ubisoft.
        [/b]

        γιατί ρε partalonoob;
        εγώ την πάω τη ubi.ως τώρα ότι έχω παίξει από αυτήν το γουστάρω.
        prince of persia trilogy
        splinter cell trilogy
        Carpe diem

        Comment


        • #34
          Εκπρόσωπος Τύπου pilgrim
          H ερώτηση αυτή έχει ήδη απαντηθεί. Αλλη ερώτηση!

          Αχεμ... η ερωτησή σου (noobako) altair απλά επιβεβαιώνει το γεγονός οτι δεν είσαι κάτοχος wii!
          Αν ρίξεις μια ματιά στους τίτλους που κυκλοφόρησε για wii θα καταλάβεις τι εννοώ! Ολα Rated M!! και εξηγούμαι
          Rayman1,2: Mini games
          Red steel: Mapa! (προσωπική άποψη)
          GT Pro series (ΓΤΠ για συντομια): My god Mapa!!
          POP Rival Swords: Mapa
          Nitro bike: Mapa
          Farcry: Mapa
          And the list goes on and on and on...................

          Για το assasins creed δεν μπορώ να σχολιάσω καθώς δεν το έχω παίξει αλλά απο ότι ακούω δεν δικαιολόγησε το hype που ειχε δημιουργηθεί.
          Για μένa βαδίζει στο δρόμο που χάραξε η EA. Αρπάχτες και άγιος ο θέος μπας και βγεί κανα φράγκο ευκολα (τουλάχιστον στο wii)

          Υ.Γ Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την partalia CORP.
          Y.Γ2 Sorry για το οφ-τοπικ αλλά θα έσκαγα αν δεν τα (ξανά)λεγα
          Υ.Γ3 Οποιασδήποτε αντιρρήσεις κρατήστε τις για τον εαυτό σας! ΟΥΣΤ!!
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

          Comment


          • #35
            όπως το'πες.αρπαχτές.άμα κάτσει και στρωθεί βγάζει παιχνιδάρες.μεταξύ αυτών και το πρώτο far cry καθώς επίσης και το ass-as-sins creed που μπορεί να μην δικαιολόγησε το hype ήταν όμως ένα αξιοπρεπέστατο παιχνίδι.
            Carpe diem

            Comment


            • #36
              Ψηνομαι να τσιμπήσω pgr4 και virtua fighter apo to play oy ta exei 25 kai 27 αντίστοιχα. Για το πρώτο νομίζω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις, με το δεύτερο όμως δεν ξέρω τι παίζει οπότε θέλω τα φώτα σας. Βασικά θέλω να έχω ένα fighting (δεν είμαι φαν του είδους), αξίζει να πάρω αυτό ή να περιμένω ίσως για street figther ή soul calibur;

              Comment


              • #37
                To VF θελει αφοσιωση.. Δε ξερω αν θα σ αρεσει, σιγουρα δεν ειναι for fun.
                Η τιμη ειναι καλη παντως και online παει πολυ καλα.

                Αν θες κατι fun και προσιτο μπορεις να περιμενεις το SF4 αλλα θα περιμενεις αρκετα.. Εναλλακτικα SC4 οταν βγει.

                Προσωπικα παιζω VF αρκετα και μου αρεσει εξισου, αλλα δεν πρεπει να ειναι αυτο που ζητας.

                Comment


                • #38
                  sub δεν θα σου αρεσει, κατεβασε το demo πρωτα ομως μιας και το γουστο ειναι υποκειμενικο.

                  Comment


                  • #39
                    Εχει ασχοληθει κανεις σοβαρα με το Crackdown;
                    Αν ναι θα ηθελα μερικα σχολια... συνοπτικα οσο γινεται.
                    Οπως και να χει με ολα οσα εχω διαβασει κατα καιρους το εχω βαλει στα υπ'οψιν... κριμα που για πολλους ηταν απλα "Halo 3 beta και δωρο ενα full game".

