Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gaming Awards 2012

Επειδη ηδη μιλανε για GOTY awards στο θεμα του RE6 ανοιγω εδω ενα θεμα για να συνεχισουν οι σχετικες συζητησεις, να πει ο καθενας τη γνωμη του (ή το μακρυ του και το κοντο του) και να σχολιασουμε (ή να troll-αρουμε) τα awards των διαφορων γνωστων sites και περιοδικων.
    Για την ωρα σκεφτομαι κι εγω αν τελειωσα καποιο φετινο παιχνιδι, οταν βγαλω ακρη τα ξαναλεμε.

Για την ωρα σκεφτομαι κι εγω αν τελειωσα καποιο φετινο παιχνιδι, οταν βγαλω ακρη τα ξαναλεμε
    Journey όλα τα βραβεία, πάμε γερά ρε! Journey, dear Esther, rayman και wipeout 2048 .

Comment

Πανευκολο το φετινό.. Diablo III Μονο..

Comment

Guild Wars 2.

Diablo III όχι (έχω παιξει 260+ ώρες έως τώρα) διότι το Torchlight II είναι καλύτερο.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

far cry 3 μονο και μονο γιατι μοιαζει παρα πολυ στο 1. :win:
          sigpic

Comment

Sleeping Dogs είναι είναι γαμάτο και του αξίζει η πρωτιά. Oh well...xD

Comment

Μόλις συνειδητοποίησα οτι δεν έχω παίξει ούτε ένα φετινό παιχνίδι.
              Δεν είχε μεσαιωνικά RPGs φέτος.

Comment

Ωραίο το εισαγωγικό ποστ χενο,είναι ακριβώς όπως πρέπει.

Πλάκα πλάκα τα παιχνίδια που έπαιξα φέτος κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες χρονιές.Μόνο τα final fantasy 13-2 και rayman έπαιξα,άντε και το witcher 2 στο xbox an θεωρείται φετινό παιχνίδι.Οπότε για καλύτερο φετινό παιχνίδι θα ψηφίσω την χβοχ έκδοση του witcher 2.Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει,έχει φοβερό σενάριο και τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά την πλοκή που θέλει ένα κάρο playthroughs για να το δεις όλο.Η bioware να κρατήσει σημαιώσεις.

Το final fantasy 13-2 από την άλλη το χάρηκα πολύ αλλά έχει τα θέματά του και δεν το λες goty με τίποτα.Είναι πολύ καλό παιχνίδι βέβαια και αξίζει σε bargain.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Evans View Post
                  Journey όλα τα βραβεία, πάμε γερά ρε!
                  this!

Comment

Πλάκα πλάκα το ξέχασα το journey,άνετα υποψήφιο για goty.

Το soundtrack του είναι και υποψήφιο για βραβείο grammy.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

βραβείο ΤΡΟΛ στο WiiU που μας έκανε πλάκα πως θα είναι nextgen και είναι λίγο πιο πίσω απο το ΧΒΟΧ κ PS3

Comment

To Rayman Origins μπορεί να το παίξαμε όλοι φέτος,αλλά βγήκε πέρσι.
                        Φέτος έχω παίξει ελάχιστα παιχνίδια που βγήκαν το 2012 εκ των οποίων πολλά fighting (KOF13,SFXT,SC5,TTT2),Machinarium (ps3),Shank 2,Akai Katana και το μοναδικό ας πούμε normal game που έπαιξα φέτος είναι το Assassin's Creed 3.
                        Περιμένω να τελειώσω ακόμα Mass Effect 3 & Halo 4 για να υπάρχει ένας υποτυπώδης συναγωνισμός,αλλά ως τώρα το Assassin's Creed 3 είναι ΕΠΟΣ!!!Μιλάμε για τον πληρέστερο τίτλο της σειράς.Θα μπορούσε κάποιος να πει,πως αντικειμενικά είναι καλύτερο ακόμα κι από το 2,αλλά εγώ μάλλον τα βάζω μαζί,γιαδιαφορετικούς λόγους έκαστο.
                        Carpe diem

Comment

Οντως περυσι βγηκε το Rayman, κριμα και πονταρα κι εγω σε αυτο. Το ιδιο ισχυει και για το Mario Land 3d. Κατα τ' αλλα επαιξα Journey (μονο και μονο το οτι ενα dlc game ειναι στην 5αδα των υποψηφιων GOTY των περισσοτερων websites τα λεει ολα), Catherine (σχεδον το τελειωσα - αδιαφορο παντως), Μax Payne 3 (με την καμια δεν ηταν top παιχνιδι imo)... Χμ, δε μου ρχεται κατι αλλο περαν μερικων σκορπιων fighting games.. α και το Tokyo Jungle για την καλτιλα. Α και Evans, το Dear Esther το επαιξα κανα μισαωρο.. Δεν ξερω τι να πω, απλα δεν καταλαβα το νοημα του. Τελοσπαντων θα το συζητησουμε αυτο κατ ιδιαν αν το θυμηθω.

Αυτο που οντως θελω να δω ειναι το Walking Dead. Deus_d0pe για τι διαρκεια μιλαμε ανα episode;

Comment

Skyward Sword...μετά το χάος...
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

2012 λεμε, οποτε σε βλεπω να μενεις με το χαος.

Comment

Working...
                              X