Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα δισκακια δεν ειναι κωδικοι, εχουν το περιεχομενο μεσα και το κανεις install ακριβως οπως ισχυει σημερα.. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο, το ιδιο ακριβως μοντελο..

Επίσης το Xbox One ήταν που ήταν απαίσιο όνομα, τώρα δεν έχει και καμία απολύτως ουσία
    Δεν αλλαξε κατι στις media center δυνατοτητες του... Αλλα ναι ειναι γτπ ονομα..

Comment

• Εναλλακτικη προταση για εμενα ειναι η Nintendo, οι αλλες 2 μου φαινονται ολοιδιες mainstream επιλογες με τη μονο κριτηριο επιλογης ποια block buster προτιμω περισσοτερο..
      Αυτο που λεει ο evans (αν το εκλαμβανω σωστα) και στο οποιο συμφωνω και εγω δεν ειναι οτι η sony αποτελει εναλλακτικη προταση στο gaming (αν ειναι δυνατον μιλαμε για καθαρα mainstream εταιρια) αλλα οτι στοχευει διαφορετικα σε τιτλους που διαλεγει να προωθησει. Με αλλα λογια προμοταρει και δινει βαρος σε εναλλακτικες προτασεις ειτε μεγαλων εταιριων ειτε πιο ''ανεξαρτητων'' την στιγμη που η microsoft ενω ειχε το console exclusivity παιχνιδων οπως τα Alan Wake και Witcher 2 συνεχιζε να διαφημιζει τα νεα Halo, Gears of War και Forza. Ουσιαστικα μιλαμε για την εικονα που θες να περασεις προς τα εξω σε γενικο αλλα και ουσιαστικο πλαισιο. H sony εχει καταφερει να τραβηξει τα βλεματα πολλων developers λογω αυτης της τακτικης ενω παραλληλα δημιουργει ενα πολυ φιλικο περιβαλλον (λογω promotion και γενικοτερης στηριξης) για παραγωγες οπως το the last of us ή το Beyond two Souls. Ευτυχως μεχρι στιγμης της βγαινει και εμπορικα. Η N απο την αλλη ειναι οντως εναλλακτικη προταση λογω των first party τιτλων.

Για τις εξελιξεις προσωπικα χαιρομαι για τις αλλαγες και μπορω να πω οτι η microsoft ξαναμπαινει στο παιχνιδι σε οτι αφορα τη δικη μου περιπτωση τουλαχιστον. Οτι και να λεμε, ναι ειναι αλλαγη πλανου και ''οραματος'' αλλα κακα τα ψεματα αν ειχε αυτα τα χαρακτηριστικα η κονσολα, η εταιρια θα εχανε πολυ κοσμο...

Comment

• Αναφερόμουν στο δισκάκι πριν την κωλοτούμπα της MS, που θα χρησίμευε μόνο μία φορά και αυτή για install. Δεν μπορώ να συλληφθώ το πώς θα ήταν το δισκάκι region locked τη στιγμή που ουσιαστικά δεν το χρειαζόσουν. Δηλαδή δεν θα σε άφηναν να κάνεις install; Ή θα έκανες αλλά το 24ωρο check in θα σε ενημέρωνε πώς είσαι σε άλλο region; Και αν γινόταν αυτό, θα μπορούσες να δώσεις το παιχνίδι σε κάποιον άλλον, ή θα το μέτραγαν ως μεταχειρισμένο; Ευτυχώς πλέον ξεκαθάρισε η κατάσταση.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Θα ηταν IP locked το Authentication η κατι τετοιο φανταζομαι.. Αν υπηρχε ως digital download στο region που εισαι δεν θα υπηρχε θεμα αν οχι απλα δεν θα εκανε authenticate καπως ετσι νομιζω θα γινοταν.. Αλλα παει τωρα ετσι και αλλιως..

Nooto διαφωνω γιατι δεν πιστευω οτι μια εταιρεια διαλεγει να προωθησει τιτλους με αυτη τη λογικη αλλα τεσπα.. To the last of us επισης υπερπαραγωγη ειναι..

