Ετσι, ανταμειβουν τη Microsoft οι μεγαλοι publishers γιατι ειναι καλο σκυλακι.
ΥΓ: Τιτε η Valve δε θα παρευρεθει Ε3, αναμενουμε βεβαια καποια ανακοινωση λογικα κι απ αυτους.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2013
Collapse
X
-
Ναι, μη χάσουν το αριστούργημα.
Μετά τα όσα ανακοίνωσε η Microsoft και τον αναμενόμενο χαμό, είμαι περίεργος να δω τη στάση μίας και μόνο εταιρίας. Της Valve. Αν το SteamBox, παρά τα όσα περίεργα είχαν ακουστεί για price range από 100 μέχρι 1000 δολλάρια, καταφέρει να πείσει πως είναι ένα high end PC με παροχές και τιμές Steam που απλά το βάζεις στην πρίζα και δουλεύει, θα κλάψουν μανούλες.
Αλλά το βλέπω δύσκολο. Λέτε ο Newell να βγάλει κανένα λαγό στην Ε3?
Leave a comment:
-
Murdered: Soul Suspect από S-E για ps360.
Yaiba: Ninja Gaiden Z απο Team Ninja σε συνεργασία με τον Keiji Inafune για ps360
Dying Light από την Techland (dead island) για ps4 και Χ1
Leave a comment:
-
Και μετά ξύπνησες!Originally posted by sOLiD SNAKETo LoS 2 τα έσπασε, badass voice overs, μουσική, art και gameplay (μου θύμισε DMC4).
Don't worry, σε πειράζω.Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, με κούρασε όμως το trailer.
Τραγικό πάντως το conference.Και πέρσι έτσι ακριβώς ήταν.Που είναι το Yu-gi-oh μου, Konami;
Leave a comment:
-
To KONAMI Pre-E3 SHOW ήταν pre-recorded. Και ανέβηκε ήδη στο youtube :xp:. Λολ σε όσους την είδαμε "live".
Skip στο 10:37 για Kojima-MGSV Time και 19:35 για Castlevania: Lords of Shadow 2.
To LoS 2 τα έσπασε, badass voice overs, μουσική, art και gameplay (μου θύμισε DMC4).
Leave a comment:
-
Στην Ε3 θα δουμε και το 1ο trailer του νεου Smash Bros, ετσι να παρουμε μια ιδεα του τι ετοιμαζει ο Sakurai mαζι με τη Namco.
Leave a comment:
-
KH 1.5 HD Remix E3 Trailer:
Στο youtube τα χει κατεβασει ολα η SE γιατι ειναι early leak, οποτε βολευτειτε με το παραπανω link.
Leave a comment:
-
Το οποίο DLC πιθανότατα θα πάρω δωρεάν λόγω της συμμετοχής μου.
Παίδες, επειδή εγώ θα την κάνω για δουλειά και δεν παίζει να προλάβω να την δω, ρίξτε τις αποκαλύψεις εδώ σε χαρτί για να καταλάβω τι έχουν να πουν οι της Konami. Μ' ενδιαφέρει και το Castlevania: LoS 1 που φέρνουν στο PC.
@Phantom Duck, θα χαρείς να μάθεις ότι φέρνουν την remastered σειρά Ducktales στο PC.
Leave a comment:
-
DLC για το God of War δηλαδή, κρίμας.UPDATE: VentureBeat has updated its listing to reveal that the Santa Monica title is "TBA new content for GoW: Ascension".
Leave a comment:
-
New game @ E3 from Sony Santa Monica:
Leave a comment:

Leave a comment: