Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η πρωτη κουκιδα αναφερεται σε ενα day1 patch μαλλον..

You win some, you lose some. In changing its drastic Xbox One DRM policies today, Microsoft will actually be cutting some of the cooler features announced from the console. Everything's got a price, folks.

Comment

• Mια χαρά.Νενικήκαμεν για την ώρα κύριοι,δεν θα γίνει έκπτωση στα δικαιώματά μας,η φωνή του κοινού τελικά έχει δύναμη για τις εταιρείες όταν θυμόμαστε να διεκδικήσουμε κάτι.Αυτή η τελαυταία εξέλιξη μόνο σε καλό θα βγει για το gaming γιατί έτσι θα υπάρξει υγιής ανταγωνισμός,κάτι καλό για εμάς.

Για να πω την αλήθεια το πλει4 θα προτιμήσω να αγοράσω για λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί αλλά όπως και να το κάνουμε τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

• Οι περισσοτεροι που φωναζαν στα φορουμ PS4 θα επαιρναν ετσι και αλλιως, απλα για να μας στερησουν το family sharing και ολα τα υπολοιπα features το εκαναν.. No respect για την ms πλεον, δεν μου αρεσουν οι κωλοτουμπες καθολου..

Comment

• Δε μ αρεσε που απλα τα πηραν ολα πισω αρον αρον. Πολυ πανικος. Και δε το θεωρω καποιου ειδους νικη. Νικη για μενα ειναι οι καταναλωτες να αλλαζουν πραγματα. Το να πας να προωθησεις κατι καινουργιο και τελικα να γυρνας πισω χωρις καμια αλλαγη λεγεται συνδικαλισμος ή αριστερα ή ΚΚΕ ή κατι παρεμφερες

Για να προλαβω αυτους που αλλα διαβαζουν και αλλα καταλαβαινουν, δεν ημουν υπερ της αρχικης πολιτικης του One, ηταν σαφες οτι θα χαν προβλημα και βεβαια δε σκοπευα να το παρω. Ηλπιζα ομως οτι η MS θα εβρισκε καποιο τροπο σιγα σιγα να δωσει καποια πλεονεκτηματα και καποιες νεες ιδεες για να προωθησει τη νεα ιδεα. Πχ το family sharing που ακουστηκε τις τελευταιες μερες.

Αντι αυτου βλεπω μια microsoft που απλα εκανε πισω μπροστα στη μαζα στοκων καταναλωτων. Διοτι μην απαταστε, στοκοι ειναι οι καταναλωτες και δεν αλλαζει αυτο λογω της σημερινης κινησης. Χθες πχ εκανα κι εγω ascii fuck you στα comments στο facebook αλλα ηταν λογω διαθεσης trolling. Ουτε πιστευα οτι θα αλλαζα κατι με αυτο και απορω με τη Microsoft. Βεβαια αυτο δειχνει και την αδυναμια του καπιταλισμου, προφανως με τοσο χαμο θα πεσε πολυ βρισιδι και απειλες απο μετοχους στα κεντρικα της εταιριας, θα τριξαν πολλες καρεκλες και περασαμε στο damage control. Δε γινονται ετσι οι δουλειες.

Γινεται για μενα περισσοτερο σαφες αυτο που ακουστηκε εδω και καιρο οτι η MS πιεστηκε απο τον ερχομο του PS4 και η κονσολα της ειναι βεβιασμενη. Σημερα δε σωσανε τιποτα, η κονσολα τους ειναι μια κουμουτσα, πιο αδυναμη και πιο ακριβη απο το PS4, το plus ειναι ανωτερο του gold, και πλεον δεν εχουν και κατι που να τους διαφοροποιει απο τον ανταγωνισμο ωστε να το χρησιμοποιησουν υπερ τους. Βεβαια τωρα με χαρα τα X bots θα γυρισουν πισω και τουλαχιστον θα αγοραστει απο τους πολυ σκληροπυρινικους fans. Το XBOne θα ειναι το νεο GameCube.
          Do a barrel roll!

Comment

• Το gold πλεον θα εδινε games που θα μπορουσες να κρατησεις για παντα και δεν εξαφανιζοταν μετα το τελος του subscription.. Το live ειναι αρκετα ανωτερο σαν υπηρεσια απο το psn επισης.. To X1 εχει ακομα potential να ειναι καλυτερη κονσολα απο το PS4 υπο προϋποθέσεις..

Και εμενα δεν μου αρεσει η αλλαγη στασης, θα προτιμούσα να δω τι φερνει το μελλον και πως μπορει να το κανει η ms να δουλεψει παρα μια απο τα ιδια.. Τωρα πανε ποσες δυνατοτητες που ειχε το συστημα επειδη εκαναν πισω στην πιεση του Ιντερνετ.

Παει η πιθανοτητα φτηνοτερων games με μια Steam λογικη(στο μελλον), παει το family sharing που αν λειτουργουσε σωστα ειχε μεγαλο potential, παει και το access στο library οποια στιγμη θες, παει και το disc swapping.. Και βασικα παει και η πιθανοτητα για κατι καλυτερο και διαφορετικο για το business as usual.

Αυτη ειναι η αποψη μου που διαφωνει με τις περισσοτερες αλλα οκ ο λαος μιλησε..

Επισης:

Comment

• Τanno το Kinect δεν το θες εσυ οπως εχουμε καταλαβει ουκ ολιγες φορες, κανενας αλλος δεν εχει θεμα, ουτε σου βαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο για να παρεις X1. Μην επαναλαμβανεσαι μηπως ξεφυγουμε λιγο απο αυτο το endless loop. Delete as spam λοιπον και επιστρεφουμε στην κανονικη ροη του προγραμματος.

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                πιστευω θα τα γυρισει η MS
                το πρωτο μου σχολιο (και προφητικο?) στο Ε3 thread πριν μερες

μα ειχε κανενας αμφιβολια οτι δεν θα εκανε πισω η MS? θα τους εμεναν στα ραφια τα Χ1

Comment

• i Have no Equal καμια σχεση το plus με αυτο που κανει τωρα η MS.
                  Καταρχην ανακοινωσε 2 παιχνιδια μονο για το 360 αν δεν κανω λαθος και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειπε πως θα το συνεχισει.Τελος παντων για το παραπανω δεν ειμαι απολυτα βεβαιος,ας το επιβεβαιωσει η διαψευσει καποιος.
                  Απο κει και περα το σιγουρο ειναι οτι στο plus εχεις 10-11 παιχνιδια απο την πρωτη μερα που θα γινεις συνδρομητης και σχετικα καινουρια(uncharted 3 κτλ,σπανια ή ποτε τοσο παλια παιχνιδια οπως τα 2 που δινει η MS),χωρις να υπολογιζουμε αυτα του vita(4) και αυτα του ps4 που θα ερθουν στο ιδιο κοστος.
                  Μετα καθε μηνα εχεις άλλα 6(3 ps3,2vita,1ps4).
                  Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση.

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με Ramparter.
                  Δεν ακολουθησα καθολου το ''θαψιμο'' μετα την Ε3 ,παρολο και σε γενικες γραμμες ουτε και εμενα μου αρεσαν αυτα που ανακοινωθηκαν.Αν και δυσκολα θα την αγοραζα ετσι και αλλιως,προτιμησα να περιμενω να δω τι στο καλο εχουν στο μυαλο τους και να μην κρινω απο τωρα,να μην θαψω,κραξω στα φορουμς,αν και επαναλαμβανω οτι αρχικα σε κανεναν δεν μπορουσε να αρεσει ο δρομος που διαλεξαν να ακολουθησουν.

Ε αυτη η κωλοτουμπα που κανει τωρα ειναι επιεικως για κλαματα.
                  Πριν απο λιγες μερες υπεραμυνονταν μεσω τον δικων τους ανθρωπων αυτη την επιλογη,φανταζομαι οτι ειχαν δουλεψει χρονια πανω σε αυτο το μοντελο και τωρα τα αλλαζουν απλα επειδη καποιοι καπου σε φορουμς φωναζαν..