Comment

• Originally posted by nooto View Post
            Αυτο που λεει ο evans (αν το εκλαμβανω σωστα) και στο οποιο συμφωνω και εγω δεν ειναι οτι η sony αποτελει εναλλακτικη προταση στο gaming (αν ειναι δυνατον μιλαμε για καθαρα mainstream εταιρια) αλλα στοχευει διαφορετικα σε τιτλους που διαλεγει να προωθησει. Με αλλα λογια προμοταρει και δινει βαρος σε εναλλακτικες προτασεις ειτε μεγαλων εταιριων ειτε πιο 'ανεξαρτητων'' την στιγμη που η microsoft ενω ειχε το console exclusivity παιχνιδων οπως τα Alan Wake και Witcher 2 συνεχιζε να διαφημιζει τα νεα Halo, Gears of War και Forza. Ουσιαστικα μιλαμε για την εικονα που θες να περασεις προς τα εξω σε γενικο αλλα και ουσιαστικο πλαισιο. H sony εχει καταφερει να τραβηξει τα βλεματα πολλων developers λογω αυτης της τακτικης ενω παραλληλα δημιουργει ενα πολυ φιλικο περιβαλλον (λογω promotion και γενικοτερης στηριξης) για παραγωγες οπως το the last of us ή το Beyond two Souls. Ευτυχως μεχρι στιγμης της βγαινει και εμπορικα. Η N απο την αλλη ειναι οντως εναλλακτικη προταση λογω των first party τιτλων.
            Ναι, αυτο ακριβως εννοουσα ;) .

Ihne υπαρχει τεράστια διαφορα στις ουγκ υπερπαραγωγες που προωθεί η ms και στο the last of us ή το heavy rain/ beyond two souls.

Comment

• Ενταξει τωρα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο ομως..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal
                Ενταξει τωρα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο ομως..
                Obviously, δεν πιστεύω να πήρες στα σοβαρα το ουγκ .

Δεν εχω να προσθέσω και κατι εξάλλου, νομίζω εχει γινει κατανοητή η αποψη μου πανω στο θεμα και η διευκρίνιση του nooto την εκανε ακομα πιο ξεκάθαρη.

Comment

• Απλά για να βάλω και κάτι άλλο στη συζήτηση, το νέο πεδίο μάχης είναι ο χώρος των indie. Αν η Sony όντως επιτρέψει self publishing, το XBLA αν και εδραιωμένη υπηρεσία θα μείνει πίσω. Δεν υπάρχει θέμα μόνιμων αποκλειστηκοτήτων, αλλά το platform of choice για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους θα είναι το Πλεϊστέισιο. Η αναμέτρηση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Microsoft: PS4 won’t make us ‘change anything we’ve done with Xbox One’

“I don’t think,… I mean we’re really not going to change anything we’ve done with Xbox One. We’re very happy.
                    [...]
                    I mean we’re really really proud of the system and the games that are coming out.
                    [...]
                    We’re really happy with what we showed on stage as well as what we’re showing here in the booth so I think it is uh,… it’s safe to say that we’re confident where we’re going. We’re also confident that gamers are going to love our vision of the future and what we’re going to offer for gaming
                    Μόλις 4 μέρες πριν. Αναρωτιέμαι, δεν συνεννοούνται οι τύποι μεταξύ τους; Πρέπει να έτριξαν πολλές καρέκλες και να παίχτηκαν πολλά στο background (από τις μεγάλες εταιρίες, retail μαγαζιά, κλπ). Τώρα μένει να έρθει η ΕΑ και να επαναφέρει τα online passes για να πούμε πως τα έχουμε δει όλα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Περα απο το κραξιμο που εριξα παραπανω για το ανυπαρκτο πλανο,μια ετσι,μια γιουβετσι (βλ ποστ Phantom Duck)
                      Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ΑΝ βγαλουν panzer dragoon RPG και ειναι καλο,τοτε ειναι αδυνατον να μην αγοραστει.
                      Αν δεν τα αλλαζε ολα αυτα η MS θα εκλαιγα
                      Τουλαχιστον τωρα υπαρχει ως επιλογη.

Comment

• Πλάκα πλάκα αν βγει panzer dragoon rpg θα πρεπει να τι αγοράσω κι εγω. Ισως κανω edit ολα μου τα posts στα οποια υποστήριξα το αντίθετο .

Comment

• Nooto διαφωνω γιατι δεν πιστευω οτι μια εταιρεια διαλεγει να προωθησει τιτλους με αυτη τη λογικη αλλα τεσπα..
                          Ναι δεν λεω οτι διαλεγει να κινηθει ετσι απο αποψη ή επειδη ειναι εταιρια της κουλτουρας . Εχει διαφορετικη αντιληψη πανω στο πως θα δωσει ταυτοτητα στα μηχανηματα της και στο πως θα εχει κερδος. Προφανως θελει τα multiplatform blockbusters αλλα σε οτι αφορα exclusives επενδυει στο ''διαφορετικο'' διοτι προφανως θεωρει οτι ενδιαφερει ενα μεγαλο κομματι των gamers, το οποιο και προσπαθει να κερδισει. Ετσι αποσκοπει σε ενα πληρες συνολο που εχει και τις υπερπαραγωγες που ζητανε ολοι αλλα και exclusives που προσφερουν ''κατι αλλο'' που μπορεις να βρεις μονο στις κονσολες της (ειναι διαφορετικο να εχεις ως exclusive το Halo σε μια βιβλιοθηκη που εχει αλλα 1000 fps για να διαλεξεις και διαφορετικο να εχεις το The Last of us ή το Heavy Rain που δινουν την αισθηση one of a kind). Aπο κει και περα ειναι οπως ειπες και παμε στο περι ορεξεως, προσωπικα μου αρεσει η τακτικη της sony, την βρισκω πιο εξυπνη αν θες και φυσικα καλυτερη για την βιομηχανια... για τα δικα μου γουστα παντα θα ηθελα απο την ms περισσοτερες αποκλειστικοτητες τυπου quantum break και σαφως λιγοτερες τυπου halo (ή για να ειμαι πιο σωστος, παρομοια προωθηση και στα δυο).

Comment

• Ακόμα και τώρα που άλλαξαν ότι είπαν, κάποιοι που γκρινιάζανε πριν γκρινιάζουν και τώρα?

Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει καλή και κακια εταιρία. Hero and Villain. Καμια σχέση. Υπάρχει όμως καλο και κακό marketing. Όλα είναι marketing. Η γι γυρίζει για το sex και το χρήμα.

Η Microsoft άκουσε τους καταναλωτές και άλλαξε. Not quite. Βασικά άκουσε τους suppliers χρημάτων και άλλαξε.

Η τεχνολογία προχωρα, τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα γίνει τώρα τέτοια αλλαγή, ίσος γίνει στο μέλλον κάποια παρόμοια, κάποια καλύτερη, κάποια χειρότερη. Σημασία έχει ο καταναλωτής να πληρώνει.

Αυτός ο πόλεμος που γίνετε μεταξύ εταιριών είναι και προς όφελος του καταναλωτή άλλωστε, και για οικονομικούς λόγους αλλα και για καλύτερα προϊόντα.

Απλά η SONY έπαιξε καλύτερο παιχνίδι this time, τίποτα παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι που η SONY έκλεισε το www.lik-sang.com.

Προσωπικά, για την ώρα έτσι όπως άλλαξαν τα πράγματα, ίσος να προτιμήσω να πάρω XBOX για αρχή, μιας και τα live services του είναι καλύτερα, όπως και οι αποκλειστικότητες του.

Comment

• Originally posted by Phantom Duck View Post
                              Xbox One loses some disc-free play, family game-sharing plan with revised policies

Όπως το ακούω, το πλήρες install παραμένει υποχρεωτικό για να λειτουργήσει ένα παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα τρέχει κανονικά από τον σκληρό σου δίσκο.

