Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι σας απογοήτευσε από αυτή την γενιά;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πληρωνεις πχ 20$ και παιρνεις ολα τα DLC που θα βγουνε τον επομενο χρονο(δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τον επομενο χρονο η ολα τα DLC γενικα.), η τιμη ειναι χαμηλοτερη απο το να τα αγορασεις ξεχωριστα απλα σκεψου οτι μπορει καποια να μην τα θελεις και στην τελικη να εχεις πληρωσει περισσοτερα.

Μονο στο MW3 ειχα κανει το λαθος και ειχα παρει season pass, τελικα βαρεθηκα το παιχνιδι πριν βγει οποιοδηποτε DLC..

Comment

To Season Pass είναι προαγορά όλων των dlc σε χαμηλότερη τιμή,πριν καλά καλά μάθεις τι θα περιέχουν.
      Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
        To Season Pass είναι προαγορά όλων των dlc σε χαμηλότερη τιμή,πριν καλά καλά μάθεις τι θα περιέχουν.
        lol

Σοβαρά; Τι κατάντια Θέε μου. Βέβαια μόνο οι εταιρίες δεν φταίνε σε αυτό, αφού τα αγοράζουμε καλά να πάθουμε.

Comment

Τι είναι αυτά ρε, δηλαδή όχι μόνο τα DLC είναι δεδομένα αλλά τα προαγοράζουμε κιόλας χωρίς να ξέρουμε αν και τι θα εκδώσουν τελικά; Ξεφτυλίκια

Το μόνο DLC που θυμάμαι να μου αρέσει ως τακτική, είναι το Super Luigi U. Κυκλοφόρησε σε μειωμένη τιμή σε κανονικό δισκάκι (30$) αλλά και ως download μορφή σε εμφανώς μειωμένη τιμή όπως είναι λογικό (20$) για να επιλέξει ο καθένας ό,τι θέλει. Προφανώς βέβαια δεν έχει η κάθε εταιρία το οικονομικό περιθώριο που έχει η Nintendo για να κυκλοφορεί τα DLCs σε ξεχωριστά δίσκο, και σίγουρα υπάρχουν αξιόλογα DLCs, όμως γενικά αυτή η μανία έχει παραπάει.

Πλέον βλέπουμε παιχνίδια που κυκλοφορούν και σου πετάνε στη μάπα Day 1 DLC. Κάτσε ρε φίλε, ο σκοπός του DLC είναι να μας δώσεις κάτι που δεν μπόρεσες / πρόλαβες να βάλεις μέσα στο κανονικό παιχνίδι, όχι να αφήσεις απ' έξω περιεχόμενο του παιχνιδιού ώστε να το πάρουμε με δόσεις και να οικονομήσεις περισσότερα φράγκα.

Γενικά τα DLC για εμένα ήταν από τους μεγάλους καρκίνους της γενιάς που πέρασε και δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται τα πρόβατα οι gamers δεν κάνουμε και πολλά για να τα εμποδίσουμε. Πληροφοριακά, το μόνο DLC που έχω αγοράσει είναι το φλιπεράκι στο Sonic Generations που το τσίμπησα γύρω στα 60 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Εκεί έσπασα, δεν άντεξα και το αγόρασα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Η ιαπωνική βιομηχανία σχεδόν στο σύνολό της.

Sega, Nintendo, Square, Capcom, Konami… Όλες οι παραδοσιακές δημιουργικές δυνάμεις τις Ιαπωνίας είναι σκιές των παλιών τους εαυτών και, δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δε φαίνεται να γεννιούνται καινούργιες ικανές να καλύψουν το κενό τους.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Έτσι για να πρωτοτυπήσω, θα πω το άθλιο porting για να μην κλάψουν οι κάτοχοι κονσολών. Έχουμε δει πάρα πολλά παιχνίδια να μη μεταφέρονται ή να μεταφέρονται άρπα κόλλα, και επί της ουσίας να τρέχουν σε μηχανήματα πενταετίας. Κλασσικό παράδειγμα η χρήση 4 πυρήνων, που αποτελεί είδηση. Ακόμα και όταν οι χρήστες ζητούν επίμονα μια μεταφορά όπως το Dark Souls, η αντιμετώπιση που εισπράττουν είναι της πλάκας, και ο κατάλογος συνεχίζεται με Assassins Creed και ένα σωρό ακόμα. Εξαίρεση το Max Payne 3, που ελεω Rockstar ήταν πολύ αξιόλογο port.

Θα αναφέρω κι εγώ το πανταχού παρόν multiplayer χωρίς λόγο ύπαρξης και εις βάρος του multiplayer, αλλά θα το συνδυάσω με τον κατατεμαχισμό του περιεχομένου.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Πάνω που το λέγαμε

Online Pass Activates Some Assassin's Creed IV Single-Player Content

They may not like it, but gamers are at least familiar with the idea of an online pass gating off multiplayer content. However, in Assassin's Creed IV: Black Flag, a noteworthy element of the single-player campaign is unavailable without the Ubisoft's Uplay Passport.

When protagonist Edward Kenway boards a ship, he has the option to add the ship to his fleet. This fleet functions similarly to your assassin recruits in previous titles; you can send them on missions, and after a varying number of real-time minutes, the ships return with money and spoils. However, we've confirmed that your access to this whole loop is gated by the Uplay Passport. In other words, if you borrow the game from a friend who has already redeemed the code (or buy the game used), you don't get the fleet and the benefits that come with it in your single-player game.

...

