Announcement

Collapse
No announcement yet.

Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Assetto Corsa λέει.Pillars/Tyranny λέει.Το μεν πρώτο έχει βγει,τα δε δεύτερα υπερκαλύπτονται από τα Wasteland 2,Divinity Original Sin,Torment Tides of Numenerra.Τώρα το Civ 6 μάλλον δεν αφορά κανένα κάτοχο κονσόλας.Το Quantum Break ήταν χρυσή μετριότητα και γενικά ως τώρα δε μου έχεις δώσει κάποιο λόγο για να θέλω να παίξω σε PC.
    Bloodborne,Uncharted,God of War είναι αρκετά για να σου απαντήσω.Δε θα πω καν το The Last Guardian ή τα GTA5/RDR.Και ναι ξέρω,το GTA 5 βγήκε και για PC.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
    Πιο πλούσια μπορεί να είναι,καλύτερη δε θα είναι ΠΟΤΕ!!!
    Και μιας και είσαι admin φτιάξε τον τίτλο θέματος,μην μας δείχνεις πόσο fanboy είσαι.
    Carpe diem

    Comment


    • Αρχίζεις με το asseto corsa και μου λες ότι έχει βγει (δεν το είχα πάρει χαμπάρι είναι η αλήθεια) και μετά αναφέρεις το gta v ότι έχει βγει 2 χρόνια μετά (που η σύγκριση κανονικά θα έπρεπε να ήταν με την καλή έκδοση της νέας γενιάς που εκεί μιλάμε για κάνα τρίμηνο καθυστέρηση). Στη μία δεν μας ενδιαφέρει η καθυστέρηση και στην άλλη είναι σημαντικό θέμα. Wasteland και divinity και αυτά σε κονσόλες είχαν έρθει μετά από κανένα χρόνο. Άσε που άμα πας στη λογική ότι καλύπτουν την απουσία του Pillars τότε με την ίδια λογική και κάποιος που δεν έχει κονσόλα (ps4 συγκεκριμένα κιόλας) δεν τον νοιάζει, το καλύπτουν τα Souls. Και φυσικά εκεί που δεν μας συμφέρει όπως στο civ 6 πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα.

      Πιο πλούσια μπορεί να είναι,καλύτερη δε θα είναι ΠΟΤΕ!!!
      Πες το όσες φορές θες και βάλε και όσο caps lock θέλεις. Η πραγματικότητα είναι ότι μπορείς να μου πεις τίτλους μετρημένους στα δάχτυλα για κάθε κονσόλα που όντως αξίζουν και δεν βγαίνουν σε pc, η συντριπτική πλειοψηφία πλέον βγαίνει και σε pc. Αν συνυπολογίσεις τις pc αποκλειστικότητες και τα παιχνίδια που βγαίνουν σε μία από τις κονσόλες και Pc (βλέπε shenmue 3) μια χαρά τουλάχιστον ισάξια βιβλιοθήκη έχει το pc. Εντάξει μπορεί να σε χαλάει αυτό το γεγονός (αν και δεν βλέπω το λόγο) αλλά δεν θα μας βγάλεις και τρελούς ότι το pc δεν έχει παιχνίδια επειδή δεν έχει uncharted και last of us.

      Oι περισσότεροι έχουν τις προτιμήσεις τους προφανώς αλλά από εκεί και πέρα γίνεται και μία κουβέντα. Ο ronoroa έβγαλε μία λίστα συγκριτική με τιμές που κάποιος μπορεί να πάρει μία εικόνα για το τι συμφέρει περισσότερο και εσύ τον έβγαλες κομπλεξικό, όμως αυτό που έκανε είναι πολύ πιο εποικοδομητικό από τους σκέτους και αβάσιμους χαρακτηρισμούς που ρίχνεις.

      Comment


      • Ναι,πολύ χρήσιμο ένα ποστ που μας λέει τις διαφορές στις τιμές της Black Friday τώρα που πέρασε.Πλέον είναι απλά κομπασμός.Για να μην αναφερθώ στο ότι για να το ξέρει,έκανε έρευνα,μπήκε στο store και έβαλε ότι τον συμφέρει.Πχ Doom είχε 35 στο Steam και 30 στο PS Store.Και απ'όσο φαίνεται επειδή δεν τον συνέφερε η retail price δεν την έβαλε καν.Άμα ήθελε να κάνει κάτι χρήσιμο,ας έβαζε όλα τα κοινά παιχνίδια.Πάει αυτό.
        Τώρα το θέμα games,άστο μπορώ να σου πω κι άλλα.Και να στο ξαναπώ γιατί δε λες να το καταλάβεις.Οι consoles αποκλειστηκότητες είναι αυτές που κάνουν τον μεγαλύτερο ντόρο.Γιατί;Γιατί πραγματικά αξίζουν.Δεν είναι τα ανέμπνευστα παιχνιδάκια που βγαίνουν για υπολογιστές.
        BTW 3 μήνες καθυστέρηση δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2 χρόνια.Μην αρχίσω τώρα τις αναφορές σε παιχνίδια που στο PC δεν παίζανε,βλέπε Arkham Knight και μέχρι να το φτιάξουνε,εμείς το είχαμε ήδη ξεζουμίσει.Το θέμα βέβαια ξέρεις ποιο είναι;Πως ότι αποκλειστηκότητες έχει το PC δεν ενδιαφέρουν τον κονσολά.Έχω laptop για τις δουλειές μου,αλλά αν γουστάρω,νομίζεις δεν μπορώ να φτιάξω τούμπανο Gaming pc με αυτά που δίνω στις συλλεκτικές κάθε χρόνο;Το θέμα είναι ότι δεν γουστάρω να το κάνω γιατί πολύ απλά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να με ενδιαφέρει.
        Φτιάξε τώρα τον τίτλο του θέματος fanboy.
        Carpe diem

        Comment


        • Ναι,πολύ χρήσιμο ένα ποστ που μας λέει τις διαφορές στις τιμές της Black Friday τώρα που πέρασε.Πλέον είναι απλά κομπασμός.Για να μην αναφερθώ στο ότι για να το ξέρει,έκανε έρευνα,μπήκε στο store και έβαλε ότι τον συμφέρει.Πχ Doom είχε 35 στο Steam και 30 στο PS Store.Και απ'όσο φαίνεται επειδή δεν τον συνέφερε η retail price δεν την έβαλε καν.Άμα ήθελε να κάνει κάτι χρήσιμο,ας έβαζε όλα τα κοινά παιχνίδια.Πάει αυτό.
          To doom αυτή τη στιγμή στο steam έχει 19,8 ευρώ http://store.steampowered.com/app/379720/ . Πόσο είπες στο ps store; Αν κάπου στο ps4 από τα παιχνίδια που ανέφερε, υπάρχει καλύτερη τιμή σε retail μπορείς να το γράψεις. Μόνο μην γράψεις ανακρίβειες όπως με το doom.

          Τώρα το θέμα games,άστο μπορώ να σου πω κι άλλα.Και να στο ξαναπώ γιατί δε λες να το καταλάβεις.Οι consoles αποκλειστηκότητες είναι αυτές που κάνουν τον μεγαλύτερο ντόρο.Γιατί;Γιατί πραγματικά αξίζουν.Δεν είναι τα ανέμπνευστα παιχνιδάκια που βγαίνουν για υπολογιστές.
          Εξακολουθείς να μιλάς για παιχνίδια μετρημένα στα δάχτυλα. Και για να το πας και ένα βήμα παραπέρα λες και για τα ανέμπνευστα παιχνιδάκια των υπολογιστών. Ανέμπνευστο το pillars και το tyranny λοιπόν. Ανέμπνευστο και το civ. Δεκτό το να μην σου αρέσουν αλλά με αυτά που λες εκτίθεσαι.

          BTW 3 μήνες καθυστέρηση δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2 χρόνια
          Δεν κατάλαβες τι είπα. Το gta v βγήκε στο Pc 3 μήνες μετά την έκδοση για Ps4,xbox one.

          Μην αρχίσω τώρα τις αναφορές σε παιχνίδια που στο PC δεν παίζανε,βλέπε Arkham Knight και μέχρι να το φτιάξουνε,εμείς το είχαμε ήδη ξεζουμίσει
          Θα πεις και για το unity και ενδεχομένως και για κανένα άλλο ακόμη, μόνο μην φτάσεις να μου πεις και για το gta iv...

          Έχω laptop για τις δουλειές μου,αλλά αν γουστάρω,νομίζεις δεν μπορώ να φτιάξω τούμπανο Gaming pc με αυτά που δίνω στις συλλεκτικές κάθε χρόνο;Το θέμα είναι ότι δεν γουστάρω να το κάνω γιατί πολύ απλά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να με ενδιαφέρει.
          Εγώ (και κανένας άλλος) δεν σου είπα ποτέ που και πως θα χαλάς τα λεφτά σου, δεν με ενδιαφέρει είναι καθαρά δικό σου θέμα. Όπως δεν με ενδιαφέρει και ότι θεωρείς πως δεν έχει τίποτα που να σε ενδιαφέρει το pc. Αν για παίξεις last of us και god of war προτιμάς να παίξεις σε χειρότερες επιδόσεις το υπόλοιπο 90% των παιχνιδιών που βγαίνουν παντού είναι δικαίωμά σου. Μην προσπαθείς να μας πείσεις όμως ότι το pc δεν έχει παιχνίδια επειδή του λείπουν 4-5 σοβαρές αποκλειστικότητες από κάθε κονσόλα.

          Φτιάξε τώρα τον τίτλο του θέματος fanboy.
          Μπορείς να μου κάνεις μήνυση αν θες γιατί τον τίτλο δεν τον αλλάζω. Επίσης μπορείς να ζητήσεις από τον rampo να το αλλάξει γιατί η αλλαγή που έκανα εγώ ήταν τρολλάρισμα στη δική του αρχική παρέμβαση.

          Comment


          • Γαμωτο δε το περιμενα οτι η mustard race ειχε διεισδυσει στην ομαδα των mods. Παντως η δικη μου παρεμβαση ηταν βασισμενη σε facts, του sub zero ειναι τρολλαρισμα.
            Altair αστο στα sales μας πανε πιπα κωλο, αλλα γατακια κονσολες = nintendo που δεν θα χετε ποτε κι αυτο σας ποναει

            ΥΓ: Ειμαι ο καλυτερος mod που περασε ποτε, πηγαινε δες τι γινοταν στο gaf που οποιος ελεγε κακο λογο για τη Χιλαρι ετρωγε ban
            Do a barrel roll!

            Comment


            • Άντε, ας γράψω κι εγώ μερικές προσωπικές μου απόψεις.

              Μου κάνει εντύπωση πως αναλωνόμαστε σε λίστες παιχνιδιών και γραφικά, αλλά δεν έχει αναφερθεί και τόσο το γεγονός ασυμβατότητας σε παιχνίδια στον υπολογιστή. Για εμένα είναι το πλέον σημαντικό μειονέκτημα του PC. Δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που έχω φάει ώρες, μόνο και μόνο για να καταφέρω να κάνω ένα παιχνίδι να τρέξει. Οκ, δεν είναι και καθημερινό πρόβλημα, όμως όποτε τυχαίνει είναι εξαιρετικά εκνευριστικό.

              Το PC gaming είναι καλό, χρυσό, φθηνό και άγιο, όμως από θέμα ευκολίας και προσβασιμότητας, πάσχει ακόμα. Είναι λογικό άλλωστε, αφού πρόκειται για ένα ανοιχτό σύστημα που ο καθένας έχει το δικό του setup, πάντα θα υπάρχει θέμα ασυμβατότητας στα παιχνίδια. Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω και ένας που να έχει αναλωθεί με το PC gaming και να μην έχει ξοδέψει ώρες με troubleshooting. Αρκετοί το βρίσκουν ως θετικό στοιχείο, δηλαδή πως το PC gaming σε μαθαίνει πράγματα και λειτουργίες του συστήματός σου, το οποίο οκ, δεν είναι λάθος, όμως όπως και να το κάνουμε, οι κονσόλες παραμένουν plug n play, κάτι το οποίο ο περισσότερος κόσμος πάντα θα προτιμάει.

              Ας αναφέρω μερικά παραδείγματα ασυμβατότητας παιχνιδιών στο PC που έχουν τύχει στην αφεντομουτσουνάρα μου. Το Rayman Legends δεν έπαιζε αν δεν έβαζες custom ανάλυση (γι’ αυτό και το έπαιξα στα 1920 x 1076 ), συν του ότι ήταν απαραίτητο να τρέχεις ταυτόχρονα Uplay. Το Cave Story+ δεν ξεκίναγε αν δεν απενεργοποιούσα το Triple Buffering από τις 3D gaming ρυθμίσεις της κάρτας, το Awesomenaughts δεν παίζει μέσω Steam και πρέπει να το ανοίγω από τον Launcher της τοποθεσίας εγκατάστασης, ενώ στο Intrusion 2 έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχω συμβιβαστεί στο ότι δεν πρόκειται να το παίξω ποτέ. Άσχημο να έχεις ξοδέψει χρήματα σε κάτι και αυτό να μην λειτουργεί καθόλου. Ευτυχώς που τα χρήματα που έδωσα ήταν αμελητέα μιας και το πήρα πακέτο σε bundle, όμως και πάλι είναι πρόβλημα.

              Πιστεύω πως σε πολλούς έχουν τύχει αντίστοιχα προβλήματα σε διαφορετικά παιχνίδια, οι λύσεις των οποίων τις περισσότερες φορές είναι απλές, όμως όπως και να το κάνουμε, αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μπορεί να ξοδέψεις αρκετές ώρες μέχρι να βρεις τι φταίει, κάτι που προσωπικά με ξενερώνει απίστευτα.

              Επίσης ναι, λέμε πως στο PC μπορείς να παίξεις με όποιο χειριστήριο θέλεις, όμως ακόμα και με το επίσημο X360 pad, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα ασυμβατότητας. Σπάνιο αλλά γίνεται (στο Dynasty Warriors 8 έφαγα ένα δίωρο μέχρι να φτιάξω το pad). Φαντάσου τώρα τι γίνεται αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις custom Dual Shock και γενικά 3rd party χειριστήρια. Συνήθως δουλεύουν καλά, αλλά ορισμένες φορές σου σπάνε τα νεύρα επειδή ανάλογα με τα κέφια του προγράμματος, μπορεί να μην αναγνωρίζονται ή να μην λειτουργούν σωστά. Από την άλλη, όταν βάζω ένα fighting στο PS3, ξέρω πως απλά θα κάτσω και θα παίξω, χωρίς να με απασχολεί αν θα πιάνει το χειριστήριο, επειδή είναι δεδομένο πως θα λειτουργεί αψεγάδιαστα.

              Οι κονσόλες όσα patch και να χρειαστούν, όσο installation και να ξοδέψουν, ό,τι σκληρό δίσκο και να έχουν, παραμένουν πολύ πιο προσβάσιμες από ένα custom σύστημα. Μην κοιτάτε εμάς που είμαστε καμένοι και γουστάρουμε μέχρι ένα βαθμό να τρώμε χρόνο σε τέτοια πράγματα. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που θα γούσταρε να παίζει κλασικούς τίτλους όπως Tomb Raider, Assassin’s Creed, God of War, Halo κλπ, όμως δεν θα ασχολιόταν και πολύ αν έπρεπε να μπλέξει με περισσότερες ρυθμίσεις. Δεν πα να έχει στο PC τα διπλάσια frames, 4K ανάλυση και επιπλέον περιεχόμενο. Από τη στιγμή που το ίδιο παιχνίδι υπάρχει στις κονσόλες, θα προτιμήσουν αυτήν την έκδοση, επειδή το πλεονέκτημα του να βάζεις απλά ένα δισκάκι μέσα και να παίζεις, αντισταθμίζει οποιοδήποτε άλλο μειονέκτημα.

              Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε πως πάρα πολύς κόσμος, έχει το PC ως ένα μέσο για Youtube, Facebook, word κλπ, το οποίο PC είναι γεμάτο με spyware, browser search bars και διαφημίσεις. Οι άνωθεν κάτοχοι δεν θα κάτσουν και πολύ να ψαχτούν για ψηφιακές πλατφόρμες διανομής παιχνιδιών που απαιτούν πολλαπλές επαληθεύσεις από e-mails, όταν δεν θυμούνται καν τον κωδικό για το e-mail τους, το οποίο στο κάτω κάτω είναι άχρηστο αφού μπαίνουν μόνο στο Facebook. Ακόμα και ένα πειρατικό παιχνίδι, τους φαίνεται βουνό. Πού να τους πεις τώρα για τορρεντ κλάιεντς, τόρρεντ σερτς σάιτ, να φορτώσουν την εικόνα σε ψηφιακό Σι Ντι Ρομ και να βάλουν και το κρακ μόνοι τους. Ένα μέρος του άνωθεν κοινού όμως, άνετα θα έπαιρνε μία κονσόλα που θα τους παρείχε όλα τα παιχνίδια έτοιμα, απλά αν αυτοί βάλουν το δισκάκι μέσα.

              Βέβαια από την άλλη, στο Steam έχω δώσει περίπου 50€ και έχω καμιά 140αριά παιχνίδια, συν κάμποσα ακόμα που δεν έχω ενεργοποιήσει επειδή δεν με ενδιαφέρουν άμεσα. Έχεις τις τρελές εκπτώσεις από το Steam, έχεις τα bundles που νιώθεις πως τους κλέβεις και σου λένε και ευχαριστώ, έχεις τζάμπα promo keys για παιχνίδια κατά καιρούς, έχεις, έχεις… της Παναγιάς τα μάτια. Θυμάμαι πως με 1$ αγόραζες το Alan Wake, το expansion και ένα σωρό μπόνους όπως το soundtrack, artbooks, behind the scenes, κλπ. Αν έχουν τον Θεό τους δηλαδή. Τελικά τους άφησα 2$, μπας και νιώσω λιγότερο κλέφτης Ή το Metro 2033 που το πήρα επειδή έκανα Like στην σελίδα της THQ, η οποία επρόκειτο να κλείσει και χάριζε την παιχνιδάρα στο κοινό. Αυτές οι καταστάσεις είναι όνειρο θερινής νυκτός για τις κονσόλες, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

              Πού προτιμάω τώρα προσωπικά να παίζω τα παιχνίδια. Επειδή όλη η παρέα είναι της γενιάς του PlayStation, ανέκαθεν έπαιζαν πολλές ανταλλαγές. Πάρε κονσόλα, δώσε παιχνίδια, φέρε δανεικό PS3, κλπ. Αυτήν την στιγμή έχω PS3 και δανεικό PS4 (το οποίο κάααααποια στιγμή θα το αγοράσω κιόλας). Έχω το PS Store για να αγοράζω τα PS1 / PS2 classics που με ενδιαφέρουν με 1-2$ έκαστο, έχω και του κόσμου τα παιχνίδια από σπόντα φίλων, και όποιο παιχνίδι θέλω να το έχω στην βιβλιοθήκη, το αγοράζω σε retail.

              Στο Steam από την άλλη δεν θέλω να ξοδεύω πολλά λεφτά. Εξακολουθώ να είμαι σκεπτικός και να μην μου αρέσει που τα παιχνίδια μου μπορεί να μην είναι προσβάσιμα οποιαδήποτε στιγμή, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, ανάλογα με τα κέφια των σέρβερ. Το μέγιστο ποσό που έχω δώσει για παιχνίδι είναι περίπου 4,5€ και δεν νομίζω να το ξεπεράσω σύντομα. Γενικά το Steam είναι μία εξαιρετική επιλογή για indie παιχνιδάκια και εμπειρίες που δύσκολα θα βρεις αλλού. Είναι το μέρος όπου κατά κύριο λόγο θα παίζω επιλεκτικά platform, arcade, 2D sidescrolling, puzzle, metroidvania παιχνιδάκια. Για αυτά είναι ταμάμ και κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά καλά. Το GOG πάλι, αν συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει, και αν εν τέλει κερδίσει το στοίχημα των πρόσφατων κυκλοφοριών (ώστε να μην αναλώνεται τόσο σε παλιότερα παιχνίδια) θα είναι η πλατφόρμα που θα με κερδίσει στο τέλος. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού διαμοιρασμού, με την άμεση κατοχή τους (DRM Free). Σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί ψηφιακών (σε κονσόλες και PC), στην ουσία νοικιάζεις επ' άπειρον το παιχνίδι και αγοράζεις το δικαίωμα να μπορείς να το παίξεις, ενώ στο GOG, απλούστατα σου δίνουν το launcher να το κάνεις ό,τι θέλεις. Τους εύχομαι τα καλύτερα, και εδώ θα είμαστε τα επόμενα χρόνια να δούμε πώς θα τα πάνε.

              Αυτά εν ολίγοις (που λέει ο λόγος). Γενικά, το κάθε σύστημα έχει τα δικά του παιχνίδια και ο καθένας επιλέγει τις αποκλειστικότητες που προτιμάει. Τώρα κάτι τύπους που βγαίνουν και κάνουν ιερό πόλεμο στις κονσόλες φτιάχνοντας βιντεάκια στα internetz που λένε για την Master Race, τους θεωρώ απλά μονόπλευρους ανίδεους και ανάξιους σχολιασμού. Λες και δεν ξέρουμε τα πλεονεκτήματα του PC, αυτούς περιμέναμε για να μας τα πουν. Όπως επίσης και οι καμένοι κονσολάδες που λένε πως δεν τους ενδιαφέρουν τα γραφικά του PC, όμως τα κατώτερα ports της αντίπαλης εταιρίας μια χαρά ξέρουν να τα κοροϊδεύουν. Γενικά peace, βιντεοπαιχνίδια παίζουμε
              Last edited by Phantom Duck; 29-11-2016, 02:52 AM.

