Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η εταιρεία που παραπαίει όπως λες αυτήν την στιγμή, παραπαίει χωρίς τoν Mattrick .Αν πάει καλύτερα η Zynga θα βγει μάγκας, αν κλείσει δεν θα πει κάνεις ότι την έκλεισε λόγο του Mattrick. Αν λάβεις υπόψιν σου αυτό και το ότι ανέβηκε μισθολογικά-διοικητικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το downgrade. Ναι η MS είναι μεγαλύτερη εταιρεία με μεγαλύτερο κύρος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δουλεύει στην MS έχει καλύτερη καριέρα από οποιονδήποτε που είναι CEO σε άλλη εταιρεία. Και ναι αν πήγαινε στο σε συνεργείο του κυρ-Μπαμπη να το παίξει διευθυντής θα συμφωνούσα με αυτό που λες, αλλά δεν πήγε στο συνεργείο του κυρ-Μπαμπη.

Εγώ όπως το βλέπω είναι ότι με το κάζο που έφαγε η MS λόγο το X1, ο επικεφαλής του τμήματος της MS για το XBOX (aka Mattrick) δεν θα είχε και τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης μέσα στην MS αυτήν την στιγμή, οπότε το να πάει να γίνει CEO είναι ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει για να πάει μπροστά στην καριέρα του.

Τελος παντως το θεμα ειναι xbox one και οχι η καριέρα του Mattrick,
    Οντως τα ξεχειλώσαμε το θέμα με τον Mattrick αλλά οκ μετά από τόσο κράξιμο που έφαγε στο θρεντ, κράξιμο που ίσως κάποιες φόρες να μην έπρεπε να το φάει αυτός, ας του κάνουμε και κάνα λιγότερο αρνητικό ποστ δεν χάθηκε ο κόσμος .

ο οποιος τον κραζουμε αλλα δεν παιζει να τον φτασουμε ουτε στο 1% επαγγελματικα ποτε.. Κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια..
    Στα λόγια μου έρχεσαι, εγώ όχι μόνο δεν τον κράζω άλλα υπερασπίζομαι την καριέρα με τα παραπάνω ποστ

EDIT:

...] Mattrick will get a $1 million base salary, a sign-on bonus of $5 million, and a bonus of $2 million. Mattrick will also receive a make-whole grant of $25 million (in the form of 9 million shares of unrestricted stock that will vest over the next three years to over $30 million), to compensate him for the Microsoft stocks he lost by leaving for Zynga. He will receive 45.32% of these stocks after his first year (which should net him another $11.3 million). The rest will be made up of inducetment grants and stock options. [...]

Zynga has already benefitted from Mattrick’s ascension to CEO, as their stocks have jumped up by 11%
    Πωπω καταστράφηκε η καριέρα του

Comment

• Αν η Zynga παει χειροτερα η οπως ειναι τωρα ο Mattrick θα εχει την ευθυνη γιατι ειναι ο CEO, ποιος θα φταιει δηλαδη ο developer η ο απλος υπαλληλος? Η θεση CEO εχει τα benefits αλλα εχει και τεραστιες ευθυνες νομιζω ειναι κατανοητο το γιατι, δεν σου χαριζουν τα millions και απο την αλλη αν γινει η στραβη δεν φταις κιολας..

Οικονομικα μονο αν το δεις το θεμα short-term ισως τον συμφερει η Zynga αν και δεν ξερουμε ποσα επαιρνε στη MS, long-term εκτος αν παρει τα πανω της δεν τον συμφερει.. Οι πιθανότητες ετσι οπως το βλεπω εγω δεν θα ελεγα οτι ειναι με το μερος του, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα πεινασει παντως.. Τελος παντων αρκετα με τον Mattrick ας τον αφησουμε να χαρει τα εκκατομυριακια του με την παλιοζωη που κανει..

Comment

• Microsoft to host press conference at Gamescom 2013
        Microsoft reported to be planning a press conference at European trade show, with the company looking to reiterate the core message behind the Xbox One.

Xbox One out in Japan in early 2014

Microsoft Japan president states that country is classified as "tier 2 country" for release schedule.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Μη βιάζεστε τόσο να καταδικάσετε τον Mattick. H Ε3 ήταν καταβόθρα, αναμφίβολα, αλλά πριν από αυτή ήταν υπεύθυνος (νομίζω) για την εμπορική διαχείριση του XBLA σε περίοδο που οι χρήστες του εκτινάχτηκαν.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τώρα γιατί επιμένει η MS ακόμα στην Ιαπωνική αγορά αδυνατώ να το καταλάβω. Αφου τρώει το ΟΧΙ στη μούρη που πάει να επενδύσει χρήματα; Στα αγύριστα κεφάλια; Επένδυσε τα λεφτά σου αλλού. Να πω ότι έχει την ανάγκη τους πάει στο διάτανο. Οι πωλήσεις του Lost Odyssey, Blue Dragon και του Dead or Alive ήταν λιλιπούτειες σε σχέση με το κόστος διαφήμισή τους εκεί και όλο αυτό το σπρώξιμο της κονσόλας εκεί πέρα ελάχιστο όφελος είχε.

Τώρα για τον Ματρίκο τι να πω; Τι δουλειά του έκανε ο άνθρωπος. Δηλαδή κάτι Hiraiδες,Trettonες στα πρώτα χρόνια του PS 3 και κάτι Kutaragiδες που εποχές Dreamcast μας πλασάρανε το PS 2 σαν υπερμηχάνημα (έβλεπες τα πρώτα χρόνια τους τίτλους του PS 2 και γελούσες) και μας είχαν φλομώσει στο ψέμα και στην υπερβολή ήταν καλύτεροι; Κάθε άνθρωπος σε τέτοιου κύρους θέση υπερβάλλει εαυτόν.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
              Τώρα γιατί επιμένει η MS ακόμα στην Ιαπωνική αγορά αδυνατώ να το καταλάβω.
              Επιμένει η Microsoft στην Ιαπωνική αγορά;Τελευταία φορά που κοίταξα ημερολόγιο δεν είμαστε στο 2009!

Comment

• Trololol

Xbox One Fans Petition For The Return Of DRM
                Online Petition Demands Return of Xbox One DRM
                Το επίμαχο Petition

Κρίση ταυτότητας περνάει η εταιρία, μια χαρά τα κατάφερε

Comment

• Εν τω μεταξύ,όσοι το υπογράψανε είναι Σόνυ φανμπόης έτσι;Απλά διαβάστε τα σχόλια.Το υπέγραψαν,ώστε να πάει σκατά στις πωλήσεις και να έχει το ΠΣ4 το πάνω χέρι.Κάτι που ούτως ή άλλως,το βλέπω να συμβαίνει.
                  Carpe diem

Comment

• Βασικά troll κατάσταση μυρίζει, αν διαβάσετε τα σχόλια θα το καταλάβετε. Μερικά είναι απίστευτα

• ill sign to help ps4 so we have no stupid people on the same console as me
                    • It's so important so that the Xbox one is shittier again
                    • Please sign this petition. Support retards!
                    • I want the PS4 to get a sales boost!...just in case this works out.
                    • Because I hate myself as much as I hate the xbox one, and I deserve a console that treats me like the dirty, piece of shit I am.

Comment

• Παιδιά είναι επίσημο, το X1 πέθανε.

Windows chief confirmed as new Xbox boss

Windows chief Julie Larson-Green has been confirmed as the new boss of Xbox as part of a significant reshuffle at Microsoft.

Larson-Green, a 20-year Microsoft veteran who most recently worked on Windows 8, will lead the new Devices and Studios Engineering Group, and will look after all hardware development and supply chain for all Microsoft devices, including the Xbox consoles.

Larson-Green is now responsible for all Microsoft's studios experiences, including games, music, video and other entertainment.

Previously Don Mattrick, now CEO of Zynga, was president of the Interactive Entertainment Business, of which Xbox was a part.

In an email to staff, Microsoft boss Steve Ballmer outlined expected changes in the way the company operates as it focuses on becoming a devices and services-based company.

"Together, we have created great products and great success, but we all want more," he wrote. "That means a strategy to deliver a family of devices and services that best enable people for the activities they value most and the enterprise extensions and services that are most valuable to business.

"A new structure to bring these to market faster. Stronger centralised services so we can be more efficient and effective. Priority focus areas, short and long term. New characteristics of how we work together.

"In other words, better execution and innovation through strategy and goal and discipline and engineering coherence.

"One Microsoft all the time."
                      Windows chief Julie Larson-Green has been confirmed as the new boss of Xbox as part of a significant reshuffle at Micro…

Σήμερα είχα την πρώτη μου επαφή με Windows 8 και είναι κυριολεκτικά ένα έκτρωμα. Κρίμα για το X1, ε;

Comment

• Τα εχω εδω και καιρο τα 8 και ειναι εξαιρετικά, ελαφρύτερα απο τα 7 με πολυ καλα features.. Για το start button υπαρχουν αρκετες free εφαρμογές που το επαναφερουν καθως και θα επιστρεψει στα 8.1..

