Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    To Knack φαίνεται... απίστευτα βαρετό . Άνετα έβγαινε τέτοιο παιχνίδι και στο PS1, απορώ γιατί το χρησιμοποιούν για το Promotion του PS4. Έπρεπε να το κρύψουν, όχι να το δείχνουν .

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    απο οτι φαινεται το ps4 θα το θυμουνται περισσοτερο σαν την κονσολα που παιζει used games και μπορει να λειτουργησει χωρις internet παρα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δε νομίζω να το κάνουν, γιατί ξέρουν ότι αυτό είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Αν το κάνουν, θα χάσουν πελάτες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το έγραψα και στο αλλο θεμα, ουσιαστικά αναφέρονται στην ιδια πολιτική που εφαρμόζεται και τωρα, βλέπε ΕΑ. Φαινομενικά ειναι κατι επιφοβο, αλλα πρακτικά... No big deal.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ενα ενα βγαινουν στη φορα

Sony confirms PS4 pre-owned DRM is 'up to third parties'

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    PS4 HDD is upgradeable

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Xριστούγεννα

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ημερομηνία κυκλοφορίας έχουμε?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE
    Daylight για PS4:

Αυτό μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Έχει πολύ καιρό να φανεί ένα παιχνίδι τρόμου.

Θα ήθελα να μου στείλει κάποιος ένα link που λέει σε κείμενο όλες τις αποκαλύψεις για το PS4. Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Daylight για PS4:

Daylight is a horror game that uses the power of Unreal Engine 4 to create randomly-generated environments each time you enter a room, making sure you never have the same experience twice. The game follows a woman trapped in a building and trying to find her way out using only her cell phone, finding clues (also randomly-generated) as she goes.
    Και 3 free to play που επέρχονται στο PS4:

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans
    H Sony παλιότερα είχε πατεντάρει ένα σύστημα αναγνώρισης μεταχειρισμένων παιχνιδιών, αρκετά πιο sophisticated από αυτό της MS, δεδομένου ότι η αναγνώριση γινόταν on the fly πάνω στο CD (υπήρχε κάτι σαν chip ή barcode, το οποίο σκάναρε το BR drive).

ΒΕΒΑΙΑ... η MS έχει αποδείξει ότι η μεταφορά λογαριασμών και ιδιοκτησιών δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και ο καθένας μας όλο και κάτι έχασε με τα τραγελαφικά της backup, οπότε το σύστημα πρέπει να είναι πολύ τέλεια υλοποιημένο για να μην οδηγηθούμε πάλι σε χαζομάρες.
    Εδώ δεν έχω πρόβλημα ν' αναγνωριστούν τα γνήσια από τα πειρατικά. Είναι καλό πράγμα. Είναι καιρός να πάψει η πειρατεία στα παιχνίδια, ενώ η κονσόλα είναι region-free. Εδώ πρέπει να υποστηρίζουμε τους δημιουργούς τους, γιατί φτύσανε αίμα και ίδρωτα για να μας δώσουν ένα καλό παιχνίδι να χαρούμε με τις μέρες μας, οπότε πρέπει να το σεβαστούμε αυτό.

Αυτό το ξέρουμε από εποχής Ελληνικού XBOX Live. Εγώ την εγκατέλειψα εκεί από τότε. Το κατάλαβα με τον τρόπο που μας φέρθηκε.

Για τα άλλα, δεν σχολιάζω καν. Κι εξάλλου όλοι παίρνουμε παιχνίδια υπολογιστή και δε νομίζω να τα πουλήσουμε, εκτός από τα σπάνια ρετρό παιχνίδια(Legend of Kyrandia, Goblin, κ.α.).

edit:

Ορίστε και το άρθρο του eurogamer σχετικά με τα μεταχειρισμένα.

«The patent suggested that discs would come branded with a contactless tag that could be recognised and read by your console, which would then bind it to you and prevent you from selling it on.

But whatever reason Sony did have for patenting it, it sounds like it wasn't for its next-generation console. Hopefully Microsoft will also avoid this ludicrous technology with its next-generation Xbox as well.»