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • 1)Σιγά μη σου κάνω και μήνυση,ξέρεις πόσο έχει πάει το παράβολο;
                2)Για το Doom κάποιος στο chatbox έγραψε ότι έχει 35€,δεν έκατσα να το ψάξω γιατί δεν με ενδιαφέρει.Κάποιος που και καλά ευαγγελιζόταν τις καλές προσφορές του Steam πάντως.
                3)Το PC gaming όλος ο κόσμος το έχει γραμμένο.Κυκλοφόρησε το Tyranny το οποίο έχει ένα πολύ ενδιαφέρον concept και κανείς δεν ασχολήθηκε.Το Civ 6 είχα διαβάσει ότι θα βγει πριν κάμποσο καιρό,και μετά ξαφνικά βλέπω review.Τόσο καιρό δεν έβλεπα κανέναν να ασχολείται.Με τα Pokemon Sun/Moon έχει γίνει τρελός ντόρος τόσο καιρό,το ίδιο και με Zelda BOTW,το ίδιο είχε γίνει με U4/Bloodborne.
                4)Το GTA V βγήκε 2 χρόνια μετά την έκδοση για PS3/X360.Μέχρι τότε για να μην κλαίτε,παίζατε GTA4 με Mods που δίνουν καλύτερα γραφικά και βγάζατε χολή απέναντι στη Rockstar γράφοντας σχόλια "better than gtav".Κλάμα που είχε πέσει τότε.Πολύ γέλιο.Βασικά ακόμα γελάω όταν βλέπω petitions για κυκλοφορία των Bloodborne,Uncharted,God of War σε PC.
                5)Αυτό που δεν έχετε καταλάβει η Pustard Race είναι πως οι κονσολάδες μπορούμε ανά πάσα στιγμή να φτιάξουμε τούμπανο σύστημα που θα σας κάνει να κλαίτε για τα μπρίκια σας.Δες απλά πόσος κόσμος πήγε και πήρε την μούφα το PS VR το οποίο ξεπούλησε από παντού.Το θέμα είναι ότι δεν γουστάρουμε να δώσουμε ένα κάρο λεφτά για να παίζουμε τα παιχνίδια με καλύτερες αναλύσεις και περισσότερα frames και αντ'αυτού να χάνουμε παιχνιδάρες.Ναι παίζω τα υπόλοιπα παιχνίδια σε χειρότερες επιδόσεις.ΚΑΙ;Δεν τα ευχαριστιέμαι νομίζεις;Πιστεύεις πως το Rise of the Tomb Raider που το έχω πρόσφατο και το έπαιξα στα 30 fps δεν το γούσταρα;Παιχνίδι του 9 για μένα.Για σας είναι του 10 που το παίξατε στα 60;Δε νομίζω.

                Αυτά και περαστικά σας.Πάω να πάρω FFXV.Ναι,κάποια στιγμή θα βγει και για μπρίκια.Αλλά μέχρι τότε,εμείς θα το έχουμε ξεζουμίσει και αυτό.Γεια χαρά.
                Carpe diem

                Comment


                • Τα θέματα που λες προφανώς και θα έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες 39 σελίδες του τόπικ
                  Κάποια σύντομα σχόλια πάνω σε αυτά... Γενικά σε σύγχρονα παιχνίδια δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Σε παλαιότερους τίτλους έχω αντιμετωπίσει θέματα και θεωρώ είναι απαράδεκτο π.χ το κοτορ να μην παίζει απροβλημάτιστα με το που το κάνεις εγκατάσταση αλλά όταν μιλάμε σε σύγκριση με κονσόλες, τελικά το backward compatibility είναι σαφώς καλύτερο. Επίσης για όποιο πρόβλημα συναντήσεις πλέον δεν χρειάζεται το τραγικό ψάξιμο του παρελθόντος, συνήθως η λύση περιμένει στα forums του παιχνιδιού στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

                  Για τα χειριστήρια προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ να έχω πρόβλημα με αυτό του 360. Προσωπικά το θεωρώ περισσότερο μεμονωμένη παράλειψη του developer στην περίπτωση σου και σίγουρα είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα.

                  Δεν πα να έχει στο PC τα διπλάσια frames, 4K ανάλυση και επιπλέον περιεχόμενο. Από τη στιγμή που το ίδιο παιχνίδι υπάρχει στις κονσόλες, θα προτιμήσουν αυτήν την έκδοση, επειδή το πλεονέκτημα του να βάζεις απλά ένα δισκάκι μέσα και να παίζεις, αντισταθμίζει οποιοδήποτε άλλο μειονέκτημα.
                  Εξαρτάται που και πως γίνεται αυτή η κουβέντα. Όταν μιλάμε για άτομα που παίρνουν το χόμπι αυτό λίγο πιο σοβαρά από τον μέσο χρήστη, η ανάλυση και τα fps δεν είναι "λεπτομέρειες". Το να μην τα θεωρεί κάποιος σημαντικά προφανώς και είναι δικαίωμα του αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία.

                  Comment


                  • Συμφωνώ,η ουσία δεν αλλάζει,δηλαδή το GAMEPLAY το οποίο το έχετε ξεχάσει εντελώς ως έννοια.Ασχολείστε μόνο με το περιτύλιγμα.Και μιας και αναφέρθηκε,όλοι οι "casuals" το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι τα γραφικά και οι αναλύσεις πλέον,γι'αυτό βλέπεις ότι δεν ασχολούνται με τη Ν και τα συστήματά της.Όσοι ασχολούμαστε πιο σοβαρά με το άθλημα μας νοιάζουν πιο ουσιαστικά πράγματα,δηλαδή το πως παίζει το παιχνίδι,και όχι αν είναι tech demo με μηδενική ουσία,όπως οι τίτλοι της Crytek που την έχετε αναγάγει σε gaming Messiah επειδή τα γραφικά στα παιχνίδια της είναι "out of this world" που λέγανε τότε.
                    Δεν πειράζει,γράψτε ότι θέλετε,δεν ξανασχολούμαι με casuals.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Originally posted by Altair View Post
                      Συμφωνώ,η ουσία δεν αλλάζει,δηλαδή το GAMEPLAY το οποίο το έχετε ξεχάσει εντελώς ως έννοια.Ασχολείστε μόνο με το περιτύλιγμα.Και μιας και αναφέρθηκε,όλοι οι "casuals" το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι τα γραφικά και οι αναλύσεις πλέον,γι'αυτό βλέπεις ότι δεν ασχολούνται με τη Ν και τα συστήματά της.Όσοι ασχολούμαστε πιο σοβαρά με το άθλημα μας νοιάζουν πιο ουσιαστικά πράγματα,δηλαδή το πως παίζει το παιχνίδι,και όχι αν είναι tech demo με μηδενική ουσία,όπως οι τίτλοι της Crytek που την έχετε αναγάγει σε gaming Messiah επειδή τα γραφικά στα παιχνίδια της είναι "out of this world" που λέγανε τότε.
                      Δεν πειράζει,γράψτε ότι θέλετε,δεν ξανασχολούμαι με casuals.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
                      Σοβαρα τωρα που το εχεις δει αυτο? BTW αυτοι που ασχολουνται περισσοτερο με nintendo συνηθως και αυτοι που εχουν PC για τα υπολοιπα. Το οτι υπαρχουν enthusiasts που ενδιαφερονται γιατα γραφικα ειναι φυσικο επακολουθο οταν το PC σου δινει την δυνατοτητα να "παιξεις" με αυτα. Αυτο δεν σημαινει πως οι PC gamers ειναι λιγοτερο ψαγμενοι. Το αντιθετο θα ελεγα, οσοι ψαχνονται με τα γραφικα συνηθως ειναι και αυτοι που ψαχνονται περισσοτερο και απο θεματα gameplay οταν παιζουν ενα παιχνιδι.

                      Και σχετικα με το "οι κονσολάδες μπορούμε ανά πάσα στιγμή να φτιάξουμε τούμπανο σύστημα που θα σας κάνει να κλαίτε για τα μπρίκια σας".
                      Μακραν η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα που εχω διαβασει ποτε, συγνωμη. Με αυτην την εννοια και οι πισαδες μπορουμε να αγορασουμε κονσολα και να παιξουμε τις κονσολοαποκληστικοτητες. ΝΕΤΙ?

                      Και αν εσυ δεν ειδες πουθενα για το civ vi δεν σημαινει πως εμεις δεν βλεπαμε παντου αρθρα και βιντεο. Απλα με το civ περισσοτερο ασχοληθηκε ο ειδικος τυπος που ασχολειται με pc, οι υπολοιποι εχουν να ασχολουνται με τι νεο εβγαλε η sony, δυστηχως.

                      Το χειροτερο απο ολα ειναι πως δεν εχεις καταλαβει το νοημα της συζητησης. ΔΕΝ μας ενδιαφερει τοσο το να παιξεις PC games, το οτι χανεις εξαιρετικα παιχνιδια απο κομπλεξ ειναι καθαρα δικο σου προβλημα. Τουλαχιστον σταματα να εισαι κολλημενος και αποδεξου μερικες αντικειμενικες αληθειες.
                      Το PC gaming δεν το εχει ολος ο κοσμος γραμμενο, βασικα τελευταια συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Η sony κυκλοφορει παιχνιδια στο steam, ps now, drivers για dualshock, η microsoft κανει αλλαγη πορειας και κυκλοφορουν τοσα πολλα pc games καθε βδομαδα που πια υπαρχει προβλημα κορεσμου.
                      Last edited by Roronoa; 28-11-2016, 05:17 PM.

                      Comment


                      • καλα μου λες για ντόρο για το tyranny και πας να το συγκρίνεις με pokemon. Σοβαρά τώρα; Άσε που έτσι κι αλλιώς ο ντόρος δεν είναι μέτρο ποιότητας. Γιατί και για το no mans sky μία χαρά ντόρος είχε γίνει και στο τέλος όλοι κλαίγαν τα λεφτά τους. Το οποίο game βέβαια άσχετα αν αποδείχτηκε μούφα, όσοι είχαν xbox δεν μπορούν να το παίξουν, όπως δεν θα παίξουν και shenmue.

                        Το GTA V βγήκε 2 χρόνια μετά την έκδοση για PS3/X360
                        Μόνο που στο pc δεν βγήκε αυτή η έκδοση αλλά η "σωστή". Και το "σωστή" δεν πάει μόνο στα γραφικά.

                        Βασικά ακόμα γελάω όταν βλέπω petitions για κυκλοφορία των Bloodborne,Uncharted,God of War σε PC.
                        Γελάς γιατί; Σου είπε κανείς ότι δεν είναι καλά παιχνίδια; Το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικότητες είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις συνολικές "εμπορικές" κυκλοφορίες. Βέβαια αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να παίξει αυτά τα 4-5 παιχνίδια που είναι αποκλειστικά σε κάθε κονσόλα και είναι όντως τόσο καλά, μαγκιά του να σκάσει τα λεφτά του να την αγοράσει. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λες ότι το pc δεν έχει παιχνίδια. Τα παιχνίδια που δεν βγαίνουν σε pc πλέον είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

                        Αυτό που δεν έχετε καταλάβει η Pustard Race είναι πως οι κονσολάδες μπορούμε ανά πάσα στιγμή να φτιάξουμε τούμπανο σύστημα που θα σας κάνει να κλαίτε για τα μπρίκια σας.
                        απλά lol

                        Πιστεύεις πως το Rise of the Tomb Raider που το έχω πρόσφατο και το έπαιξα στα 30 fps δεν το γούσταρα;Παιχνίδι του 9 για μένα.Για σας είναι του 10 που το παίξατε στα 60;Δε νομίζω.
                        Στο Ps4 το έπαιξες; Κρίμα που στο pc το έχουν ξεζουμίσει από τον Ιανουάριο... Τέσπα για να σοβαρευτούμε κιόλας, το 60αρι ναι κάνει διαφορά στην εμπειρία, σε άλλα Games περισσότερο σε άλλα λιγότερο. Όπως και να χει το Point μου δεν είναι να σε πείσω για την διαφορά που κάνουν τα frames αλλά ότι το tomb raider υπάρχει στο pc και κυκλοφόρησε και πιο γρήγορα από ότι για ps4. Επειδή λες ότι δεν έχει παιχνίδια το pc...

                        όλοι οι "casuals" το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι τα γραφικά και οι αναλύσεις πλέον,γι'αυτό βλέπεις ότι δεν ασχολούνται με τη Ν και τα συστήματά της
                        Δεν πουλάει η Ν επειδή οι pc gamers είναι casuals; Τα έχεις μπλέξει λίγο στο μυαλό σου στην προσπάθεια να υπερασπιστείς τα γούστα σου, για τα οποία μάλιστα κανείς δεν σου είπε κάτι στην τελική. Γιατί από αυτό που λες το μόνο μπορεί να βγει σαν συμπέρασμα είναι ότι οι κονσολάδες γράφουν την Ν και προτιμούν τα άλλα 2 συστήματα που είναι ανώτερα τεχνολογικά ανώτερα επειδή είναι casuals. Που βέβαια ούτε αυτό ισχύει γιατί από όλα αυτά τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί ως τώρα ακόμα και τα multiplatform, ζήτημα 1-2 να υπάρχουν σε wii u.

                        Comment


                        • Originally posted by altair View Post
                          το μεν πρώτο έχει βγει,τα δε δεύτερα υπερκαλύπτονται από τα wasteland 2,divinity original sin,torment tides of numenerra.τώρα το civ 6 μάλλον δεν αφορά κανένα κάτοχο κονσόλας.
                          ενώ τα παραπάνω τους αφορούνε, ξεσκίστηκαν στις πωλήσεις. :p

                          απλώς τα έβγαλαν για να τα βγάλουν (το numenara δεν κυκλοφόρησε ακόμη)
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • BigBOSS δεν έχεις άδικο.Το ότι κυκλοφόρησαν,δεν πάει να πει ότι μας αφορούν κιόλας.Όχι ότι δεν είναι καλά παιχνίδια,έτσι;Μια χαρά είναι.Και θα'θελα να βρω χρόνο να τα παίξω όπως και τα 2 Baldur's Gate και το Planescape Torment.Τα έχω ήδη άλλωστε μέσω GOG.BTW Steam sucks,GOG rules.Για να μη νομίζετε πως κράζω μόνο.

                            Roronoa τράβα στα φιλαράκια σου στο ragequit να πείτε για τα μπρίκια σας κι άσε εμάς να λέμε βλακείες.Το ότι κάποιοι αγόρασαν PS4 Pro,4K TV,PS VR,PS Mοve συν παιχνίδια,σημαίνει κάτι.Ότι λεφτά υπάρχουν και όποιος θέλει μπορεί να τα δώσει.Απόδειξη ότι ξεπούλησαν τα PS VR όχι μόνο εδώ,αλλά γενικά.Επίσης ο κόσμος δε γουστάρει emulators,γουστάρει το real deal.Γι'αυτό ξεπούλησε και το NES mini.Όσο για το ότι μπορείτε να αγοράσετε κονσόλα,είναι ότι πιο ηλίθιο έχεις πει.Που είναι οι κονσόλες σας;Γιατί συνεχίζετε την κλάψα και τα petitions;Άλλωστε,όπως είναι γνωστό,παίρνετε ένα μπρίκι το οποίο αναβαθμίζετε κάθε 2 χρόνια (με 200-300 ευρώ) και παίρνετε όλα τα παιχνίδια με 5-6 ευρώ και το παίζετε Master Race.ΑΝ τα'χατε,θα παίρνατε κονσόλα,θα παίζατε τις αποκλειστηκότητες θα το βουλώνατε,και θα παίζατε και στα μπρίκια σας τα multiplatform.Ούτε με ηλίθια excelόφυλλα θα ασχολούσασταν ούτε με το τι γίνεται στις κονσόλες.Αλλά εντάξει το είπαμε είστε κομπλεξάρες του κερατά γιατί νομίζετε πως επειδή έχετε την ιπποδύναμη πρέπει να σας γλύφουν οι εταιρείες και να τα βγάζουν όλα εκεί.Makes sense.Γι'αυτό δε γουστάρετε κονσόλες,θέλετε να εξαφανιστούν για να τα παίζετε στα μπρίκια σας.Μακάρι να γίνει,να μη μας ξαναπρήξετε το συκώτι με την βλακεία που σας δέρνει.Εγώ έχω παιχνίδια για 2 ζωές,οπότε κλάην.Ψοφούλη είπαμε;Ας πούμε έναν.Ψόφος.

