Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Για μενα πρεπει να σου δινει και κατι το δευτερο playthrough αλλιως δεν το κανω σχεδον ποτε σε story based games.. Μπορω να τα δω στο youtube τα cut-scenes ξανα αν θελω..
Πιθανόν να έχεις και δίκιο. Προσωπικά βάζω σε πρώτη θέση το gameplay με το story να ακολουθεί. Αν ένας τίτλος δεν έχει κάτι να με εκπλήξει, ή να δω κάτι καινούριο gameplaywise τότε δεν καίγομαι ιδιαίτερα για δεύτερο playthrough.
Σκέψου το για το TLoU, μιας και η έλλειψη του listening mode προσθέτει το κάτι παραπάνω, κατά την άποψή μου πάντα, στα του gameplay.
IHNE, το TLoU βασίζεται πρωτίστως στην παρατήρηση του χώρου και στο τι συμβαίνει δυναμικά στο χώρο, τα cut scenes παίζουν δευτερεύοντα ρόλο στο σενάριο.
Μου τη σπάει στο TLOU όταν μπαίνουν cut scenes/fmv.
Είναι τόσο τέλειο το gameplay του που πραγματικά δεν το χορταίνω.Εν τω μεταξύ,ο βλάσφημος,ακόμα να γράψω ένα ποστ στο θέμα του και κάθομαι και γράφω όπου αλλού βρεθώ.
"We got Call Of Duty: Ghosts 'cos one system isn't complete without Call Of Duty. I mean they don't make those very often so we definitely need one of those."
Δεν ξέρω αν το μάθατε, άλλα κάτι έχει παιχτεί με τα microtransactions στο Forza 5. Απ'ότι κατάλαβα πλέον ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις τα ακριβά αμάξια είναι να τα αγοράσεις με αληθινά χρήματα με τιμές που φτάνουν και τα 80 ευρώ το αμάξι ή να σπαταλήσεις απίστευτες εργατοώρες grindαροντας μιας και η Turn 10 έχει κάνει την συλλογή credits υπερβολικά δύσκολη.
Ελάχιστα reviews το αναφέρουν, αλλά τα fora έχουν βουήξει.
Καλό αυτό.Έτσι αν δοκιμάζουν τέτοιες παπαρίτσες σε τίτλους που δε με ενδιαφέρουν,να φάνε κράξιμο,να μην τα ξανακάνουν.Και με ένα πατσάκι μπορούν να τα διορθώσουν τα κακώς κείμενα και για αυτούς που το έχουν ήδη.Win/Win.
Δείχνει πολύ ελπιδοφόρο. Η Remedy είναι μια εταιρεία που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση από το πρώτο Max Payne. Το Quantum Break από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε είναι από τους λόγους που δείχνω περισσότερο ενδιαφέρον για το Xbox One από ότι το PS 4.
Εγώ ακόμα να καταλάβω τι το κάνει τόσο ενδιαφέρον . Gameplay δεν είδαμε και από αυτά που λένε δεν ξεχωρίζει από τα κοινότυπα πλέον third person shooters, από το time mechanism δεν καταλαβαίνω κάτι συγκεκριμένο ώστε να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και η αναφορά στα προηγούμενα παιχνίδια τους δε μου λέει επίσης κάτι, δεδομένου ότι αν και πολύ καλά και τα δύο, δεν είναι ότι δεν είχαν και τα (πολλά) προβλήματά τους.
Comment