Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Και ναι σέβεται εμένα, αυτόν δηλαδή που θα πάει πρώτη μέρα να αγοράσει το προίον της.
    Συμφωνω απολυτα με Deus και Phantom και οντως δεν μπορω να καταλαβω (μιλωντας για το Wii παντα) πως η Nintendo σεβεται τον καταναλωτη που θα αγορασει πρωτη μερα ενα προιον, απο τη στιγμη που το προιον αυτο εχει την μεγαλυτερη υπερκοστολογηση ολων των εποχων?

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by KimahriRonso View Post
    Επίσης, Phantom Duck το wiiu, το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη, πωλείται με χασούρα και φταίει το χειρηστήριο. Οπότε δεν είναι υπερκοστολόγηση, όπως με το 3ds που έχω και είναι φανταστικό!
    Eπίσης, δουλεύεις στην Microsoft και ξέρεις πόσο θα κάνει το 720?Πες μας και σε μας!
    Φίλε μου, δεν νομίζω να είπα κάτι προσβλητικό προς το πρόσωπό σου, επομένως θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν αποφεύγονταν οι ειρωνίες. Είπα τόσα πράγματα και εσύ στάθηκες στο αν δουλεύω στην Microsoft (lolwut). Αναφερόμουν στο Wii και στο Xbox360, όχι στις τωρινές / επικείμενες κονσόλες. Ίσως να μην το έκανα 100% σαφές, γι' αυτό πρόσθεσα δύο λεξούλες ακόμα στο post μου προς αποφυγήν τέτοιων παρεξηγήσεων.

Όταν μία εταιρία βγάζει μία κονσόλα με τα κατώτατα γραφικά της εποχής (Wii) και την κοστολογεί όσο το πραγματικά τότε next-gen Xbox360, προφανώς ο προσανατολισμός της είναι κυρίως στην τσέπη της και ύστερα στους gamers [...]
    Το Wii U όντως μπαίνει μέσα (αν και βγάζει τη χασούρα με την αγορά ενός παιχνιδιού), ενώ το 720 δεν έχει βγει καν, δεν έχει νόημα να συζητάμε. Και το PS3 είχε χασούρα τον πρώτο καιρό, όμως σε βάθος χρόνου αποδείχθηκε σε εξαιρετικό μηχάνημα. Και το Playstation Vita μπαίνει μέσα, όμως ακόμα και αν δεν έχει την αποδοχή του κόσμου, η Sony δεν το αφήνει να πεθάνει και δείχνει να θέλει να το προωθήσει τόσο όσο και το PS4. Θα δείξουν πώς θα πάνε τα πράγματα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Deus & Phantom Duck πολύ ωραία ποστ αμφότεροι.Εύγε!!!

Kimahri πριν πολλά χρόνια,όταν είχα πρωτογίνει μέλος εδώ,έβλεπα ότι έχουμε πολλά nintendo fanboys εδώ μέσα.Μάντεψε που είναι όλοι αυτοί.Σου απαντάνε εδώ και τόσα ποστς.Ναι,καλά κατάλαβες,όλοι όσοι σου απαντήσανε πιο πριν,όταν τους πρωτογνώρισα ήταν τεράστιοι Nintendo fans σε βαθμό που σκεφτόμουν,τι διάολο,φωλιά έχει;Αλλά όπως βλέπεις φίλε μου,όσο περνάνε τα χρόνια και βλέπεις τα πράγματα πως εξελίσσονται δεν έχεις λόγο να στηρίζεις ή τη μία εταιρεία ή την άλλη.Όσο και να τη στηρίζεις,εσύ αποδεδειγμένα,δεν κερδίζεις τίποτα,εκτός κι αν έχεις μετοχές σε καμία και παίρνεις ποσοστά οπότε πάσο.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by KimahriRonso View Post
    Δεν ήξερα ότι ένας ήχος σειρήνας είναι αντίλογος..
    Δεν ήξερα ότι δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας, χωρίς να προσβάλλουμε..

Και για να κλείσω, δεν αναφέρθηκα σε φιλικότητα(υπάρχει αυτή η λέξη??) αλλά σε σταθερό προσανατολισμό στον gamer.Και αυτόν τον έχει μόνιμα η Nintendo.

