Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Πιστεύω πως καλή conference θα κάνει η MS γιατί όπως είπατε δε τη παίρνει και αλλιώς και, παραδόξως, μπορεί να τη βοηθήσουν τελικά οι χαμηλές προσδοκίες του κόσμου. Απο Nintendo δεν έχω επαφή για να ξέρω τι παίζει αλλά αν δείξει κάποιο καλό νέο IP όπως έδειχνε με τη σέσουλα ακόμα και σε εποχές GameCube τότε θα χαρώ. Η Sony έχει στρωμένα χαλιά εδώ και μισό μήνα αλλά θα πρέπει να προσέχει και του λόγου της γιατί το NeoGAF ψάχνει για μαλάκες.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η m$ ομως σεβαστηκε τον Ελληνα καταναλωτη και την κανει 19:30 την conference, η Sony δειχνει οτι δεν την νοιαζει η Ελληνικη αγορα και η Ευρωπη καθολου με κατι τετοιες κινησεις...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ αδιαφορώ για την Microsoft. Ότι είπαν στην πρώτη παρουσίαση δε νομίζω ν' αλλάξουν. Έτσι θα είναι και στην Ε3.

Εγώ θα δω τι έχει να πει η Sony.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Microsoft θα δω μονο που ειναι και σε ανθρωπινη ωρα για εμας..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Microsoft OK θα τη δω στο εργαστηριο που κανω επιτηρηση οπως τωρα, μονος μου ειμαι και βαραω μυγες...

Τις αλλες recorded, δυστυχως θα χασω Nintendo μετα απο πολλα χρονια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ousiastika microsoft kai sony me 9 wres diafora peripou?
    Den exei ypno thn Deftera...

Tha katsei kaneis na to dei mazi mou?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Την περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον αυτήν την Ε3, έχουν πολλά να πουν και να δείξουν κι οι 3 εταιρίες, το κλίμα είναι ήδη μπαρούτοκαπνισμένο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μεγάλη συζήτηση για πολύ καιρό με οτιδήποτε και αν ανακοινωθεί.

Πιστεύω θα είμαι μέσα για MS και Ν conf, τώρα για sony δεν ξέρω, είναι βάρβαρη η ώρα (και η μέρα), ίσως το πάω σερί με τον 3ο τελικό ΝΒΑ .

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Επίσης ΕΑ conf στις 23:00 (10/6) και Ubisoft 01:00 (11/6).

Θέλω να πιστεύω ότι σε αντίθεση με τις δύο τελευταίες Ε3 η συγκεκριμένη θα έχει ένα χ ενδιαφέρον.Αρχή γενιάς είναι αν όχι τώρα πότε;

Leave a comment:

• Xeno
    started a topic E3 2013

E3 2013

Με την Ε3 να ειναι πλεον 1 βδομαδα μακρια ανοιγω ενα thread για να συζητησουμε τις οποιες ανακοινωσεις των ημερων, καθως και ο,τι κανει leak μεσα στις ερχομενες μερες.

Microsoft Conference: Δευτερα 10/6 στις 19:30
    Sony Conference: Τριτη 11/6 στις 04:00
    Nintendo Direct: Τριτη 11/6 στις 17:00

Η εκθεση θα ειναι ανοικτη στο κοινο απο τις 11 ως τις 13 του μηνα.
    Στο ενδιαμεσο μπορει ο καθενας να κανει τις προβλεψεις του, καλη αναμονη ως τοτε, λογικα θα ναι απο τις καλυτερες Ε3 των τελευταιων ετων (παντα τα ιδια λεμε και παντα ξενερωνουμε, αλλα οκ αυτη τη φορα θα πρεπει και οι 3 εταιρειες να ανεβασουν στροφες αναγκαστικα).

Οριστε και το περσινο θεμα της Ε3, χειροτερα απο το 2012 ευτυχως δεν παει με τιποτα:
Working...
X