Originally posted by hideo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation 4
Collapse
X
-
-
Ολα εχουν set pieces και καλα κανουν.Στα killzone τουλαχιστον και ειδικα στο 2 η ΑΙ βοηθαγε στο να υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια στην αντιμετωπιση εχθρων και τα set pieces εδεναν πολυ καλα.
Απο κει και περα το hl2 ειναι μια γραμμη κυριολεκτικα αλλα ειναι το καλυτερο fps που εχω παιξει ποτε.
Διαφορετικη προσεγγιση θα την ονομαζα ,οχι αρνητικο του καθε παιχνιδιου(η επιλογη να ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο scripted,να ειναι γραμμικο ή λιγοτερο γραμμικο).
Comment
-
Πραγματικά θεωρώ παράξενο να ενθουσίασε κάποιον ένα παιχνίδι που δεν δείχνει εντελώς τίποτα καινούριο. Αν ήταν μια random παρουσίαση του για PS3 ok, αλλα σε τέτοια παρουσίαση και για PS4, μονο τους πολύ fans ή ακόμη και fanboys μπορεί να ενθουσίασε. Γραφικά 0, gameplay 0 (μιλάμε πάντα σχετικά με next gen). Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική μπορεί να ενθουσίασε πέραν του αν είσαι fan της σειράς.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostΟλα εχουν set pieces και καλα κανουν.Στα killzone τουλαχιστον και ειδικα στο 2 η ΑΙ βοηθαγε στο να υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια στην αντιμετωπιση εχθρων και τα set pieces εδεναν πολυ καλα.
Απο κει και περα το hl2 ειναι μια γραμμη κυριολεκτικα αλλα ειναι το καλυτερο fps που εχω παιξει ποτε.
Διαφορετικη προσεγγιση θα την ονομαζα ,οχι αρνητικο του καθε παιχνιδιου(η επιλογη να ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο scripted,γραμμικο ή λιγοτερο γραμμικο).
Originally posted by Aion View PostΠραγματικά θεωρώ παράξενο να ενθουσίασε κάποιον ένα παιχνίδι που δεν δείχνει εντελώς τίποτα καινούριο.
Comment
-
Aion ξεπερναω τις ταμπελες,χαρακτηρισμους και την με βαση αυτες πληρη ακυρωση της αποψης μου και θα σου απαντησω.
Μιλησα για γραφικα.Το παιχνιδι δεν το εχω παιξει.
Αλλα αφου εσυ μιλησες για gameplay,για πες μου τι περιμενεις απο τα fps της νεας γενιας,για να σε εντυπωσιασουν.Περιμενω.
Aσε που εξηγησα παραπανω γιατι με εντυπωσιασε.Ξαναδιαβασε τα.
Originally posted by Aion View PostΓραφικά 0
BigBOSS εμενα μου αρεσε περισσοτερο το Crysis2 σαν παιχνιδι.Το crysis1 το βρηκα περισσοτερο βαρετο.
Aλλα οπως σου ειπα και πριν πριν set pieces εχουν ολα.
Comment
-
Originally posted by hideo View PostAλλα οπως σου ειπα και πριν πριν set pieces εχουν ολα.
Comment
-
Προσωπικη προτιμηση ειναι τα scripted heavy games, εμενα προσωπικα μου αρεσε και το 1 και το 2 Crysis, το καθενα με τον δικο του τροπο.. Δεν σημαινει οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο, στα γραφικα βεβαια το 1 ηταν καλυτερο και αυτο ηταν που με χαλασε καπως στο 2 αλλα γενικα βρηκα και τα 2 εξαιρετικά..
Comment
-
Originally posted by Aion View PostΔεν μπορώ να καταλάβω που είδες next gen γραφικά στο Killzone και σε ενθουσίασε κιόλας. Όμως ok, τι να πω, πάλι κακός θα φανώ.
Απο και περα σου ξαναλεω δες τι εγραψα παραπανω.Εχω απαντησει ήδη στο ερωτημα σου.
Comment
-
απο το 7,5 λεπτο βιντεο του Killzone το μισό πάνω κάτω είναι set piece.
Comment
-
Current-generation PSN titles won't transfer across to the PlayStation 4:
Δεν περιμενα (proper) BC με PS3 games, αλλα ηλπιζα πως τα πραγματα θα ειναι πιο απλα με dlc games..
Comment
-
Half Life 2 δεν στηρίζονται στα set pieces
Παιχνδια που ειναι καπως πιο free ειναι το Far Cry, το πρωτο Crysis και τα Halo παρα την ομολογουμενως πιο γραμμικη δομη τους (και εκει υπαρχουν προσχεδιασμενα events btw αλλα εχεις πολλα επιπεδα παραπανω ελευθεριας μεσα στο καθε event λογω mechanics-σχεδιασμου).
Την παρουσιαση θα την δω τωρα οποτε δεν μπορω να σχολιασω πολλα πραγματα. Παντως το νεο killzone μου φανηκε αρκετα ωραιο. Τωρα κατα τη γνωμη μου μιλαμε για ingame footage αν κρινουμε απο το animation αλλα και απο τα γραφικα (ειναι εντυπωσιακα σε ενα βαθμο αλλα σε φυσιολογικα πλαισια).
Comment
-
Πέρα από τα γραφικά, και την ομολογουμένως εντυπωσιακή τεχνολογία του PS4, προσωπικά μου αρέσει γενικότερα όλη η κατεύθυνση που ακολουθεί η Sony.
Πάει την ενοποίηση του PlayStation ecosystem ένα βήμα παραπέρα.
Προσφέρει τη δυνατότητα στους indie developers να εκδίδουν τους τίτλους τους χωρίς να απαιτείται publisher (πάρα πολύ σημαντικό) και, γενικότερα, είναι πολύ φιλική προς την indie σκηνή.
Έχει επενδύσει στη δημιουργία ενός "στρατού" από first party developers, μέσα από το χτίσιμο των Worldwide Studios, κάτι που λίγο πολύ εγγυάται μια καλή ροή από αποκλειστικούς τίτλους (και, κακά τα ψέματα, σε μια εποχή που δεν υπάρχει χώρος για 3rd party exclusives αυτό κάνει τη διαφορά).
Θεωρώ τεράστια κίνηση την εξαγορά της Gaikai και μ' αρέσει πολύ η κατεύθυνσή της προς το cloud gaming.
Έχει τη πιο ανοικτή πλατφόρμα από όλους και είναι η πιο φιλική προς τον καταναλωτή εταιρεία.
Από κει και πέρα, δε μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρουν οι first party τίτλοι που έδειξε στη conference, η αλήθεια είναι ότι περίμενα καινούργια IP από τη Guerrilla και τη Sucker Punch, αλλά αν είναι ένας first party publisher που δε φοβάται να δώσει κάτι καινούργιο αυτός είναι η Sony.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Θεωρώ τεράστια κίνηση την εξαγορά της Gaikai και μ' αρέσει πολύ η κατεύθυνσή της προς το cloud gaming.Εμενα αυτα και τα πολυ social δεν μου αρεσουν παντως και παιζω και αρκετα multiplayer γενικα..
Έχει τη πιο ανοικτή πλατφόρμα από όλους και είναι η πιο φιλική προς τον καταναλωτή εταιρεία.
Comment
Comment