Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για μενα πρεπει να σου δινει και κατι το δευτερο playthrough αλλιως δεν το κανω σχεδον ποτε σε story based games.. Μπορω να τα δω στο youtube τα cut-scenes ξανα αν θελω..

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
      Πιθανόν να έχεις και δίκιο. Προσωπικά βάζω σε πρώτη θέση το gameplay με το story να ακολουθεί. Αν ένας τίτλος δεν έχει κάτι να με εκπλήξει, ή να δω κάτι καινούριο gameplaywise τότε δεν καίγομαι ιδιαίτερα για δεύτερο playthrough.
      Σκέψου το για το TLoU, μιας και η έλλειψη του listening mode προσθέτει το κάτι παραπάνω, κατά την άποψή μου πάντα, στα του gameplay.

IHNE, το TLoU βασίζεται πρωτίστως στην παρατήρηση του χώρου και στο τι συμβαίνει δυναμικά στο χώρο, τα cut scenes παίζουν δευτερεύοντα ρόλο στο σενάριο.

Comment

• Μου τη σπάει στο TLOU όταν μπαίνουν cut scenes/fmv.
        Είναι τόσο τέλειο το gameplay του που πραγματικά δεν το χορταίνω.Εν τω μεταξύ,ο βλάσφημος,ακόμα να γράψω ένα ποστ στο θέμα του και κάθομαι και γράφω όπου αλλού βρεθώ.
        Carpe diem

Comment

• best unboxing ever.

sigpic

Comment

• "We got Call Of Duty: Ghosts 'cos one system isn't complete without Call Of Duty. I mean they don't make those very often so we definitely need one of those."

:resp:

Comment

• Δεν ξέρω αν το μάθατε, άλλα κάτι έχει παιχτεί με τα microtransactions στο Forza 5. Απ'ότι κατάλαβα πλέον ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις τα ακριβά αμάξια είναι να τα αγοράσεις με αληθινά χρήματα με τιμές που φτάνουν και τα 80 ευρώ το αμάξι ή να σπαταλήσεις απίστευτες εργατοώρες grindαροντας μιας και η Turn 10 έχει κάνει την συλλογή credits υπερβολικά δύσκολη.
              Ελάχιστα reviews το αναφέρουν, αλλά τα fora έχουν βουήξει.

Comment

• Καλό αυτό.Έτσι αν δοκιμάζουν τέτοιες παπαρίτσες σε τίτλους που δε με ενδιαφέρουν,να φάνε κράξιμο,να μην τα ξανακάνουν.Και με ένα πατσάκι μπορούν να τα διορθώσουν τα κακώς κείμενα και για αυτούς που το έχουν ήδη.Win/Win.

Ναι είμαι αισιόδοξος.
                Carpe diem

Comment

• Originally posted by i Have no Equal
                  Μια χαρα ειναι το gameplay τους εννοειται.. Μαπα και αυτα απο gameplay, μαπα και το Bioshock, μαπα το CoD εννοειτε ε τοτε πιο fps εχει καλο gameplay??
                  [YOUTUBEHD]e9t30uNSKHQ[/YOUTUBEHD]
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Εχουμε συνηθισει απο το diablo δεν μασαμε..

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                      Σκέψου το για το TLoU, μιας και η έλλειψη του listening mode προσθέτει το κάτι παραπάνω, κατά την άποψή μου πάντα, στα του gameplay.
                      Θα το επιδιώξω όταν βρω την ευκαιρία. Δεν έχω δικό μου PS 3 οπότε η δυνατότητα να ασχοληθώ μαζί του συμβαίνει ανάλογα με τις συγκυρίες.

Comment

• Το ειδατε αυτο??

System seller για εμενα, δεν νομιζω να απογοητευσει η Remedy...

Comment

• Δείχνει πολύ ελπιδοφόρο. Η Remedy είναι μια εταιρεία που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση από το πρώτο Max Payne. Το Quantum Break από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε είναι από τους λόγους που δείχνω περισσότερο ενδιαφέρον για το Xbox One από ότι το PS 4.

Comment

• Η εκφραστικότητα των χαρακτήρων τα σπάει,πολύ αληθινές οι εκφράσεις των προσώπων τους.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Gameplay trailer και δείχνει τα πάντα εκτός από gameplay. Δείξτε το παιχνίδι μωρέ.

Comment

• Εγώ ακόμα να καταλάβω τι το κάνει τόσο ενδιαφέρον . Gameplay δεν είδαμε και από αυτά που λένε δεν ξεχωρίζει από τα κοινότυπα πλέον third person shooters, από το time mechanism δεν καταλαβαίνω κάτι συγκεκριμένο ώστε να βγάλω κάποιο συμπέρασμα και η αναφορά στα προηγούμενα παιχνίδια τους δε μου λέει επίσης κάτι, δεδομένου ότι αν και πολύ καλά και τα δύο, δεν είναι ότι δεν είχαν και τα (πολλά) προβλήματά τους.

Comment

Working...
                                X