Announcement

Collapse
No announcement yet.

PlayStation 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Θα το αγοράσει κανένας την πρώτη μέρα; Εγώ ψήνομαι άσχημα, αλλά όσο κοιτάω το launch line up, αποθαρρύνομαι . Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι που να με ενδιαφέρει και όσα ίσως θα έπαιζα, υπάρχουν και στον υπολογιστή. Damn, ούτε το hype μας δεν μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι .

Comment

• Αν έπαιζε ps3 games τότε θα πούλαγα το PS3 μου και θα έκοβα απ'την τιμή, αλλά τώρα που έχω ακόμα να παίξω παιχνίδια στο 3 όχι.

Comment

• Θα το αγόραζα εγώ,αν ερχόταν κατά δω.Το Knack φαίνεται έπος πάντως.
        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Evans
          Θα το αγοράσει κανένας την πρώτη μέρα; Εγώ ψήνομαι άσχημα, αλλά όσο κοιτάω το launch line up, αποθαρρύνομαι . Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι που να με ενδιαφέρει και όσα ίσως θα έπαιζα, υπάρχουν και στον υπολογιστή. Damn, ούτε το hype μας δεν μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι .
          Εγω το εχω κανει προπαραγγελια απο κωτσο στα 344ε (αν ισχυσει τελικα και οοοοταν ερθει..) και λόγο lineup το σκέφτομαι να μην δωσω ουτε αυτα, οχι οτι ειναι λιγα αλλα σαν προσφορα σε κονσολα που δεν εχει βγει ακομα ειναι παρα πολυ καλη τιμη και δεν μπορεσα να κρατηθώ..

Αντε και να το παρω μετα δεν τα ψηνω τα 60αρια για games, μαλλον θα μου μεινει η κονσολα να την κοιταω..

PC και Steam FTW..

Comment

• Καλά μην αγχώνεσαι πάρτην εσύ από Κωτσόβολο και δώστη σε μένα που θα έχω τα παιχνίδια.Απλά πες από τώρα να ξέρω αν είναι να μην υπολογίζω στις αγορές μου το ΠΣ4,αφού θα πάρω το δικό σου εννοώ.What's yours is mine που λέει και το Thief 4.
            Carpe diem

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
              Εγω το εχω κανει προπαραγγελια απο κωτσο στα 344ε (αν ισχυσει τελικα και οοοοταν ερθει..) και λόγο lineup το σκέφτομαι να μην δωσω ουτε αυτα, οχι οτι ειναι λιγα αλλα σαν προσφορα σε κονσολα που δεν εχει βγει ακομα ειναι παρα πολυ καλη τιμη και δεν μπορεσα να κρατηθώ..

Αντε και να το παρω μετα δεν τα ψηνω τα 60αρια για games, μαλλον θα μου μεινει η κονσολα να την κοιταω..

PC και Steam FTW..
              Αυτή η προσφορά ήταν φοβερή, εγώ από amazon έχω την προπαραγγελία μου, που λογικά θα βάλει και κανένα game bundle λίγο πριν την κυκλοφορία. Από τις επιλογές για παιχνίδια μόνο ΚΖ3 και Knack με ψήνουν, εκ των οποίων κανένα δε θα με έψηνε σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση . Watch Dogs, Assassin's Creed 4 κτλ μπορώ να τα παίξω και στον υπολογιστή με πολύ καλύτερα γραφικά και frame rate.

Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω ότι στο release νέας κονσόλας έχω ήδη υπολογιστή που είναι ξεκάθαρα ισχυρότερος δεν το περίμενα .

Με ψήνει άσχημα το όλο concept όμως ρε γμτ, μιας και θέλω να ελέγξω από την πρώτη στιγμή όλα τα χαρακτηριστικά της κονσόλας και το remote play με Vita. Από την άλλη μπορώ να πάρω Wii U με Wind Waker LE και να ηρεμήσω. Τι να πω, αποφάσεις .

