Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δε νομίζω ότι θα είναι τόσο απλό, αν είναι τόσο απλό τι να πω, κυριλέ το συγκεκριμένο feature. Στο 360 το περιεχόμενό σου συνδεόταν τόσο με το λογαριασμό σου, όσο και με την κονσόλα σου.

Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από τη μεριά της MS για το πώς θα λειτουργούν όλα αυτά, γιατί αυτή τη στιγμή επικρατεί ένας πανικός.

Comment

• Για το Xbone δεν ξέρουμε, άλλα στα ps360 πάντως δεν μπορείς να έχεις το ίδιο profil σε πάνω από 2-3 κονσόλες, για αυτό και μετά από prod ή ylod το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις είναι deactivate το account από την συγκεκριμένη κονσόλα.

Originally posted by i Have no Equal View Post
      Angry joe συνεντευξη με Major Nelson, καλα του τα πε.....
      ..........ο Angry Nelson

Comment

• Originally posted by Evans View Post
        Στη Steam το παιδί σου μπορεί να κάνει log in στο account σου και να παίξει το οτιδήποτε, τι family plan και μαλακίες μας λένε ρε .
        αν ξέρει τον κωδικο πρόσβασης:troll:
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Εχω αλλαξει 3 δεν εκανα ποτε deactivate η τιποτα τετοιο, λες να ημουν στο sweet spot και να καιγόμουν στην 4η?? Δεν το ήξερα αυτο παντως.. Στο X1 εχουν πει shared library και pick 10 family members, οπως καταλαβαίνω εγω διαλέγω 10 ατομα και εχουμε προσβαση στο ιδιο content οποιοι και αν ειναι αυτοι αρκει να μας σκανάρει το kinect για confirmation οτι ειμαστε οντως family members..

Comment

• τέσπα παρτε xbone και μετά θα κλαίτε τα λεφτά σας, εκτός των άλλων ουτε καν live για την Ελλάδα, free games εξαετίας, δίνουνε το Halo 3...., μα πόσοι που εχουνε x360 δεν πήρανε halo 3;

ps4 δαγκωτό

σωστός
            [YOUTUBEHD]IvTLuek9ung[/YOUTUBEHD]
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• καπου στα γραφεια της microsoft αυτη την στιγμη

Comment

• Μακάρι μπας και ξυπνήσουν.. Κοντά στο 3rd prize πρέπει να ειναι ο Don αυτη τη στιγμή..

ΥΓ: Για να ειμαι στο κλιμα του topic PS4 FTW, X1 sucks, FU M$ etc..

Comment

• Πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή το xboxone έχει κάποιο προτέρημα έναντι του ps4 πέραν ίσως του live?
                  Δεν νομίζω Τάκη...
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                    Πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή το xboxone έχει κάποιο προτέρημα έναντι του ps4 πέραν ίσως του live?
                    Δεν νομίζω Τάκη...
                    Έχουν ανακοινωθεί (φαινομενικά προφανώς) καλύτερα παιχνίδια.Όχι ότι θα με κάνει να μην προτιμήσω PS4 όταν κάνω την αλλαγή γενιάς.

Comment

• Πραγματικά απίστευτη η Microsoft. Απορώ αν θα το συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους ή αν με όλο αυτό το σούσουρο που γίνετε αναγκαστεί να αλλάξει κάποια πράγματα πριν την κυκλοφορία.

Η ειρωνεία πια είναι? Τα exclusives του XBOX One είναι σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτά του PS4 τα οποια είχαμε συζητήσει και σε άλλο θέμα για το αν κοίμισαν κάποιους ή όχι. Ακόμα και αυτά του Wii U μου έκαναν πολύ περισσότερη εντύπωση (αν και στην γνωστη συνταγή) από του PS4. Έτσι λοιπόν, με την λογική του "Και φραπέ να κάνει μια κονσόλα, σημασία έχουν τα παιχνίδια της" τότε το XBOX One μοιάζει νικητής. Όμως έτσι πάει?

Σαν κονσόλα μοιάζει σαν ένα παλαβό μηχάνημα, από την άλλη όμως τα exlusives δελεάζουν ως ένα βαθμό (για την ώρα τουλάχιστον). Ok δεν είναι και Shenmue 3. Προσωπικά πιστεύω δεν είναι αρκετά για να την σώσουν.

Όπως και να έχει, ξέρω πως αργά ή γρήγορα, με τέτοια exclusives, θα πάρω και XBOX One. Έτσι κίαλλιώς, ποιος θα αντικαταστήσει τον Master Chief? Το... Killzone?:cunao:

Comment

• Η ειρωνεία πια είναι? Τα exclusives του XBOX One είναι σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτά του PS4 τα οποια είχαμε συζητήσει και σε άλλο θέμα για το αν κοίμισαν κάποιους ή όχι. Ακόμα και αυτά του Wii U μου έκαναν πολύ περισσότερη εντύπωση (αν και στην γνωστη συνταγή) από του PS4. Έτσι λοιπόν, με την λογική του "Και φραπέ να κάνει μια κονσόλα, σημασία έχουν τα παιχνίδια της" τότε το XBOX One μοιάζει νικητής. Όμως έτσι πάει?
                        Η λέξη γούστο μάλλον δεν υπάρχει στο πλούσιο λεξιλόγιό σου.

