Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nooto
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    To Dark Souls βγήκε κι αυτό το 2011.
    Ναι αλλα φετος βγηκε το Artorias of the Abyss :troll:.

    Περα απο την πλακα, εγω απο φετινα παιχνιδια επαιξα τα FFXIII-2 και Journey. Ψηφιζω το Journey για ολα τα βραβεια!

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    To Dark Souls βγήκε κι αυτό το 2011.

    Leave a comment:


  • Enpsty
    replied
    Από 2012 δεν με τρέλανε κανένα να πω την αλήθεια.
    Μεγαλύτερη απογοήτευση και πιο overrated πατάτα ψηιφίζω σίγουρα το Max Fail 3.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Skyward Sword...μετά το χάος...
    Μετά το χάος τι;
    Dark Souls και μετά Journey για μένα.

    Leave a comment:


  • Cpl_Shephard
    replied
    Μόλις συνειδητοποίησα οτι λογω steam backlog έχω παίξεi μονο 6 παιχνιδια του 12, 2 indie που ξεφυτρωσαν απο σποντα μεσω kickstarter ( Ravaged, Chivalry) ενα spin-off ( alan wake's american nightmare ) ενα μισοτελειωμενο αλλα επαναστατικο F2P με πολλες προοπτικες ( Planetside 2 ) ενα mod του ArmA2 που εφερε τα πανω κατω στις πωλησεις αλλα και στο playerbase του τιτλου ( DayZ ) και ενα αλλο mod που πρακτικα δεν χρειαζεται ουτε ενα ευρω να δωσει καποιος για να το παιξει παρα μονο να δημιουργησει ενα steam account και να κατεβασει το source SDK 2007 (black mesa source )

    Απο αυτα τα 6 μονο το planetside και το black mesa με βλεπω να ασχολουμαι μαζι τους και στα επομενα χρονια, τωρα αν εχουν βγει και αλλα παιχνιδια φετος που ειναι "must" και δεν τα εχω ανακαλυψει ακομα ποσως με ενδιαφερει, πιστευω οτι το 13 για μενα θα ειναι μια πιο γεματη χρονια απο ολες τις αποψεις

    Leave a comment:


  • deus_d0pe
    replied
    Ανάμεσα σε Mark of Ninja, Walking Dead και The Secret World για μένα.

    Το Mark of Ninja ουσιαστικά έχει κόντρα με το Dishonored για το πιο stealth μου άρεσε περισσότερο. Πολύ καλό παιχνίδι ο τίτλος της Arkane απλά έτυχε να πέσει σε κακό timing στην αλληλουχία παιχνιδιών μου. To Μark of Ninja που έπαιξα αμέσως μετά μου έκλεψε την καρδιά. Kαι στους δύο τίτλους το gameplay ήταν απολαυστικό απλά είχα καιρό να παίξω τοσο καλό 2d τίτλο. Ο τίτλος της Klei είναι ευρηματικός από την αρχή έως το τέλος, συνδυάζει άψογα gameplay και ninja φιλοσοφία και παραδίδει μαθήματα stealthing.

    Το Walking Dead έπιασε το νόημα του πως να εκμεταλλευτεί κανείς με τον καλύτερο τρόπο την αναγωγή του storytelling ως μοναδικό παράγοντα gameplay, κατι που σαφώς βοήθησε τα μέγιστα να συμβεί το Heavy Rain. Η διαφορά είναι ότι στο παιχνίδι της Telltale είναι πιο προσωπική η επαφή με τον παίχτη, τον βάζει στο πετσί του ρόλου του πρωταγωνιστή, όχι του σκηνοθέτη ή του θεατή που καλείται να λάβει αποφάσεις για το τρόπο εξέλλιξης των σκηνών της πλοκής.