                    Comment


                    • #40
                      Xeno για μενα το Crackdown ειναι η μεγαλυτερη εκπληξη της τωρινης γενιας παιχνιδιων και το πιο underrated game της.Το παιχνιδι δυστυχως ηταν για πολλους "Halo 3 beta και δωρο ενα full game" οπως ειπες,αλλα ειναι τουλαχιστον αδικο οταν για μενα προσωπικα ειναι το καλυτερο sandbox game που εχω παιξει απο πλευρας gameplay,αφου η ενσωματονση του jumping δινει αλλη διασταση στο παιχνιδι(το λεγομενο vertical gameplay με το καταπληκτικο orb hunting),ενω τα light rpg στοιχεια που αναπτυσσουν τις δυνατοτητες του main-character το κανουν τρομερα εθιστικο ,τα driving sections εχουν τελειο handling και feel, κατ εμε καλυτερο απο το GTA4,τα οπλα ειναι διασκεδαστικα με μεγαλη ποικιλια με γαματες εκρηξεις(δες video απο youtube για να καταλαβεις τι εννοω).


                      Δυστηχως το story του δεν ειναι "oscar worthy" :icon_twisted: :icon_twisted: ,και κραταει καμια 10ρια ωρες πανω-κατω(κυριολεκτικα ομως :icon_twisted: ).Σου προτεινω να κατεβασεις το demo για να δεις με τα ματια σου περι τινος προκειται.To βρισκεις παντως ανετα στο ελλαντα 20-30ευρω.Ελπιζω να βοηθησα .

                      Comment


                      • #41
                        Ο αδερφός μου το έχει τελειώσει.Το ζουμί είναι να ψάχνεις για τα upgrades ουσιαστικά(τα orbs που λέει και ο greengr)Πραγματικά είναι πολύ καλό σαν sandbox game.Αίσθηση μου έκανε το πόσο cool αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στο agent car με πολύ καλά driver στατιστικά και αυτό μεταμορφώνεται real time σε badass έκδοση.
                        Από όσο μου είπε ο bro,για να το τελειώσεις απλά θες κανά 9ωρο-10ωρο μαξ.Αν ωστόσο θες να κάνεις και όλες τι sidequests δλδ τα πάντα,αυξάνεται η διάρκεια αρκετα.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • #42
                          μ'αυτά που λέτε πράσινε Γκρ και Μπουράι σκέφτομαι να του ξαναδώσω μια ευκαιρία.γιατί ναι μεν το πήρα τσάμπα αλλά κρίμα να το έχω να κάθεται.πάντως από το (πάρα πολύ) λίγο που το έπαιξα δεν με εντυπωσίασε.anyway.πάμε τώρα για bioshock και μετά βλέπουμε.
                          Carpe diem

                          Comment


                          • #43
                            kai emena me porose to crackdown.me kalipsan oi parapano ayto pou goustara pantos trela itan ta almata.eidika an exeis to agility sto full

                            Comment


                            • #44
                              flame mode on

                              το gears of war έχει τα καλύτερα γραφικά που υπάρχουν και θα υπάρξουν ποτέ.τι mgs4,gears 2 (!!!!) και @@ιες.

                              flame mode off

                              απλά αυτό παίζω αυτόν τον καιρό κι έχω μείνει με τα γραφικά του.ειδικά στην αρχή του τρίτου act.μόλις το έφτασα το σταμάτησα και άρχισα να βγάζω (όχι και τόσο καλές) φωτό και τις έστελνα σ'ένα φίλο μου.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • #45
                                Στο casual το παίζεις?
                                Εγώ το ξεκίνησα στο Hardcore και το παίζω σε μικρές δόσεις γιατί
                                1ον.Πεθαίνω αρκετά
                                2ον.Δεν θέλω να τελειώσει και δεν προλαβαίνω κι από πάνω.
                                3ον.H limited τα σπάει.Ειδικά τα extras στο artbook και το extra DVD προσφέρει στο όλο setting από πλευράς σεναρίου(όσο σενάριο μπορεί να έχει ένας τίτλος του είδους τέλος πάντων )
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                                Comment

                                Working...
                                X