Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες next gen γραφικά στο Killzone και σε ενθουσίασε κιόλας. Όμως ok, τι να πω, πάλι κακός θα φανώ.
    Kαι εγω δεν μπορω να καταλαβω που δεν ειδες next gen γραφικα στο killzone και δεν σε ενθουσιασε κιολας.Αλλα δεν θα γινω κακος γιατι σεβομαι την αποψη σου ακομα και αν διαφωνω.

Απο και περα σου ξαναλεω δες τι εγραψα παραπανω.Εχω απαντησει ήδη στο ερωτημα σου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Προσωπικη προτιμηση ειναι τα scripted heavy games, εμενα προσωπικα μου αρεσε και το 1 και το 2 Crysis, το καθενα με τον δικο του τροπο.. Δεν σημαινει οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο, στα γραφικα βεβαια το 1 ηταν καλυτερο και αυτο ηταν που με χαλασε καπως στο 2 αλλα γενικα βρηκα και τα 2 εξαιρετικά..

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    όλα έχουνε άλλα έχει διαφορά το μισό game να είναι set pieces από το να έχει μια στο τόσο.
    Εχει ναι.Γι αυτο και συμφωνω μαζι σου για το uncharted 3.Eκει το παρακαναν.
    Στο συγκεκριμενο βιντεο οχι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Δεν είναι θέμα αντικειμενικό νομίζω, ξεφεύγει. Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες next gen γραφικά στο Killzone και σε ενθουσίασε κιόλας. Όμως ok, τι να πω, πάλι κακός θα φανώ.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Aλλα οπως σου ειπα και πριν πριν set pieces εχουν ολα.
    όλα έχουνε άλλα έχει διαφορά το μισό game να είναι set pieces από το να έχει μια στο τόσο.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Aion ξεπερναω τις ταμπελες,χαρακτηρισμους και την με βαση αυτες πληρη ακυρωση της αποψης μου και θα σου απαντησω.

Μιλησα για γραφικα.Το παιχνιδι δεν το εχω παιξει.
    Αλλα αφου εσυ μιλησες για gameplay,για πες μου τι περιμενεις απο τα fps της νεας γενιας,για να σε εντυπωσιασουν.Περιμενω.
    Aσε που εξηγησα παραπανω γιατι με εντυπωσιασε.Ξαναδιαβασε τα.
    Γραφικά 0
    lol

BigBOSS εμενα μου αρεσε περισσοτερο το Crysis2 σαν παιχνιδι.Το crysis1 το βρηκα περισσοτερο βαρετο.
    Aλλα οπως σου ειπα και πριν πριν set pieces εχουν ολα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ολα εχουν set pieces και καλα κανουν.Στα killzone τουλαχιστον και ειδικα στο 2 η ΑΙ βοηθαγε στο να υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια στην αντιμετωπιση εχθρων και τα set pieces εδεναν πολυ καλα.

Απο κει και περα το hl2 ειναι μια γραμμη κυριολεκτικα αλλα ειναι το καλυτερο fps που εχω παιξει ποτε.
    Διαφορετικη προσεγγιση θα την ονομαζα ,οχι αρνητικο του καθε παιχνιδιου(η επιλογη να ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο scripted,γραμμικο ή λιγοτερο γραμμικο).
    όταν παιζεις ένα παιχνίδι γεματο set pieces είναι σαν να σε πιανουνε απο το χέρι και να σε οδηγούνε ως το τέλος του παιχνιδιού. Τα set pieces για μενα είναι πλέον κουραστικά και οπισθοδρομικά, την πρώτη φορά που εφαρμόζονται σε έναν τίτλο εντυπωσιάζουνε (βλ uncharted 2) αλλά μετά καταταντούν κουραστικά (βλ uncharted 3). Για αυτό άλλωστε το uncharted 3 δεν άρεσε σε αρκετούς τόσο όσο το δεύτερο και πολλοί μίλησαν πως η σειρά χρειάζεται ανανέωση. Το Killzone 3 ήταν ένα game στηριζομενο στα set pieces δηλαδή σε κατεύθυνε το ίδιο το game (απο το χέρι όπως είπα) και δεν υπήρχε δυνατότητα επιλογών (βλ πχ halo ή crysis, half life 2). Πέρα απο αυτό είχε για τα γελια story (όταν έλεγαν και καλα πως θα ήταν καλό και προσπαθούσαν πάνω σε αυτο) και gameplay 6-7 ωρών. Το τερμάτησα μια φορά και δεν ξανασχολήθικα αντίθετα τερμάτησα το crysis 2-3 φορές ή τα half life 2 + episodes καμια 5-6 φορές. Την φιλοσοφία των uncharted, killzone, cod κτλ ακολουθεί σε μικρότερο βαθμό και το crysis 2 καθιστώντας το για μένα κατώτερο του πρώτου crysis και απογοητευτικό από αυτήν την άποψη.

