Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Σήμερα στο πρώτο stage του Gamespot έχει πάλι μαζεμένα όλα όσα με ενδιαφέρουν

21:20 - Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    21:40 - Tales of Xillia
    22:00 - Murdered: Soul Suspect
    22:40 - FF XIV: A Realm Reborn
    23:00 - Tekken Revolution (ελπίζω εδώ ειδικά να δείξει πολύ gameplay)
    23:20 - Oddworld: Abe's Odyssey New 'n Tasty
    00:00 - Dark Souls 2
    00:20 - Sonic Lost World

Και παράλληλα με τα δύο τελευταία, στις 00:00 θα δείξει στο δεύτερο stage Angry Video Game Nerd Adventures Ταυτόχρονα βλέπω και το streaming της Square Enix και τσεκάρω και τα νέα που βγαίνουν γενικά στο νετ. Εξαντλητική η Ε3 φέτος

Link για Gamespot Live
    Link για Square Enix

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Vaynard και ihne δεν εχω προβλημα, μπορείτε να το αγοράσετε εσείς και να μου το στείλετε και μετα να σας το στείλω, αν και φαντάζομαι θα μπορούσατε να επιλέξετε να σας ερθει απευθείας απο amazon.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Τotal War: Rome 2

[YOUTUBEHD]XJTTsDiqDeY[/YOUTUBEHD]

και Batman: Arkham origins

[YOUTUBEHD]xS3upAxmLaY&feature=player_embedded[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εμένα το design του PS4 μου αρέσει πάρα πολύ, σαν modern redesign του ps2. Του Χ1 μου αρέσει αν και την αρχή δεν μου άρεσε. Γενικα είναι ωραίες και οι τρεις κονσόλες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε μ αρεσει καμια αλλα τουλαχιστον το PS4 δεν ειναι γομαρι. Δε περιμενα οτι θα ερχοταν η μερα που η Nintendo θα χε μακραν την κομψοτερη κονσολα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ωραιες ειναι και οι 2, το X1 εχει ενα ωραιο old-school look ενω το ps4 πιο futuristic..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Microsoft Advertising at Wii U Best Buy Events

At my best buy, the rep told us they only got one Station to set up. They expect low numbers that turned out to be completely wrong. There was up around 200 people in line at any time before 40 minutes till 8pm.

Rep told me they were completely unprepared for the event turnout numbers.

A best buy employee also talked about how Microsoft and Sony have contracts with them to limit competitor demo stations allowed in different stores.

Also in another thread I saw how a Microsoft employee visited a best buy to talk about the Xbox One.

The same thing happened to me where a dude in a Grey-white shirt showed up and asked why everyone was in line. We said Wii U. He said Why?! Why not just go pre-order the Xbox One. He talked about the Xbox One and started to talk to others in line.

People in line told him to leave them alone. He didn't wear a Microsoft t-shirt though.

Έπος :xp:

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ρε Crpl μην τους τα αλλάζεις τώρα, τους μπερδεύεις και δεν θα ξέρουν τι να λένε μετά

EDIT: BREAKING NEWS

Sony: PS4 Games Cost $49.99, Have No Copy-Protection

Sony Drops Price of PS4—Will Now Pay YOU $399 to Get One

PS Plus Now Offers Two Free Consoles Per Month

Sony: Third-Party Publishers Will Apologize to You If Their Games Are Bad

PS4 Confirms Both Backwards and Forwards Compatibility

Preorder Gran Turismo 6, Get Six Exclusive Cars. Real Ones.

PlayStation 4 will Have 4D Support

PlayStation 4 will Play Used Xbox One Games

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    μιας και δε πετυχα κανενα thread για το call of duty ghosts το αφηνω εδω.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Μιλαμε για τεχνολογια τωρα ρε νουμπς, την μια χρονια εισαι στην κορυφη και την επομενη μπορει να βρισκεσαι στον πατο, τα richland APU που βγηκανε πριν λιγες μερες δινουν ΤΡΕΛΟ value στον casual gamer ή/και σε αυτον που θελει να κανει λιγο overclock για τον χαβαλε, αν του χρονου μπορει καποιος με εναν kaveri να εχει πολυ δυνατο cpu (στις Multithreaded εφαρμογες εστω ) και επιδοσεις στα γραφικα ανταξιες με αυτες μιας 7850 τοτε θα αλλαξουν ριζικα τα πραγματα στην μικρη και μεσαια κατηγορια.

Επισης αν οντως βελτιωθει το core usage στο ps2 τωρα με το PS4 port (https://twitter.com/j_smedley/status/342359277706547200) τοτε η Intel ειναι απο τωρα πεθαμενη για τις δικες μου αναγκες, λιγο τα πανακριβα mobo λιγο η απογοητευση του haswell που περιμανανε ολοι 5ghz overclock με αερα, τι να το κανω το (κορυφαιο) single threaded performance ? να παιζω arma 3 ? καλυτερα να παω ΕΠΟΠ

Στα on-board γραφικα η amd παραμενει μπροστα και ξαναλεω οτι απο του χρονου ολα δειχνουν πως θα φυγει χιλιομετρα μακρια απο τον ανταγωνισμο !

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Lol απλά, εσύ δεν εβγαζες την AMD πεθαμενη?? Τώρα μου λες τι θα γίνει με τα APU της στα PC?? :p Ελα στο chat να σε κραξω να μη σπαμαρουμε και το topic.. :p
    Γνωστός κωλοτούμπας ο crpl

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Lol απλά, εσύ δεν εβγαζες την AMD πεθαμενη?? Τώρα μου λες τι θα γίνει με τα APU της στα PC?? :p Ελα στο chat να σε κραξω να μη σπαμαρουμε και το topic.. :p

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Το ps2 μπορει να μην θελει Plus για να παιξει, αλλα λιγο να ασχοληθει καποιος αμα κολλησει μετα γινεται το ιδιο το παιχνιδι "φαγανα", εγω στις 100hrs του steam εχω χαλασει 32 ευρω και δεν εχω μετανοιωσει ταυτοχρονα για ουτε ενα cent γιατι ειναι ισως το καλυτερο online FPS με στοιχεια MMO που υπαρχει.

Originally posted by i Have no Equal View Post

Κατι αλλο, το πολυ καλυτερο hardware του PS4 που βλεπω απο που προκυπτει? Απο τη διαφορα GDDR5 με DDR3 η απο τις random δηλωσεις developers που παιζουν παντα..?

Originally posted by i Have no Equal

Το APU ειναι jaguar και θα εχει παραπλησιες επιδοσεις οτι fine tweak και κολπα να κανει ο καθενας.. Προσωπικα πιστευω οτι η AMD δεν μπορει να δωσει κατι ισχυρο στον ενα απο τους 2 ακομα και να ηθελε..
    Εχεις ιδεα ποσο ανεβαινουν οι επιδοσεις σε μια APU οταν την "ταισεις" με υψηλο memory bandwidth ? Εχεις ιδεα τι θα γινει του χρονου στο PC με τους Kavieri ? Τελος ισα και ομοια νομιζεις πως ειναι η 7790 με την 7870 ? Η πρωτη κοντραρει το ψοφιμι 650ti στην κατηγορια των 100 ευρω ενω η δευτερη ξεπερναει σε επιδοσεις(και gflops/watt ) την gtx580 που εκανε προπερσι τα μαλλιοκεφαλα της.

Leave a comment:

Working...
X