Στην προηγούμενη περίπτωση το δισκάκι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για install και θα απαιτούνταν τακτικό check in στο ίντερνετ για να βεβαιωθούν πως έχεις αυθεντικό αντίτυπο, δηλαδή δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να αγοράσεις το δισκάκι. Μπορούσες απλά να αγοράσεις το παιχνίδι online, αλλά και πάλι θα ήθελες την 24ωρη έγκριση από την MS.
                              Τώρα, το δισκάκι που βάζεις μέσα θα κάνει install σε όλα τα X1, και θα παίζει κανονικά σε όποια συσκευή το βάζεις. Πλέον δεν το νοικιάζεις για να σου δώσει η MS το ΟΚ για να παίξεις, είσαι κάτοχος του περιεχομένου του. Μπορείς σε οποιοδήποτε Χ1 να το βάλεις μέσα και να τελειώνει η υπόθεση χωρίς πολλά πολλά. Αν από εκεί και πέρα θέλει κάποιος να αγοράσει το παιχνίδι, μπορεί να το κάνει είτε μέσω retail, είτε online, χωρίς να απαιτείται κανένα επιπρόσθετο install μιας και έχει ήδη όλα τα αρχεία στο Χ1 του.

Μου αρέσει πολύ περισσότερο η δεύτερη περίπτωση. Παρ' όλ' αυτά, με κάνουν να αναρωτιέμαι για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πώς στον διάτανο κατάφεραν και ανακοίνωσαν ως region locked μία κονσόλα, τα δισκάκια της οποίας χρησιμεύουν μόνο ως κωδικοί για να κατεβάσεις το παιχνίδι από το ίντερνετ (!!!!). Το δεύτερο είναι πως με υποχρεωτικό πλήρες install και μη απαιτούμενη σύνδεση στο ίντερνετ, θα είναι παιχνιδάκι για τους χάκερς να σπάσουν την κονσόλα.
                              Αυτός ήταν ο λόγος που ΔΕΝ αντιμετωπίζεις την πειρατεία με τέτοιους δραστικούς περιορισμούς. Νομίζω η υποχρεωτική εγκατάσταση του παιχνιδιού στην κονσόλα είναι η ΣΩΣΤΗ αντιμετώπιση της πειρατείας. Μόνο από 'κει μπορεί να διαχωριστεί το αντίγραφο από το γνήσιο. Αν η κονσόλα δει ότι «γράφει» το αντίγραφο, θα μπλοκαριστεί από μόνη της.

Το ΠΩΣ θ' αναγνωριστούν οι κωδικοί, αυτό είναι θέμα χάκερ-προγραμματιστή που συμφωνεί με την γνησιότητα των βιντεοπαιχνιδιών ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για την τύχη της κονσόλας και τους ελλέινους περιορισμούς της, ΙΜΟ.

Όλα τα άλλα είναι φρου-φρου και φουλέξ και Μερκελικά.
                              sigpic

Comment

• Για τα αποκλειστικά πάω πάσο. Είναι μεγάλο + να έχεις περισσότερα exclusives. Για τις online υπηρεσίες για να είμαι ειλικρινής θεωρώ ότι το PS Plus είναι ανώτερο από το XBL από άποψη περιεχομένου. Τα chat, party,downloading εν ώρα gameplay θα υπάρξουν με το PS 4. Από την άλλη βέβαια τα 2 free games που πατεντάρει η MS δεν είναι κακή ανακοίνωση αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να φάνει η αξία της. Τώρα για πιο smooth online multiplayer πιθανόν και να υπερτερεί η MS αλλά δεν υπάρχει συνέχεια σταθερή απόδοση ώστε να γίνουν συγκρίσεις πόσο μάλλον στην Ελλάδα που τα lag less sessions δεν είναι προνόμιο της πλειοψηφίας. Για Αμερικές και Αγγλίες δεν το συζητάω.

Εν πάσει περιπτώσει, το μέλλον θα δείξει τι αλεύρι κοσκινίζουμε αλλά το σίγουρο είναι ότι η Sony από τότε που ανανέωσε τις online υπηρεσίες της εξοπλίζοντας κατάλληλα το PS Plus με πλούσιο υλικό έχει ανέβει στα μάτια μου. Θα θέλαμε όλοι πιστεύω να μπορούσαμε να παίζουμε τους τίτλους του 360 μέσω streaming από το να μην τους έχουμε στην νέα κονσόλα. Προς το παρόν δεν έχει κοκκό.

Comment

Working...
                                X