Και για τις τιμές, μάλλον δεν σου άρεσε το 50αράκι στην προηγούμενη γενιά, έτσι?Ετοιμάσου να πληρώνεις 70αρικάκι, όπως είπε χθες η ΕΑ...
    Και επειδή ξέρω τι μάλλον θα πεις ως αντίκρουση, να σου πω ότι για μένα, δείχνει ένα σεβασμό προς εμένα που αγόρασα έναν τίτλο πρώτη μέρα και δεν θα πέσει η τιμή του στο μέλλον ή και που μάλλον δεν θα πέσει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό.
    Καταρχας δεν εγκρινω το ποστ με την σειρηνα το οποιο εκανε ο σομαρι.

Επειτα,εχω χρονια να αγορασω τιτλο full price.Ολα τα παιχνιδια που πηρα ηταν σε τιμες σκοτωμα μεεξαιρεση τα παιχνιδια του γουι τα οποια ακομα και χρονια μετα την κυκλοφορια τους παραμενουν στα σαραντα και ευρω.:phil:.Αν εσυ το θεωρεις θετικο καλα κανεις,απλα θα μου επιτρεψεις να εχω αλλη γνωμη απο εσενα.Για αυτο και για ολους τους λογους που ανεφερε ο φαντομ στο εξαιρετικο του ποστ η νιντεντο ΔΕΝ σεβεται τον καταναλωτη και εχει μεινει πισω στις εξελιξεις.Οσον αφορα το εβδομηνταρι που λες δεν με φοβιζει,δεν προκειται ποτε να σταριξω τετοια ταση δινοντας τοσα χρηματα.Δεν λεω οτι οι αλλες δυο εταιρειες ειναι σωστες ομως,ολες εχουν κανει λαθη.

Αυτα τα ολιγα.Τελος,οταν καποιοι ανθρωποι λενε την γνωμη τους δεν αποτελουν ουτε τρολ ουτε αντινιντεντο κινημα οπως απο οτι γαινεται πιστευεις.Δυσαρεστημενοι πελατες της νιντεντο ειμαστε και λεμε την γνωμη μας,για αυτο υπαρχουν και τα φορα.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ή απλα καποια ποστς θα πανε εδω: http://www.gamers-odyssey.com/forums...t=1475&page=12
    Για τα δικά μου λες?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ή απλα καποια ποστς θα πανε εδω: http://www.gamers-odyssey.com/forums...t=1475&page=12

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οτιναναι, μετα τη μεταφορα των μισων posts εδω στο θεμα pc vs console gaming, βλεπω τα αλλα μισα να μεταφερονται στο console vs console gaming αν συνεχισουμε ετσι.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Τι ήταν τούτο?anti nintendo hive mind!!! Βγήκατε όλοι να με φάτε...
    Λέω πάλι, πως δεν μίλησα για φιλικότητα!είπα προσανατολισμένη στον gamer και ναι και ο casual της εποχής του wii ήταν και αυτός gamer και μετά πήρε και Μάριο Κάρτ, Μάριο και τα σχετικά.
    Και ναι σέβεται εμένα, αυτόν δηλαδή που θα πάει πρώτη μέρα να αγοράσει το προίον της. Και τι χαζομάρες είναι αυτά με τα ρούχα? Αλλά εσύ μάλλον κάνεις χιουμορ, όπως με την σειρήνα σου..σαν χιουμορ για να είμαι πιο σωστός.
    Επίσης, Phantom Duck το wiiu, το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη, πωλείται με χασούρα και φταίει το χειρηστήριο. Οπότε δεν είναι υπερκοστολόγηση, όπως με το 3ds που έχω και είναι φανταστικό!
    Eπίσης, δουλεύεις στην Microsoft και ξέρεις πόσο θα κάνει το 720?Πες μας και σε μας!

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Καλα ναι, αλλα ας πουμε δεν χρειαζεται να περιμενεις το FF για να κανει το μπαμ στο ps4.Το ni no kuni υπαρχει στο ps3 και ειναι απο τα καλυτερα jrpgs της γενιας.

Οχι οτι θα με χαλαγε ενα ff της προκοπης..
    Δεν ξερω αν θα ηθελα remake του 7.Αλλα ενα ff στον κοσμο του 7 σιγουρα.

Το ff13 ηταν μισο ff.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εξαρταται ποια σε ενδιαφερουν.. Πχ στο PS3 LBP, uncharted και αλλα τετοια δεν με ενδιεφεραν καθολου(γουστα..) απο την αλλη καλοβλεπω τα Mario/zelda/metroid/starfox/donkey kong να τα παιζω στην TV καλυτερα. Ισως λογο ηλικιας αρχιζω να casualiazw δεν ξερω..

