Announcement

Collapse
No announcement yet.

Highest skill videos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ακολουθεί βίντεο αυτιστικού καψίματος διαρκείας 2 χρόνων. Επίσης απο τα πια εντυπωσιακά πράγματα που έχω δει ποτέ.

    NOTICE: After watching the speedrun, before you say, "OMFG WTF HAX CHEATS!", please watch the commentary videos for this speedrun located here: http://www.yo...

    Comment


    • #17


      Πολυ καλος παικτης, ειδικα αμα αναλογιστει καποιος το "αμαρτωλο" παρελθον του

      19yo, started pc fps with the release of l4d2 on november 17 2009 but i already had great aim before in console fps but it took me all of 2010 to transfer that aim into PC
      moar @ http://ask.fm/AnteroLOL

      Comment


      • #18
        Speedrun Super Mario Bros.

        The illusion of free will is an illusion.

        Comment


        • #19
          Εδώ πέρα βρίσκεται μία playlist στο YouTube ενός τύπου που έχει μαζέψει κάμποσα world records για το Crash Team Racing. Ορισμένα βέβαια έχουν ξεπεραστεί από τότε, όμως και πάλι έχει ενδιαφέρον. Ακολουθεί ενδεικτικό βίντεο.



          Για όσους δεν ξέρουν, το Crash Team Racing συνδυάζοντας το jump του Mario Kart 64 και το slide του Diddy Kong Racing, χρησιμοποιεί το powerslideτουρμποστροφές όπως τις έλεγα από παλιά ), δίνοντας τη δυνατότητα για πιο advanced τεχνικές από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Λογικό βέβαια, μιας και βγήκε 2-3 χρόνια αργότερα από τα προαναφερθέντα kart και συνδύασε όλα τα καλά στοιχεία από τους πρωτοπόρους, αφαίρεσε τα άσχημα και προσέθεσε ορισμένα δικά του, δίνοντας έτσι κατ' εμέ το καλύτερο kart παιχνίδι της γενιάς όσον αφορά τον τεχνικό τομέα (<---- no flames plz, όποιος έχει άλλη άποψη μπορούμε να τα βάλουμε κάτω και να τα αναλύσουμε ήσυχα κι ωραία).

          Τη στιγμή που πηδάς, αν επιλέξεις να κάνεις slide, έχεις τη δυνατότητα να boostάρεις ακόμα τρεις φορές, δίνοντας έτσι επιπλέον ταχύτητα. Στο powerslide, πέρα από τα γνωστά speed και acceleration, ουσιώδης σημασίας είναι το turn του χαρακτήρα σου, μιας και αυτό καθορίζει κατά πόσον θα μπορείς να προχωράς / στρίβεις, όσο βρίσκεσαι σε αυτό. Επίσης, με το powerslide διατηρείς το μεγαλύτερο μέρος της ταχύτητάς σου, ενώ αν boostάρεις στο τέρμα κάθε φορά, μπορείς ουσιαστικά να πιάσεις max speed χωρίς το παραμικρό power up. Το αποτέλεσμα είναι πως ακόμα και σε ευθεία, χρησιμοποιώντας το powerslide, έχεις τη δυνατότητα να πιάσεις max speed.

          Παρ' όλ' αυτά, σε μερικά βίντεο θα δείτε πως όταν είναι στην ευθεία, αντί να κάνουν powerslide, προχωράνε απλά στην ευθεία. Αυτό γίνεται επειδή έκαναν trigger το Saffi Fire, μία εξαιρετικά δύσκολη τεχνική η οποία σου δίνει turbo speed για πάρα πολύ ώρα χωρίς να κάνεις powerslide ή τίποτα άλλα, απλά προχωρώντας κανονικά. Για να το πετύχεις όμως, πρέπει να κάνεις περίπου για 2-3 λεπτά συνεχόμενα powerslides με το boost στο τέρμα κάθε φορά με ακρίβεια εκατοστού. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος τρέχει σε 3 laps, μπορεί να τερματίσει χωρίς να χάσει κανένα boost και να μην προλάβει καν να το πετύχει. Με εβδομάδες / μήνες / χρόνια εξάσκησης μπορεί κανείς να τα καταφέρει στα ~45 δευτερόλεπτα αν δεν χάνει χιλιοστό από την μπάρα. Αυτός είναι και ένας κύριος λόγος που εξακολουθούν να ανεβαίνουν συνεχώς νέα world records για αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι, ακόμα και ~15 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

          Επίσης πρέπει να αναφέρω πως σε μερικά laps ή ακόμα και πίστες, ορισμένους από αυτούς τους τρώω


          Για να μην κάνω double post, βάζω και αυτό εδώ. VVVVVV no death που εν τω μεταξύ είναι πιο γρήγορο και από τερματισμό speedrun άλλων παικτών

          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

          Comment


          • #20
            Υπάρχει sliding και στο Mario Kart με τη χρήση του άλματος όπως και powersliding που δίνει επιπλέον boost κυρίως σε στροφές.Στο Mario Kart DS το κάνεις αρκετά άνετα και στις ευθείες με τη χρήση του snaking, μιασ τεχνικής που βελτιώνεται με την εξάσκηση και μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα μετά και να μάθεις νέες τεχνικές όπως το blue shell dodge και το κόψιμο από ράμπες χωρίς τη χρήση μανιταριού, απλά με καλό συγχρονισμό κάτι που κανονικά δεν μπορείς να κάνεις.
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

            Comment


            • #21
              Ο τύπος που πόσταρε ο crpl είναι ψυχασθενής, προσπαθούσα να ΔΩ τους αντιπάλους πριν πυροβολήσει και δεν τα κατάφερνα.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

              Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

              Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

              Comment


              • #22
                Το ξέρω πως έχει slide και το MK 64, απλά είπα πως το CTR συνδύασε το Jump function του MK 64 και το απείρως πιο λειτουργικό / εύχρηστο / παραμετροποιήσιμο slide του Diddy Kong Racing. Στο MK 64 κάνεις jump και αν είσαι στην κατάλληλη γωνία προχωράς σε slide το οποίο είναι πολύ δύσχρηστο, ενώ στο slide του Diddy Kong έχεις πολύ μεγαλύτερο χειρισμό και ευελιξία στον χαρακτήρα σου, παρ' όλο που το slide γίνεται χωρίς jump. Το CTR συνδύασε άψογα τους δύο αυτούς μηχανισμούς.

                Με τα νεότερα παιχνίδια δεν έχω ασχοληθεί. Λίγο που κοίταξα το snaking του MK DS στο net, με μια πρώτη ματιά είναι όντως παρόμοιο με το powerslide του CTR και σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία και τη δυνατότητα για πολύ πιο advanced τεχνικές. Αρκετά ενδιαφέρον. Απλά αυτό βγήκε πολλά χρόνια αργότερα, είναι λογικό το είδος να έχει εξελιχθεί και να παρουσιάζει νέες τεχνικές. Προηγουμένως αναφέρθηκα στα τρία κύρια kart παιχνίδια της 32/64 bit εποχής, για το τι παίζεται τώρα δεν έχω ιδέα. Μπορεί να έχει βγει άλλος τίτλος που να πατάει κάτω όλα τα προηγούμενα.

                Κατά τ' άλλα, Super Meat Boy Cotton Alley Dark World χωρίς θανάτους. Είναι ο τελευταίος κόσμος του παιχνιδιού στην σκοτεινή εκδοχή του και ο τύπος τον βγάζει νερό. Μιλάμε για ψυχάκια


                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • #23
                  Το κάνει να φαίνεται τόσο μα τόσο εύκολο.όλοι ξέρουμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
                  Carpe diem

                  Comment


                  • #24




                    Comment


                    • #25
                      Το αγαπημένο μου σημείο στο Sly 3,το έκανα σε 7 λεπτά και κάτι.Ορίστε ένας τρόπος να γίνει πολύ πιο γρήγορα.Κι επειδή μιλάμε για το Master Thief Challenge δεν έχει checkpoints.Δείτε το.


                      edit:Με μια μικρή έρευνα και λίγο τα σχόλια που είδα,πολύς κόσμος δυσκολεύεται να το περάσει.Δεν είναι τόσο δύσκολο,σιγά.Εννοώ,πως μέχρι κι εγώ το πέρασα,έλεος δηλαδή.
                      Carpe diem

                      Comment


                      • #26
                        Rayman Origins - Land of Livid Dead no death run


                        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                        Comment


                        • #27


                          Θα κλαψω λέμε... Μέχρι τη ζούγκλα το πάω κι εγώ no death run μετά γινόταν το σώσε... Πως και δεν είχα σπάσει την τηλεόραση δεν ξέρω. Respect στον Deus π το τελείωσε( you're great π λέει και στο Metal Slug)


                          Χαλαρά πιο εύκολο από το Contra του Mega Drive. Από την άλλη σαν σύνολο το θεωρώ αρκετά ανώτερο. Το έχω καταφέρει με 1cc μέχρι την τελευταία stage και no death μέχρι και πριν την δεύτερη overhead στο hard. Δεν είναι κάτι απίστευτα δύσκολο απλώς θέλει υπομονή, εκμάθηση των patterns και καλά αντανκλαστικά.

                          Κι έστι για να τρελαθώ, μιας και δεν πρόκειται όσο ζω να το καταφέρω...
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • #28
                            oh wtf I have a serious video for once? BE JEALOUSLevel 2 - http://www.youtube.com/watch?v=mVEsY0m85Eg


                            Ορίστε και η άλλη αρρώστια. Αυτό το παιχνίδι δεν είχα καταφέρει να το τερματίσω ούτε σε emulator, έφτανα μέχρι ένα σημείο με κάτι ακτίνες λέιζερ και ψόφαγα κατά συρροή.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                            Comment

                            Working...
                            X