Ναι οκ νικη των καταναλωτων δεν αντιλεγω,ας το δουμε και απο αυτη τη πλευρα και ειναι σαφως σημαντικα ολα αυτα,αλλα πως μπορει να εμπιστευτει καποιος μια εταιρια που αποδεικνυεται οτι τελικα δεν εχει κανενα πλανο?
                  Ολα ακυρα.Allways online,DRM το μονο που μεινει ειναι να βγαλουν και το kinect και να ανακοινωσουν νεα τιμη.Στην Ε3 γιατι κατεβηκαν?
                  Διαβαζω οτι καποιοι εχασαν την εμπιστοσυνη τους γιατι φοβουνται μην τα επαναφερει παλι καποια στιγμη στο μελλον.Αυτος ειναι ο λογος για να χασει καποιος την εμπιστοσυνη του?
                  Η γιατι δεν ξερει η ιδια η MS τι κονσολα θελει να παραδωσει τελικα?
                  Οντως θυμιζει κομματα και πολιτικο κοστος η φαση.

Comment

• Λόγος αγοράς των ΧΒΟ & ΠΣ4 ήταν,είναι και θα είναι ένας.Να παίξω τους αποκλειστικούς τους τίτλους.Από κει και πέρα,δε με ενδιαφέρει ούτε ποιος έχει καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία,ούτε καλύτερο περιεφερειακό κίνησης,ούτε τίποτα.Ένα χειριστήριο,μια κονσόλα,ένα δισκάκι μέσα της,σύνδεση με την τηλεόραση και το ταξίδι ξεκινάει.Αυτό με νοιάζει πρώτα απ'όλα.Από τη στιγμή που και οι 2 κονσόλες με αφήνουν να κάνω αυτό το πράγμα,χωρίς ηλίθιους περιορισμούς,το θέμα θεωρείται λήξαν,πάμε παρακάτω.
                    Carpe diem

Comment

• :resp:

Comment

• Originally posted by Xeno
                        Τanno το Kinect δεν το θες εσυ οπως εχουμε καταλαβει ουκ ολιγες φορες, κανενας αλλος δεν εχει θεμα, ουτε σου βαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο για να παρεις X1. Μην επαναλαμβανεσαι μηπως ξεφυγουμε λιγο απο αυτο το endless loop. Delete as spam λοιπον και επιστρεφουμε στην κανονικη ροη του προγραμματος.
                        Δεν είμαι ο μόνος που ΔΕΝ το θέλει. Εκατομμύρια κόσμος δεν το θέλει. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως ξεφορτώθηκαν τους περιορισμούς, αλλά παραμένει το μικρό καλάθι(αν με πιάνεις). Το πρόβλημα με το Kinect είναι ότι είναι δύσχρηστο στα σκληροπυρηνικά παιχνίδια. Εγώ προτιμώ να τα χειρίζομαι όλα με το χειριστήριο.

Αν το ξεφορτωθούν αυτό το απαίσιο περιφερειακό και μειώσουν την τιμή στα €350, τότε ίσως το ξανασκεφτώ, όταν βγει.
                        sigpic

Comment

• Το XBOne θα ειναι το νεο GameCube.

!!
                          Εκπλήσσομαι που το διαβάζω απο έναν Nintendo fan. Το GameCube μπορεί να ήταν σαν gay καλαθάκι καλλυντικών αλλά πρόκειται για μια πολύ αξιοσέβαστη κονσόλα, είχε κάποια καλά 3rd party και πολλά καλά 1st party παιχνίδια και ενδιαφέρουσα hardware σύνθεση.

Τanno το Kinect δεν το θες εσυ οπως εχουμε καταλαβει ουκ ολιγες φορες, κανενας αλλος δεν εχει θεμα, ουτε σου βαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο για να παρεις X1. Μην επαναλαμβανεσαι μηπως ξεφυγουμε λιγο απο αυτο το endless loop. Delete as spam λοιπον και επιστρεφουμε στην κανονικη ροη του προγραμματος.