Αυτό μου ακούγεται σαν σφράγισμα αναγνώρισης και σύνδεσης του ίδιου του παιχνιδιού με το account προκειμένου να μην μπορεί να πωληθεί σε 2ο χέρι.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι έχουν να πουν αυτοί για το PS4. Ας μας το ξεκαθαρίσουν στην Ε3.

Παλιότερα είχαν πει ότι είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτής της κίνησης.

edit:

Ok δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι region locked το μηχάνημα:

http://www.enternity.gr/Article/Regi...edium=facebook
    Ήδη έχασε πελάτες από το Χ360 με τέτοια πολιτική. Πώς θα γίνει το πράγμα, αν δε φέρουν τα παιχνίδια ΚΙ ΕΥΡΩΠΗ; Εδώ είναι που έκανε χοντρή πατάτα κι έχασε πολύ κόσμο.

Κανείς δε νοιάζεται πλέον για την εταιρεία-έκτρωμα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    H Sony παλιότερα είχε πατεντάρει ένα σύστημα αναγνώρισης μεταχειρισμένων παιχνιδιών, αρκετά πιο sophisticated από αυτό της MS, δεδομένου ότι η αναγνώριση γινόταν on the fly πάνω στο CD (υπήρχε κάτι σαν chip ή barcode, το οποίο σκάναρε το BR drive).

Μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν ούτε στη Steam, αλλά είναι η πλέον φτηνή υπηρεσία απόκτησης παιχνιδιών για πάρα πολλούς λόγους. Οι εκπτώσεις είναι ένας από αυτούς, αλλά ο βασικός είναι το "παρα-εμπόριο" που επικρατεί σε κοινότητες και sites, όπως και η δραστηριότητα του Humble Bundle ή του The Royal Indie.

Ένα απλό παράδειγμα είναι η αγορά ενός παιχνιδιού on sale ως gift (όπου σου δίνεται gift code) και η ανταλλαγή/ πώληση αυτού με άλλα παιχνίδια/ αντικείμενα του Team Fortress ανά πάσα στιγμή.

Τέτοια έξυπνα συστήματα μπορούν μόνο καλό να κάνουν, αν και αναιρούν σε μεγάλο βαθμό την έννοια του μεταχειρισμένου φυσικού παιχνιδιού, όπως την ξέραμε ως σήμερα. Πάντως, μην κοιτάτε μόνο τα αρνητικά, πολλά από τα όσα είπε ο IHNE στην προηγούμενη σελίδα είναι αλήθεια, όπως και η δυνατότητα μεταφοράς του περιεχομένου που σου ανήκει, οπουδήποτε και να βρίσκεσαι.

ΒΕΒΑΙΑ... η MS έχει αποδείξει ότι η μεταφορά λογαριασμών και ιδιοκτησιών δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και ο καθένας μας όλο και κάτι έχασε με τα τραγελαφικά της backup, οπότε το σύστημα πρέπει να είναι πολύ τέλεια υλοποιημένο για να μην οδηγηθούμε πάλι σε χαζομάρες.

edit:

Ορίστε και το άρθρο του eurogamer σχετικά με τα μεταχειρισμένα.

edit:

Ok δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι region locked το μηχάνημα:

Σελίδα Uh oh ... it's a 404! (Page Not Found) - Ο πιο έγκυρος προορισμός για την αγορά των videogames, του hardware, του κινηματογράφου και των gadgets.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ή κλάμα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οριστε και thread για used games DRM απο μεριας Sony, more as it breaks που λενε, κατι θα ξερει παντως και ο Geoff Keighley:

Αν επιβεβαιωθει κατι τετοιο θα πεσει πολυ γελιο ως την Ε3.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΡΕ!

Το να διαρρέουν οι πηγές δεν είναι καλό. Αυτό είναι που λέμε φήμες. Αν δεν το πουν οι ίδιοι της Sony, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να μας το επιβεβαιώσουν αυτό. Ξέρουν πολύ καλά την καταιγίδα που πέρασε η M$ και δε νομίζω να θέλουν να πάθουν το ίδιο.

Είχαν πει και πριν ότι η Sony είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του anti-used game policy.

Leave a comment:

Working...
X