pc ftw telos.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox One
Collapse
X
-
Το ολα σε ενα ποτε δεν επιασε κατα τη γνωμη μου, περα απο πραγματα στα οποια it makes sense. Ειναι marketing bullshit, απο αυτα τα "επιπλεον 100 features που βαζουμε για να να καυλωσει ο καταναλωτης αλλα στο τελος ποτε δε θα χρησιμοποιησει". Οσο εβλεπα τη παρουσιαση σκεφτομουν να τσεκαρω το smartglass μια που εχω ταμπλετα πλεον αλλα τελικα δε θα το κανω. Για ποιο λογο αλλωστε; Θα μου βελτιωσει την εμπειρια σε καποιο απο τα υπαρχοντα games;
Αυτο που θελω να δω σε μια next gen κονσολα ειναι να μπορω να βλεπω τι παιζουν οι φιλοι μου (αν φυσικα το επιτρεπουν οι ιδιοι), να κανω jump in επι τοπου και να παρακολουθω live την εμπειρια τους και να μπορω αμεσως να παιξω αμεσως οποιοδηποτε τιτλο κανοντας stream ταυτοχρονα καθως κατεβαζει τα δεδομενα στη κονσολα μου με καποιο χρονοπεριορισμο. Θελω αναβθμιση στο gaming και η Microsoft εκανε σαφες για μενα οτι δε θελει να προσφερει κατι τετοιο και απλα ψαχνει κουφιους marketing τροπους να προσελκυσει το χαζο καταναλωτη.
Μεχρι στιγμης Wii U > Xbox One για μενα, αναφερομενος σε ποια κονσολα εχει περισσοτερες δυνατοτητες να αγοραστει.
Comment
-
Comment
-
Τι εννοείς αυτά τα σχόλια δεν αφορούν κανέναν ; και τι σχέση έχουν τα exclusives που είναι δεδομένο ότι θα ανακοινωθούν ; Εγώ σχολίασα ένα ποστ για το concept της κονσόλας. Για αυτό γνωρίζουμε για αυτό μίλησα, αν προσφέρει στην τελική καλή gaming εμπειρία θα το δούμε στο μέλλον. Οπως και να το κάνουμε εκτός από gamers είμαστε και consumers και πρέπει να τα βλέπουμε και από τις δυο πλευρές τα πράγματα.Καλά αυτά τα σχόλια solid snake δεν αφορούν κανέναν, είναι δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσουν κάποια exclusives που θα ενδιαφέρουν κάποιον και το Xbox One θεωρητικά μπορεί να παρέχει το πιο αξιόπιστο online και αυτή τη γενιά.
Στα υπόλοιπα ότι είπε ο Ramp πιο πάνω.
Comment
-
Εγω δεν βλεπω καν TV αλλα γουσταρα με τα voice commands εκει...Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΔηλαδή σου αρέσει για τα features, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην χώρα σου και αν μάλιστα δεν είναι και λειτουργικά δεν σε πειράζει γιατί σαν ιδέα σου φαίνεται cool. Ο ορισμός του ideal consumer (από την πλευρά των εταιριών) είσαι
.
Ειμαι θυμα για κατι τετοια το παραδεχομαι.. 
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αμεσα αλλα αν βγαλει καλα παιχνιδια ειδικα με καλο online ισως το χτυπησω καποια στιγμη. Μπορει να ειμαι θυμα αλλα οχι και τοσο ειπαμε..
Και οταν λεμε συνεχεια για Αμερικανακια, για ποιους θα επρεπε να το βγαλει δηλαδη?? Για Ελληναρες και να στο δωσουν και σπασμενο μαζι με το Pro μηπως??
Comment
-
Με τον ορο αμερικανακια δεν αναφερομαι στους αμερικανους αλλα στους καταναλωτες που θελουν να τους πιανεις απο το χερι, να τρωνε οτι τους δινεις, που δεν εχουν κριση και απλα ακολουθουν τα trends, που απλα θα κατεβασουν το τελευταιο Halo επειδη ειδαν στις ειδησεις οτι εγινε χαμος, που δε προκειται ποτε να διανοηθουν οτι ισως δε χρειαζεται κι ισως ειναι καλυτερα να μην να δωσουν 5$ για να παρουν το κοκκινο backpack του Banjo. Καταναλωτες θυματα χωρις κριση που τους νοιαζει μονο το convenience.Originally posted by i Have no Equal View PostΚαι οταν λεμε συνεχεια για Αμερικανακια, για ποιους θα επρεπε να το βγαλει δηλαδη?? Για Ελληναρες και να στο δωσουν και σπασμενο μαζι με το Pro μηπως??
Τετοιοι υπαρχουν παντου, νομιζω ξερουμε και οι ιδιοι προσωπικα, απλα ειναι πολλοι περισσοτεροι στην Αμερικη γιατι εκει αρχισε πρωτα ο καπιταλισμος να δημιουργει αυτο το μοντελο καταναλωτη.
Comment
-
Γιατι δηλαδη εσυ ως Ελληνας εισαι εξυπνος consumer?? Απο που και ως που?
Στην Ελλαδα που τρεχουμε να βαλουμε ολη την οικογενεια με παγιο 40ε μηπως και παρουμε iphone 5 φτηνα ειμαστε πανεξυπνοι καταναλωτες και σκεφτομαστε το vfm ενω στην Αμερικη ειναι σπαταλοι και θυματα του καπιταλισμου..?? Τουλαχιστον αν το πας και ετσι εκει τουλαχιστον τα εχουν και τα δινουν..
Comment
-
Μαλλον δε καταλαβες τι ειπα, τα ιδια λεμε, δεν αναφερομαι σε αμερικανους αλλα σε καταναλωτες-θυματα γενικοτερα. Και ναι στην Ελλαδα ειναι πολλοι, τεινουμε να γινουμε μια μικρη Αμερικη στο θεμα της καταναλωσης.
Comment
-
Ας επανελθουμε στο Xbox One crap fest.
Microsoft: "We purposefully did not target the highest end graphics. We targeted it more as a broad entertainment play."
Δηλαδη εχουμε το Wii U που ειναι current gen, το One που ειναι half-way there και το PS4 next gen.
Comment
-
Το ιδιο APU της AMD θα εχει λογικα, σε καμια περιπτωση half-way there πιστευω.. Καποιες διαφορες οκ για τους πολυ ψειρες και απαιτητικους. Τωρα δικιο εχουν δεν εχει νοημα να βαλεις ωμη δυναμη και να ανεβασεις το κοστος του launch τη στιγμη που σε ενα χρονο το πολυ θα ειναι obsolete..
Καμια κονσολα δεν ειδε προκοπη μονο με τα specs της, ισα ισα τις περισσοτερες φορες δεν τους βγηκε καν σε καλο..
Comment
-
Παντως μιλαμε για 5GB ddr3 ram (τα υπολοιπα 3 ειναι για το OS) εναντι 7GB GDDR5 ram (1 για OS).
Προφανως δεν ειναι half way there αλλα στα multiplatform τετοιες διαφορες μπορει να δημιουργησουν προβλημα.
Comment

Comment