Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox One
Collapse
X
-
Launch games για συγκριση:
Xbox One
Ryse
Forza
Mine Craft
Dead Rising 3
Kinnect Sports Rivals
Killer Instinct
PS4
Killzone: ShadowFall
Drive Club
Knack
The Witness
Warframe
Both
WatchDogs
Assassins Creed 4
NBA2K14
Battlefield 4
Call of Duty Ghost
NBA Live
Fifa 14
Need for Speed: Rivals
Madden 25
Comment
-
Παιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο, σε αντίθεση με το PS4 που μου φάνηκε απείρως πιο ενδιαφέρον στο σύνολό του, ειδικά με την υποστήριξη των indies. Το Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω αναμασημένης τροφής/ block buster τίτλων, σιγά τις ιδιαιτερότητες τώρα...
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΠαιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο
Comment
-
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
Originally posted by Titus View Post
Το μοναδικό άρθρο που βρήκα είναι από αυτό το site, το οποίο πρόκειται περί χιουμοριστικό / fan / troll site. Ακόμα και αν δεν το ψάξεις στο νετ ή στο "about us", μπορείς να το συμπεράνεις εύκολα αν το διαβάσεις όλο
Gamers in Washington, D.C., the capital of the US, have decided collectively against purchasing any Xbox One or Xbox 360 products as a form of protest (αυτό μεταφράστηκε κανονικά στο άρθρο).
When we asked the representative about support in the capital, she responded, “It was definitely obesity and quality of life that made us decide they were not worth pursuing at all.” (lolwut, αυτό το είδαν και το άφησαν απ' έξω; Δεν τους έκοψε πώς κάτι πάει στραβά;)
Comment
Comment