Και το έβαλες εδώ,διότι...?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Console vs PC vs Cloud gaming (remove amulet of logic before entering)
Collapse
X
-
Παίζω Far Cry 3 στο Χ360,έχει κάτι προβληματάκια στον τεχνικό τομέα,που υποθέτω πως σε τούμπανο πισί δε θα τα είχε.Βέβαια εγώ πλήρωσα το Χ360 250 ευρώ το 2008,οπότε δε νομίζω υπολογιστής του 2008 να το τρέχει καλύτερα.Και μάλιστα με αξία ίση με 250 ευρώ.Οπότε είναι καλή φάση.Και κλασσικά το παιχνίδι είναι έπος,οπότε μια χαρά το ευχαριστιέμαι ως έχει.
Άρα,τέτοιες τεχνολογίες είναι εντελώς άχρηστες και δεν έχουν να δώσουν κάτι ουσιαστικό στον δέκτη-gamer πέρα από ένα wow effect στον τυπάκο που μόλις έσκασε 400 ευρώ για νέα κάρτα ώστε να μπορεί να κοκορεύεται στους φίλους του τι κάνει το νέο του σύστημα και να νιώθει το e-penis μεγαλύτερο.Το βίντεο,κλασσικά,δεν το είδα,και ούτε πρόκειται,το θεωρώ χάσιμο χρόνου.Όπως χάσιμο χρόνου είναι και να προσπαθώ να κάνω διάλογο με άτομα που χρησιμοποιούν εκφράσεις τύπου console peasants για να νιώσουν μια κάποια ανωτερότητα,αλλά μιας και είμαι χρόνια εδώ,δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΠαίζω Far Cry 3 στο Χ360,έχει κάτι προβληματάκια στον τεχνικό τομέα,που υποθέτω πως σε τούμπανο πισί δε θα τα είχε.Βέβαια εγώ πλήρωσα το Χ360 250 ευρώ το 2008,οπότε δε νομίζω υπολογιστής του 2008 να το τρέχει καλύτερα.Και μάλιστα με αξία ίση με 250 ευρώ.Οπότε είναι καλή φάση.Και κλασσικά το παιχνίδι είναι έπος,οπότε μια χαρά το ευχαριστιέμαι ως έχει.
Άρα,τέτοιες τεχνολογίες είναι εντελώς άχρηστες και δεν έχουν να δώσουν κάτι ουσιαστικό στον δέκτη-gamer πέρα από ένα wow effect στον τυπάκο που μόλις έσκασε 400 ευρώ για νέα κάρτα ώστε να μπορεί να κοκορεύεται στους φίλους του τι κάνει το νέο του σύστημα και να νιώθει το e-penis μεγαλύτερο.Το βίντεο,κλασσικά,δεν το είδα,και ούτε πρόκειται,το θεωρώ χάσιμο χρόνου.Όπως χάσιμο χρόνου είναι και να προσπαθώ να κάνω διάλογο με άτομα που χρησιμοποιούν εκφράσεις τύπου console peasants για να νιώσουν μια κάποια ανωτερότητα,αλλά μιας και είμαι χρόνια εδώ,δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια.
:troll:
Αν εβλεπες το βιντεο θα καταλαβαινες πως εχει κατι να προσφερει ακομα και στο gameplay.
Το ποσταρα εδω γιατι προφανως η τεχνολογια αυτη ειναι της nvidia και λογικα θα ειναι PC exclusive.
Comment
-
Tο Far Cry 3 στο 360 δεν το παίζεις.
Απλά το αντέχεις!
Το PC μου εν τω μεταξύ μου κόστισε λιγότερο από τα 2 360 που αναγκάστηκα να πάρω αφού το πρώτο και ήταν στα τελευταία του και δεν είχε HDMI.
Comment
-
-
Comment
-
Αν εβλεπες το βιντεο θα καταλαβαινες πως εχει κατι να προσφερει ακομα και στο gameplay.
η τεχνολογια αυτη λογικα θα ειναι PC exclusive
Comment
-
Originally posted by NickTG View PostTο Far Cry 3 στο 360 δεν το παίζεις.
Απλά το αντέχεις!
Το PC μου εν τω μεταξύ μου κόστισε λιγότερο από τα 2 360 που αναγκάστηκα να πάρω αφού το πρώτο και ήταν στα τελευταία του και δεν είχε HDMI.
Λέω να κάνω κι εγώ jump on the bandwagon Πάντως και να κοροϊδεύω την καθεμία από τις δύο πλευρές, αναλόγως του θέματος.
Πάντως console peasant >>>>>>> mustard race, το τελευταίο δεν έχει καν νόημα, ενώ το πρώτο βασίζεται σε γεγονότα. Άσε που έχει πλάκα να λες τον άλλον peasant, regardless of the context .
Comment
-
To pc εχει περισσοτερα exclusive peasant..
Πάντως console peasant >>>>>>> mustard race, το τελευταίο δεν έχει καν νόημα, ενώ το πρώτο βασίζεται σε γεγονότα. Άσε που έχει πλάκα να λες τον άλλον peasant, regardless of the context .
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΛέω να κάνω κι εγώ jump on the bandwagon Πάντως και να κοροϊδεύω την καθεμία από τις δύο πλευρές, αναλόγως του θέματος.
Απορώ γιατί ήδη δεν το έχεις κάνει!
Αξία ανεκτίμητη!
Comment
Comment