Comment

• ΚΖ Θελω εγω μονο καθως και να παιξω με το νεο hardware, αλλα η λογικη μου λεει καλυτερα μετα απο 1-2 χρονια, θα ειναι φτηνότερο και θα εχει βγαλει και μερικα αξιολογα exclusives.. Τελος πάντων εχουμε καιρο ακομα να αποφασισουμε..

Εγω ειμαι μεταξυ αυτου και ipad mini εφοσον βγει νεο με retina.. Διαφορετικα πραγματα για διαφορετικες αναγκες αλλα anyway..

Comment

• iPad έχω, ευτυχώς δεν έχω και τέτοιες ανησυχίες . Βέβαια μία ανανέωση σε κινητό/tablet χρειάζομαι κι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να κορέσω τις gaming καταναλωτικές ανάγκες μου. Η λογική λέει να επενδύσω σε Wii U/ 3DS (ή και τα δύο μαζί), αλλά το συναίσθημα απαιτεί PS4.

Ρε μήπως να κάνω τίποτα εντυπωσιακό και να τα πάρω και τα δύο μαζί;

Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας θα το πάρω στα σίγουρα, για αυτό εξάλλου το σκέφτομαι για day one. Δεν πρόκειται να πέσει τόσο γρήγορα η τιμή, οπότε το μόνο που έχω να χάσω είναι στην πιθανότητα defective model. Ας πλησιάσει η μέρα κυκλοφορίας, να δούμε και τι bundles θα παίζουν, και αποφασίζω τότε.

Comment

• Προπαραγγελμένο εδώ και μήνες, μεσάνυχτα 28 προς 29 Νοεμβρίου το παίρνω και μετά το παίζω άρρωστος στην δουλειά την επόμενη μέρα οπότε οι early adopters τα λέμε σύντομα!

Από παιχνίδια, κανένα must-have (όπως τα περισσότερα launch), μάλλον με βλέπω να παίρνω Killzone και FIFA για αρχή, ίσως και Call of Duty για multiplayer καθώς δεν μου πολυαρέσουν τα Killzone online...

Comment

• Playing PS4 games with PS Vita TV is a lagless, slightly compressed experience

Comment

• Εγώ από την άλλη δεν βλέπω κανένα δυνατό χαρτί που να με ωθήσει στην αγορά ενός next gen συστήματος (λέμε τώρα). Αντίθετα βλέπω ότι οι τωρινές κονσόλες κάνουν παπάδες και βγάζουν τίτλους που κάνουν τα line up του Xbox One & PS 4 να δείχνουν last gen στην ουσία. Θα περιμένω 2 χρόνια να βγουν καλοί τίτλοι και σε μια καλύτερη τιμή παρά να δώσω day one or day two παραπανίσια χρήματα και να έχω την κονσόλα στην άκρη όπως έκαναν οι πρώτοι κάτοχοι του πρώτου Wii. Διότι κακά τα ψέματα ένα Dead Rising 3 και ένα Killzone δεν κλέβουν καρδιές.

Comment

• Δεν παει άλλο με αυτό το hardware, τίτλους δεν έχουν ακόμα γιατί ειναι αρχή πάντα έτσι γίνεται..

Comment

• Δεν κατάλαβα. Τι έχει το τωρινό hardware? Δηλαδή τίτλοι όπως τα Far Cry 3, Halo 4, Skyrim, The Last of Us, Grand Theft Auto 5, Diablo 3, Metro: Last Light και ένα σωρό άλλα άσχημοι είναι; Ας έρθει η ώρα που τα επόμενα συστήματα δείξουν ανάλογης ποιότητας τίτλους και τότε το συζητάμε. Προς το παρόν περισσότερη ουσία έχει να περιμένεις για το Dark Souls 2,το Beyond Two Souls,το Castlevania: Lords of Shadow 2, Dragon Age: Inquisition,The Enemy Within κτλ. που έχουμε δει και δείγματα gameplay παρά το πόσο γαμάτα θα είναι τα next gen. Αν τώρα δικαιολογήσεις την αγορά του PS 4/ Xbox One με port τίτλους λέμε με Assassin's Creed 4 και Metal Gear Solid 5 που θα έχουν μικρές βελτιώσεις και έχουν σαν ταμπέλα τα 60 frames ε τότε τι να σου πω μιλάμε για ΤΟ Κελεπούρι.