On one hand, the fleet does include online elements. You are able to have your friends assist you to make missions go faster, for instance. On the other hand, there's nothing about it that demands this assistance; once you can use your fleet, you can do the missions solo. Previous installments in the series, like Assassin's Creed: Brotherhood, included similar offline versions of this mechanic.
                Μέχρι σήμερα τα online passes κλειδώνανε το multiplayer. Τώρα κλειδώνουν και το single;

Comment

Προσωπικα (ξεκινοντας καπως αναποδα) θα ελεγα οτι η παρουσα γενια ηταν απο τις καλυτερες ολων των εποχων σε οτι αφορα τους τιτλους καθως τετοια (νεα) δομηση μηχανισμων και εξελιξη ειδων, ειχαμε να δουμε απο την μεταβαση απο 2D σε 3D. Επιπλεον πιστευω οτι η βιομηχανια καταφερε να ωριμασει αποτομα σε αυτη τη γενια, σε βαθμο σχεδον ασυλληπτο, σε επιπεδο αφηγησης-θεματολογιας-παρουσιασης (ThatGameCompany games, Braid κλπ).

Απο κει και περα limited editions, dlc, forced multiplayer κλπ δεν θα ελεγα οτι με πειραξαν απο τη στιγμη που υπαρχει παντα η επιλογη. Ακομα και στην περιπτωση του RE5 δηλαδη θεωρω οτι το προβλημα δεν ηταν το co-op experience (σε τοσο καθοριστικο βαθμο τουλαχιστον).

Το σιγουρο μειον για μενα ειναι αυτο που αναφερει ο Loggo περι της πτωσης της Ιαπωνικης βιομηχανιας. Πολλα μεγαλα franchise κινηθηκαν στην μετριοτητα, οι εταιριες εδωσαν τους τιτλους τους σε δυτικα studios ενω πλεον το χασμα αναμεσα σε δυση και ανατολη σε επιπεδο μηχανισμων-σχεδιασης-gameplay-νεων ιδεων ειναι πραγματικα τεραστιο.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                    Πάνω που το λέγαμε
                    Μέχρι σήμερα τα online passes κλειδώνανε το multiplayer. Τώρα κλειδώνουν και το single;
                    Για την Ubisoft πάντα είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία βγάζει παιχνιδάρες με όλη την έννοια της λέξης, αλλά από την άλλη προσπαθεί όσο γίνεται να πιέζει συνεχώς για DRM και τα ρέστα.

Με το που δει πως ένας τίτλος πουλάει, στο επόμενο sequel σου πετάει κι ένα DRM στη μάπα. Και σε παλιότερο Assasin's Creed τίτλο (στο 2 αν δεν απατώμαι) απαιτούσε μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ. Με το που επανέφερε το Rayman franchise στην επιφάνεια με το Rayman Origins, τσουπ, στο Rayman Legends μας πετάει και το Uplay ως απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξεις το παιχνίδι, ακόμα και αν παίζεις μόνο offline. Ακόμα και αν δεν δούμε προϋποθέσεις για online στο Watch Dogs, σίγουρα θα δούμε στο Watch Dogs 2.

Γι' αυτό πειρατικό λιμάνι και άγιος ο Θεός. Ή αυτό ή την έκδοση για κονσόλες και τις περισσότερες φορές ξεμπερδεύει το θέμα

Comment

Άιντε πείτε κανένα παιχνίδι που σας απογοήτευσε. Πέρα από το L.A.Noire έχω και το Max Payne 3. Ότι στραβό υπάρχει σήμερα στην βιομηχανία συμπυκνωμένο σε ένα παιχνίδι.

Comment

Final Fantasy XIII-2
                        GTA IV
                        Zelda Twilight Princess
                        Metal Gear Solid 4
                        CoD: Modern Warfare 2 (Multiplayer)
                        Gears of war 2 (Multiplayer)

Ειναι μερικα που (αν και δεν ειναι κακα παιχνιδια προφανως) για διαφορους λογους με απογοήτευσαν..

Comment

Civilization V (τουλάχιστον η Vanilla έκδοση...)
                          CounterStrike: GO
                          Το Gameplay του Bioshock Infinite
                          Όλα ανεξαιρέτως τα ποδοσφαιράκια

Μιλάμε όμως για την γενιά που έβγαλε τα Portal 1, Portal 2, Braid, Dragon Ages, Witchers, Red Dead Redemption, League of Legends, World of Warcraft, Civilization IV δηλαδή μερικά απο τα καλύτερα και πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια που έχω παίξει στην ζωή μου.
                          Για τα δικά μου γούστα αυτή η γενιά ήταν πολύ καλύτερη απ την προηγούμενη και ας είχα πολύ λιγότερο χρόνο.

Btw, κακή η μόδα των DLCs εκτός αν λέγεσαι Valve ή Rockstar.

Comment

Γιατι εχετε "κολλήσει" ετσι με το braid?? Μια χαρα ηταν μου αρεσε πολυ αλλα απο τοτε έπαιξα πολυ καλύτερα 2d indie platforms σε αυτη τη γενια..

Το civ 5 μου αφησε κακη εντυπωση οταν το επαιξα πρωτη φορα, τωρα το πηρα τζαμπα στο steam και δεν μου φαίνεται και τοσο κακο οσο πρωτα..

Comment

Πολύ ωραίο το Braid. Δεν θα το έβαζα στο προσωπικό μου ΤΟΡ, όμως έχει μεγάλη αξία επειδή συνέβαλλε πάρα πολύ στο να ανοίξει η indie σκηνή. Δεν μνημονεύεται ως καλύτερο, αλλά ως πρωτοπόρο ή κάπως έτσι τέλος πάντων

Comment

Πες μου να παίξω μερικά γιατί εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ απο Gameplay εως Art Design (και μουσικάρα) και είχε και αυτό το καταπληκτικό τέλος...

Comment

Working...
                                X