Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Playing PS4 games with PS Vita TV is a lagless, slightly compressed experience

Leave a comment:

• MarVell
    replied
    Προπαραγγελμένο εδώ και μήνες, μεσάνυχτα 28 προς 29 Νοεμβρίου το παίρνω και μετά το παίζω άρρωστος στην δουλειά την επόμενη μέρα οπότε οι early adopters τα λέμε σύντομα!

Από παιχνίδια, κανένα must-have (όπως τα περισσότερα launch), μάλλον με βλέπω να παίρνω Killzone και FIFA για αρχή, ίσως και Call of Duty για multiplayer καθώς δεν μου πολυαρέσουν τα Killzone online...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    iPad έχω, ευτυχώς δεν έχω και τέτοιες ανησυχίες . Βέβαια μία ανανέωση σε κινητό/tablet χρειάζομαι κι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να κορέσω τις gaming καταναλωτικές ανάγκες μου. Η λογική λέει να επενδύσω σε Wii U/ 3DS (ή και τα δύο μαζί), αλλά το συναίσθημα απαιτεί PS4.

Ρε μήπως να κάνω τίποτα εντυπωσιακό και να τα πάρω και τα δύο μαζί;

Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας θα το πάρω στα σίγουρα, για αυτό εξάλλου το σκέφτομαι για day one. Δεν πρόκειται να πέσει τόσο γρήγορα η τιμή, οπότε το μόνο που έχω να χάσω είναι στην πιθανότητα defective model. Ας πλησιάσει η μέρα κυκλοφορίας, να δούμε και τι bundles θα παίζουν, και αποφασίζω τότε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    ΚΖ Θελω εγω μονο καθως και να παιξω με το νεο hardware, αλλα η λογικη μου λεει καλυτερα μετα απο 1-2 χρονια, θα ειναι φτηνότερο και θα εχει βγαλει και μερικα αξιολογα exclusives.. Τελος πάντων εχουμε καιρο ακομα να αποφασισουμε..

Εγω ειμαι μεταξυ αυτου και ipad mini εφοσον βγει νεο με retina.. Διαφορετικα πραγματα για διαφορετικες αναγκες αλλα anyway..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εγω το εχω κανει προπαραγγελια απο κωτσο στα 344ε (αν ισχυσει τελικα και οοοοταν ερθει..) και λόγο lineup το σκέφτομαι να μην δωσω ουτε αυτα, οχι οτι ειναι λιγα αλλα σαν προσφορα σε κονσολα που δεν εχει βγει ακομα ειναι παρα πολυ καλη τιμη και δεν μπορεσα να κρατηθώ..

Αντε και να το παρω μετα δεν τα ψηνω τα 60αρια για games, μαλλον θα μου μεινει η κονσολα να την κοιταω..

PC και Steam FTW..
    Αυτή η προσφορά ήταν φοβερή, εγώ από amazon έχω την προπαραγγελία μου, που λογικά θα βάλει και κανένα game bundle λίγο πριν την κυκλοφορία. Από τις επιλογές για παιχνίδια μόνο ΚΖ3 και Knack με ψήνουν, εκ των οποίων κανένα δε θα με έψηνε σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση . Watch Dogs, Assassin's Creed 4 κτλ μπορώ να τα παίξω και στον υπολογιστή με πολύ καλύτερα γραφικά και frame rate.

Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω ότι στο release νέας κονσόλας έχω ήδη υπολογιστή που είναι ξεκάθαρα ισχυρότερος δεν το περίμενα .

Με ψήνει άσχημα το όλο concept όμως ρε γμτ, μιας και θέλω να ελέγξω από την πρώτη στιγμή όλα τα χαρακτηριστικά της κονσόλας και το remote play με Vita. Από την άλλη μπορώ να πάρω Wii U με Wind Waker LE και να ηρεμήσω. Τι να πω, αποφάσεις .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά μην αγχώνεσαι πάρτην εσύ από Κωτσόβολο και δώστη σε μένα που θα έχω τα παιχνίδια.Απλά πες από τώρα να ξέρω αν είναι να μην υπολογίζω στις αγορές μου το ΠΣ4,αφού θα πάρω το δικό σου εννοώ.What's yours is mine που λέει και το Thief 4.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans
    Θα το αγοράσει κανένας την πρώτη μέρα; Εγώ ψήνομαι άσχημα, αλλά όσο κοιτάω το launch line up, αποθαρρύνομαι . Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι που να με ενδιαφέρει και όσα ίσως θα έπαιζα, υπάρχουν και στον υπολογιστή. Damn, ούτε το hype μας δεν μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι .
    Εγω το εχω κανει προπαραγγελια απο κωτσο στα 344ε (αν ισχυσει τελικα και οοοοταν ερθει..) και λόγο lineup το σκέφτομαι να μην δωσω ουτε αυτα, οχι οτι ειναι λιγα αλλα σαν προσφορα σε κονσολα που δεν εχει βγει ακομα ειναι παρα πολυ καλη τιμη και δεν μπορεσα να κρατηθώ..

Αντε και να το παρω μετα δεν τα ψηνω τα 60αρια για games, μαλλον θα μου μεινει η κονσολα να την κοιταω..

PC και Steam FTW..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα το αγόραζα εγώ,αν ερχόταν κατά δω.Το Knack φαίνεται έπος πάντως.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Αν έπαιζε ps3 games τότε θα πούλαγα το PS3 μου και θα έκοβα απ'την τιμή, αλλά τώρα που έχω ακόμα να παίξω παιχνίδια στο 3 όχι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα το αγοράσει κανένας την πρώτη μέρα; Εγώ ψήνομαι άσχημα, αλλά όσο κοιτάω το launch line up, αποθαρρύνομαι . Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι που να με ενδιαφέρει και όσα ίσως θα έπαιζα, υπάρχουν και στον υπολογιστή. Damn, ούτε το hype μας δεν μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι .

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Επίσημα στις 29 Νοεμβρίου σε 32 χώρες όπου έχει τα δικαιώματα η SCEE,και εννοείται ότι η μπανανία μας προς το παρών είναι εκτός.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Συμφωνα με φημες θα κυκλοφορησει bundle ps4 μαζι με vita και θα κοστιζει 500 ευρω.

Κινηση ματ απο την σονυ αν τελικα ισχυσει.
    Αυτό είναι μία φήμη και περιμένουμε να το επιβεβαιώσουν οι της Sony. Αν ισχύσει, θα το πάρω αυτό. Θα περιμένω βέβαια να δω αν θα βάλουν κάποιον εναρκτήριο τίτλο για να τον παίξω. Μη μείνω με άδεια κονσόλα, γιατί δεν έχω PSVita εγώ...

Xeno, είναι φήμη από τη Machinima, http://www.enternity.gr/Article/PS4-bundle-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-PS-Vita-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-$500/18117.html . Δες το.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ φαντάζομαι οτι θα ειναι ενα bundle που θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διαστημα, τυπου για τις γιορτές μονο. Αν τελικα ισχύει η φήμη, το βρίσκω απίθανο να παραμείνει ως πακέτο για πολυ καιρο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν ειναι ακριβως καλο, περαν του οτι ειναι παραλογο υποβαθμιζουν τρελα και το Vita γι αυτο και θεωρω κατι τετοιο απιθανο.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Κάπου το πήρε το μάτι μου και έμενα αυτό, ότι και καλά θα ανακοινωθεί στην gamescom. Υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό όμως.

Leave a comment:

Working...
X