Τα παραπανω για desktkop κατασταση, ειμαι σιγουρος οτι με touch monitor, tablet η τιποτα kinect Θα ειναι ακομα καλυτερα..

Comment

• Τι να σου πω, εγω τα βρήκα αισχρά πέραν κάποιων στοιχείων που όντως ηταν καλα. Πάντως η τοσο τεράστια εταιρογενεια σε interfaces, interactive elements και διαφορετικής λειτουργίας ίδιων κουμπιων με τιποτα δεν τη λες θετική . Επισης μου διαφεύγει πως η μεταστροφή απο ενα περιβάλλον οπου επιτρεπόταν η ελεύθερη ανάπτυξη λογισμικου σε ενα κλειστό οικοσύστημα, απαράδεκτο για παραγωγικότητα και τελείως αντίθετο στα ως ωρα προτυπα αλληλεπίδρασης, μπορει να χαρακτηριστεί ως καλο. Δεν ειναι της παρούσης βεβαια, οπότε ας μη σπαμαρουμε το topic .

Comment

• Originally posted by Evans
                            Παιδιά είναι επίσημο, το X1 πέθανε.

Windows chief confirmed as new Xbox boss

Windows chief Julie Larson-Green has been confirmed as the new boss of Xbox as part of a significant reshuffle at Micro…

Σήμερα είχα την πρώτη μου επαφή με Windows 8 και είναι κυριολεκτικά ένα έκτρωμα. Κρίμα για το X1, ε;
                            Για τα Win 8 μου ήταν αρκετά να τα δω στο βίντεο και να καταλάβω ότι είναι από μακριά ένα έκτρωμα. Τα έχουν κάνει και στα κινητά που τα είδα κι από κοντά.

Όμως, τί εννοείς ότι επίσημα το Χ1 πέθανε; Θέλεις να πεις ότι με την αλλαγή CEO πέθανε επίσημα η κονσόλα-έκτρωμα;
                            sigpic

Comment

• Κατσε να το μαθεις λιγο, ψαξε καλα το νεο search feature, κανε customize το home screen με αυτα που θες και δεν θα γυρνας σε 7 μετα.. Το λειτουργικό σχεδιάστηκε ως hybrid μεταξύ mobile OS και desktop και για πρωτη προσπαθεια ειναι παρα πολυ καλο, επισης οπως σου ειπα βαζεις το start is back(το καλυτερο που εχω βρει μεχρι στιγμης) που απενεργοποιει και το metro και ολα και εισαι κομπλε ακριβως σαν τα 7 αν δεν σου αρεσουν καθολου..

Κλειστο οικοσύστημα γιατι το λες για το store?? Αυτο ειναι για τα mobile στο Desktop ισχυει οτι και πριν..

Το κακο ειναι οτι δεν σου εδωσαν απο την αρχη την επιλογη να τα δουλεψεις οπως θελεις και πρεπει να στραφεις σε 3rd party λυσεις αν τα θες καθαρα για desktop. Θα γινει και αυτο ομως συντομα..

Καλα το topic ετσι και αλλιως δεν εχει τιποτα χρησιμο οποτε ας γραψουμε και τιποτα για τα windows 8 δεν ειναι κακο..

Και μια εικονα απο τα δικα μου:

Αν θες και W7 style

Comment

• Το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε είναι η τεράστια ετερογένεια μεταξύ desktop και metro UI, η οποία δε δικαιολογείται με τίποτα. Είναι τελείως inconsistent το ένα με το άλλο και η αυτόματη μετάβαση μεταξύ αυτών σε μπερδεύει πάρα πολύ. Το χειρότερο βέβαια δεν είναι τόσο ότι περνάς από το ένα στο άλλο, αλλά το ότι αλληλεπιδράς με το καθένα με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Το δεξί κλικ, για παράδειγμα, στο desktop εμφανίζει το γνωστό context menu, ενώ στο metro λειτουργεί ως επιλογέας πλακιδίων, ενίοτε ως context menu, και δεν ξέρω κι εγώ πώς αλλιώς.

