Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ramparter View Post
    Aion εχεις μια λιστα με τα 2 launch line-ups?

DeviantArt is the world's largest online social community for artists and art enthusiasts, allowing people to connect through the creation and sharing of art.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Launch games για συγκριση:

Xbox One

Ryse
      Forza
      Mine Craft
      Dead Rising 3
      Kinnect Sports Rivals
      Killer Instinct

PS4

Killzone: ShadowFall
      Drive Club
      Knack
      The Witness
      Warframe

Both

WatchDogs
      Assassins Creed 4
      NBA2K14
      Battlefield 4
      Call of Duty Ghost
      NBA Live
      Fifa 14
      Need for Speed: Rivals
      Madden 25

Comment

• Δεν ειναι launch αυτα, το Quantum δεν παιζει με τιποτα να ειναι ετοιμο..

Comment

• Παιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο, σε αντίθεση με το PS4 που μου φάνηκε απείρως πιο ενδιαφέρον στο σύνολό του, ειδικά με την υποστήριξη των indies. Το Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω αναμασημένης τροφής/ block buster τίτλων, σιγά τις ιδιαιτερότητες τώρα...

Comment

• Το Χ1 κέρδισε τις εντυπώσεις λόγω αναμασημένης τροφής/ block buster τίτλων
            Το infamous και το killzone που ειναι απο τα δυνατα χαρτια ειναι αναμασημενη τροφη επισης, καθως και τα υπολοιπα block buster τα λες (The order, deep down).

Comment

• Tα indies και τη γενικότερη πολιτική που αυτά υπόσχονται δεν είναι όμως. Στα μάτια μου οι δύο κονσόλες έχω αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό, για αυτό επιμένω στα τα του γούστου. Από τα keynotes και μόνο φάνηκε αυτό.

Comment

• Ναι δεν διαφωνω για το μελλον και τον προσανατολισμο της καθε κονσολας ειναι σαφες αυτο. Αυτο που λεω ειναι οτι στις conference και οι 2 block buster/high budget παιχνίδια έδειξαν και απλά το Χ1 είχε αρκετά καλύτερα κατά τη γνώμη μου..

Comment

• Ma apo ena simio kai meta den ine thema gnomis. Nai to XBOX One fenete gia ta mpaza, omos as min ethelotifloume kiolas.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                    Παιδιά τι λέτε τώρα, θέμα γούστου καθαρά είναι το τι έδειξε η κάθε εταιρεία, για μένα το 80% των τίτλων του X1 είναι αδιάφορο
                    Αυτο δε λεει κατι, κι εμενα πχ μπορει το πιο ενδιαφερον line up να ναι του Wii U. Φυσικα ολα ειναι θεμα γουστου, εχει σημασια ομως ποιος κερδιζει τη πλειοψηφια των γουστων.
                    Do a barrel roll!

Comment

• Ναι, απλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι και οι δύο εταιρείες έδειξαν αρκετούς τίτλους, αλλά που απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα, για αυτό και δεν πιστεύω ότι η 1-1 σύγκριση είναι απόλυτα σωστή.

Comment

• Αμερική εδώ γελάτε

Το Xbox 1 δε θα υποστηρίζεται εξ αρχής σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ.
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• ενώ οι υπόλοιπες θα προστεθούν σταδιακά μέχρι και το 2015
                          2015 .

Comment

• Ελλάδα πιο γρήγορα θα έρθει..

Comment

• Δε θα ρθει πότε Ελλάδα γιατί θα βγούμε απο το ευρω
                              Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                                Αμερική εδώ γελάτε

Το Xbox 1 δε θα υποστηρίζεται εξ αρχής σε όλες τις Πολιτείες των ΗΠΑ.
                                Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Εξ' αρχής μου φάνηκε υπερβολική δήλωση, άσε που γνωρίζαμε για 21 χώρες, όχι για πολιτείες. Χώρια που δεν παραθέτει πηγή.

Το μοναδικό άρθρο που βρήκα είναι από αυτό το site, το οποίο πρόκειται περί χιουμοριστικό / fan / troll site. Ακόμα και αν δεν το ψάξεις στο νετ ή στο "about us", μπορείς να το συμπεράνεις εύκολα αν το διαβάσεις όλο

Gamers in Washington, D.C., the capital of the US, have decided collectively against purchasing any Xbox One or Xbox 360 products as a form of protest (αυτό μεταφράστηκε κανονικά στο άρθρο).

When we asked the representative about support in the capital, she responded, “It was definitely obesity and quality of life that made us decide they were not worth pursuing at all.” (lolwut, αυτό το είδαν και το άφησαν απ' έξω; Δεν τους έκοψε πώς κάτι πάει στραβά; )

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X