                            Subzero το NMS βγήκε και σε PC.To Pokemon είναι console exclusive.To GTA 5 σάρωσε βραβεία και βαθμολογίες τη χρονιά που κυκλοφόρησε,άρα για ποια σωστή έκδοση μιλάς;Σε έχει τυφλώσει το triple blur effect από το μπρίκι σου;Το Rise κυκλοφόρησε και για Χ1/Χ360.Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι,αλλά κι αυτά κονσόλες είναι.Το ότι εγώ αποφάσισα να περιμένω να το παίξω στο PS4 δε σημαίνει πως δεν είχα την επιλογή.Άκυρος κι εδώ λοιπόν.
                            Το PC έχει παιχνίδια.Και τα κινητά έχουν.Το θέμα είναι ποια είναι τα καλύτερα όμως.
                            Στο θέμα WiiU θα συμφωνούσα,αλλά δεν πρόκειται.Πάμε να δούμε έναν τυπικό κονσολά,πχ εμένα.Έχω WiiU.Πάμε να δούμε έναν τυπικό πισά,πχ εσένα,τον Roronoa,τον BB.Ποιος έχει WiiU;Κανείς.Το αστείο είναι ότι ο Roronoa παραπάνω έλεγε για combo PC &WiiU κάτι που θεωρητικά θα μπορούσε να ισχύει,αλλά τα 3 παραδείγματα παραπάνω,δείχνουν ότι δεν ισχύει.Δηλαδή εντάξει,με 13 μύρια πωλήσεις,όλα από κονσολάδες τα περιμένετε;Εσείς μιλήσατε για combo,όχι εγώ.

                            Και για να κλείσουμε το θέμα.Δεν έχω κάτι με το PC gaming ή τους PC gamers.Ο κολλητός μου παίζει μόνο σε pc και δεν αγοράζει κονσόλα.Μαγκιά του,δε σπάει @@ όμως.Το θέμα μου είναι με τους PC Gaymares και το PC Gayming που σπάει μπάλες.
                            Θες να παίζεις σε pc;Δικαίωμά σου.Όμως μην μας σπας τα @@ σε κάθε θέμα για παιχνίδια με σχόλια τύπου:
                            -κονσολάδικος χειρισμός
                            -δεν μου τρέχει καλά γιατί είναι κονσολοπόρτ
                            -το τρέχω με τόσο επί τόσο δια τόσο της ρίζας της υποτείνουσας
                            -γιατί δεν το βγάζουν σε pc,απαράδεκτο
                            -και όταν βγει,πρόχειρη μεταφορά,δεν το τιμάω

                            Βρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι;Όταν βλέπω τέτοιες @@ιές θα σας κράζω σα να μην υπάρχει αύριο.Γκέγκε;
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Comment


                              • Μιλάμε όμορφα τόση ώρα αλλά φιρί φιρί το πας να σε πάρει ο διάολος φαίνεται. Τα "τράβα στα φιλαράκια σου", "η βλακεία που σας δέρνει", "ψόφος", "γκεγκε" και λοιπές μαγκιές αλλού, όχι εδώ.

                                Στο θέμα WiiU θα συμφωνούσα,αλλά δεν πρόκειται.Πάμε να δούμε έναν τυπικό κονσολά,πχ εμένα.Έχω WiiU.Πάμε να δούμε έναν τυπικό πισά,πχ εσένα,τον Roronoa,τον BB.Ποιος έχει WiiU;Κανείς.Το αστείο είναι ότι ο Roronoa παραπάνω έλεγε για combo PC &WiiU κάτι που θεωρητικά θα μπορούσε να ισχύει,αλλά τα 3 παραδείγματα παραπάνω,δείχνουν ότι δεν ισχύει.Δηλαδή εντάξει,με 13 μύρια πωλήσεις,όλα από κονσολάδες τα περιμένετε;Εσείς μιλήσατε για combo,όχι εγώ.
                                Αυτά τα θες και τα λες; Θα κάνεις κουμάντο στο πορτοφόλι μας; Σύνελθε λίγο που θα μας την πεις κιόλας γιατί δεν δίνουμε 200+ ευρώ για μία κονσόλα να παίξουμε 4-5 παιχνίδια. Αυθαίρετα συμπεράσματα τύπου λεφτά υπάρχουν και όποιος θέλει μπορεί να τα δώσει κράτα τα για τον εαυτό σου. Αγόρασε εσύ λοιπόν ένα Pro αφού υπάρχουν λεφτά και μετά κράξε και τους υπόλοιπους που αναβαθμίζουν το pc τους.

                                Comment

                                Working...
                                X