Επίσης παρατήρησα αρκετές φορές να καταλήγω σε κενές οθόνες στο metro ui, όπου υπήρχε απλώς η επικεφαλίδα της οθόνης χωρίς καθόλου περιεχόμενο. Αυτό έγινε ύστερα από search και από μικρές περιηγήσεις μεταξύ των ρυθμίσεων. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πώς ακριβώς συνέβαινε, αλλά έχω εικόνες για να το αποδείξω .

Δεν υπάρχουν ξεκάθαροι τρόποι για να φύγεις από μία κατάσταση. Back buttons δε βρίσκεις παντού, ούτε shortcuts για το home screen. Θα μου πεις, υπάρχουν οι γωνίες που λειτουργούν ως τα shortcuts και στα tablets υπάρχει το home button... Ok δε διαφωνώ σε αυτό, αλλά καταλήγεις με αυτόν τον τρόπο να κάνεις μεγάλες κινήσεις με το ποντίκι σε ένα περιβάλλον όπου δε βολεύει ιδιαίτερα η χρήση ποντικιού και φυσικά δεν μπορείς να σχεδιάζεις ένα interface με τα ίδια interaction principles για συσκευές που βασίζονται σε τελείως διαφορετικά input μέσα (αφή/ ποντίκι, πληκτρολόγιο).

Κάτι ακόμα που βρήκα τραβηγμένο είναι το ότι όταν θέλεις να σβήσεις μία εφαρμογή από το metro ui, αν αυτή δεν έχει έκδοση σε metro ui, σε μεταφέρει στο desktop και εκκινεί την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Θα μπορούσαν κάλλιστα να βελτιστοποιήσουν αυτές τις διαδικασίες και να μειώσουν σημαντικά τη μετάβαση μεταξύ των UIs.

Συμφωνώ στο ότι θέλησαν να φτιάξουν μία πλατφόρμα που να ενοποιήσει τα πάντα, το ζήτημα όμως είναι ότι βιάστηκαν πάρα πολύ και εν τέλει έκαναν ένα mashup πολλών διαφορετικών στοιχείων που δε συνεργάζονται. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να δώσουν, όπως είπες, ξεκάθαρες επιλογές για τη χρήση του ενός ή του άλλου interface και να συνεχίσουν το RnD στα labs τους για να καταλήξουν σε κάποια σωστά συμπεράσματα. Έχουν τραγικά λάθη σε επίπεδο interaction design κι εκεί είναι που κολλάω κυρίως, σε θέματα λειτουργίας φαίνεται να τα πάει καλά (ειδικά στο πόσο γρήγορο είναι σα λειτουργικό).

Σχετικά με το κλειστό λειτουργικό που λες, το ξέρεις ήδη ότι για να κυκλοφορήσει μία εφαρμογή σε metro ui πρέπει να περάσει το validation της MS, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι εφαρμογές που στοχεύουν σε Windows RT δεν τρέχουν σε desktop ui. Αυτό από μόνο του σα γεγονός κατακερματίζει την αγορά και προφανώς οι περισσότεροι θα θελήσουν να αναπτύξουν λογισμικό για να καλύψουν τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Επίσης αμφιβάλλω για το κατά πόσο τα Windows 9 ή 10 θα έχουν desktop. Αν φτάσουμε λοιπόν στο σημείο εγκατάλειψης του desktop, 30 χρόνια ανάπτυξης λογισμικού σε ένα ανοιχτό οικοσύστημα θα διαγραφούν με τη μία, όλοι θα πρέπει να περνάνε την πιστοποίηση της MS, υπηρεσίες όπως η Steam δε θα επιτρέπονται μέσα στο windows store γιατί αντιβαίνουν στη λογική του και η παραγωγικότητα, όπως χτίστηκε με βάση τα πολλαπλά παράθυρα και τη χρήση πολλών monitors με μεγάλες αναλύσεις, θα αλλάξει τελείως, χωρίς να υπάρχει, όπως φαίνεται τώρα τουλάχιστον, ένα ξεκάθαρο πλάνο για άξιο αντικαταστάτη.

Αυτές είναι, πάνω κάτω, οι αρχικές μου απόψεις για τα Windows 8 . Μπορεί να μην κρίνω το γεγονός ότι όντως υπάρχει workaround για να απενεργοποιείς το metro και να τα δουλεύεις ως μία αναβάθμιση των 7, αλλά αυτό που μου δόθηκε είναι πολύ μακριά από την ιδανική χρήση που περιγράφεις και από μόνο του το βρήκα απαράδεκτο.

Comment

Working...
                                X