Comment

• Τουλαχιστον το αρχικο line-up είναι αρκετά καλύτερο, και πιστεύω για κανα χρόνο παίζει το X1 να εχει καλύτερα παιχνίδια.. Μετα κλασσικά το κόβω να ρίχνουν βάρος στα kinect και τις casualies οπως εκαναν με το 360 και να περνάει το ps4 μπροστά..

Comment

• Έλα τώρα Evans. Γούστο είναι να μου δείχνεις δυο supercars και να μου λες διάλεξε ένα. Όχι να μου δείχνεις μια Ferrari και ένα Mazda.

Comment

• Originally posted by Aion View Post
                              Πραγματικά απίστευτη η Microsoft. Απορώ αν θα το συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους ή αν με όλο αυτό το σούσουρο που γίνετε αναγκαστεί να αλλάξει κάποια πράγματα πριν την κυκλοφορία.

Η ειρωνεία πια είναι? Τα exclusives του XBOX One είναι σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτά του PS4 τα οποια είχαμε συζητήσει και σε άλλο θέμα για το αν κοίμισαν κάποιους ή όχι. Ακόμα και αυτά του Wii U μου έκαναν πολύ περισσότερη εντύπωση (αν και στην γνωστη συνταγή) από του PS4. Έτσι λοιπόν, με την λογική του "Και φραπέ να κάνει μια κονσόλα, σημασία έχουν τα παιχνίδια της" τότε το XBOX One μοιάζει νικητής. Όμως έτσι πάει?

Σαν κονσόλα μοιάζει σαν ένα παλαβό μηχάνημα, από την άλλη όμως τα exlusives δελεάζουν ως ένα βαθμό (για την ώρα τουλάχιστον). Ok δεν είναι και Shenmue 3. Προσωπικά πιστεύω δεν είναι αρκετά για να την σώσουν.

Όπως και να έχει, ξέρω πως αργά ή γρήγορα, με τέτοια exclusives, θα πάρω και XBOX One. Έτσι κίαλλιώς, ποιος θα αντικαταστήσει τον Master Chief? Το... Killzone?:cunao:
                              Το πρόβλημα εδώ είναι ότι και αποκλειστικότητες να δείξουν, πάλι δε δελεάζουν τον κόσμο, γιατί έχει αγανακτίσει με την πολιτική της Microsoft. Κανένας δε θέλει ν' αγοράσει κανένα παιχνίδι με τέτοια πολιτική στην κονσόλα. Στην χειρότερη, θ' αγοράσουν το ίδιο το παιχνίδι, μα όχι την ίδια την κονσόλα.

Είχε γίνει μέιζον θέμα στα φορούμς της Remedy Entertainment προσπαθώντας να ζητήσουν τους δημιουργούς ν' αλλάξουν μυαλό και να το φέρουν στο PC.

Originally posted by i Have no Equal View Post
                              Τουλαχιστον το αρχικο line-up είναι αρκετά καλύτερο, και πιστεύω για κανα χρόνο παίζει το X1 να εχει καλύτερα παιχνίδια.. Μετα κλασσικά το κόβω να ρίχνουν βάρος στα kinect και τις casualies οπως εκαναν με το 360 και να περνάει το ps4 μπροστά..
                              Δυστυχώς, αυτό κάνουν ήδη. Συγκεντρώνονται στις casual-ιες και στο Kinect. Αυτό είναι που έδωσε αφορμή σε όλους να πάνε στο PS4. Τον τελευταίο καιρό όσοι ήταν M$ fanboys άλλαξαν στρατόπεδο και πήγαν στο PC ή στη Sony.
                              sigpic

Comment

• Aion εχεις μια λιστα με τα 2 launch line-ups?

Μη μπερδευετε τις 2 conferences με τους τιτλους των launch. Οταν θα ερθει η ωρα θα εχουμε ξεκαθαρη εικονα του τι πραγματικα θα χει η καθε κονσολα. Η Ε3 ειναι για τις εντυπωσεις. Καλα τα demo αλλα πολλες φορες εχουμε δει εντυπωσιακα games να καθυστερουν, να ακυρωνονται, να παγωνονται κλπ και επισης ακουγεται πολυ οτι η MS πιεστηκε πολυ απο τη προωρη ανακοινωση του PS4 και οτι εχει τεχνικα προβληματα στη κατασκευη του X1 ενω και σε development ειναι πισω.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X