Πραγματικά θεωρώ παράξενο να ενθουσίασε κάποιον ένα παιχνίδι που δεν δείχνει εντελώς τίποτα καινούριο.
    ακριβώς δεν δείχνει τίποτα καινούργιο, μια απο τα ίδια δηλαδή.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πραγματικά θεωρώ παράξενο να ενθουσίασε κάποιον ένα παιχνίδι που δεν δείχνει εντελώς τίποτα καινούριο. Αν ήταν μια random παρουσίαση του για PS3 ok, αλλα σε τέτοια παρουσίαση και για PS4, μονο τους πολύ fans ή ακόμη και fanboys μπορεί να ενθουσίασε. Γραφικά 0, gameplay 0 (μιλάμε πάντα σχετικά με next gen). Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική μπορεί να ενθουσίασε πέραν του αν είσαι fan της σειράς.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ολα εχουν set pieces και καλα κανουν.Στα killzone τουλαχιστον και ειδικα στο 2 η ΑΙ βοηθαγε στο να υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια στην αντιμετωπιση εχθρων και τα set pieces εδεναν πολυ καλα.

Απο κει και περα το hl2 ειναι μια γραμμη κυριολεκτικα αλλα ειναι το καλυτερο fps που εχω παιξει ποτε.
    Διαφορετικη προσεγγιση θα την ονομαζα ,οχι αρνητικο του καθε παιχνιδιου(η επιλογη να ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο scripted,να ειναι γραμμικο ή λιγοτερο γραμμικο).

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πoιο fps δεν ειναι scripted?
    όλα είναι scripted με την έννοια που λες καθώς έχουνε αρχη και τέλος απλώς τα Killzone, Uncharted, Cod κτλ στηρίζονται πολύ στα set pieces προσχεδιασμένες δηλαδή σκηνές δράσεις κάνοντας έτσι το gameplay πολύ κατευθυνόμενο. Αλλα fps σαν το πρώτο crysis ή το Half Life 2 δεν στηρίζονται στα set pieces.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω προσωπικα το παιζω για το story τους χαρακτηρες την αισθηση στα οπλα(gameplay γενικα) το γενικο art direction και τα γραφικα. Δεν νομιζω να με απογοητευσει σε αυτα οπως και να ειναι, αλλα εδω μου αρεσε το colonial marines τι να πεις..

Crysis 1 απλα 10 χρονια μπροστα απο την εποχη του, αν μπορεσω θα βαλω pics σημερα σε 1600p ολα ultra να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι..

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    καλά αμφιβάλλω αν το νέο Killzone φαινεται έτσι, πέρισσότερο ως ποιότητα που θέλουνε να πετύχουν μου φαίνεται όπως έγινε και με το video του killzone 2. Επίσης εξακολουθεί να παραμένει scripted τουλάχιστον από αυτό που έδειξαν.
    Το video του killzone 2 ηταν CG target render.Το εντυπωσιακο σε αυτο ειναι οτι ΜΑΛΛΟΝ παιζοταν κανονικα με move σε ps4 στο event και θα κυκλοφορησει σε λιγοτερο απο εναν χρονο.

Ανακεφαλαιωση.
    -killzone2 2005-->target render με CG γραφικα που δεν ειχαν καμια σχεση με το hardware του ps3.To παιχνιδι κυκλοφορησε πολλα χρονια μετα.

-killzone shadow fall 2013--->gameplay απο ενα σχεδον ετοιμο παιχνιδι.

Γι αυτο (σε συνδιασμο εκπληκτικα γραφικα)ηταν μακραν για μενα οτι πιο εντυπωσιακο ειδα σε αυτο το event.

AN OMΩΣ ειναι μουφα το video ,θα συμφωνησω μαζι σου.

Επίσης εξακολουθεί να παραμένει scripted
    Πoιο fps δεν ειναι scripted?

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    είπαμε το killzone scripted και set pieces είναι αλλά δεν μας πειράζει γιατί για το multi το παιζουμε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Killzone +1 και απο εμενα, δεν θα απογοητευσει οπτικα τουλαχιστον ειμαι σιγουρος. Στα υπολοιπα γνωριζοντας καλα τη Σονυ και τις πρακτικες της θα κρατουσα μικρο καλαθι για το τελικο αποτελεσμα, οχι οτι θα ειναι ασχημα βεβαια ειδικα αν ερχεσαι κατευθειαν απο το PS3..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tech-demo, το οποιο δείχνει gameplay. Λέτε να το έβαλαν έτσι και το αποτέλεσμα να είναι το μισό? Δεν νομίζω...
    ειδαμε τοσα tech demo που κρατάμε μισό καλάθι, και ναι συνήθως το τελικό απότέλεσμα είναι αρκετά κατώτερο.

Το πρώτο Crysis στο pc για μενα είναι αξεπέραστο.

Leave a comment:

Working...
X