    Σε κάθε περίπτωση, παίζοντας το ρόλο ενος μόνο ατόμου ουσιαστικά συμπεριφερόμαστε ανάλογα του πως θα γουστάραμε εμείς να ερμηνεύουμε τη κάθε περίσταση ή υποδύωντας όποιον άλλο ρόλο θεωρούμε ότι αρμόζει στο χαρακτήρα μας. Βασικά role-playing πράγματα δηλαδή. Από 'κει και ύστερα έρχεται στο προσκήνιο η αμφίδρομη σχέση ενός τηλεθεατή μιας σειράς με όλα τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τους χαρακτήρες και τη πλοκή της και καλείται να λάβει μέρος σε αυτή. Ο τηλεθεατής γίνεται παίχτης. Και βάση των ενεργειών του διαμορφώνονται οι σχέσεις με τους γύρω του και προχωρά σε μεγάλο βαθμό η πλοκή.

    Πέραν κάποιων ελάχιστων και άνευ δυσκολίας adventure λογικής γρύφων και μερικά qte's που εμφανίζονται σε στιγμές έντασης, τίποτα δεν θα δούλευε σωστά αν η ιστορία, οι διάλογοι, οι χαρακτήρες και η πλοκή δεν ήταν τόσο καλογραμμένα. Για videogame, η ποιότητα της γραφής είναι εφαμιλλη εκείνης σειρών που βλέπουμε. Η δε κόμικ αισθητική που βγάζει η χρήση cel-shaded κάνει ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

    Δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια της συνομοταξίας των Farehneit, Heavy Rain, Walking Dead, Asura's Wrath, δίνουν φρέσκο αέρα πάντως στα είδη παιχνιδιών που κυρίως παίζουμε. Προσωπικά τουλάχιστον, μου φαίνεται κάτι τελείως διαφορετικό και διασκεδάζω αφάναστα με το τρόπο που συνέδεσαν το πνεύμα μιας ταινίας και μιας σειράς με gameplay.


    Το Secret World από την άλλη συνδυάζει δύο αγαπημένα μου στοιχεία με μοναδικό για το είδος του τρόπο. Προσφέρει μια γεμάτη rpg εμπειρία σε οnline περιβάλλον, με το μαγικό άγγιγμα του δημιουργού των Longest Journey και Dreamfall να αφήνει το στίγμα του στο σύνολο της αισθητικής του τίτλου. Δεν ξέρω αν για τίτλους όπως αυτόν κατά πόσο δόκιμος είναι πλέον ο όρος mmorpg αφού ουσιαστικά η εμπειρία είναι εφάμιλη ενός τεράστιου single player rpg με online χαρακτηριστικά, μια συνταγή που εφάρμοσαν τα Age of Conan και Swtor με τη μόνη διαφορά ότι πότε άλλωτε δεν είχαν παρουσιαστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο τα αισθητικά μέρη ενός τίτλου, τα γραφικά, το soundtrack, το level design, το δέσιμο single και online μηχανισμών σε gameplay, με τόσο καλογραμμένες ιστορίες και βάθος.

    Eνώ το Guild Wars 2 θέλει να επαναπροσδιορίσει ή να παρουσιάσει ξανά με πιο προσιτό τρόπο τα στοιχεία ενός mmorpg, το Secret World έξυπνα τα χρησιμοποιεί ως παρασκηνιακούς μηχανισμούς στη δομή του gameplay με έναν τρόπο που εμπλουτίζει την εμπειρία χωρίς να παρεμβάλεται καταλυτικά στην signle player ψευδαίσθηση που δημιουργείται.

    Κατά βάση η προσέγγιση αυτή δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη βιωσιμότητα ενός τέτοιου τίτλου σε βάθος χρόνου, το οποίο για κάποιο λόγο που δεν είναι της παρούσης για συζήτηση συνεχίζει να υφίσταται ως πρωτεύον παράγοντας στην ενασχόληση με παιχνίδια του είδους, όμως αφενός χεστήκαμε για το πόσα φράγκα θα βγάλει η εταιρία και αφετέρου δεν στέκει να θεωρούμε ότι και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τίτλο έχουν φτιάξει και ποιες πρέπει να είναι οι προσδοκίες τους.


    Αυτά έχω ξεχωρίσει για φέτος στα παιχνίδια που έπαιξα που δεν ήταν και πολλά είναι η αλήθεια.

    @ Xeno, υπολόγιζε ένα 2ωρο μέσο όρο για κάθε επεισόδιο.

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Μάλλον...αν είναι του '11...Μην πω re6 γιατί θα φάω ξύλο μάλλον....

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    2012 λεμε, οποτε σε βλεπω να μενεις με το χαος.

    Leave a comment:


  • paixtis
    replied
    Skyward Sword...μετά το χάος...

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Οντως περυσι βγηκε το Rayman, κριμα και πονταρα κι εγω σε αυτο. Το ιδιο ισχυει και για το Mario Land 3d. Κατα τ' αλλα επαιξα Journey (μονο και μονο το οτι ενα dlc game ειναι στην 5αδα των υποψηφιων GOTY των περισσοτερων websites τα λεει ολα), Catherine (σχεδον το τελειωσα - αδιαφορο παντως), Μax Payne 3 (με την καμια δεν ηταν top παιχνιδι imo)... Χμ, δε μου ρχεται κατι αλλο περαν μερικων σκορπιων fighting games.. α και το Tokyo Jungle για την καλτιλα. Α και Evans, το Dear Esther το επαιξα κανα μισαωρο.. Δεν ξερω τι να πω, απλα δεν καταλαβα το νοημα του. Τελοσπαντων θα το συζητησουμε αυτο κατ ιδιαν αν το θυμηθω.

    Αυτο που οντως θελω να δω ειναι το Walking Dead. Deus_d0pe για τι διαρκεια μιλαμε ανα episode;

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    To Rayman Origins μπορεί να το παίξαμε όλοι φέτος,αλλά βγήκε πέρσι.
    Φέτος έχω παίξει ελάχιστα παιχνίδια που βγήκαν το 2012 εκ των οποίων πολλά fighting (KOF13,SFXT,SC5,TTT2),Machinarium (ps3),Shank 2,Akai Katana και το μοναδικό ας πούμε normal game που έπαιξα φέτος είναι το Assassin's Creed 3.
    Περιμένω να τελειώσω ακόμα Mass Effect 3 & Halo 4 για να υπάρχει ένας υποτυπώδης συναγωνισμός,αλλά ως τώρα το Assassin's Creed 3 είναι ΕΠΟΣ!!!Μιλάμε για τον πληρέστερο τίτλο της σειράς.Θα μπορούσε κάποιος να πει,πως αντικειμενικά είναι καλύτερο ακόμα κι από το 2,αλλά εγώ μάλλον τα βάζω μαζί,γιαδιαφορετικούς λόγους έκαστο.

    Leave a comment:


  • Hipster Luffy
    replied
    βραβείο ΤΡΟΛ στο WiiU που μας έκανε πλάκα πως θα είναι nextgen και είναι λίγο πιο πίσω απο το ΧΒΟΧ κ PS3

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Πλάκα πλάκα το ξέχασα το journey,άνετα υποψήφιο για goty.

    Το soundtrack του είναι και υποψήφιο για βραβείο grammy.

    Leave a comment:


  • hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Journey όλα τα βραβεία, πάμε γερά ρε!
    this!

    Leave a comment:


  • Deus
    replied
    Ωραίο το εισαγωγικό ποστ χενο,είναι ακριβώς όπως πρέπει.

    Πλάκα πλάκα τα παιχνίδια που έπαιξα φέτος κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες χρονιές.Μόνο τα final fantasy 13-2 και rayman έπαιξα,άντε και το witcher 2 στο xbox an θεωρείται φετινό παιχνίδι.Οπότε για καλύτερο φετινό παιχνίδι θα ψηφίσω την χβοχ έκδοση του witcher 2.Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει,έχει φοβερό σενάριο και τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά την πλοκή που θέλει ένα κάρο playthroughs για να το δεις όλο.Η bioware να κρατήσει σημαιώσεις.

    Το final fantasy 13-2 από την άλλη το χάρηκα πολύ αλλά έχει τα θέματά του και δεν το λες goty με τίποτα.Είναι πολύ καλό παιχνίδι βέβαια και αξίζει σε bargain.

    Leave a comment:

Working...
X