Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Δεν το είχε τελειώσει πριν ένα μήνα!Μπορεί να τρολλάρει!
Για το ίδιο το παιχνίδι δεν αναφέρομαι εδώ και καιρό ποτέ.Παλαιότερα ίσως!Αναφέρομαι σε πράγματα που δεν αφορούν το ίδιο το παιχνίδι όταν δεν το έχω παίξει πλέον.Κάποιοι παρεξηγείτε ακόμη και αυτό βέβαια...
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Anyway on topic. Εγώ το έπαιξα σε ps3 και ίσως γι αυτό με έφαγε και λίγο στο χειρισμό μιας και τα fps με βολεύουν πολύ καλύτερα σε 360. Όσον αφορά επίσης τα γραφικά η αλήθεια είναι ότι είχα πάρει με κακό μάτι την Unreal Engine 3 αλλά το παιχνίδι με έκανε να αλλάξω γνώμη.
Εχω ξεκινησει ξανα το παιχνιδι για δευτερο play στο 1999 mode που ειναι ok... very very hard, τουλαχιστον στην αρχη (μετα αρχιζεις και προσαρμοζεσαι). Τακτικα θεωρω οτι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις ειναι να αναβαθμιζεις shields και salts και να αφησεις το health στην μοιρα του. Μεσω των shields ως infusions το παιχνιδι γινεται πιο halo like αλλα επειδη σου χαριζει αυτο το cover n wait πιστευω οτι ο τιτλος γινεται περισσοτερο προσβασιμος. Για τα salts εχω ξαναπει οτι ειναι απιστευτα καλυτερα δομημενα ως mechanic απο το πρωτο Bioshock και γενικοτερα μπορεις να κανεις πραγματα που δεν φανταζεσαι με σωστους συνδιασμους του gear και vigor combos μετατρεποντας τα fields σε playgrounds.
Εδω ειναι μερικα απο τα πραγματα που μπορεις να κανεις για να δωσεις μαζικο πονο (πολλα απο τα οποια δεν τα ειχα σκεπτει καθολου στο πρωτο play αλλα τωρα λογω δυσκολιας αναγκαζεσαι να εισαι πιο ευρηματικος και να το ψαχνεις)
Σε οτι αφορα τα infusions βρισκω πολυ ενδιαφερον οτι αναλογα με τις επιλογες σου μπορεις να διαμορφωσεις τη βαση του παιχνιδιου αναμεσα σε κλασσικο fps (με μικρο-μηδενικο regen -αναλογα με τη δυσκολια-) και μοντερνο. Δειτε τα videos οσοι ενδιαφερεστε να παρετε μια γευση των δυνατοτητων στο gameplay, ξαναλεω οτι το Ιnfinte εχει παρει τις ιδεες του πρωτου Bioshock (το οποιο τελειωσα ξανα προσφατα) και τις εχει τοποθετησει πολυ ουσιατικοτερα εντος.
Τελος το παιχνιδι στο 1999 mode, με platinum κανονικα αλλα ενα trophy (use all vigors ) εχει bugαρει οποτε . Epic is epic φοβερο game, το εψαξα οσο δεν παει αυτη τη φορα και σεναριακα και στο gameplay. Πριν κλεισω παραθετω και ενα ωραιο video με easter eggs, δειτε το μονο αν εχετε ασχοληθει.
Comment