Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Και εγω το ιδιο διαβαζα xv, Εξυπνο tweet πραγματικα..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πωπω, το χα ποσταρει κι εγω αυτο, το χε ξαναποσταρει και καποιος αλλος και καθε φορα διαβαζα XV αντι για XIV.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Και εγώ μπερδεύτηκα με τα FF και KH

Αλλά να τι είπε η sony :

Δεν είπε ψέματα (θα ήταν μεγάλο fail). Είπε FFXVersus και KH3 θα βγουν στο PS4. Και το FFXIV (το online δηλαδή) exclusive σε PS3 και PS4.
    Ισως έπρεπε να πει η ίδια η sony ότι θα βγει και στο X1, τι να πω .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Eγω χαιρομαι που βγαινουν τα της S-E και στις 2 κονσολες, οι gamers ειναι σιγουρα οι κερδισμενοι απο αυτο. Τα 3rd party exclusives αλλωστε αποτελουν πολυτελεια πλεον και οι εταιρειες επιλεγουν τον πιο ασφαλη τροπο για να βγαλουν τα λεφτα τους και με το παραπανω. Οποιος παρει PS4 δεν εχει λογο να ανησυχει αλλωστε, η Sony εχει πολλα ποιοτικα 1st / 2nd party studios που ειναι αρκετα για να κανουν τη διαφορα σε οποιον καλυψει τις next-gen αναγκες του μονο με το PS4.
    Ναι μωρέ, έτσι είναι, αστειεύομαι περισσότερο .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Some online games (like some F2P titles) don't require PS+ paywall

[...] For example, games such as Planetside 2 or DC Universe Online don't require PS+ subscription

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eγω χαιρομαι που βγαινουν τα της S-E και στις 2 κονσολες, οι gamers ειναι σιγουρα οι κερδισμενοι απο αυτο. Τα 3rd party exclusives αλλωστε αποτελουν πολυτελεια πλεον και οι εταιρειες επιλεγουν τον πιο ασφαλη τροπο για να βγαλουν τα λεφτα τους και με το παραπανω. Οποιος παρει PS4 δεν εχει λογο να ανησυχει αλλωστε, η Sony εχει πολλα ποιοτικα 1st / 2nd party studios που ειναι αρκετα για να κανουν τη διαφορα σε οποιον καλυψει τις next-gen αναγκες του μονο με το PS4.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έτσι κατάλαβα κι εγώ μέσω κάποιων σχολίων που ακούστηκαν μετά την παρουσίαση, εντός της παρουσίασης δε θυμάμαι να ειπώθηκε κάτι.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Iσως γιατι χρησιμοποιησαν την λεξη exclusive καποια στιγμη για το online,αλλα εκεινη την στιγμη που παρουσιασε τα 2 παιχνιδια,ειπε ''ερχονται σε ps4''.Οταν ειναι αποκλειστικα παιχνιδια παντα μα παντα λενε''αποκλειστικα σε ps4''.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και εγω καταλαβα για exclusive FFXV και KH3 μαλιστα συζητηθηκε και εδω.. Και εμενα σε ps μου κολλανε πολυ καλυτερα τα ff και εκει πηρα και το xiii και το xiii-2

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι βασικά κι εγώ έτσι πιστεύω, υπήρχε μία αντιγνωμία για το FF XV, αλλά η Sony η ίδια δε θυμάμαι να είπε κάτι συγκεκριμένο περί αποκλειστικότητας.

Το fanboy μέσα μου ακόμα να το δεχτεί βέβαια ότι θα βγει και στο Χ1, ήθελα επιστροφή σε εποχές PS1/2 .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Ren_of_Heavens
    Στην E3 μας είπε η Sony ότι τόσο το Kingdom Hearts 3 όσο και το Final Fantasy XV θα είναι αποκλειστικά και βλέπεις την επόμενη μέρα να διαβάζουμε άλλα πράγματα. Με το DRM μας τα είπε όλα ωραία και την επόμενη μέρα μας τα κουτσούρεψε.
    Ποτε δεν ειπε οτι ειναι exclusives τα συγκεκριμενα παιχνιδια.Αλλη παρουσιαση ειδαμε?
    Απο την στιγμη που τα ανακοινωσε εγω καταλαβα οτι ειναι multiplatform.Oπως και ο περισσοτερος κοσμος φανταζομαι.
    Ειπαν οτι θα ερθουν στο ps4 και την λεξη exclusive της χρησιμοποιησε για το online FF MONO.Noμιζω οτι ηταν φως φαναρι.Εκτος αν ηθελες να σου πει ο εκπροσωπος της sony ''και σε one''
    Η μηπως και η MS τα αλλαξε για το Metal gear 5?

