Αυτό θα έλεγα.Άντε στα τσακίδια άσχετε.Πήγαινε στη Zynga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox One
Collapse
X
-
Μπορει να μην "πειναει" ετσι οπως το εννοεις εσυ αλλα http://finviz.com/quote.ashx?t=znga
Χασουρα 120M, αρνητικα EPS, αρνητικα ROA/ROE, beta 3.8. Τουλαχιστον δεν εχει πολλα χρεη οπως βλεπω με μια γρηγορη. Αυτο για να σου πω οτι παει σε μια παρα πολυ κατωτερη και καθολου safe εταιρεια σε σχεση με τη microsoft. Ναι μπορει να παει σε καλυτερη θεση και να παρει και περισσοτερα λεφτα αλλα και παλι downgrade ειναι, αλλο prestige να δουλευεις στη MS και αλλο στη Zynga μην κοροιδευομαστε..
Comment
-
Originally posted by i Have no Equal View PostΝαι μπορει να παει σε καλυτερη θεση και να παρει και περισσοτερα λεφτα αλλα και παλι downgrade ειναι, αλλο prestige να δουλευεις στη MS και αλλο στη Zynga μην κοροιδευομαστε... Αν αυτό είναι downgrade, ας μου τύχουν και μένα 2-3 downgrade στον επαγγελματικό τομέα, ας τις πάρουν άλλοι τις "προαγωγές"
.
Comment
-
Πλακα κανεις νομιζω που ειναι Ελληνικη νοοτροπια..Ο καθενας θελει σταθεροτητα και ασφαλεια στην δουλεια του εκτος αν ειναι καιροσκοπος και παει οπου του δινουν περισσοτερα.. Συγκρινεις τωρα μια καριέρα σε μια πολυεθνικη οπως η MS με μια καριερα στη Zynga, και προφανως στη MS ειχε μεγαλη θεση δεν ηταν καθαριστρια ουτε υπαλληλακος της φαπας.
Comment
-
Ελληνική νοοτροπία είναι να δουλεύεις καθαρίστρια στην MS και να λες δουλεύω στην MS, να μένεις στο πρεστίζ της εταιρείας και όχι στο τι κάνεις σε αυτήν. Από εκεί και πέρα η επαγγελματική εξέλιξη όπως την καταλαβαίνω εγώ είναι να ανεβαίνεις μισθολογικά, διοικητικά, και να αναλαμβάνεις θέσεις με περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες. Διαφωνώ δηλαδή στο ότι έγινε downgrade άπλα επειδή πήγε σε μια μικρότερη εταιρεία, ενώ ανέλαβε υψηλότερη θέση (την υψηλότερη ουσιαστικά). Και ναι δεν ήταν καθαρίστρια στην MS, αλλά δεν έφυγε για να γίνει CEO στο μπακάλικο της γειτονίας του. Με λίγα λόγια εσύ το βλέπεις βήμα πίσω στην καριέρα του και εγώ βήμα μπροστά.
Comment
-
Είμαι ο μόνος που δεν πιστεύει πως τον έδιωξαν με τις κλωτσιές;Μου φαίνεται λίγο περίεργο το ότι η zynga τον δέχτηκε για ceo της σε χρόνο dt, μπορεί την zynga να την κοροιδεύουμε όλοι αλλά σίγουρα οι μέτοχοί της δεν θα τον δέχτηκαν για ceo στο άψε σβήσε,σίγουρα θα προηγήθηκαν κάποιες συνομιλίες.Αυτό που θέλω να πω είναι πως πιστεύω πως ο τύπος έτσι και αλλιώς προετοίμαζε την μεταγραφή του για την zynga.
ΙΗΝΕ συμφωνώ μαζί σου πως η δουλειά στην microsoft έχει μεγαλύτερο κύρος αλλά ίσως οι της synga να του έκαναν πιο δελεαστική πρόταση...Λέω εγώ τώρα,δεν ξέρω πως λειτουργούν οι εταιρείες, απλά υποθέτω
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΕλληνική νοοτροπία είναι να δουλεύεις καθαρίστρια στην MS και να λες δουλεύω στην MS, να μένεις στο πρεστίζ της εταιρείας και όχι στο τι κάνεις σε αυτήν.
Comment
-
Originally posted by Deus View PostΕίμαι ο μόνος που δεν πιστεύει πως τον έδιωξαν με τις κλωτσιές;Μου φαίνεται λίγο περίεργο το ότι η zynga τον δέχτηκε για ceo της σε χρόνο dt, μπορεί την zynga να την κοροιδεύουμε όλοι αλλά σίγουρα οι μέτοχοί της δεν θα τον δέχτηκαν για ceo στο άψε σβήσε,σίγουρα θα προηγήθηκαν κάποιες συνομιλίες.Αυτό που θέλω να πω είναι πως πιστεύω πως ο τύπος έτσι και αλλιώς προετοίμαζε την μεταγραφή του για την zynga.
