Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation 4
Collapse
X
-
Εγώ απ'ότι διαβάζω θα είναι free για να παίξεις online, αλλά πιθανώς θα θέλει συνδρομή για τα επιπλέον κόλπα που ανακοινώθηκαν. Ένα κάλο είχε το ps3, free online. Aν το βγάλουν κι αυτό δεν αγοράζω νέα κονσόλα.
-
Γελάω με τις γκρίνιες πολλών για τα γραφικά. Εγώ που δεν είχα λεφτά να πάρω PS3 ή HDTV και η επαφή μου με αυτή τη γενιά ήταν ένα 360 σε παλιά τηλεόραση, βλέπω πού και πού κανένα PS3 καρφωμένο σε HDTV και τρίβω τα μάτια μου...
Όσο για την άλλη γκρίνια, αυτή τη βάσιμη, για το gameplay και για το "μια απ' τα ίδια", εμείς υποστηρίζουμε αυτή τη βιομηχανία και εν τέλει εμείς τη κατευθύνουμε. Όσο τρελαινόμαστε για τις blockbuster παιχνιδάρες με τα patches και τα ατέλειωτα microtransactions τα ίδια θα τρώμε στη μάπα.
Το online του θα είναι free?
Διάβασα στο gamasutra πως μάλλον θα χρειαστεί συνδρομή, όπως το Live.
Leave a comment:
-
To killzone με εντυπωσίασε εμένα πάντως.Είχε απίστευτες λεπτομέρειες και εκρήξεις.Το ότι είναι generic σε μερικά σημεία δεν αναιρεί ότι ήταν εξαιρετικό σε γραφικά.Τα πέρι ps3 gaphics είναι απλά αστεία...
Leave a comment:
-
Σιγουρα δεν γινεται να τρεχουν σε emulator.Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο.Εκτος αν αλλαξει κατι στο hardware και βαλουν και cell.Αλλα απιθανο
Leave a comment:
-
Φυσικα και δεν θα ειναι.Δεν διαφωνω σε αυτο.Originally posted by nooto View PostΈτσι οπως το θέτεις hideo (στα πλαίσα ενος lanch τίτλου) τότε ναι, υπάρχει τεράστιο άλμα σε σχέση με παιχνίδια όπως το Resistance ή το Perfect Dark Zero, αλλά ως σύνολο και από αυτά που είδα πιστεύω ότι το kz δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα
Εδω λενε ρε συ οτι το δουλεψαν στην μιση μνημη.Δεν ξερω αν ειναι πραγματικοτητα αλλα οπως και να χει, θα ξεπεραστει oπως ξεπεραστηκε και το resistance1.
Οσο για το gameplay κομματι,να σου θυμησω οτι σε αυτο το σημειο
Παιζεις.
Το οτι το μεγαλυτερο μερος του gameplay παιζεται σε generic σημειο με generic set pieces, δεν σημαινει οτι ξεκιναει ουαου next-gen,μετα γινεται ps3 upscaled και μετα παλι ουαου next gen.
Δεν πεταγεται κανας κολοσσος απο το SOTC oντως
,αλλα στο generic μερος του βλεπεις αυτο.
Η γεωμετρια εδω ειναι απλησιαστη απο παιχνιδια του ps3.
Leave a comment:
-
Κυκλοφορεί μία φήμη ότι η κονσόλα είναι τεράστια γι'αυτό και δεν την έδειξε μιας και προσπαθούν να την σουλουπώσουν.
Leave a comment:
-
H sony ekane oti kai h Nintendo ypothetw.
Kratane thn konsola gia thn E3.
Leave a comment:
-
εντωμεταξυ κονσολα δεν δειξανε τους τρολαρανε και απο την microsoft στο twitter, παντως ξερετε πια θα ητανε η μαγκια απο την sony αν ειχε απο κοντα και την SE βεβαια... πως θα πουλουσε το ps4 day one μερικα εκατομμυρια κομματια? ff7 remake day one και ας μην εβγαζε κανενα αλλο τιτλο
Leave a comment:
-
Egw guys milaw gia entypwsiasmo kathara.
Apo to demo ths Capcom entypwsiasthka, apo to Killzone oxi.
Apla ta pragmata.
Leave a comment:
Leave a comment: