Η εταιρεία που παραπαίει όπως λες αυτήν την στιγμή, παραπαίει χωρίς τoν Mattrick .Αν πάει καλύτερα η Zynga θα βγει μάγκας, αν κλείσει δεν θα πει κάνεις ότι την έκλεισε λόγο του Mattrick. Αν λάβεις υπόψιν σου αυτό και το ότι ανέβηκε μισθολογικά-διοικητικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το downgrade. Ναι η MS είναι μεγαλύτερη εταιρεία με μεγαλύτερο κύρος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δουλεύει στην MS έχει καλύτερη καριέρα από οποιονδήποτε που είναι CEO σε άλλη εταιρεία. Και ναι αν πήγαινε στο σε συνεργείο του κυρ-Μπαμπη να το παίξει διευθυντής θα συμφωνούσα με αυτό που λες, αλλά δεν πήγε στο συνεργείο του κυρ-Μπαμπη.
Εγώ όπως το βλέπω είναι ότι με το κάζο που έφαγε η MS λόγο το X1, ο επικεφαλής του τμήματος της MS για το XBOX (aka Mattrick) δεν θα είχε και τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης μέσα στην MS αυτήν την στιγμή, οπότε το να πάει να γίνει CEO είναι ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει για να πάει μπροστά στην καριέρα του.
Οντως τα ξεχειλώσαμε το θέμα με τον Mattrick αλλά οκ μετά από τόσο κράξιμο που έφαγε στο θρεντ, κράξιμο που ίσως κάποιες φόρες να μην έπρεπε να το φάει αυτός, ας του κάνουμε και κάνα λιγότερο αρνητικό ποστ δεν χάθηκε ο κόσμος
.
Στα λόγια μου έρχεσαι, εγώ όχι μόνο δεν τον κράζω άλλα υπερασπίζομαι την καριέρα με τα παραπάνω ποστ 
EDIT:
Πωπω καταστράφηκε η καριέρα του
Εγώ όπως το βλέπω είναι ότι με το κάζο που έφαγε η MS λόγο το X1, ο επικεφαλής του τμήματος της MS για το XBOX (aka Mattrick) δεν θα είχε και τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης μέσα στην MS αυτήν την στιγμή, οπότε το να πάει να γίνει CEO είναι ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει για να πάει μπροστά στην καριέρα του.
Τελος παντως το θεμα ειναι xbox one και οχι η καριέρα του Mattrick,

ο οποιος τον κραζουμε αλλα δεν παιζει να τον φτασουμε ουτε στο 1% επαγγελματικα ποτε.. Κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια..

EDIT:
...] Mattrick will get a $1 million base salary, a sign-on bonus of $5 million, and a bonus of $2 million. Mattrick will also receive a make-whole grant of $25 million (in the form of 9 million shares of unrestricted stock that will vest over the next three years to over $30 million), to compensate him for the Microsoft stocks he lost by leaving for Zynga. He will receive 45.32% of these stocks after his first year (which should net him another $11.3 million). The rest will be made up of inducetment grants and stock options. [...]
Zynga has already benefitted from Mattrick’s ascension to CEO, as their stocks have jumped up by 11%
Zynga has already benefitted from Mattrick’s ascension to CEO, as their stocks have jumped up by 11%

Comment