Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σωστα αλλα δεν ειναι καλο να βαζουμε ταμπελες χωρις λογο. Αλλο προτιμω τη Σονυ οπως λες και σεβαστη η αποψη σου και αλλο να βγαζουμε την μια εταιρεια σκαρτη λογο γεωγραφικης θεσης..

Για το θεμα δυναμης, εστω το ps4 ειναι 100% πιο ισχυρο.. Θυμηστε μου την τελευταια γενια που κερδισε το ισχυροτερο συστημα?? Επισης εστω και τα multiplatform παιζουν καλυτερα στο ps4 ok? Αν ηθελες γραφικα και frames θα επαιζες τα multi στο pc, επισης ειναι φτιαγμενα συνηθως με βαση το πιο αδυναμο μηχανημα για να τραβανε και τα 2. Οποτε ειναι ενα πλεονεκτημα που για εμενα δεν εχει τοση σημασια πρακτικα μονο και μονο για ψυχολογικους λογους του εχω το καλυτερο μηχανημα ειναι. Εστω οτι τα first parties θα ειναι απειρως καλυτερα, και αυτο δεν εχει τοση σημασια γιατι ετσι και αλλιως δεν μπορεις να τα παιξεις αλλου.. Θα προτιμουσα το last of us να ειχε χειροτερα γραφικα και να ετρεχε σε 60frames αντι για 25-30 απλα και μονο για να πουν οτι εβγαλαν καλυτερα γραφικα απο το 360. Οταν παιζω ενα παιχνιδι που δεν υπαρχει πουθενα αλλου το κανω για την ιστορια και το gameplay και οχι για τα γραφικα. Αν εχει πολυ καλα δεν θα με χαλασουν αλλα δεν ειναι λογος να προτιμησω μια κονσολα επειδη βγαζει καλυτερα γραφικα στα exclusive της γιατι θα με ενδιεφεραν ετσι και αλλιως για να την αγορασω.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
      Νομίζετε ότι ο κύριος Tretton μας σέβεται επειδή η εταιρεία του δεν έβαλε DRM και used game policy? Αν...
      Ρε παιδια με τα ΑΝ δεν γινεται δουλεια.Αν βαζουμε ως επιχειρηματα τα ΑΝ,δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε.
      Υπαρχουν καποια δεδομενα που δεν αλλαζουν.
      Απο την αλλη μιλαμε για σεβασμο οταν η ms για δευτερη συνεχομενη φορα σταματαει να υποστηριζει(η υποστηριζει ελαχιστα τα τελευταια χρονια) το προηγουμενο συστημα της οταν οι αλλοι το γεμιζουν exclusives,νεα ips,goty παιχνιδια την τελευταια χρονια του.
      Αυτο δεν ειναι σεβασμος?Και ειναι και η απαντηση στο ερωτημα γιατι καποτε καποιοι επελεξαν ps3 αντι για 360(αφου το 360 ειχε μπει πιο δυναμικα και κοστιζε πιο φθηνα).Τοτε ακριβως αυτο ελεγα.Οτι τελος για μενα η MS γιατι σταματησε να υποστηριζει το xbox που ως κατοχος του ειχα ξενερωσει.Ε τα ιδια κανει και τωρα.
      Η sony αργα η γρηγορα δικαιωσε αυτη την επιλογη καποιων και μαλιστα μετα απο την πιο δυσκολη φαση στην ιστορια της ανεκαμψε και συνεχισε δυναμικα.

Originally posted by Ren_of_Heavens
      Πάντως εντύπωση μου κάνει που περάσατε ορισμένοι στα ψίλα την χρέωση συνδρομής για το PS Plus. Θα μου πείτε ότι γι' αυτά που προσφέρει αξίζει αλλά εδώ και χρόνια βλέπατε σαν σημαντικό πλεονέκτημα το τσαμπέ και τώρα που πάει να το κόψει κάνετε τον κινέζο?
      Aυτος που εχει ήδη plus με 50 παιχνιδια τον χρονο free,του προσθετουν αλλα 12-15 παιχνιδια ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ,γιατι να μην κανει τον κινεζο για το οχι free οnline?
      Απο μενα περιμενεις να κλαψω και να διαμαρτυρηθω για παραδειγμα που εχω γεμισει παιχνιδαρες και δεν προκειται ποτε να κοψω την συνδρομη?Αν δεν το διαβαζα δεν θα καταλαβαινα ποτε αυτην την χρεωση.

