.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)
Collapse
X
-
Ευτυχώς που υπάρχει και η Rockstar για να αισθάνονται οι κονσολάδες πότε-πότε προνομιούχοι.
Leave a comment:
-
Λιγο cringe αλλα τουλαχιστον ηταν καλογυρισμενο.Originally posted by petran79 View Post
Leave a comment:
-
-
Αγορασε το Physical Release, παρε ενα αδειο Blueray, εκτυπωσε πανω το cover του Xbox ή PS4, αντικαθιστώντας το logo με Steam, αντεγραψε τα αρχεια στο δισκο και είσαι εντάξει!
Ειχα φερει το λαπτοπ σπιτι του γιατι λεει θελει και η γυναικα του να παιζει παιχνιδια τυπου Μαριο, αλλα δυστηχως το PS4 υστερει σε αυτα. Τερματισαν το Crash αλλα απο κει και περα τιποτα. Με 200 εγκατεστημενα παιχνιδια στο Steam (στον επιτραπεζιο καμια 500, συν GOG και αλλα) και Cemu, επαιξε καποια παιχνιδια του γουστου της. Αν και ο φιλος μου τα ελεγε υποτιμητικα "γυναικεια παιχνιδια", τεσπα ας μην ανοιξω διαλογο.
Σκεφτονται να παρουν ενα φθηνο λαπτοπ για τετοια παιχνιδια. Αν και μου ειπε πως το αγαπημενο της παιχνιδι ειναι ενα browser game με ενα τανκ που προστατευει ενα πουλι, αλλα δεν καταλαβα πιο εννοουσε.
Leave a comment:
-
Γαμώτο το PS4 έχει γαμάτο Shenmue theme δωρεάν: https://www.youtube.com/watch?v=Dcm0J1lAoJ8
Καθώς και physical release με poster όπως και το Xbox One.
Αυτό πόνεσε
Leave a comment:
-
Kαλά, χαμπάρι δεν πήρα, κολλημένος σε εποχές PS3. Mου λέει ο φίλος μου πως με το PS4 δεν μπορείς πλέον να παίξεις ούτε βίντεο, ούτε mp3 και άρνείται να αναγνωρίσει στικάκι USB2. Θέλει USB3 και επιπλέον πρέπει να το κάνεις format ειδικά για PS4 για να το διαβάσει, δηλ αχρηστεύεται για οποιαδήποτε άλλη χρήση.
Ξεφύυυγαμεεε.......
Leave a comment:
-
[MENTION=336]Roronoa[/MENTION] μην τους λυπηθείςAttached Files
Leave a comment:
-
Originally posted by 丹野 View PostΤελευταία νικάει ο υπολογιστής στα Fighting Games.
τώρα το κατάλαβες;
Leave a comment:
Leave a comment: