Announcement

Collapse
No announcement yet.

experts need your opinion :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Πάει κι αυτή.την έκανε.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    τα επέλεξες όλα σε gygabyte? αν όχι μάλλον θα σου καούν..

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    one mhtrikh to find them one mhtrikh to bind them??XD

Leave a comment:

• Somari
    replied
    one μητρική to rule them all

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις. Κράτα τον ως βασικό σκληρό μέχρι να βρεις τη μητρική που να κάνει για όλους τους σκληρούς δίσκους. ;)

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Τον σκληρό δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις αλλά με έναν SSD σαν αυτόν που έβαλα θα δεις μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα.
    Μπορείς να κρατήσεις και αυτόν που έχεις για αποθήκευση.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    ρε εμενα στον κυκλο μου ειναι σχεδον οι περισσοτεροι ασχετοι και καποιοι που ξερουν δε μπορουν να με βοηθησουν .. ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και οι τεχνικοι που χω μιλησει, και εγω ειμαι πολυ ξεκαθαρη με το τι ψαχνω..

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Cool-running, quiet operation, superior performance, and industry-leading reliability make this drive the perfect hard drive for desktop, business, and consumer electronics storage

αυτος ειναι ο σκληρος μου , να τον αλλαξω κ αυτον?:'(

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Ευτυχώς που ήρθες να τα ξεκαθαρίσεις.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ότι να ναι της λέτε ρε.

Βρε κοπελιά, βασικά θέλεις έναν υπολογιστή να τα σηκώνει όλα, αλλά να είναι και αθόρυβος και αρκετά καινούργιος.

Βέβαια, αν μπορείς να διαθέσεις μέχρι €600 για έναν υπολογιστή, θα σου πρότεινα να διαλέξεις προσεκτικά αυτά που σου προτείναμε όλοι οι από πάνω.

Καλό είναι να διαβάσεις και τις προδιαγραφές του και τι έχει και τι μπορεί να κάνει το κάθε κομμάτι του. Άμα σου αρέσει, κράτα το και πες μας εντυπώσεις μήπως μπορέσουμε να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να σου πούμε.

:xp:

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    :whip::kill:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    :fsss::fsss::fsss:

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις κανένα μαύρο κουτί και όχι αυτά τα άσπρα άθλια με τα μπλε κουμπιά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    αν σου πω πως με το που πηγα απο τον AMD 3700+ στον ι5 μολις το "εδεσα" και πατησα το on, ακουω ενα "βββρρρρ" και μετα από 1 sec ησυχία... και λεω "ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ".. ε τελικα απλα δεν ειχα συνηθισει τοση ησυχια

γενικα τα νεα συστηματα ειναι αθορυβα μπροστα σε παλαιοτερα

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Aν δεν ήταν αθηναϊκή η Ip θα πίστευα ότι είχαμε επιστροφή του azrael

Leave a comment:

Working...
X