Με τα σημερινά δεδομένα άλλα πλεονεκτήματα του PS 4, PS Plus εκτός τις τιμής και του ανώτερου στα χαρτιά hardware δεν υπάρχουν.
      Συμφωνω σε καποιο βαθμο. Κονσολα δεν αγοραζεις ομως για το πρωτο εξαμηνο,αλλα για 7 χρονια.
      Βλεπω να εχει παλι τα καλυτερα exclusives σε βαθος χρονου,καθως οι περισσοτεροι ασχολουνται με το Ps3 αυτη τη χρονια,παλι καλυτερα γραφικα οχι μονο στα exclusives αυτη τη φορα,αλλα σε ολα τα παιχνιδια απο οτι φαινεται και ολα αυτα σε χαμηλοτερη τιμη.
      Δεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα αυτη τη στιγμη για το one.Δεν θα υπαρχει καν ο ενας χρονος προβαδισμα πλεον.

Στην τελική βάζετε ένα Crysis 3 console version και τα ξεπερνάει στο τεχνικό τομέα όλα τα παραπάνω.
      Κανενα multiplatform δεν ξεπερναει τα ps3 exclusives.Ειδικα το crysis3 ειναι για κλαματα κατ'εμε στις κονσολες.Τουλαχιστον απο την beta που επαιξα.
      Για να κλείσω, θεωρώ ότι όλα είναι θέμα γούστου
      .
      Συμφωνω.

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
        επισης αυτο ελειπε να μην ελεγαν και συγνωμη μετα απο τετοιο φιασκο..
        άρα τους σέβετε και όχι μόνο για αυτό

όταν με 50 ευρώ του χρόνο στο plus σε δίνει καμιά 25-30 games (δεν ξέρω πόσα ακριβώς είναι), που ναι μεν δεν τα αγοράζεις, αλλά μπορεις κανονικά να τα ξεκινήσεις και να τα τερματήσεις, ε αυτό αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό στον gamer.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
          Θα προτιμουσα το last of us να ειχε χειροτερα γραφικα και να ετρεχε σε 60frames αντι για 25-30 απλα και μονο για να πουν οτι εβγαλαν καλυτερα γραφικα απο το 360.
          Οσα frames εχουν τα 360 games εχει και το last of us.Ειναι ισως το μοναδικο exclusives που πεφτει λιγο παραπανω.Εκει κολλησατε?
          Τα περισσοτερα exclusives εχουν frames πολυ πανω απο τον μεσο ορο των κονσολοπαιχνιδων.
          Για τα αλλα συμφωνω,ας μην σταθουμε στα γραφικα,αλλα στα παιχνιδια.
          Originally posted by BigBOSS View Post
          όταν με 50 ευρώ του χρόνο στο plus σε δίνει καμιά 25-30 games
          37e με τις προσφορες.Οταν ξαναερχεται προσφορα την κολλας πανω στην αλλη.Δεν εχω πληρωσει 50e για χρονο,αλλα λιγοτερο απο 37 λογο καποιων ακομα καλυτερων προσφορων σε τριμηνες.
          Και ολα αυτα για 50 παιχνιδια.

Comment

• Εγώ αμα ξαναπάρω ps3 καθώς μάλλον σε αυτο θα τερματήσω το MGS5 αλλά και για The Last of Us και κάτι άλλα, απο τα πρώτα πράματα που θα κάνω είναι να βάλω plus.

Comment

• Ναι δεν ειπα το αντιθετο ειπα απλα επειδη ειναι exclusive εμενα προσωπικα δεν θα με ενδιεφεραν τα γραφικα και τοσο αλλα η ολη ιστορια/gameplay. Γραφικα μπορω να βρω παντου, Tomb Raider/Bioshock/Crysis 3/Metro last light ειδαν τα ματακια μου τους τελευταιους μηνες στο PC και πηρα τη δοση μου δεν περιμενω σαν μαννα το last of us να δω ασπρη μερα..

Βεβαια δεν το εχω παιξει ακομα για να εχω γνωμη αλλα θα το κανω αμεσα..