ΙΗΝΕ συμφωνώ μαζί σου πως η δουλειά στην microsoft έχει μεγαλύτερο κύρος αλλά ίσως οι της synga να του έκαναν πιο δελεαστική πρόταση...Λέω εγώ τώρα,δεν ξέρω πως λειτουργούν οι εταιρείες, απλά υποθέτω
Αυτός μπορεί να είχε 1002 λόγους να αλλάξει καράβι, το θέμα είναι η zynga τι πιστεύει ότι θα κερδίσει. Καθαρά μαρκετίστικα αυτή την περίοδο ο τύπος μόνο hot δεν είναι.
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΑυτό που λέει ο ΙΗΝΕ είναι πως η Zynga σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Η MS και σε 100 χρόνια ακόμα ζωνταvή θα είναι.
Comment
-
Συγνωμη εχεις δει καμια εταιρεια να βαραει κανονι και να μη φταιει ο CEO??Εδω και οποιαδηποτε λαμογια να γινει ο CEO ειναι υπεύθυνος και κανενας αλλος. Ελληνικη νοοτροπια ειναι να λες αφηνω τη θεση μου σε μεγαλη εταιρεια για να παω να το παιξω διευθυντής στο συνεργείο του κυρ-Μπαμπη επειδη μου δινει και 100ε παραπανω..
Ο Mattrick προφανως οπως ειπα και πριν δεν ηταν ενας random υπαλληλος της MS, εκανε καριερα εκει και την αφησε(η τον αφησαν..) για να παει στη Zynga, μια εταιρεία που παραπαίει και ειναι πολυ πιθανο να βαρεσει κανονι σε λιγο καιρο..
Εμενα η προσωπικη μου αποψη επειδη εχουν γραφτει πολλα ειναι οτι η αποφαση για DRM δεν ηταν του Mattrick αλλα αποφαση του ΔΣ και πολιτικης της εταιρειας. Απο εκει και περα ειχαν την αρμοδιοτητα να το "πουλησουν" σωστα για να περασει, απετυχαν ομως γιατι επεσαν και σε περιεργη και ιδιοτροπη κατηγορια καταναλωτων οπως ειναι οι gamers και φυσικα την πληρωσε ο Mattrick..Απο κει και περα με το κλιμα που επικρατουσε η μονη λυση ηταν να παει καπου αλλου, η θεση CEO ειναι απλα για να χρυσωσει το χαπι ξερει και ο ιδιος οτι καλυτερα να ηταν ακομα στη MS και να ειχε πετυχει το ολο θεμα.
Τελος παντως το θεμα ειναι xbox one και οχι η καριέρα του Mattrick, ο οποιος τον κραζουμε αλλα δεν παιζει να τον φτασουμε ουτε στο 1% επαγγελματικα ποτε..Κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια..
Comment
-
Και επειδή δεν θα τον φτάσουμε ποτέ στα φράγκα σημαίνει πως δεν πρέπει να τρώει το κράξιμό του; Δικαίως τον κράζει ο κόσμος, αυτόν και όλη την υπόλοιπη Microsoft που αυτή τη στιγμή ψάχνει να βρει από που της ήρθε η κεραμίδα που έφαγε από τους gamers.
Κατά τ' άλλα
[...] Mattrick will get a $1 million base salary, a sign-on bonus of $5 million, and a bonus of $2 million. Mattrick will also receive a make-whole grant of $25 million (in the form of 9 million shares of unrestricted stock that will vest over the next three years to over $30 million), to compensate him for the Microsoft stocks he lost by leaving for Zynga. He will receive 45.32% of these stocks after his first year (which should net him another $11.3 million). The rest will be made up of inducetment grants and stock options. [...]
Zynga has already benefitted from Mattrick’s ascension to CEO, as their stocks have jumped up by 11%
Περίεργο πράμα οι επιχειρήσεις τελικά
Comment
-
Ειπα οτι δεν πιστευω οτι ηταν δικια του αποφαση το DRM, και δεν το κρινω μονο απο αποψη χρηματων αλλα και επαγγελματικης πορειας η οποια οτι και να λεμε ειναι καλη.. Αν το βλεπουμε απο την αποψη του καταναλωτη εννοειτε μπορουμε να πουμε οτι θελουμε και να κραξουμε οσο θελουμε μιας και εμεις αγοραζουμε το προιον του..
Γιατι σου φαινεται περιεργο το χρημα που θα παρει??Επισης:
Mattrick will also receive a make-whole grant of $25 million (in the form of 9 million shares of unrestricted stock that will vest over the next three years to over $30 million), to compensate him for the Microsoft stocks he lost by leaving for Zynga.
Comment
Comment