Kala apo emulation entaksei...
Exw paiksei olh thn vivliothikh tou SNES kai tou GBA.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ποιες κονσόλες έχετε και ποιες είχατε;
Collapse
X
-
Έχω: Master System, Dreamcast, PS1, PS2, PSP
Είχα: Famiclones, Polystation και λοιπά κιτρινοκάσσετα
Στα Famiclones έλιωνα τα παιχνίδια του NES. Όλα τα Super Mario, Contra, Tiny Toons, Batman, γενικά 9.000 σε ένα. Κρίμα που χάλαγαν κάθε 3-4 μήνες. Βέβαια όποτε χάλαγαν, πήγαινες με δυόμισι χιλιάρικα και έπαιρνες καινούργιο. Τζάμπα πράμα, εντελώς αναλώσιμα. Η πλάκα είναι πως όποτε βαριόσουν το ντιζάιν, έπαιρνες και την ανάλογη "κονσόλα". Η αγαπημένη μου ήταν το "Mega Drive"

Από εκεί και πέρα, έχω παίξει άπειρες ώρες σε emulators στον υπολογιστή, έχω τερματίσει πάρα πολλά παιχνίδια σε πάρα πολλά συστήματα. Όσοι ξέρω ασχολούνται λίγο με το emulation και τα παρατάνε, εγώ έχω τερματίσει τα πρώτα FF και Zelda για NES, τους κλασικούς τίτλους για Mega Drive / SNES, N64, Gamecube, Wii αλλά και από Amiga και κάτω
PSP πήρα λόγω στρατού και έπαθα πλάκα, ακόμη το χρησιμοποιώ. Πέραν κάποιων συγκεκριμένων παιχνιδιών που ήθελα να παίξω, το χρησιμοποιώ κυρίως για emulator PS1 / Snes / Mega Drive.
Leave a comment:
-
Εχω:
NES (δε δουλευει αλλα το χω ακομη), N64, GB Color, GameCube, DS, GBA sp, DS Lite, Wii, 360
Θα παρω:
Wii U???
Leave a comment:
-
Έχω τις εξής:
Gameboy,Gameboy Color,PS1,PS2,PS3,PSP,PSV,Dreamcast,Gamecube,Wii,D S,3DS,Xbox,X360.
Είχα και η τύχη του αγνοείται:
Mega Drive
Ήθελα πάντα να πάρω:
SNES,N64,Saturn.
Θα πάρω σύντομα:
WiiU,PS4
Θα πάρω κάποτε:
ΧΒΟΝΕ
Leave a comment:
-
Exw akomh Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, DS, Sega Genesis, Atari 2600 (oxi to pseftiko me ta games sthn mnhmh), Playstation 2, Playstation 3 kai PSP.
Exoun perasei apo ta xeria mou SNES, Megadrive, Saturn, Dreamcast, N64, Playstation kai Gamecube epeidh gia xronia douleva se konsoladiko kai epaiza ta panta dwrean, alla den mou anoike kamia apo aftes proswpika.
Me tis konsoles ths Microsoft eimai teleiws ksenos, oute mou anoike pote oute exw panw apo 5-6 wres empeiria synolika me ta Xboxes.
Leave a comment:
-
Εχω:
SNES, N64, GC, Saturn, PSP, GBA, DS, Xbox, Xbox 360, PS2, PS3, Wii, Wii U
Ειχα (και καπου εχασα/χαλασαν):
Master System, Mega Drive, Playstation 1, Game Gear, Dreamcast, GB, GB color.
Παντα ηθελα να εχω και δεν πηρα ποτε:
Sega Nomad, Mega CD, 3DO
Leave a comment:
-
Ποιες κονσόλες έχετε και ποιες είχατε;
Αυτή την στιγμή:
PS3,WiiU,Wii,GC
Είχα στο παρελθόν αλλά όχι πια:
NES,SNES,N64,Jaguar,PS2,DS
Λίγα πράγματα. Πολλές άλλες κονσόλες περάσαν απ'τα χέρια μου (Saturn,PSone,Dreamcast,Gameboy), αλλά ήταν δανεικές για κάποιo διάστημα οπότε δεν πιάνεται.Tags: None
Leave a comment: