Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αμερική εδώ γελάτε

Το Xbox 1 δε θα υποστηρίζεται εξ αρχής σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ.
    Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Εξ' αρχής μου φάνηκε υπερβολική δήλωση, άσε που γνωρίζαμε για 21 χώρες, όχι για πολιτείες. Χώρια που δεν παραθέτει πηγή.

Το μοναδικό άρθρο που βρήκα είναι από αυτό το site, το οποίο πρόκειται περί χιουμοριστικό / fan / troll site. Ακόμα και αν δεν το ψάξεις στο νετ ή στο "about us", μπορείς να το συμπεράνεις εύκολα αν το διαβάσεις όλο

Gamers in Washington, D.C., the capital of the US, have decided collectively against purchasing any Xbox One or Xbox 360 products as a form of protest (αυτό μεταφράστηκε κανονικά στο άρθρο).

When we asked the representative about support in the capital, she responded, “It was definitely obesity and quality of life that made us decide they were not worth pursuing at all.” (lolwut, αυτό το είδαν και το άφησαν απ' έξω; Δεν τους έκοψε πώς κάτι πάει στραβά; )

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε θα ρθει πότε Ελλάδα γιατί θα βγούμε απο το ευρω

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ελλάδα πιο γρήγορα θα έρθει..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    ενώ οι υπόλοιπες θα προστεθούν σταδιακά μέχρι και το 2015
    2015 .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αμερική εδώ γελάτε

Το Xbox 1 δε θα υποστηρίζεται εξ αρχής σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι, απλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι και οι δύο εταιρείες έδειξαν αρκετούς τίτλους, αλλά που απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα, για αυτό και δεν πιστεύω ότι η 1-1 σύγκριση είναι απόλυτα σωστή.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Παιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο
    Αυτο δε λεει κατι, κι εμενα πχ μπορει το πιο ενδιαφερον line up να ναι του Wii U. Φυσικα ολα ειναι θεμα γουστου, εχει σημασια ομως ποιος κερδιζει τη πλειοψηφια των γουστων.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ma apo ena simio kai meta den ine thema gnomis. Nai to XBOX One fenete gia ta mpaza, omos as min ethelotifloume kiolas.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ναι δεν διαφωνω για το μελλον και τον προσανατολισμο της καθε κονσολας ειναι σαφες αυτο. Αυτο που λεω ειναι οτι στις conference και οι 2 block buster/high budget παιχνίδια έδειξαν και απλά το Χ1 είχε αρκετά καλύτερα κατά τη γνώμη μου..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Tα indies και τη γενικότερη πολιτική που αυτά υπόσχονται δεν είναι όμως. Στα μάτια μου οι δύο κονσόλες έχω αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό, για αυτό επιμένω στα τα του γούστου. Από τα keynotes και μόνο φάνηκε αυτό.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω αναμασημένης τροφής/ block buster τίτλων
    Το infamous και το killzone που ειναι απο τα δυνατα χαρτια ειναι αναμασημενη τροφη επισης, καθως και τα υπολοιπα block buster τα λες (The order, deep down).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο, σε αντίθεση με το PS4 που μου φάνηκε απείρως πιο ενδιαφέρον στο σύνολό του, ειδικά με την υποστήριξη των indies. Το Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω αναμασημένης τροφής/ block buster τίτλων, σιγά τις ιδιαιτερότητες τώρα...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν ειναι launch αυτα, το Quantum δεν παιζει με τιποτα να ειναι ετοιμο..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Launch games για συγκριση:

Xbox One

Ryse
    Forza
    Mine Craft
    Dead Rising 3
    Kinnect Sports Rivals
    Killer Instinct

PS4

Killzone: ShadowFall
    Drive Club
    Knack
    The Witness
    Warframe

Both

WatchDogs
    Assassins Creed 4
    NBA2K14
    Battlefield 4
    Call of Duty Ghost
    NBA Live
    Fifa 14
    Need for Speed: Rivals
    Madden 25

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Aion εχεις μια λιστα με τα 2 launch line-ups?

Leave a comment:

Working...
X