Comment

• ΙΗΝΕ
                Εμενα τα γραφικα αυτη τη στιγμη και στις 2 κονσολες μου φαινονται τα ιδια ακριβως.Και πολλα απο αυτα που ετρεχαν σε one ειναι καλυτερα απο καποια του ps4.
                Ακομα ειναι αρχη βεβαια δεν εχει νοημα να μιλαμε για γραφικα γιατι και τα 2 αρχικα θα μας αφησουν ικανοποιημενους.

bigboss επειδη εχεις παιξει τα περισσοτερα του ps3,ειναι κριμα να αγορασεις Ps3 και οχι ps4 για 150e διαφορας.
                Μπορεις να το δανειστεις απο καποιον,να παιξεις 2-3 παιχνιδια που δεν εχεις παιξει και να πας για ps4,οπου θα ευχαριστηθεις και το MGS5 περισσοτερο.
                O Kojima ειπε οτι θα ειναι ακομα καλυτερο απο αυτα που εδειξε στις νεες κονσολες.Αυτο που εδειξε ηταν καπου στην μεση current gen-next gen.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                  Μπορεις να το δανειστεις απο καποιον να παιξεις 2-3 παιχνιδια που δεν εχεις παιξεις και να πας για ps4,οπου θα ευχαριστηθεις και το MGS5 περισσοτερο.
                  O Kojima ειπε οτι θα ειναι ακομα καλυτερο απο αυτα που εδειξε στις νεες κονσολες.Αυτο που εδειξε ηταν καπου στην μεση current gen-next gen.
                  ναι καλύτερα ετσι.

Comment

• Γενικα για γραφικα δεν εχει νοημα να μιλαμε, εκτος και αν εχουμε δωσει μολις κανα 400αρι για GPU και θελουμε να τα δικαιολογησουμε στον εαυτο μας για να ειμαστε ενταξει..

Comment

• Πάντως θα συμφωνήσω με τον Ren ότι το paywall για online στο ps4 πέρασε στα ψιλά. Ναι μεν το ps+ είναι όντως πολύ καλή υπηρεσία και εγώ που δεν είμαι πολύ του digitsl κατέβασα τα τσαμπέ παιχνιδάκια μου στο ps3, αλλά με χαλάει ότι για να παίξω online σε ένα παιχνίδι που νοίκιασα πρέπει να πληρώσω.

Comment

• Σε καμια περιπτωση δεν ειναι θετικη εξελιξη,αλλα πολλους δεν τους αγγιζει για τους λογους που ανεφερα παραπανω.Θα ξενερωνα αν μου ζηταγε επιπλεον χρηματα μονο για το online.
                        Σε αυτη τη φαση ανακοινωσε ενα ακομα καλυτερο plus και μεσα σε αυτο εβαλε και το online,με το ιδιο κοστος.Δεν με αγγιζει εμενα δηλαδη.Ισα ισα στα ιδια χρηματα παιρνω περισσοτερα.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                          Πάντως θα συμφωνήσω με τον Ren ότι το paywall για online στο ps4 πέρασε στα ψιλά. Ναι μεν το ps+ είναι όντως πολύ καλή υπηρεσία και εγώ που δεν είμαι πολύ του digitsl κατέβασα τα τσαμπέ παιχνιδάκια μου στο ps3, αλλά με χαλάει ότι για να παίξω online σε ένα παιχνίδι που νοίκιασα πρέπει να πληρώσω.
                          οταν στο xboxlίve πλήρωνες απλώς για να παιζεις online χωρίς να παιρνεις ουτε ενα game καλά ήταν;

Θεωρώ πως το plus ειναι απαραίτητο για όλους τους κατοχους ps3, ps4, ps vita. Με την οικονομική στενότητα που επικρατεί με 50 και λιγοτερα ευρώ το χρόνο μπορείς να τερματήσεις δεκάδες games και μάλιστα αυτή η συνδρομη plus που θα έχεις είναι και για το ps3, και για το ps4 αλλά και για το psvita. Ορισμός του vfm.

Πρέπει να ομολογήσω πως και εγώ άργησα να αντιληφθώ το πόσο μαμάτο ειναι το plus. Eπίσης το 50 ευρω που θα δώσεις το χρονο για το plus μάλλον θα το δώσεις με χαρά λόγω των πολλαπλών ανταλλαγμάτων που θα παρεις και όχι κακοδιάθετος με το σκεπτικο α πληρώνω για να παιξω online. Mε το 50 ευρώ έχεις εξασφαλισμένα ένα καρο games για να τερματήσεις ακόμη και αν δεν έχεις αγοράσει ολη τη χρονια κανέναν τίτλο.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                            οταν στο xboxlίve πλήρωνες απλώς για να παιζεις online χωρίς να παιρνεις ουτε ενα game καλά ήταν;
                            Όχι και γι'αυτό δεν αγόρασα ποτέ 360.

