Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγώ συμφωνώ σε όλα πάντως . PS4 is dah boss.

Comment

• Screens απο το GUI του PS4

Άθλιο μου φαίνεται..

Comment

• Afta den ta eixame dei se ekeino to trailer pouxe vgei me thn wannabe gomena gamer kai ton vlaka pou epaize Knack kai den hksere ti na kanei gia na vgalei to Boss?
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Δεν τα ειχα δει αυτα, παντως ειναι φρεσκο το αρθρο σημερινο.

Comment

• Βρε ας αφήσουν τις παπαντζες και ας πει ο Hirai 5-6 λέξεις Yamato Kawasawa Tatsuko κτλ. στον Suzuki να βγάλει όλο το Shenmue project στο PS 4 και ας δεν το πάρει κανείς εμένα να με χέσετε.

Comment

• Καλά, τα Shenmue και στο Χ1 αν έβγαιναν πριν αποσύρουν τους περιορισμούς, πάλι θα το έπαιρνε ο κόσμος.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Γιατι εγω πιστευω οτι θα τα επαιρναν ελάχιστοι νοσταλγοί και μονο?? Εκτος αν ηταν οντως ΑΑΑ τιτλος προσαρμοσμένος στα σύγχρονα δεδομένα..

Comment

• PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers

"PlayStation 4 reserves 3.5GB of its 8GB GDDR5 memory for the operating system, leaving 4.5GB of space for game code, according to current PlayStation 4 documentation shown to Digital Foundry by a well-placed development source. However, further sources suggest that an additional 1GB of "flexible memory" may be reclaimed from the OS reservation, based on availability."

"Guerrilla Games developed its own profiling tools for PS4 during the development of Killzone: Shadow Fall. The CPU performance analysis tool is pictured here, strongly suggesting that six of the eight AMD CPU cores are available to developers."

PS4 ships with 8GB of unified GDDR5. Digital Foundry reveals how much game-makers have to work with.

Επιτελους γιατι βαρεθηκα να διαβαζω στο internet πως το OS του ps4 θα τρωει μονο 512mb-1gb οταν η microsoft εχει δεσμεύσει 3gb.
                  Λογικα αργοτερα ισως ελευθερωσουν λιγη ram ακομα,αλλα και παλι δεν ειναι ασχημα 5gb.

Comment

• Συμφωνα με φημες θα κυκλοφορησει bundle ps4 μαζι με vita και θα κοστιζει 500 ευρω.

Κινηση ματ απο την σονυ αν τελικα ισχυσει.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• source?

Comment

• Κάπου το πήρε το μάτι μου και έμενα αυτό, ότι και καλά θα ανακοινωθεί στην gamescom. Υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό όμως.

Comment

• Δεν ειναι ακριβως καλο, περαν του οτι ειναι παραλογο υποβαθμιζουν τρελα και το Vita γι αυτο και θεωρω κατι τετοιο απιθανο.

Comment

• Εγώ φαντάζομαι οτι θα ειναι ενα bundle που θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διαστημα, τυπου για τις γιορτές μονο. Αν τελικα ισχύει η φήμη, το βρίσκω απίθανο να παραμείνει ως πακέτο για πολυ καιρο.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                              Συμφωνα με φημες θα κυκλοφορησει bundle ps4 μαζι με vita και θα κοστιζει 500 ευρω.

Κινηση ματ απο την σονυ αν τελικα ισχυσει.
                              Αυτό είναι μία φήμη και περιμένουμε να το επιβεβαιώσουν οι της Sony. Αν ισχύσει, θα το πάρω αυτό. Θα περιμένω βέβαια να δω αν θα βάλουν κάποιον εναρκτήριο τίτλο για να τον παίξω. Μη μείνω με άδεια κονσόλα, γιατί δεν έχω PSVita εγώ...

Xeno, είναι φήμη από τη Machinima, http://www.enternity.gr/Article/PS4-bundle-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-PS-Vita-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-$500/18117.html . Δες το.
                              sigpic

Comment

• Επίσημα στις 29 Νοεμβρίου σε 32 χώρες όπου έχει τα δικαιώματα η SCEE,και εννοείται ότι η μπανανία μας προς το παρών είναι εκτός.

Comment

Working...
                                X