Επισης για το DRM ηταν ξεκαθαρη στην παρουσιαση.Ξαναδες λιγο εκεινο το κομματι αν θες.Δεν μιλησε για τους αλλους.Τουλαχιστον δεν το ειδα εγω.
    Απο κει και περα σου λεει οτι θα ισχυει οτι και στο ps3.Μια χαρα τα ειπε στην conference.
    Originally posted by i Have no Equal
    Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εχει ενα προβαδισμα αλλα τοσο αισθητο δεν παιζει να ειναι γιατι μιλαμε για σχεδον το ιδιο hardware, εξαλου το να μετρας frames να ασχολεισαι με specs και να παρατηρεις την ποιοτητα των textures ειναι αρρωστια των pc gamers. Ο κονσολακιας δεν νοιαζεται αν στο ps4 φαινεται κατι λιγο καλυτερα, οι περισσοτεροι χαμπαρι δεν θα παρουν εκτος αν ειχαμε διαφορα τυπου wii..
    Συμφωνω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η απαντηση της Microsoft. Ο δημοσιογραφος ειναι πολυ παρμενος, οι γκαφες συνεχιζονται, το ownage ερχεται, θα δουμε πολλα γεματα ραφια τις γιορτες...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Σίγουρα κάποιοι δεν το είδατε(εκτός αν το ποστάρατε πριν). Χτες με το φιλαράκι μου το είδαμε αυτό.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θα επαιζε αναλογα τα γουστα αν δεν ειχε DRM και +100ε, τωρα δεν παιζει καν.. Τα studios που λες εννοειται θα βγαλουν καλα παιχνιδια το θεμα ειναι ποτε.. H naughty dog ηταν απασχολημενη με το last of us για αυτο δεν ειδαμε και κατι εστω ενα teaser..

To Destiny προσωπικα δεν μου αρεσε, αντιγραφη halo εντελως..

Δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εχει ενα προβαδισμα αλλα τοσο αισθητο δεν παιζει να ειναι γιατι μιλαμε για σχεδον το ιδιο hardware, εξαλου το να μετρας frames να ασχολεισαι με specs και να παρατηρεις την ποιοτητα των textures ειναι αρρωστια των pc gamers. Ο κονσολακιας δεν νοιαζεται αν στο ps4 φαινεται κατι λιγο καλυτερα, οι περισσοτεροι χαμπαρι δεν θα παρουν εκτος αν ειχαμε διαφορα τυπου wii..

το ps4 θα παιζει τα games του ps3 μέσω gaikai;
    Απο το 14 και μετα ειπαν..

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Αν τα πράγματα μέχρι την κυκλοφορία των συστημάτων δεν αλλάξουν τότε όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη νέα γενιά θεωρώ ότι το PS 4 αποτελεί καλύτερη πρόταση στο σύνολό του. Οι αγοραστές (όπως εγώ) που σκοπεύουμε να μεταβούμε στη νέα γενιά σε 1-2 χρόνια θα κινηθούμε με βάση το τι θα έχουμε τότε. Όπως έχει αποδείξει η τωρινή γενιά τίποτα δεν μένει στάσιμο οπότε νέα exclusives, DRM, used games κάλλιστα μπορούν να υιοθετηθούν με καλύτερα αποτελέσματα τόσο από Sony και MS σε λίγους μήνες.
    Η Sony έκλεψε τις εντυπώσεις στην E3 αλλά ως εκεί διότι εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς λίγες φορές πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Στην E3 μας είπε η Sony ότι τόσο το Kingdom Hearts 3 όσο και το Final Fantasy XV θα είναι αποκλειστικά και βλέπεις την επόμενη μέρα να διαβάζουμε άλλα πράγματα. Με το DRM μας τα είπε όλα ωραία και την επόμενη μέρα μας τα κουτσούρεψε. Άρα δηλώσεις τύπου η MS τα σκάτωσε, τον ήπιε, έχασε την γενιά και άλλα τέτοια ευτράπελα μόνο στη σφαίρα της φαντασίας υπάρχουν.
    Όταν βγουν επίσημα οι κονσόλες και έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να κρίνουμε ορθά για πρώτη φορά και καλύτερα είναι να μην είμαστε και τόσο θερμοί υποστηρικτές σε ένα brand. Δεν βοηθάει στην σωστή κριτική.

Leave a comment:

Working...
X