Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εγω εχω θεμα με το να πρεπει να κλεινω αναγκαστικα 45λεπτα χωρις να διακοψω... (ξερω ξερω σωζει πιο νωρις αλλα οταν δεν ειναι εμφανης η ειδοποιηση -μισο δευτερολεπτο "now saving"- δεν μπορεις να εισαι σιγουρος)...
Θα μπορουσε να ειναι καλυτερη η ειδοποιηση -βλεπε TR- η εστω να εχει ενα thumbnail στο "restart from last checkpoint", ελεος οι testers κοιμοντουσαν;
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Πρεπει να μαι καπου στο 1/3 του παιχνιδιου, ακομα απο πλοκη δεν εχω δει πολλα, το gameplay παντως ειναι απογοητευτικο και δε με βοηθαει στο να το προχωρησω με τρελη ορεξη. Βελτιωνεται καθολου η εμπειρια πιο μετα; Ανεξαρτητως πλοκης παντως απορω πως μαζεψε τοσο υψηλες βαθμολογιες, τετοιο gameplay δε γινεται να υπαρχει σε παιχνιδι του 2013.. Νομιζω πως η Irrational και ο Levine θα πρεπει καποτε να δοκιμασουν κατι που δε θα παιζει σαν FPS.
Πρεπει να μαι καπου στο 1/3 του παιχνιδιου, ακομα απο πλοκη δεν εχω δει πολλα, το gameplay παντως ειναι απογοητευτικο και δε με βοηθαει στο να το προχωρησω με τρελη ορεξη. Βελτιωνεται καθολου η εμπειρια πιο μετα;
Όχι.
Στο κομμάτι του gameplay είναι καθαρά απογοητευτικό. Στα παραπάνω ποστ μου περιγράφω αναλυτικά όλα τα παράπονα μου. Το σενάριο είναι υπέροχο, αλλά αργεί να ξεδιπλωθεί.
Ο λόγος που μάζεψε τέτοιες βαθμολογίες είναι γιατί ανήκει στην νέα κατηγορία των art games. Κοινώς ας έχει τέλειο και ψαγμένο σενάριο και τα ξεχνάμε όλα.
Δεν είμαι hater, ίσα-ίσα μου άρεσε αρκετά, αλλά όταν βλέπω ένα παιχνίδι που σε όλα τα fora μιλάνε για μέτριο gameplay να έχει 95 στο metacritic...ε κάτι πάει στραβά.
Κι εγω διαφωνω με αυτη τη λογικη, οσοι γραφουν κριτικες νομιζω πως παρασερνονται πολυ ευκολα απο τετοια trends. Ελπιζω η ιστορια να ανταμειβει τον παικτη, ως τωρα δεν εχω δει οπως ειπα πολλα και μου φαινεται λιγο δυσκολο ωρες ωρες να παρακολουθησω τι γινεται (ακουω ενα voxophone πως το λενε οσο ειμαι σε μαχη ξερω γω, wtf). Ακομα και αν εχω χασει κατι ψιλα νομιζω πως ακομα δεν εχει γινει τιποτα λιγο πολυ, φανταζομαι στην πορεια θα βελτιωθει το flow του σεναριου.
Δυστυχώς κι εγώ έχασα πολλά για τον λόγο που περιγράφεις. Ακούς τον τάδε χαρακτήρα να σου μιλάει είτε μέσω voxophones είτε από τα μεγάφωνα την ώρα που εσύ είσαι συγκεντρωμένος να κάνεις άλλα πράγματα.
Gameplay δεν λεει κατι ενα generic fps ειναι, επισης με χαλασε το progression που ηταν του στυλ προχωραω λιγο και δεν υπαρχει κανεις ξαφνικα μου την πεφτουν 100 τους σκοτωνω και αντε παλι το ιδιο. Αλλα σαν ιστορια, ατμοσφαιρα και art direction ειναι ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε χωρις υπερβολη..
Ειναι και γουστα βεβαια αλλα οι υψηλες βαθμολογιες οφειλονται και σε αυτο, οχι πως ειναι unplayable το παιχνιδι η εχει προβλημα απλα το gameplay δεν ειναι κατι το συγκλονιστικο..
Όπως τα λέει ο ΙΗΝΕ είναι. Δεν θα έλεγα ότι έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα/art direction/ ιστορία ever αλλά είναι από τις καλύτερες σίγουρα.
Απλώς με προβληματίζει ότι σχεδόν κάνενας επαγγελματίας κριτικός δεν τόνισε το απίστευτα generic gameplay το οποίο όπως να το κάνουμε είναι και το βασικό κομμάτι κάθε game.
Comment