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Γιατι το Ps4 δεν θα εχει first party?
    Αυτο δεν ειναι το πλεονεκτημα των κονσολων της sony?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω παντως καλυτερα να εχω ενα wii U για τα first party της Νιντεντο(αλλα οχι σε αυτη την τιμη στα 250 ειναι οσο αξιζει.) και τις gimmickies παρα ενα ps4/720 που θα βγαινουν ολα multiplatform στην τελικη και να τα παιζω με 30 frames..

Εγω επισης πιστευω οτι επρεπε το PS4 να εχει launch τιτλο ενα νεο FF σε αποκλειστικοτητα(η FF VII remake για να τα σαρωσει ολα) πραγματικα δεν το εχουν σκεφτει δεν μπορω να καταλαβω.. Αποκλειστικοτητες που πουλανε θελει οχι εντυπωσιακο hardware αυτο εχει γινει σαφες εδω και καιρο..

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Όταν μία εταιρία βγάζει μία κονσόλα με τα κατώτατα γραφικά της εποχής (Wii) και την κοστολογεί όσο το πραγματικά τότε next-gen Xbox360, προφανώς ο προσανατολισμός της είναι κυρίως στην τσέπη της και ύστερα στους gamers. Ή όταν βλέπεις έναν νέο κόσμο στα Xbox Live / PSN + και στην αντίπερα όχθη πρέπει να βολευτείς με friend codes. Ή όταν βγάζει κουμούτσα περιφερειακό για δεύτερο μοχλό στο 3DS που άφησε απ' έξω, και στο πολυπόθητο redesign δεν τον συμπεριλαμβάνει καν. Ή ακόμα χειρότερα όταν βγάζει το 3DS και μετά από έναν μήνα κάνει price drop 80€ επειδή ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί της δεν ήταν τόσο πρόβατα όσο πίστευε, αποζημιώνοντας τους early adopters με 5 NES παιχνίδια!!!!!

Και ύστερα ακούμε για τις ακατέβατες τιμές της Nintendo στα παιχνίδια ως σεβασμό στους gamers. Ό,τι να 'ναι. Ο μόνος λόγος που δεν κατεβάζει τις τιμές, είναι επειδή ξέρει πως οι πολλοί fans θα τα αγοράσουν και σε αυτές τις ψηλές τιμές, ξεζουμίζοντας έτσι όσο πάει τις τσέπες του κόσμου με το όνομα που έχει φτιάξει.

Και σίγουρα, ο κύριος προσανατολισμός του Wii δεν ήταν οι κλασικοί gamers. Όλη η κονσόλα προωθήθηκε ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, εξ' ου και τα bundles με κάτι Wii Sports και Wii Party. Προφανώς και βγήκαν ορισμένα πολύ αξιόλογα παιχνίδια στο Wii, ειδικά προς το τέλος της ζωής της, όμως ο κύριος προσανατολισμός της κονσόλας ήταν αλλού.

Εταιρίες είναι όλες και αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα, είναι τα φράγκα από τις τσέπες μας. Όλες οι εταιρίες έχουν κάνει χοντράδες, όμως η Sony με το PS4 (που είναι και ο τίτλος του thread παρεμπιπτόντως) φαίνεται να έχει μάθει το μάθημά της και να μας προσφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές. Περιμένουμε και βλέπουμε. Αν τώρα θέλουμε σώνει και καλά να αναλύσουμε την πολιτική της Nintendo, πιστεύω πως υπάρχουν καταλληλότερα threads από το παρόν.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Η Nintendo σέβεται τον gamer και δεν είναι αρκετό το επιχείρημα της τιμολογιακής της πολιτικής για να με πείσει για το αντίθετο (στον αντίποδα, ούτε θεωρώ "ασεβείς" τις πτώσεις των τιμών...). Η Ninty πλέον είναι η μόνη εταιρία που λανσάρει proof-tested, στιβαρά μηχανήματα και ολοκληρωμένους τίτλους που δεν έχουν ανάγκη patches και downloadable content αξίας 20€. Υπο μια έννοια, "παιχνιδομηχανές" μόνο η Nintendo βγάζει πια. Έχω σταματήσει να την ακολουθώ στον εναλλακτικό δρόμο που έχει πάρει απ' το Wii και μετά αλλά τουλάχιστον αυτό της το παραδέχομαι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    δεν αναφέρθηκα σε φιλικότητα(υπάρχει αυτή η λέξη??) αλλά σε σταθερό προσανατολισμό στον gamer.Και αυτόν τον έχει μόνιμα η Nintendo.
    Sure me to Wii mote afto akrivws ekane.

Leave a comment:

Working...
X