Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Κοίτα.Το θέμα είναι ότι αργούσε πάρα πολύ να κατεβάσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα ανά κεφάλαιο να χρειαζόταν να περιμένω.Πλέον που κατέβηκε όλο,δεν έχω τέτοια θέματα.Υποθέτω πως απλά έπαιζα πιο γρήγορα απ'ότι κατέβαζε αν θες γι'αυτό και ο εκνευρισμός μου.Τις τελευταίες 2 μέρες σα να κατεβάζει πιο γρήγορα μου φαίνεται.Έβαλα και κατέβασα όλα τα F2P+demos και κατέβηκαν στο άψε σβήσε.Μάλλον απλά είχε φορτωθεί πολύ το δίκτυο λόγω πρώτων ημερών κλπ.
    Όχι δεν έχω κάποιο παιχνίδι σε καnονική μορφή.Τα μεγάθη εγκατάστασης για τους πρώτους τίτλους τουλάχιστον τους βρίσκεις άνετα στο ίντερνετ.
    The PlayStation 4 launches with a number of games available to download from the PlayStation Store. The US version is l…

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά τα μεγέθη αλλάζουν αν έχεις το δισκάκι.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ντόινγκ! Κάνει δηλαδή install κεφάλαιο-κεφάλαιο αντί μιας και έξω; Εγώ ήξερα ότι υποτίθεται πως όταν κάνει download ένα τίτλο μπορείς να αρχίζεις να παίζεις πριν κάνει full download. Μήπως για αυτό στο πάει έτσι; Ή αυτό που λέω είναι μόνο για τα install των discs;
    Έχεις κανένα game σε physical; Θα ήθελα να μάθω τα install times και πόσο χώρο πιάνουν στον σκληρό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όλα καλά με την κονσόλα ως τώρα,αλλά οι χρόνοι κατεβάσματος κι εγκατάστασης των ψηφιακών τίτλων είναι σε ΤΡΑΓΙΚΟ επίπεδο.Κάθε κεφάλαιο που περνάω,πρέπει να περιμένω να κάνει και εγκατάσταση.Ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;Κονσόλα να είναι σε χειρότερο επίπεδο από υπολογιστή όσον αφορά την ευκολία παιξίματος ενός τίτλου;ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Και στο ίντερνετ που έψαξα για λύσεις,όλοι λένε ότι στο ΧΒΟΝΕ είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.:kill:
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!:whip:

Υ.Γ. Είχα γράψει κι άλλα,πιο αναλυτικά,αλλά κόλλησε το πισί και σβήστηκαν.

Leave a comment:

• Aion
    replied

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Αμαρτία θα ήταν αν ακολουθούσες την καρδιά σου απο το μυαλό σου. Μάλλον ορθολογιστή σε βρίσκω.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Περισσότερο με ψήνει ένα 3DS με το νέο Zelda παρά το PS4 να πω την αμαρτία μου.

Leave a comment:

• Hazuki
    replied

Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση! ps3trophies.com αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το ps3trophies.com τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

YLOD//RROD is here!!!!!!!!!

Leave a comment:

• nooto
    replied

Χαχαχαχα minority report φαση

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Playstation: Αφιέρωμα

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω θα προτιμουσα πειράματα παντως παρα την 7850 και το jaguar για να υπαρχει μια "μαγεια"του δεν ξερουμε τι δυναμη ακριβως κρυβει και τα σχετικα, αλλα τεσπα μη βγω offtopic..

Ειναι πολυ λογικο παντως οι μεγαλες παραγωγες να περιμενουν να χτιστει μια userbase στην κονσολα πριν επενδυσουν σε high-budget games. Πρεπει να υπαρχουν και οι κραχτες βεβαια για να πουλησει η κονσολα αλλα απο παντα θυμαμαι οι μεγαλες παραγωγες να αργουν να βγουν.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ρεν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Λες πχ για το ps3 ότι δεν είχε τίτλους στην αρχή... Μα πως να έχει όταν απέναντι του είχε ένα μηχάνημα με ήδη 1+ χρόνο στην αγορά και πολύ πιο εύκολο στο development;
    Σε αντίθεση με τότε, τώρα και ξεκινάνε και οι 2 από το ίδιο ακριβώς σημείο και με ίδιο προσανατολισμό χωρίς πειράματα τύπου cell. To 2016 που λες είναι το λιγότερο ουτοπικό. Το γεγονός ότι κάποιες μεγάλες παραγωγές που η κυκλοφορία τους βρίσκεται στα όρια του launch των next gen επιλέγουν την τωρινή γενιά έχει να κάνει με το ότι είναι πιο safe σαν επιλογή αφού μιλάμε για πολλαπλάσιο αγοραστικό κοινό τη συγκεκριμένη στιγμή.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τιποτα κακο δεν ειχε οταν βγηκε, τωρα ειναι 7 ετων και παιζει 720p και sub-720p σε 30 frames στην καλυτερη.. Αυτοι οι τιτλοι που λες και συγκεκριμενα τα GTA V και LoU θα ηταν πολυ καλυτεροι σε next-gen/pc.

To Kameo και το fight night που λες ξεφευγαν γιατι για τοτε οι κονσολες ειχαν καλυτερο hardware αναλογικα. Και τα infamous/killzone/ryse/forza δεν μου φαινονται καθολου ασχημα για launch games, απλα λογικο ειναι να μη δεις το wow game απο την αρχη. Αυτο βεβαια αν εισαι pc gamer αν παιζεις μονο ps360 και δεν βλεπεις αξιολογη διαφορα τι να σου πω.. Τα 400 του ps4 θεωρω οτι ειναι πολυ καλο value for money, τα 500 του xbox δεν νομιζω αλλα θα πεσει που θα παει..

Επισης μη μπερδευεις τους καλους τιτλους με το καλο hardware, το γεγονος οτι βγηκε ενα gta v ετσι θα πρεπει να σε κανει να ανυπομονεις για την επομενη γενια οχι να θες να συνεχιζεις να παιζεις σε 720p/20-25 frames..

Δεν σου ειπε κανεις να το παρεις day1 αλλα οτι πρεπει να βγουν και ηδη εχουν αργησει δεν αλλαζει..

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Δεν κατάλαβα. Τι έχει το τωρινό hardware? Δηλαδή τίτλοι όπως τα Far Cry 3, Halo 4, Skyrim, The Last of Us, Grand Theft Auto 5, Diablo 3, Metro: Last Light και ένα σωρό άλλα άσχημοι είναι; Ας έρθει η ώρα που τα επόμενα συστήματα δείξουν ανάλογης ποιότητας τίτλους και τότε το συζητάμε. Προς το παρόν περισσότερη ουσία έχει να περιμένεις για το Dark Souls 2,το Beyond Two Souls,το Castlevania: Lords of Shadow 2, Dragon Age: Inquisition,The Enemy Within κτλ. που έχουμε δει και δείγματα gameplay παρά το πόσο γαμάτα θα είναι τα next gen. Αν τώρα δικαιολογήσεις την αγορά του PS 4/ Xbox One με port τίτλους λέμε με Assassin's Creed 4 και Metal Gear Solid 5 που θα έχουν μικρές βελτιώσεις και έχουν σαν ταμπέλα τα 60 frames ε τότε τι να σου πω μιλάμε για ΤΟ Κελεπούρι.

Στην αρχή του 360 είχαμε ένα Kameo και ένα Fight Night τον πρώτο καιρό να ξεφεύγουν με διαφορά από την προηγούμενη γενιά. Τώρα τι έχουμε Ryse, Forza 5 και Killzone? Ή μήπως το Defender of Crown? Είναι αυτά δείγματα σωστού next gen? Με αυτά θα ψήοουν τον κοσμάκη να αγοράσει day one κονσόλα ή μήπως με τα indies?
    Θα μου πεις εδώ ο άλλος αγοράζει 800 ευρώ κινητό για να κάνει φιγούρα στα 400 του PS 4 θα κολλήσουμε?

Πότε είπαν κλείνει αυλαία το 360? Από 2016 και μετά? Ε έχω καιρό τότε για next gen.

Πιστεύω να θυμάστε καλά τι γκρίνια και κλαψούρα είχε πέσει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και σε όλο τον κόσμο από αυτούς που είχαν πάρει νωρίς PS 3,Wii και σε μικρότερο βαθμό Xbox 360 στηριζόμενοι στο γεγονός ότι οι κονσόλες τους δεν είχαν παιχνίδια. Θεωρώ λοιπόν χαζό σε κάθε γενιά να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα επειδή δεν μπορούμε να κρατηθούμε μερικούς μήνες πριν προβούμε σε καινούρια αγορά.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν παει άλλο με αυτό το hardware, τίτλους δεν έχουν ακόμα γιατί ειναι αρχή πάντα έτσι γίνεται..

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Εγώ από την άλλη δεν βλέπω κανένα δυνατό χαρτί που να με ωθήσει στην αγορά ενός next gen συστήματος (λέμε τώρα). Αντίθετα βλέπω ότι οι τωρινές κονσόλες κάνουν παπάδες και βγάζουν τίτλους που κάνουν τα line up του Xbox One & PS 4 να δείχνουν last gen στην ουσία. Θα περιμένω 2 χρόνια να βγουν καλοί τίτλοι και σε μια καλύτερη τιμή παρά να δώσω day one or day two παραπανίσια χρήματα και να έχω την κονσόλα στην άκρη όπως έκαναν οι πρώτοι κάτοχοι του πρώτου Wii. Διότι κακά τα ψέματα ένα Dead Rising 3 και ένα Killzone δεν κλέβουν καρδιές.

Leave a comment:

Working...
X