Comment

• Το διαβαζα μολις αυτο.. :resp::resp: Η τελευταια παραγραφος ειδικα..

Comment

• Xbox One loses some disc-free play, family game-sharing plan with revised policies

For instance, when you go to a friend's house to play a game, you'll have to install the game on their console. If they decide they want to buy the game after you leave, they'll just have to pay for it online. The previously installed copy will function immediately like a digital copy, but without the need for another download. All games will still be released as download copies day and date with retail stores, Whitten said.
                                [...]
                                Όπως το ακούω, το πλήρες install παραμένει υποχρεωτικό για να λειτουργήσει ένα παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα τρέχει κανονικά από τον σκληρό σου δίσκο.

Στην προηγούμενη περίπτωση το δισκάκι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για install και θα απαιτούνταν τακτικό check in στο ίντερνετ για να βεβαιωθούν πως έχεις αυθεντικό αντίτυπο, δηλαδή δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να αγοράσεις το δισκάκι. Μπορούσες απλά να αγοράσεις το παιχνίδι online, αλλά και πάλι θα ήθελες την 24ωρη έγκριση από την MS.
                                Τώρα, το δισκάκι που βάζεις μέσα θα κάνει install σε όλα τα X1, και θα παίζει κανονικά σε όποια συσκευή το βάζεις. Πλέον δεν το νοικιάζεις για να σου δώσει η MS το ΟΚ για να παίξεις, είσαι κάτοχος του περιεχομένου του. Μπορείς σε οποιοδήποτε Χ1 να το βάλεις μέσα και να τελειώνει η υπόθεση χωρίς πολλά πολλά. Αν από εκεί και πέρα θέλει κάποιος να αγοράσει το παιχνίδι, μπορεί να το κάνει είτε μέσω retail, είτε online, χωρίς να απαιτείται κανένα επιπρόσθετο install μιας και έχει ήδη όλα τα αρχεία στο Χ1 του.

Μου αρέσει πολύ περισσότερο η δεύτερη περίπτωση. Παρ' όλ' αυτά, με κάνουν να αναρωτιέμαι για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πώς στον διάτανο κατάφεραν και ανακοίνωσαν ως region locked μία κονσόλα, τα δισκάκια της οποίας χρησιμεύουν μόνο ως κωδικοί για να κατεβάσεις το παιχνίδι από το ίντερνετ (!!!!). Το δεύτερο είναι πως με υποχρεωτικό πλήρες install και μη απαιτούμενη σύνδεση στο ίντερνετ, θα είναι παιχνιδάκι για τους χάκερς να σπάσουν την κονσόλα.

“You have to be connected [for cloud processing to work]. All of the things that require the internet will require the console to connect. We want and expect most people to take advantage of those things, but we also want to give people the choice that they can play offline,” Whitten said.
                                Επομένως θα υπάρχουν παιχνίδια που θα λειτουργούν ως ΜΜΟ, μόνο μέσω ίντερνετ δηλαδή, προκειμένου να αξιοποιούν τους cloud servers.

"What we wanted to do was tell our complete story," he said. "We knew our complete story was partially told at the Xbox One unveil and partially told at E3. We wanted to put our story out there and show the great games we have coming. We did that and people gave us a ton of feedback."
                                Και το bullshit PR που επιβάλλεται σε τέτοιες καταστάσεις Εν τω μεταξύ είναι και χαζοί, αφού θα άλλαζαν που θα άλλαζαν την τακτική τους, ας την άλλαζαν στην Ε3 για να μην έτρωγαν και την συντριπτική ήττα από την Sony. Τώρα επιστρέφουν στη συνηθισμένη κατάσταση, όμως με εμφανώς χειρότερη δημόσια εικόνα. Πολύ κακό για το τίποτα Προφανώς είναι χαμένοι κάπου εκεί στα γραφεία τους χωρίς ξεκάθαρη στάση, όπως οι πολιτικοί μας ένα πράμα.

Επίσης το Xbox One ήταν που ήταν απαίσιο όνομα, τώρα δεν έχει και καμία απολύτως ουσία

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X