Announcement

Collapse
No announcement yet.

Με τι θα αλλάζατε το MMORPG σας?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Καλά και να μην το παραδεχοσουν θα στο έλεγα εγώ.....

    Αφού παίζεις mmo είσαι εθισμένος, δεν γίνεται αλλιώς, έχεις επιλειψία και βγάζεις αφρούς απ'το στόμα....... :icon_twisted:
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

    Comment


    • #17
      Δεν θα αλλαζα το WoW με κανενα και αυτο οχι γιατι κανενα αλλο mmorpg δεν ειναι τοσο καλο οσο το WoW αλλα επειδη αυτου του ειδους τα παιχνιδια σε κανουν να κολλας για πολυ καιρο αν ειναι καλα και δεν θα επαναλαμβανα το ιδιο λαθος για δευτερη φορα ..Scatman ασε τον sith lord και ασχολησου με μενα που ειμαι καμμενος με το wow και wow addict με στοιχεια no life οταν ειχαμε raids στο παρελθον :icon_twisted:

      [/b]
      Απτο 300μΧ εχω παψει να κανω θαυματα
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

      Authenticity sir, authenticity. "

      Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



      Comment


      • #18
        Τα MMORPG (με τα 3 τελευταία γράμματα να υπάρχουν μόνο ως συμπλήρωμα, καθώς στοιχεία πραγματικού Role Playing μόνο σε ελάχιστες εξαιρέσεις συναντώνται κι αυτές, δεν δημιουργούνται από το ίδιο το παιχνίδι) με τα οποία έχω ασχοληθεί, είναι τα:

        Matrix Online
        Lord of the Rings Online
        Guild Wars
        Knight Online
        World of Warcraft

        Η σειρά με την οποία τα παραθέτω στην λίστα, είναι και η σειρά προτίμησης που δείχνω. Δυστυχώς, δεν έχω παίξει ακόμα τα Tabula Rasa και EVE Online, που θα ήθελα για μέτρο σύγκρισης, όμως η σειρά δεν αλλάζει.

        Το MxO είναι το μοναδικό από αυτά τα παιχνίδια που θα μπορούσε να με κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Καταρχάς, με την απίθανη ιστορία και την εξέλιξη των ιδεών που ξετίναξαν τα μυαλά μας, μέσω των ταινιών, των κόμιξ, του Animatrix, των 2 προηγούμενων παιχνιδιών. Έπειτα, το ίδιο το setting του κόσμου. Σκοτεινό και ομιχλώδες, όπως θα έπρεπε. Έπειτα, τα πάρα πολλά, μα πάρα πολλά class divisions που υπάρχουν, καθώς και το γεγονός ότι ένας παίχτης, χρησιμοποιώντας βασικές αρχές του Matrix, δεν έχει μόνο μία ιδιότητα (μετάφραση: αλλάζεις class κατά βούληση, αρκεί να έχεις τα απαιτούμενα memory slots και αγορασμένα/κατασκευασμένα τα abilities/skills).

        Τέλος, χωρίς να είναι το λιγότερο σημαντικό, οι ίδιοι οι παίχτες, που είναι -μιλάω όχι για την πλειοψηφία, αλλά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΑ, εξαιρετικοί Role Players. Έχω μπόλικες ιστορίες να λέω, παρόλο που δεν κατάφερα, λόγω προφανούς έλλειψης χρόνου, να "καψαλιστώ" με αυτό το παιχνίδι.

        Αν άλλαζα λοιπόν το Matrix Online (που κατά έναν τρόπο το άλλαξα, λόγω απουσίας χρόνου) θα το άλλαζα για DotA. Ταχύτητα, αυτοτελή παιχνίδια, στρατηγική, teamplay και multiplayer θανάτου. Την διάρκεια που έχει αυτό το mod του WarCraft III ως τώρα στις προτιμήσεις μου, δεν την άγγιξε κανένα από τα τελευταία RPG's κι αν δεν βγει το Knights of the Old Republic III, δύσκολα να πάψω να ασχολούμαι. Αν και όταν κυκλοφορήσει το KotOR III, περισσότερο διάλλειμα από DotA θα είναι, παρά αλλαγή/παύση, καθώς με βλέπω να συνεχίζω και αφού λιώσω το τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας.
        OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

        Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

        Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

        Comment


        • #19
          Εγω παλι εχω σκυλομετανιωσει που ξεκινησα να παιζω MMORPG's και δε ξερω αν ειναι πλεον δυνατον να ξεκολλησω..Ολα ξεκινησαν απο το LineageII που με επριξαν οι φιλοι μου να ξεκινησω οταν ουτε καν ηξερα τι ηταν κ τι θα ακολουθουσε...Επαιζα πολλες ωρες τη μερα κ ακομα παιζω(οχι lineage πλεον) αλλα παλι καλα το κανω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω κ δυστηχος εδω που ζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο,πιστεψτε με..
          Τωρα παιζω WoW και εγω αλλα δε μπορω να κολλησω με αυτο το game.Εχει μεγαλη ποικιλια αλλα για μενα οτι κανει καποιος στο wow εχει εναν κ μονο σκοπο,να ντιθει.Ειναι υπερβολικα κουραστικο κ βαρετο για μενα αλλα καθομαι κ το παιζω για να εχω παρεα επειδη παιζουν εκει φιλοι μου.Πιο πολλες ωρες καθομαι κ παιζω Counter Strike Source παρα wow..
          Τωρα στην ερωτηση του topic:Το MMORPG μου θα το αλλαζα με τη gaming ζωη(αν μπορω να την πω ετσι)που ειχα πριν.Δηλαδη οπως ημουν παλια,με την κονσολα μου,με το pc μου που το ειχα για κανα Heroes of might and magic και για να μπαινω στο forum του gamepro,την μηνιαια αγορα του gamepro magazine και την ενασχοληση μου σε πολλα αλλα θεματα εκτος του gaming.Αυτη τη ζωη εχασα που δε φανταζεστε ποσο γλυκες ειναι οι αναμνησεις απο τοτε και δε νομιζω να την ξαναβρισκω γιατι τωρα τα games Που θελω να παιζω θελω να ειναι online ωστε να παιζω με αλλους ανθρωπους κ οχι με το A.I. των games..
          Τους φιλους μου δε τους εχω αγνοησει ποτε,ουτε το κοριτσι μου,ουτε κατι αλλο απο τη ζωη μου αλλα εχασα αλλες παλιες ασχολιες..
          Το εκανα λιγο τραγικο το post μου κ ακογομαι σαν εθισμενος που δεν ειμαι αλλα πιστευω πως καταλαβαινετε τι θελω να πω.

          :windows_logo_header: <_<

          :playstation: :xbox:
          Its Better To Be Hated For What You Are Than To Be Loved For What You Are Not..&#33;
          http://oxidesmansion.wordpress.com/
          http://www.myspace.com/oxiderulezzz

          Comment


          • #20
            Το πηρα αποφαση και το πραγματοποιησα.Σταματησα το wow.. Δε ξερω αν ασχοληθω ξανα με MMORPG.Λεω να αγορασω τωρα εκεινο το racing που λεει κ ξαναλεει ο DjSolid τοοοοο(δε θυμαμαι το name τεσπα )
            Its Better To Be Hated For What You Are Than To Be Loved For What You Are Not..&#33;
            http://oxidesmansion.wordpress.com/
            http://www.myspace.com/oxiderulezzz

            Comment

            Working...
            X