Στην αρχή του 360 είχαμε ένα Kameo και ένα Fight Night τον πρώτο καιρό να ξεφεύγουν με διαφορά από την προηγούμενη γενιά. Τώρα τι έχουμε Ryse, Forza 5 και Killzone? Ή μήπως το Defender of Crown? Είναι αυτά δείγματα σωστού next gen? Με αυτά θα ψήοουν τον κοσμάκη να αγοράσει day one κονσόλα ή μήπως με τα indies?
                            Θα μου πεις εδώ ο άλλος αγοράζει 800 ευρώ κινητό για να κάνει φιγούρα στα 400 του PS 4 θα κολλήσουμε?

Πότε είπαν κλείνει αυλαία το 360? Από 2016 και μετά? Ε έχω καιρό τότε για next gen.

Πιστεύω να θυμάστε καλά τι γκρίνια και κλαψούρα είχε πέσει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και σε όλο τον κόσμο από αυτούς που είχαν πάρει νωρίς PS 3,Wii και σε μικρότερο βαθμό Xbox 360 στηριζόμενοι στο γεγονός ότι οι κονσόλες τους δεν είχαν παιχνίδια. Θεωρώ λοιπόν χαζό σε κάθε γενιά να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα επειδή δεν μπορούμε να κρατηθούμε μερικούς μήνες πριν προβούμε σε καινούρια αγορά.

Comment

• Τιποτα κακο δεν ειχε οταν βγηκε, τωρα ειναι 7 ετων και παιζει 720p και sub-720p σε 30 frames στην καλυτερη.. Αυτοι οι τιτλοι που λες και συγκεκριμενα τα GTA V και LoU θα ηταν πολυ καλυτεροι σε next-gen/pc.

To Kameo και το fight night που λες ξεφευγαν γιατι για τοτε οι κονσολες ειχαν καλυτερο hardware αναλογικα. Και τα infamous/killzone/ryse/forza δεν μου φαινονται καθολου ασχημα για launch games, απλα λογικο ειναι να μη δεις το wow game απο την αρχη. Αυτο βεβαια αν εισαι pc gamer αν παιζεις μονο ps360 και δεν βλεπεις αξιολογη διαφορα τι να σου πω.. Τα 400 του ps4 θεωρω οτι ειναι πολυ καλο value for money, τα 500 του xbox δεν νομιζω αλλα θα πεσει που θα παει..

Επισης μη μπερδευεις τους καλους τιτλους με το καλο hardware, το γεγονος οτι βγηκε ενα gta v ετσι θα πρεπει να σε κανει να ανυπομονεις για την επομενη γενια οχι να θες να συνεχιζεις να παιζεις σε 720p/20-25 frames..

Δεν σου ειπε κανεις να το παρεις day1 αλλα οτι πρεπει να βγουν και ηδη εχουν αργησει δεν αλλαζει..

Comment

• Ρεν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Λες πχ για το ps3 ότι δεν είχε τίτλους στην αρχή... Μα πως να έχει όταν απέναντι του είχε ένα μηχάνημα με ήδη 1+ χρόνο στην αγορά και πολύ πιο εύκολο στο development;
                                Σε αντίθεση με τότε, τώρα και ξεκινάνε και οι 2 από το ίδιο ακριβώς σημείο και με ίδιο προσανατολισμό χωρίς πειράματα τύπου cell. To 2016 που λες είναι το λιγότερο ουτοπικό. Το γεγονός ότι κάποιες μεγάλες παραγωγές που η κυκλοφορία τους βρίσκεται στα όρια του launch των next gen επιλέγουν την τωρινή γενιά έχει να κάνει με το ότι είναι πιο safe σαν επιλογή αφού μιλάμε για πολλαπλάσιο αγοραστικό κοινό τη συγκεκριμένη στιγμή.

Comment

Working...
                                X