Ούτε εγώ θέλω το Kinect. Βασικά με πείραξε περισσότερο απο το DRM και τη πολιτική μεταχειρισμένων. Οπότε η άρση αυτών των περιορισμών, χαρούμενο γεγονός δε αλλά δεν μου λέει πολλά. Λυπάμαι βέβαια που τώρα οι περισσότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους με το One γιατί πιστεύω πως η Microsoft γλύκανε ύπουλα το κόσμο για να δεχθεί κάτι που παραμένει άσχημο και κακό παρ' όλα αυτά.

Comment

• Originally posted by Raf View Post

!!
                            Εκπλήσσομαι που το διαβάζω απο έναν Nintendo fan. Το GameCube μπορεί να ήταν σαν gay καλαθάκι καλλυντικών αλλά πρόκειται για μια πολύ αξιοσέβαστη κονσόλα, είχε κάποια καλά 3rd party και πολλά καλά 1st party παιχνίδια και ενδιαφέρουσα hardware σύνθεση.
                            Και το One μπορει να μοιαζει με vcr ηδη ομως πριν καν το λανσαρισμα εχει καλο 3rd party support και πολλα exclusives 1st party και 3rd party.
                            Α κι εχει και ενα αποκλειστικο το Titanfall που εν τελει θα κυκλοφορησει και στο PS4 οπως εγινε με το RE4.
                            Do a barrel roll!

Comment

• αρχικα προτιμουσα τo lineup του Χ1 (νεο panzer dragoon ειναι αυτο) αλλα κολλουσα στις drm και always online μαλακιες.
                              τωρα πολυ απλα η MS μου ελυσε τα χερια.
                              καλυτερα που καταλαβανε τη παπαρια που πηγαιναν να κανουν απο τωρα παρα πιο μετα που θα ηταν πολυ αργα πλεον.
                              ναι η M$ ειναι απλυστη εταιρια (ενω η Sony ειναι φιλοπτωχος οργανισμος ε? ) αλλα ακουσε τα παραπονα των fans και των πιθανων αγοραστων που θα εχανε και αλλαξε ολη τη στρατηγικη της?
                              ειναι ενα πολυ θετικο σημαδι και αυτο μου αρκει.
                              τωρα για τον φοβο του παντα συνδεδεμενου kinect αν η κονσολα δε χρειαζεται ναναι συνεχεια online, σαν offline single game player δεν εχω να φοβαμαι τιποτα και το γυρναω να βλεπει τοιχο, του βαζω και ενα σεμεδακι στο ματι και στα τετοια μου .
                              sigpic

Comment

• Εγώ προσωπικά το βλέπω πολύ θετικά όλο αυτό, γιατί έδειξε ότι το bitching έχει αποτέλεσμα .

Originally posted by i Have no Equal View Post
                                To X1 εχει ακομα potential να ειναι καλυτερη κονσολα απο το PS4 υπο προϋποθέσεις..
                                Αυτό δεν λέει τίποτα, στα μάτια του Xbot πάντα είχε και θα έχει περισσότερο potential, αντίστοιχα ισχύουν και για τους άλλους 2, το θέμα είναι τι έδινε πραγματικά η κονσόλα και αυτό το βλέπει ο καθένας με την δικιά του μάτια.

Παει η πιθανοτητα φτηνοτερων games με μια Steam λογικη(στο μελλον), παει το family sharing που αν λειτουργουσε σωστα ειχε μεγαλο potential, παει και το access στο library οποια στιγμη θες, παει και το disc swapping.. Και βασικα παει και η πιθανοτητα για κατι καλυτερο και διαφορετικο για το business as usual.
                                Αυτά που λες ήταν στο μυαλό σου σαν πιθανότητες, μπορεί να μην γινόντουσαν ποτέ. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε ως αρνητικά της αλλαγής πολιτικής της MS.

Α και μην ξεχάσω PR FTW

WTF πίνει ο Cliffy ;

Comment

Working...
                                X